6 καλύτεροι διακομιστές Faction στο Minecraft

Από τότε που η Mojang δημιούργησε το Minecraft, οι άνθρωποι αναζητούσαν έναν τρόπο να κάνουν μεγάλα παιχνίδια με χιλιάδες φίλους και μακροπρόθεσμους στόχους. Έτσι προέκυψαν τα Minecraft Factions.

Οι Minecraft Factions είναι διακομιστές που επιτρέπουν στους παίκτες να συμμετέχουν σε μεγάλης κλίμακας περιεχόμενο PvP. Στους διακομιστές Factions, οι παίκτες σχηματίζουν ομάδες και υπερασπίζονται τη γη και τους πόρους τους ενάντια σε αντίπαλες φατρίες. Παρακάτω, θα παραθέσουμε τους έξι καλύτερους διακομιστές Faction στο Minecraft.

Διαβάστε επίσης:Πώς να παίξετε το Minecraft με φίλους: υπολογιστή, κινητό και κονσόλα

1. Μπλοκ OP

Το OP Blocks είναι ένας από τους καλύτερους διακομιστές φατριών του Minecraft αυτή τη στιγμή. Με πολλούς διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων των Prison, Survival, Skyblock και Pixelmon, υπάρχει κάτι για όλους. Παρέχουν επίσης διακομιστές τόσο για Java όσο και για Bedrock Edition.

Το OP Blocks είναι επί του παρόντος ένα από τα πιο (αν όχι το οι περισσότεροι) δημοφιλείς διακομιστές, με έως και 4.500 παίκτες ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα OP Blocks, πρέπει να αγοράσετε μια κατάταξη (χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα). Το Serf, η χαμηλότερη κατάταξη, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε βασικές εντολές, να παίξετε μίνι παιχνίδια και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα στοιχειώδες κιτ μιας αξίνας και βασικών υλικών. Αυτή η κατάταξη έχει ένα εφάπαξ κόστος 21,98 $. Για να αποκτήσετε την υψηλότερη κατάταξη, θα χρειαστεί να ξοδέψετε 439,98 $.

Διεύθυνση IP διακομιστή: fun.opblocks.com

Διακομιστής Discord: Ναί

Δημοτικότητα: 10/10

2. Σύνθετη Βανίλια

Το Complex Vanilla είναι ένας διακομιστής Factions που φιλοξενείται από την Complex Gaming. Επί του παρόντος, διαθέτουν πέντε διαφορετικούς τύπους διακομιστών: Prison, Creative, Survival, Skyblock και Factions, οι οποίοι εκτελούνται όλοι στην έκδοση 1.19.2 του Minecraft Java Edition.

Φιλοξενούν επίσης τρεις διαφορετικούς κόσμους Factions. Σε αυτά, οι παίκτες μπορούν να πολεμήσουν για την Faction τους ή να δημιουργήσουν μια κρυφή βάση και να προσπαθήσουν να περάσουν απαρατήρητοι. Εξοντώνοντας όχλους, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν νόμισμα εντός του παιχνιδιού και να αγοράσουν πιο ισχυρό εξοπλισμό. Και κάθε δύο μήνες, οι διακομιστές επαναφέρονται για έναν ακόμη γύρο.

Ο Complex Vanilla είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς διακομιστές Factions αυτή τη στιγμή, με σχεδόν 2.000 παίκτες κατανεμημένους στους διακομιστές τους.

Δυστυχώς, όπως σε πολλούς διακομιστές Factions, το Complex Vanilla είναι κάπως pay-to-win. Μπορείτε να αγοράσετε αναβαθμίσεις εντός παιχνιδιού χρησιμοποιώντας χρήματα εντός του παιχνιδιού (που αγοράζονται με πραγματικά χρήματα).

Διεύθυνση IP διακομιστή: hub.mc-complex.com

Διακομιστής Discord: Ναί

Δημοτικότητα: 9/10

3. MassiveCraft

Το MassiveCraft είναι ένας από τους αρχικούς διακομιστές Minecraft Faction, που συνδυάζει PvP, Factions, επιβίωση, ρόλους, αποστολές, μονομαχίες, μπουντρούμια και λειτουργίες παιχνιδιού περιπέτειας σε μια ενιαία εμπειρία. Με πολλούς χάρτες και πολλές προσαρμοσμένες προσθήκες, ο καθένας μπορεί να βρει κάτι που είναι η ταχύτητά του στον διακομιστή MassiveCraft.

Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια Faction, να δημιουργήσετε τη βάση σας και να πολεμήσετε για την υπεροχή. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα της πόλης και να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική ιστορία στο κέντρο ρόλων της Regalia.

Η MassiveCraft ισχυρίζεται ότι δεν διαθέτει χαρακτηριστικά pay-to-win. Ωστόσο, προσφέρουν τάξεις με δυνατότητα αγοράς με καλλυντικά προνόμια και χαρακτηριστικά «δίκαιου παιχνιδιού». Αντί να χρησιμοποιείτε ένα νόμισμα εντός του παιχνιδιού που βασίζεται σε πραγματικά χρήματα, οι συναλλαγές γίνονται μέσω ασημένιων μπλοκ.

Διεύθυνση IP διακομιστή: massivecraft.com

Διακομιστής Discord: Ναί

Δημοτικότητα: 4/10

4. LemonCloud

Το LemonCloud, σε αντίθεση με ορισμένες από τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας, είναι κυρίως αφιερωμένο στα Factions. Εξαιτίας αυτού, έχουν πολλά γεγονότα, κιτ και χαρακτηριστικά ειδικά για Factions που βελτιώνουν σημαντικά το παιχνίδι.

Στον ανταγωνιστικό διακομιστή τους, οι παίκτες αναζητούν υπερβολικό εξοπλισμό και ανταγωνίζονται για να κυριαρχήσουν στη γη. Ωστόσο, για να αποκτήσετε τα περισσότερα ισχυρά όπλα, πανοπλίες και δεξιότητες, θα χρειαστεί να κάνετε αγορές εντός του παιχνιδιού ή να αγοράσετε “Dragon Keys”.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που παρέχει το LemonCloud είναι η δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργούν καταστήματα και να πωλούν αντικείμενα που έχουν σχεδιάσει οι ίδιοι. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να παρακάμψουν (κάπως) τη φύση πληρωμής προς νίκη του διακομιστή δημιουργώντας χρήματα στο παιχνίδι (είναι μια οικονομία που βασίζεται σε TNT) χωρίς να ξοδεύουν πραγματικά χρήματα.

Διεύθυνση IP διακομιστή: play.lemoncloud.org

Διακομιστής Discord: Ναί

Δημοτικότητα: 5/10

5. Μωβ φυλακή

Κυρίως γνωστό για τον διακομιστή της φυλακής, το Purple Prison παρέχει επίσης έναν λιγότερο γνωστό διακομιστή Factions. Έχοντας σύνδεση από το 2014, το Purple Prison είναι ένας από τους διακομιστές με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο Minecraft. Ο διακομιστής τρέχει σε Java Edition και χρησιμοποιεί μια παλαιότερη έκδοση (Minecraft 1.20) για να αυξήσει την προσβασιμότητα για τους παίκτες.

Το Purple Prison παρέχει δεκάδες τύπους διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων των Bedwars, Skywars, Skyblock, Prison, Parkour, LifeSteal SMP, RPG, PvP, Factions, KitPvP και MiniGames.

Όπως πολλοί από τους άλλους διακομιστές σε αυτήν τη λίστα, το Purple Prison πάσχει από πρόβλημα πληρωμής προς νίκη. Οι βετεράνοι παίκτες είναι ως επί το πλείστον ενεργοί χρήστες του διακομιστή, χρησιμοποιώντας χρήματα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε λειτουργίες premium.

Διεύθυνση IP διακομιστή: purpleprison.org

Διακομιστής Discord: Ναί

Δημοτικότητα: 6/10

6. Δίκτυο Advancius

Η Advancius διαφημίζεται ως διακομιστής χωρίς πληρωμή προς νίκη και προσφέρει 100+ δωρεάν τάξεις, ώστε οι νέοι παίκτες να μπορούν να βουτήξουν απευθείας χωρίς να ξοδέψουν πραγματικά χρήματα. Στόχος τους είναι να παρέχουν ένα σύστημα κατάταξης που ανταμείβει τις δεξιότητες και τη σκληρή δουλειά αντί να ανταμείβει όποιον ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα.

Καθώς κερδίζετε τάξεις, αποκτάτε νέες ικανότητες, δεξιότητες, εξοπλισμό και γοητεύσεις που αυξάνουν τη δύναμή σας και σας κάνουν μια υπολογίσιμη δύναμη.

Οι διακομιστές Advancius περιλαμβάνουν Prison, Factions, Skyblock, Survival Multiplayer (SMP), Creative και πολλές άλλες λειτουργίες παιχνιδιού, που φιλοξενούνται στην έκδοση Java με διάφορα πρόσθετα και mods.

Διεύθυνση IP διακομιστή: mc.advancius.net

Διακομιστής Discord: Ναί

Δημοτικότητα: 4/10

Τιμητικές αναφορές

Υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες διακομιστές Minecraft Factions, και ενώ δεν είναι όλοι τόσο καλοί όσο οι έξι που αναφέραμε παραπάνω, πολλοί άλλοι αξίζουν αναφοράς. Εάν οι διακομιστές που αναφέρονται δεν κέντρισαν το ενδιαφέρον σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς:

  1. ManaCube. Ένας μακροχρόνιος διακομιστής Factions με πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού, καθημερινές εκδηλώσεις, τουρνουά και συντονιστές προσωπικού πλήρους απασχόλησης. Έχουν χιλιάδες ενεργούς παίκτες, αλλά πληρώνονται σε μεγάλο βαθμό.
  2. Ο Άρχων. Ένας διακομιστής Factions με καλές κριτικές με αξιοσέβαστη ομάδα προσωπικού και μεγάλη κοινότητα. Συνήθως, περίπου 150 ενεργοί παίκτες είναι συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Ο διακομιστής επαναρυθμίζεται κάθε λίγες εβδομάδες για να διατηρείται το περιεχόμενο φρέσκο.
  3. SnapCraft. Ένας σχετικά νέος διακομιστής με πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού και μια ενεργή κοινότητα. Χρησιμοποιούν μηχανικούς TNT στον διακομιστή Factions τους για να κάνουν τις μάχες πιο διασκεδαστικές.

Εγγραφείτε σήμερα σε έναν διακομιστή Factions

Οι διακομιστές Factions είναι τόσο υπέροχοι επειδή επιτρέπουν σε μεγάλες ομάδες παικτών να συγκεντρωθούν, να δημιουργήσουν έναν στρατό, να συγκεντρώσουν πόρους και να πολεμήσουν για να γίνουν οι ισχυρότεροι Faction στον διακομιστή. Δυστυχώς, πολλοί διακομιστές Factions είναι pay-to-win, κάτι που συχνά αποδοκιμάζεται από τους παίκτες του Minecraft.

Σε αυτήν τη λίστα διακομιστών, προσπαθήσαμε να παρέχουμε μια καλά στρογγυλεμένη λίστα διακομιστών που επιτρέπουν αγορές εντός παιχνιδιού και αυτούς που δεν το επιτρέπουν, οπότε ελπίζουμε ότι υπάρχει κάτι για όλους!

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε οποιαδήποτε συσκευή

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν μπορώ να συνδεθώ με τον κόσμο” στο Minecraft

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *