7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών FiveM το 2023 [Reviewed]

Ψάχνετε ένα μέρος για να περάσετε διασκεδαστικά παιχνίδια με τους φίλους σας χωρίς περιορισμούς και ενόχληση; Γιατί να μην φιλοξενήσετε έναν διακομιστή και να παρέχετε έναν ασφαλή και χωρίς προβλήματα χώρο για εσάς και τους άλλους;

Εφόσον είστε εδώ, υποθέτουμε ότι έχετε ήδη αρχίσει να εργάζεστε σε αυτό το θέμα και αναζητάτε την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή FiveM. Είστε στο σωστό μέρος.

Σε αυτό το άρθρο, θα καταλάβουμε τι είναι ο διακομιστής FiveM και ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς. Εδώ θα σας παρασχεθούν οι 7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών FiveM. Ας ξεκινήσουμε.

 • Καλύτερο Συνολικά
  apexhosting
  • ApexHosting παρέχει εκπληκτικές υπηρεσίες, κατάλληλους πόρους διακομιστή, ασφάλεια και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να λάβετε έκπτωση 25% στη φιλοξενία διακομιστή minecraft για όλους τους νέους χρήστες.

  Δείτε και αυτό:Καλύτεροι Διακομιστές DNS για τυχερά παιχνίδια (Οι ταχύτεροι διακομιστές DNS)

 • Το καλύτερο για αρχάριους
  σκαλοπάτημα
  • ScalaCube προσφέρει λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων για εφαρμογές Scala. Ο προγραμματισμός στο Scala είναι εκφραστικός, συνοπτικός και επεκτάσιμος. Αγοράστε έναν διακομιστή τώρα και κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ 50%! Ρύθμιση με ένα κλικ και άμεση.
 • Τα περισσότερα χαρακτηριστικά
  Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών FiveM το 2023 – Κορυφαίος #7 [Reviewed]
  • Το ZAP-Hosting είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος διακομιστή παιχνιδιών και εικονικών διακομιστών στον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή προσφέρει σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και των νέων και των παλαιών, μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 50% .

Τι είναι το FiveM Server Hosting;

Το GTA είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι. πολλοί άνθρωποι το παίζουν καθημερινά. Το πλεονέκτημα του παιχνιδιού GTA είναι ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε. Αλλά είναι ακριβές μόνο όταν το παίζετε εκτός σύνδεσης και ο διαδικτυακός διακομιστής πολλών παικτών δεν θα το επέτρεπε.

Το πλεονέκτημα της προσαρμογής είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας χάρτες, κοστούμια και πολλά άλλα. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα πράγματα σε έναν διακομιστή πολλών παικτών. Υπάρχουν όμως τρόποι πρόσβασης σε αυτά. Πως? Φιλοξενία διακομιστών FiveM.

Καλύτερη φιλοξενία διακομιστών FiveM

Το FiveM είναι ένας πελάτης mod που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την προσαρμογή σε διακομιστές παιχνιδιών για πολλούς παίκτες. Συνήθως, όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε σενάρια που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε προσαρμοσμένα αντικείμενα στον επίσημο διακομιστή, αποκλείεστε. Ωστόσο, με το FiveM, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοια σενάρια χωρίς αποκλεισμό. Το FiveM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά άλλα παιχνίδια όπως το Minecraft.

7 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών FiveM το 2023

Όπως υποσχεθήκαμε, θα δούμε τους 7 καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών FiveM το 2023. Επιλέξαμε αυτές τις πλατφόρμες με βάση την οικονομική προσιτότητα, την ασφάλεια, την ταχύτητα και πολλά άλλα κριτήρια. Βρείτε το πιο κατάλληλο για εσάς.

1. ApexmineCraft – Συνολικά η καλύτερη λύση διακομιστή FiveM

Πρώτος σε αυτήν τη λίστα του FiveM Dedicated Server Hosting είναι το ApexmineCarft. Αυτή η πλατφόρμα είναι αρκετά διάσημη για τις υπηρεσίες της και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Αν και το όνομα της πλατφόρμας υποδηλώνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για το Minecraft, αυτό είναι αναληθές.

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά άλλα παιχνίδια και λειτουργεί τέλεια για όλα αυτά. Μαζί με την παροχή της καλύτερης εμπειρίας παιχνιδιού χωρίς διακοπές, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει επίσης εξαιρετική ασφάλεια.

Πληροφορίες για το ApexHosting

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η ApexmineCraft.

🔶 Modpacks με ένα κλικ: Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε modpack και να το χρησιμοποιήσετε όσο θέλετε. Επίσης, μπορείτε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες αυτών των modpack όσες φορές θέλετε.

🔶 Άμεση εγκατάσταση: Μόλις αγοράσετε ένα πρόγραμμα από την ApexmineCraft, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε ώρες για να ρυθμιστεί η φιλοξενία. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μια δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης.

🔶 Εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση: Δεν θέλετε ο διακομιστής σας να καθυστερεί ενώ παίζετε για προφανείς λόγους και το ApexmineCraft καταλαβαίνει. Επομένως, για να εξασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, αυτή η πλατφόρμα έχει δημιουργήσει κέντρα δεδομένων σε διάφορες τοποθεσίες για να κάνει την εμπειρία παιχνιδιού σας όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Σχέδια και Τιμολόγηση

Το κόστος του προγράμματος φιλοξενίας θα εξαρτηθεί από το παιχνίδι που θα επιλέξετε. Οι τιμές μπορεί να φτάσουν έως και 4,49 $/μήνα.


2. ScalaCube – Συνολικά ο καλύτερος διακομιστής για παιχνίδια

Η ακόλουθη καλύτερη φιλοξενία διακομιστών FiveM είναι το ScalaCube. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας για πολλά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του Minecraft. Εδώ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην καλύτερη πρόσβαση στην υποστήριξη modpack και πολλά άλλα.

Αυτή η πλατφόρμα είναι εξαιρετικά ευέλικτη με τις ανάγκες σας. αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι διαφορετικό από ένα ήδη υπάρχον modpack, γιατί να μην κάνετε το δικό σας και να το εκκινήσετε στον εκκινητή σας; Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε οτιδήποτε θέλετε στο ScalaCube.

ζυγαριά περίπου

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας δούμε μερικές δυνατότητες που προσφέρει το ScalaCube.

🔶 Απεριόριστοι κουλοχέρηδες: Ανησυχείτε ότι δεν θα μπορείτε να παίξετε με όλους τους φίλους σας καθώς ο διακομιστής σας δεν το επιτρέπει; Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ScalaCube, καθώς αυτή η πλατφόρμα προσφέρει απεριόριστους κουλοχέρηδες για παίκτες σύμφωνα με το υλικό του διακομιστή.

🔶 Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας: Όλα τα αρχεία και οι δημιουργίες σας θα διατηρούνται ασφαλή με το ScalaCube ανά πάσα στιγμή, καθώς αυτή η πλατφόρμα, μαζί με πολλαπλά επίπεδα προστασίας, προσφέρει αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας.

🔶 Πλήρης υποστήριξη Mod & Plugin: Το ScalaCube υποστηρίζει ιδιαίτερα τις δημιουργίες σας και, ως εκ τούτου, προσφέρει πλήρη υποστήριξη mod και plugin, ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία με το αγαπημένο σας παιχνίδι.

Σχέδια και Τιμολόγηση

Η τιμή κάθε προγράμματος εξαρτάται από το παιχνίδι και τον αριθμό των κουλοχέρηδων παικτών που θέλετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το δωρεάν πρόγραμμα που παρέχεται για το Minecraft.


3. ZapHosting – Η καλύτερη και φθηνότερη φιλοξενία διακομιστών FiveM

Εάν έχετε κάνει κάποια έρευνα για την καλύτερη και φθηνότερη φιλοξενία διακομιστών FiveM, πρέπει να έχετε ακούσει για το ZapHosting.

Αυτή η πλατφόρμα προτιμάται ιδιαίτερα για τη φιλοξενία FiveM, καθώς δημιουργήθηκε για αυτό το mod.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας για πολλά παιχνίδια, και ένα από αυτά είναι το Minecraft. Είναι πολύ προσιτό, οπότε φροντίστε να του δώσετε μια ευκαιρία.

ZapHosting

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ZapHosting.

🔶 Διακομιστής SSD: Για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας διατηρούνται ασφαλή και ότι ο διακομιστής παραμένει επίσης γρήγορος. Αυτή η πλατφόρμα σας προσφέρει το καλύτερο από όλα: έναν διακομιστή SSD.

🔶 Online Configuration Editor: Θα έχετε πράγματι μια ομαλή εμπειρία εργασίας με το ZapHosting όπως και με αυτήν την πλατφόρμα, και μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις διακομιστή μέσω του προγράμματος επεξεργασίας ρυθμίσεων Online.

🔶 Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ZapHosting, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Σχέδια και Τιμολόγηση

ZapHosting FiveM σχέδια

Η τιμή για το πρόγραμμα φιλοξενίας FiveM στο Zap Hosting ξεκινά από 8,57 $/μήνα.


4. RocketNode – Διακομιστής παιχνιδιών υψηλής απόδοσης

Ας προχωρήσουμε τώρα στον επόμενο πάροχο φιλοξενίας διακομιστή FiveM. Το RocketNode παρέχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο αφιερωμένο στο FiveM. Αυτή η πλατφόρμα παρακολουθεί έντονα την ασφάλειά σας και κάνει κάθε δυνατό βήμα για να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή.

Με μεγάλη επεκτασιμότητα και ταχύτητα, το RocketNode είναι ένας από τους καλύτερους και φθηνότερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών FiveM το 2023. Μόλις αγοράσετε ένα πρόγραμμα FiveM από αυτήν την πλατφόρμα, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για καθυστέρηση ή απώλεια δεδομένων.

RocketNode

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας δούμε τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του RocketNode.

🔶 Προστασία DDoS: Όπως είπαμε νωρίτερα, το RocketNode κάνει κάθε βήμα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή. Ως ένα από τα βήματα, αυτή η πλατφόρμα έχει εισαγάγει προστασία DDoS στα σχέδια FiveM.

🔶 Cloud Backup: Άλλο ένα βήμα προς την ασφάλεια. Εάν, σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα σας υποστούν επίθεση και έχει υπάρξει απώλεια, και πάλι μην ανησυχείτε, καθώς το RocketNode έχει πάντα έτοιμο αντίγραφο ασφαλείας για εισαγωγή.

🔶 Υποστήριξη 24/7: Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε απορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του RocketNode στο Discord.

Σχέδια και Τιμολόγηση

RocketNode

Το κόστος του σχεδίου θα εξαρτηθεί από τον χώρο που χρειάζεστε. Η τιμή για το πρόγραμμα FiveM κυμαίνεται μεταξύ 6,50 $/μήνα έως 62,50 $/μήνα.


5. Realms – Καλύτερη φιλοξενία διακομιστών FiveM

Το Realms είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα φιλοξενίας διακομιστών FiveM. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας για πολλά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του GTA. Το FiveM είναι το πιο κατάλληλο για GTA, επομένως πρέπει να δοκιμάσουμε τις υπηρεσίες που παρέχει το Realms.

Με γρήγορη εγκατάσταση και πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστή, αυτή η πλατφόρμα θα σας προσφέρει την πιο ομαλή εμπειρία με το αγαπημένο σας παιχνίδι. Αυτή η πλατφόρμα διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας μέσω διαφόρων επιπέδων και διατηρεί την εμπειρία παιχνιδιού σας πιο ευχάριστη.

Βασίλεια

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι τα κρίσιμα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Realms.

🔶 Προστασία DDoS: Με το Realms, τα δεδομένα σας θα διατηρούνται ασφαλή από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων DDoS. Σας παρέχεται προστασία DDoS εδώ, ώστε τίποτα να μην μπορεί να βλάψει τα δεδομένα σας.

🔶 Premium Επεξεργαστές: Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για τα χρήματά σας, όπως και το Realms. Επομένως, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υλικό διακομιστή όπως AMD Ryzen 9 3900X έως AMD Ryzen 5800X εδώ.

🔶 Γρήγορη εγκατάσταση διακομιστή: Η Realms προσφέρει τη ρύθμιση του διακομιστή σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσετε χρόνο και ότι θα πάρετε τα χέρια σας για αυτό που πληρώσατε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σχέδια και Τιμολόγηση

Αυτά είναι τα σχέδια FiveM που προσφέρει η Realms.

Σχέδια Realms

Η τιμή για το πρόγραμμα FiveM κυμαίνεται μεταξύ 5 $/μήνα έως 95 $/μήνα.


6. Cubes – Προσιτός πάροχος φιλοξενίας διακομιστών FiveM

Το Cubes είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να σας προσφέρει πολλές υπηρεσίες, και μία από αυτές είναι η φιλοξενία διακομιστών FiveM. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλά σχέδια και όλα είναι προσιτά για να δοκιμάσετε τουλάχιστον.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Cubes είναι εύκολες στην εγκατάσταση και εξαιρετικά γρήγορες. Το Cubes παρέχει ένα ασφαλές μέρος για τα δεδομένα σας και πλήρη πρόσβαση root, ώστε να γνωρίζετε όλα όσα συμβαίνουν στο hosting σας. Επίσης, μπορείτε πάντα να κλιμακώνετε την εργασία σας και να ελέγχετε για τις απαιτήσεις του διακομιστή σας.

Κύβοι

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Cubes.

🔶 Επεκτασιμότητα: Φοβάστε ότι θα ξεμείνετε από πόρους στη μέση του παιχνιδιού και δεν θα το μάθετε καν; Μην ανησυχείς; Το Cubes είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο και σας κρατά πάντα ενήμερους για τη χρήση των πόρων.

🔶 Προστασία DDoS: Το Cubes διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας με διάφορα μέσα, και ένα από αυτά είναι με την παροχή προστασίας DDoS.

🔶 Ποιοτικό Υλικό: Αυτή η πλατφόρμα κατανοεί την αξία των χρημάτων σας και προσφέρει την καλύτερη ποιότητα υλικού, όπως επεξεργαστές Intel Xeon με σύγχρονο αποθηκευτικό χώρο NVMe SSD.

Σχέδια και Τιμολόγηση

Cubes FiveM σχέδια

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο FiveMm από την Cubes με 5,45 $/μήνα έως 56,26 $/μήνα.


7. HostHavoc – Η φθηνότερη φιλοξενία διακομιστή FiveM

Το όνομα ακούγεται τόσο δυνατό. Λοιπόν, έπρεπε να ταιριάζει με τις υπηρεσίες. Το HostHavoc είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας για πολλά παιχνίδια. Τα περισσότερα σχέδια εδώ υποστηρίζουν πολλά modpacks απρόσκοπτα.

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη ταχύτητα και υποστήριξη σε μικρή τιμή. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τους πόρους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να περάσετε ομαλά και ασφαλή παίζοντας.

hosthavoc περίπου

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι τα κρίσιμα χαρακτηριστικά που προσφέρει το HostHavoc.

🔶 Απρόσκοπτη υποστήριξη Modpack: Με το HostHavoc, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν αυτή η πλατφόρμα μπορεί να χειριστεί το modpack που θέλετε να χρησιμοποιήσετε επειδή μπορεί.

🔶 Άμεση ενεργοποίηση διακομιστή: Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τον ενθουσιασμό σας και να περιμένετε πολλές ώρες για να ρυθμιστεί ο διακομιστής σας με το HostHavoc. που μπορεί να γίνει άμεσα.

🔶 Προστασία DDoS: Η ασφάλεια είναι μια ουσιαστική πτυχή όλων, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας σας στο παιχνίδι. Επομένως, το HostHavoc σας προσφέρει προστασία DDoS για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας από τυχόν επιθέσεις DDoS.

Σχέδια και Τιμολόγηση

Ένα πρόγραμμα διακομιστή από το HostHavoc θα εξαρτηθεί από το παιχνίδι που θα επιλέξετε.

Ποια οφέλη από τη χρήση ενός αποκλειστικού διακομιστή FiveM;

Πρώτον, ένας διακομιστής FiveM θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε πολλά σενάρια που δεν θα έκανε ο επίσημος διακομιστής. Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε έναν αποκλειστικό διακομιστή FiveM, έχετε όλους τους πόρους και ελέγχετε τον εαυτό σας και δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε με κανέναν.

Η καλύτερη φιλοξενία διακομιστών FiveM προτείνεται από το Reddit

Οι περισσότεροι χρήστες του Reddit προτιμούν να χρησιμοποιούν το Zap Hosting λόγω της οικονομικής του προσιτότητας και της ευκολίας χρήσης του.

Συχνές ερωτήσεις – Καλύτερη φιλοξενία διακομιστών FiveM

Αξίζει ο διακομιστής FiveM;

Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να προσαρμόζει το παιχνίδι σας, τότε σίγουρα ένας διακομιστής FiveM θα αξίζει τον κόπο για εσάς.

Πώς να εγγραφείτε στον διακομιστή FiveM;

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας FiveM και να εγγραφείτε εύκολα σε έναν διακομιστή φιλοξενίας FiveM.

Πόση RAM χρειάζεται για τον FiveM Server;

Η ελάχιστη μνήμη RAM που θα χρειαστείτε για το FiveM στο Linux είναι 4 GB.

Ποιος είναι ο καλύτερος αφιερωμένος διακομιστής FiveM;

Ο καλύτερος αποκλειστικός διακομιστής FiveM θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας και οι απαιτήσεις του καθενός είναι διαφορετικές.

Χρειάζεστε διακομιστή για να παίξετε το FiveM με φίλους;

Ναι, όταν παίζετε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, φιλοξενείται πάντα σε έναν διακομιστή.

Συμπέρασμα – Καλύτερη φιλοξενία διακομιστών FiveM

Ορίστε. Τώρα έχετε μια λίστα με τις 7 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστών FiveM. Αυτές οι πλατφόρμες είναι πολύ προσιτές και υποστηρίζουν τα περισσότερα modpacks. Ορισμένα από αυτά προσφέρουν επίσης την υποστήριξη του προσαρμοσμένου modpack σας.

Ξεκινήσαμε με την κατανόηση μιας φιλοξενίας διακομιστή FiveM και στη συνέχεια σας παρουσιάσαμε τη λίστα. Ελπίζουμε να κατανοήσετε την ιδέα και να έχετε επιλέξει επίσης την καλύτερη φιλοξενία διακομιστή FiveM για τον εαυτό σας.

Δείτε και αυτό:9 Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία

καλύτεροι διακομιστές Discord

καλύτεροι δωρεάν και δημόσιοι διακομιστές DNS

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4524

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: