7 ριμέικ βιντεοπαιχνιδιών καλύτερα από τα πρωτότυπα

Όταν ένα βιντεοπαιχνίδι αποκτήσει remake , αυτή η νέα έκδοση είναι βέβαιο ότι θα συγκριθεί με την αρχική. Τις περισσότερες φορές, το αρχικό παιχνίδι εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μεταξύ των θαυμαστών. Ωστόσο, όλος ο σκοπός ενός ριμέικ είναι να βελτιώσει το προηγούμενο παιχνίδι με μια πιο σύγχρονη εκδοχή.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά ριμέικ βιντεοπαιχνιδιών εκεί έξω που ήταν επιτυχημένα σε αυτό, είτε αφορούσαν τη βελτίωση των στοιχείων του παιχνιδιού, την αναβάθμιση των γραφικών και των γραφικών ή τη συμπερίληψη προσθηκών στο παιχνίδι που το έκαναν καλύτερο συνολικά.

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει παιχνίδια όπου το remake είναι καλύτερο με περισσότερους από έναν τρόπους και ο καλύτερος τρόπος για να βιώσετε το ίδιο το παιχνίδι θα ήταν να παίξετε το remake. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει επίσης πολλές διαφορετικές κονσόλες και περιλαμβάνει παιχνίδια που απευθύνονται σε ενήλικες καθώς και σε νεότερο κοινό. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα ριμέικ βιντεοπαιχνιδιών.

BMAX B3 Plus Intel 11th Jasper Laker N5095 Mini PC 8 GB DDR4 ΕΜΒΟΛΟ 256 GB M.2 SSD Τετραπύρηνος 2,0 GHz έως 2,9 GHz WiFi5 10105Hz Τριπύρηνος υπολογιστής N5095 101005M

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών και με μεγάλη αποδοχή, που κάποιοι λένε ότι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ, είναι το Ocarina of Time. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Nintendo 64, έφερε επανάσταση στο πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν τα παιχνίδια περιπέτειας και είχε εξαιρετική επιρροή για το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών.

Αναπόφευκτα, όμως, τα γραφικά και τα χειριστήρια ήταν αναπόφευκτα να βελτιωθούν και η Ocarina of Time κόλλησε στο παρελθόν. Τελικά, όταν η Nintendo κυκλοφόρησε τις συσκευές χειρός 3DS, αποφάσισαν να πάρουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών και να το διασκευάσουν για μια νέα γενιά.

Το Ocarina of Time έλαβε μια πλήρη ενημέρωση γραφικών, καθώς και πιο ομαλά χειριστήρια που έκαναν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό παρά απογοητευτικό, όπως θα μπορούσε να είναι μερικές φορές το πρωτότυπο. Συνολικά, αυτό το ριμέικ έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι ακόμα μεγαλύτερο, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να το θυμόμαστε για την επιρροή του για τα επόμενα χρόνια.

Σκιά του κολοσσού

Το Shadow of the Colossus ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε αρχικά στο Playstation 2 το 2005. Το 2018, το παιχνίδι έλαβε μια πλήρη αναμόρφωση των γραφικών με βάση το remaster που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν για το PS3. Αυτό το νέο ριμέικ κυκλοφόρησε στο Playstation 4 και μαζί με τα ενημερωμένα γραφικά, ανανεώθηκαν και τα χειριστήρια του παιχνιδιού. Κάθε στοιχείο στο νέο παιχνίδι άλλαξε, αλλά το κύριο παιχνίδι παραμένει το ίδιο με το αρχικό.

Η έκδοση PS4 σίγουρα βελτιώθηκε σε σχέση με την αρχική και είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσετε αυτό το παιχνίδι, με το όμορφο στυλ τέχνης, τα γραφικά και τα καλύτερα χειριστήρια.

Super Mario 64 DS

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Super Mario 64 είναι ένα από τα πιο επιδραστικά βιντεοπαιχνίδια εκεί έξω. Όντας το πρώτο παιχνίδι 3D Mario και ένα από τα πρώτα παιχνίδια 3D γενικά, βοήθησε στον καθορισμό και τη διαμόρφωση του πώς θα έμοιαζαν τα 3D platformers για τα επόμενα χρόνια.

Τελικά, η Nintendo αποφάσισε να ξαναφτιάξει αυτό το πρωτοποριακό παιχνίδι για το DS, ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα χειρός. Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά, καθώς το παιχνίδι απλώς ενίσχυσε αυτό που έκανε το πρωτότυπο τόσο υπέροχο. Τα χειριστήρια ήταν πολύ πιο ομαλά και τα γραφικά ενημερώθηκαν.

Έγιναν επίσης ορισμένες προσθήκες, όπως η δυνατότητα να παίξετε ως Yoshi, Luigi ή Wario αντί για Mario. Η Nintendo πρόσθεσε επίσης μια ασύρματη λειτουργία πολλών παικτών, νέα μίνι παιχνίδια και επέκτεινε τη λειτουργία ιστορίας με νέες αποστολές και αφεντικά.

6 Ταχύτητα Μασάζ Όγκου Βαθιά Μυϊκή Μασάζ Μυϊκός Πόνος Μασάζ στο Λαιμό Άσκηση Χαλάρωση Αδυνατίσματος Διαμόρφωση Ανακούφιση από τον Πόνο

Final Fantasy VII

Η σειρά Final Fantasy είναι ένα πολύ γνωστό RPG franchise και είναι αναμφισβήτητα το Final Fantasy VII που πραγματικά έκανε τη σειρά να απογειωθεί. Την εποχή της κυκλοφορίας του, έλαβε πολλούς επαίνους για το gameplay, την πλοκή και τη μουσική του και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια Playstation. Πολλοί το θυμούνται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το παιχνίδι έχει γίνει σίγουρα παλιό και ένα ριμέικ που ήταν στα σύγχρονα πρότυπα ήταν όνειρο για πολλούς θαυμαστές. Το 2020, η Square Enix έκανε ακριβώς αυτό και παρέδωσε ένα εκπληκτικό ριμέικ του Final Fantasy VII. Έμειναν πιστοί στο αρχικό υλικό, ενώ επανασχεδίασαν χαρακτήρες και ρυθμίσεις από την αρχή. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για το PS4 και ήταν ένα από τα παιχνίδια με τις ταχύτερες πωλήσεις για την κονσόλα.

Realme 4K Smart Google TV Stick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Pokemon HeartGold και SoulSilver

Τα Pokemon Gold και Silver ήταν τα αγαπημένα των θαυμαστών όταν πρωτοκυκλοφόρησαν, παρουσιάζοντας την περιοχή Johto στους παίκτες. Τα παιχνίδια κυκλοφόρησαν για το Gameboy Color το 1999 και τελικά έγιναν οι τρίτες συμμετοχές με τις περισσότερες πωλήσεις στη σειρά. Η Nintendo είχε ήδη κάνει μια επιδρομή στην ανακατασκευή παιχνιδιών Pokemon με το FireRed και το LeafGreen, και μετά τη 10η επέτειο των Gold and Silver αποφάσισε να κάνει remake και αυτά τα παιχνίδια.

Αυτό κορυφώθηκε με την κυκλοφορία των HeartGold και SoulSilver το 2009 για το DS. Αυτά τα remakes ήταν πιστά στα αρχικά παιχνίδια, αλλά ενημέρωσαν τα γραφικά για τα νεότερα φορητά παιχνίδια και πρόσθεσαν ορισμένες δυνατότητες παιχνιδιού που περιλαμβάνονταν στο παρελθόν στο Pokemon Crystal. Αυτά τα ριμέικ επαίνεσαν ιδιαίτερα και παραμένουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του franchise.

Resident Evil 2

Το Resident Evil 2 ήταν ένα παιχνίδι τρόμου που αναπτύχθηκε αρχικά για το Playstation και ήταν πρωτοπόρος του είδους survival horror. Την εποχή της κυκλοφορίας του, έλαβε πολλούς επαίνους για το gameplay και τον σχεδιασμό του. Τελικά, μεταφέρθηκε επίσης στο Nintendo 64, στο Dreamcast, στα Windows και στο GameCube.

Πολύ μετά την πρώτη του κυκλοφορία, η οποία έκτοτε έχει συγκεντρώσει πολλούς θαυμαστές του franchise, η Capcom συνέχισε να δημιουργεί ένα remake του παιχνιδιού για το Playstation 4, το Xbox One και τα Windows το 2019. Έγινε επίσης διαθέσιμο για τα PS5 και Xbox Series X/ S το 2022.

Υπήρξαν μερικές μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι σε αυτό το remake του πρωτότυπου, όπως η αλλαγή της γωνίας της κάμερας σε τρίτο πρόσωπο. Προστέθηκαν επίσης διαφορετικές δυσκολίες, καθεμία από τις οποίες αλλάζει τον τρόπο εμπειρίας του παιχνιδιού. Τα γραφικά έχουν επίσης μια τεράστια αναθεώρηση. Είτε είστε μακροχρόνιος φαν του παιχνιδιού είτε δεν το έχετε πάρει ποτέ, το ριμέικ του Resident Evil 2 αξίζει σίγουρα να το παίξετε.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Spyro Reignited Trilogy

Τα παιχνίδια Spyro ήταν μια εμβληματική σειρά για το Playstation 2. Τα τρία πρώτα, τα οποία αργότερα επαναδημιουργήθηκαν στο Spyro Reignited, ήταν το Spyro the Dragon το 1998, το Ripto’s Rage! το 1999 και το Year of the Dragon το 2000. Το 2018, οι προγραμματιστές Toys for Bob δημιούργησαν ένα remake και των τριών παιχνιδιών σε έναν δίσκο και το κυκλοφόρησαν για το Playstation 4 και το Xbox One. Το 2019 κυκλοφόρησε επίσης για Windows και το Nintendo Switch.

Το Spyro Reignited περιλαμβάνει μια πλήρη μεταμόρφωση των γραφικών, ενώ παραμένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα αρχικά σχέδια. Όλα τα σχέδια και οι ρυθμίσεις επιπέδου είναι ίδιες. Η μουσική και η φωνητική υποκριτική επαναηχογραφήθηκαν εξ ολοκλήρου για καλύτερη ποιότητα. Επίσης, οι λειτουργίες που προστέθηκαν μόνο σε μερικά από τα παιχνίδια ορίστηκαν να είναι τυπικές σε όλα. Είτε έχετε παίξει είτε όχι αυτά τα κλασικά παιχνίδια στο παρελθόν, το Spyro Reignited αξίζει να δοκιμάσετε.

BlitzHome® BH-AF2 5L Smart Best Fryer Air with APP Control & Air Fryer Recipes RNC Technology 360 ° Hot Air Circulation Αφαιρούμενο μη κολλητικό καλάθι με έξυπνο βιβλίο συνταγών

Ζήστε νέα και βελτιωμένα αγαπημένα

Ο λόγος που τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια συγκρίνονται καλύτερα με τα αρχικά τους οφείλονται κυρίως σε τεχνικές αναβαθμίσεις, όπως χειριστήρια ή γραφικά. Το βασικό παιχνίδι και οι γραμμές πλοκής τείνουν να παραμένουν οι ίδιες, καθώς αυτές οι βασικές πτυχές είναι που κάνουν αυτά τα παιχνίδια τόσο υπέροχα στην αρχή.