9 Καλύτερη Hosting WordPress στην Ολλανδία Τον Αύγουστο του 2023

Η λειτουργία ενός ιστότοπου μπορεί να είναι δύσκολη και οι άνθρωποι θα προσπαθούν πάντα να βρουν ευκολότερους τρόπους. Ένας από τους πιο προτιμώμενους τρόπους εύκολης λειτουργίας ενός ιστότοπου είναι η χρήση ιστότοπων WordPress, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να εργαστείτε μαζί του. 

Εάν θέλετε να κάνετε τη λειτουργία του ιστότοπού σας στο WordPress ακόμα πιο απλή, αποκτήστε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress. Ποιο όμως; Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τα 9 καλύτερα WordPress Hosting στην Ολλανδία το 2023. 

Θα ξεκινήσουμε με την κατανόηση του τι είναι η φιλοξενία WordPress και γιατί είναι επωφελής η αγορά φιλοξενίας στην Ολλανδία. Περαιτέρω, θα εξετάσουμε την καλύτερη και φθηνότερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία το 2023. 

 • Καλύτερο Συνολικά
  Λογότυπο κουπονιού QloudHost
  • Αποκτήστε ΕΚΠΤΩΣΗ 30% σε όλα τα ετήσια προγράμματα WP Hosting Netherlands με τον κωδικό κουπονιού SAVE10! Μην το χάσετε. Απολαύστε 100% προστασία απορρήτου και υποστήριξη 24/7.
 • Το καλύτερο για αρχάριους
  κουπόνι λογότυπου ενδιαφέροντος
  • Βιασύνη! Απλώς ξεκινήστε το 30ήμερο δωρεάν μονοπάτι στην Καματέρα τώρα. ! Χωρίς κρυφές χρεώσεις. 24ωρη υποστήριξη. Μην το χάσετε! Δοκιμάστε αν είναι δωρεάν για 1 μήνα.
 • Τα περισσότερα χαρακτηριστικά
  κουπόνι λογότυπο youstable
  •  Εφαρμόστε το κουπόνι «STABLE10» και αποκτήστε το πιο δημοφιλές πακέτο φιλοξενίας vps με Έκπτωση μόλις 10% για το ετήσιο πρόγραμμα. Απολαύστε 100% προστασία DDoS και υποστήριξη 24/7.

Τι είναι το WordPress Hosting στην Ολλανδία;

Πρέπει να γνωρίζετε τι κάνει η φιλοξενία: διατηρεί τον ιστότοπό σας σε λειτουργία, παρέχει ταχύτητα ασφαλείας και άλλες δυνατότητες. Η φιλοξενία WordPress έχει επίσης όλες αυτές τις δυνατότητες, αλλά έχει κατασκευαστεί για να ταιριάζει σε ιστότοπους WordPress. 

Τα προγράμματα φιλοξενίας δημιουργούνται ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός ιστότοπου WordPress. Δεν είναι υποχρέωση να χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία WordPress για τον ιστότοπό σας στο WordPress, αλλά η χρήση της κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη. 

Αγοράζοντας φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία, διασφαλίζετε ότι ο ιστότοπός σας είναι ασφαλής, έχει εξαιρετική ταχύτητα και ότι η φιλοξενία είναι DMCA Ignored.

Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία

Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους θα επιλέξετε εταιρεία φιλοξενίας WordPress στην Ολλανδία. 

Υπάρχουν λίγες προσιτές και αξιόπιστες φιλοξενίες WordPress στην αγορά, αλλά προσπαθήσαμε να σας φέρουμε το καλύτερο σε αυτό το άρθρο. Ας τους ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά. 

9 Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία το 2023

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτό που θέλατε: Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία 2023. Θα ξεκινήσουμε παρουσιάζοντας τη φιλοξενία, τις καλύτερες ποιότητες και δυνατότητες της, πόσο θα σας κόστιζε, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και τη γνώμη των χρηστών για αυτήν. 

1. QloudHost- Συνολικά το καλύτερο WP Hosting Ολλανδία

Καλύτερο για Επιχειρήσεις σε όλα τα επίπεδα
Χρόνος λειτουργίας 99.9%
Απόδοση και Αξιοπιστία Μεγάλη ταχύτητα και απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Η αξιόπιστη ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών μπορεί να χρειαστούν λίγη δουλειά
Τρέχουσα συμφωνία Τα προγράμματα ξεκινούν από 4,39 $/μήνα

Αν ψάχνετε τρόπους για να ξεφύγετε από το DMCA και τον κανονισμό της χώρας σας για τη φιλοξενία ιστοτόπων, το QloudHost είναι το καλύτερο και πρέπει να το δοκιμάσετε. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει offshore & DMCA Ignored WordPress hosting, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το WordPress και δεν δεσμεύεστε από τους κανονισμούς της χώρας σας.

Η QloudHost έχει αναπτύξει αυτό το σχέδιο για να ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες φιλοξενίας του WordPress, διασφαλίζοντας εξαιρετική αξιοπιστία και καλύτερη απόδοση. Αυτή η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για ιστοσελίδες σε όλα τα επίπεδα. είτε ξεκινάτε έναν νέο ιστότοπο, είτε έχετε μια εφαρμογή είτε έχετε μια εδραιωμένη επιχείρηση στο διαδίκτυο, η QloudHost μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα.

Φιλοξενία QloudHost

Με αυτήν την πλατφόρμα, λαμβάνετε πολλές δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τον ιστότοπο και την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο σε εξαιρετικό επίπεδο. Το QloudHost διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή, ο ιστότοπός σας εκτελείται γρήγορα και η συνολική εμπειρία σας πηγαίνει γρήγορα.

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα ορισμένες δυνατότητες του QloudHost. 

🔶 Softaculous : Για να κάνετε την εμπειρία σας πιο ομαλή, η QloudHost προσφέρει το Softaculous. Με τη βοήθεια του Softaculous, μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα εμπορικές εφαρμογές, κάτι που θα σας βοηθήσει να παραλείψετε πολλή δουλειά και ο χειρισμός του ιστότοπού σας θα πάει ομαλά. 

🔶 LiteSpeed ​​: Όπως υποδηλώνει το όνομα, με το LiteSpeed, ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί με αστραπιαία ταχύτητα. Με πιο απίστευτη ταχύτητα, ο ιστότοπός σας θα ανέβει ψηλότερα στην κατάταξη της Google, προσκαλώντας περισσότερους πελάτες. 

🔶 Με την υποστήριξη του DirectAdmin : Για να κάνετε την εργασία σας ακόμα πιο διαχειρίσιμη, το QloudHost προσφέρει πίνακες ελέγχου DirectAdmin, οι οποίοι θα κάνουν τη φιλοξενία σας πιο προσιτή και πιο απλή.

Τιμολόγηση και σχέδια

Ας δούμε τώρα τι θα κοστίσει για εσάς να αγοράσετε μια φιλοξενία WordPress από την QloudHost. 

Σχέδια ΕΜΒΟΛΟ Αποθήκευση εύρος ζώνης Τιμή
WordPress Starter 1 GB RAM 10 GB NVMe SSD Εύρος ζώνης 150 GB 4,39 $/μήνα
WordPress Business 2 GB RAM 20 GB NVMe SSD Εύρος ζώνης 300 GB 6,96 $/μήνα
WordPress Premium 3 GB μνήμης RAM 50 GB NVMe SSD Εύρος ζώνης 500 GB 11,89 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Ας απαριθμήσουμε τώρα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του QloudHost. 

 

Pros

 • Προμηθευτός
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

 

Μειονεκτήματα

 • Περιθώριο βελτίωσης στην υποστήριξη πελατών

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Το QloudHost είναι μια φανταστική πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων και έχει πολλές δυνατότητες σε μικρή τιμή και οι πελάτες το λατρεύουν για αυτό. Ωστόσο, πολλοί πελάτες παραπονέθηκαν για την ελαφρώς αργή υποστήριξη πελατών. 


2. Καματέρα – Ξεκινήστε με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Καλύτερο για Αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις 
Χρόνος λειτουργίας 99.95%
Απόδοση και Αξιοπιστία Μεγάλη απόδοση και αξιόπιστη 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Αξιόπιστη ασφάλεια και υποστήριξη
Τρέχουσα συμφωνία Προσαρμοσμένο σχέδιο

Πρέπει να έχετε ακούσει για το Kamatera Hosting λόγω της ευελιξίας και της ποιότητας των υπηρεσιών του. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει ένα από τα πιο προσιτά προγράμματα φιλοξενίας που μπορείτε να αγοράσετε με τόσες πολλές δυνατότητες. 

Μέσω του Kamatera Hosting, μπορείτε να κλιμακώσετε την ανάπτυξη του ιστότοπού σας και να προσθέσετε ή να μειώσετε πόρους χωρίς να σπαταλάτε χρήματα. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει σχέδια φιλοξενίας για όλες τις ανάγκες σας.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο σας σχέδιο και να διαχωρίσετε πόρους ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Καματέρα Σχετικά

Το Kamatera Hosting διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων, γεγονός που το καθιστά γρήγορο και αξιόπιστο. Επίσης, διατηρούν αυστηρό κωδικό ασφαλείας ώστε να μη διακυβεύονται δεδομένα σας σε καμία περίπτωση κινδύνου. Μπορείτε να λάβετε τη φιλοξενία WordPress ως προεγκατάσταση στο Ubuntu Machine. 

Χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα μερικά χαρακτηριστικά του Kamatera Hosting. 

🔶 Scalable : Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Kamatera Hosting είναι ευέλικτη με τα σχέδια φιλοξενίας της. Μπορείτε να κλιμακώσετε τον ιστότοπό σας και τις ανάγκες του και να ενημερώσετε το σχέδιό σας χωρίς ταλαιπωρία με το Kamatera Hosting. 

🔶 Διαχειριζόμενη και μη διαχειριζόμενη φιλοξενία : Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει αν είστε τεχνικός ή αρχάριος στη φιλοξενία. Ως ειδικός, μπορείτε να επιλέξετε τη μη διαχειριζόμενη φιλοξενία και εάν είστε νέοι σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να επιλέξετε διαχειριζόμενη φιλοξενία με το Kamatera Hosting. 

🔶 Προσαρμοσμένο σχέδιο : Προσθέτοντας στην ευελιξία της πλατφόρμας φιλοξενίας, η Kamatera Hosting προσφέρει επίσης την ευκαιρία να προσαρμόσετε το σχέδιό σας και να επιλέξετε τους πόρους και την ποσότητα που θέλετε. 

Τιμολόγηση και σχέδια

Εάν επιλέξετε την απλή έκδοση, τα προγράμματα φιλοξενίας Kamatera κοστίζουν από 4 έως 12 $ το μήνα. Ωστόσο, ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θα κοστίσει ανάλογα με τους πόρους και την ποσότητα που περιλαμβάνονται.

Θετικά και αρνητικά

Ακολουθούν μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Kamatera Hosting. 

Pros

 • Κλιμακόμενο και ευέλικτο
 • Δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών
 • Προσιτά σχέδια
 • Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Πιο κατάλληλο για έμπειρα άτομα

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη φιλοξενία Kamatera λόγω της απλότητας και της ευελιξίας της όσον αφορά την κατασκευή ενός κατάλληλου σχεδίου. Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν πει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Kamatera Hosting εάν είχατε κάποια προηγούμενη εμπειρία. Η χρήση του διαχειριζόμενου Kamatera Hosting είναι μια πιο κατάλληλη επιλογή.


3. YouStable- Συνολικά η καλύτερη φιλοξενία WP στην Ολλανδία

Καλύτερο για Νέες επιχειρήσεις
Χρόνος λειτουργίας 99.95%
Απόδοση και Αξιοπιστία Μεγάλη ταχύτητα και απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Χρειάζεται λίγη βοήθεια στην υποστήριξη, η ασφάλεια είναι κορυφαία
Τρέχουσα συμφωνία Τα προγράμματα ξεκινούν από 0,6 $/μήνα

Αυτή η ινδική εταιρεία φιλοξενίας έχει αναπτυχθεί σημαντικά από την ίδρυσή της και παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας σε χώρες όπως η Ολλανδία. Το YouStable είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας που έχουμε δει. 

Επίσης, είναι η φθηνότερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία. Φανταστείτε μια φιλοξενία WordPress που σας κοστίζει μόνο λίγα δολάρια. Αυτή η πλατφόρμα έχει δημιουργήσει τα σχέδιά της για να ταιριάζουν σε όλους τους κατόχους ιστότοπων WordPress.

Λαμβάνετε λειτουργίες ειδικά για το WordPress που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε με τον ιστότοπό σας πολύ πιο εύκολα και δεν θα χρειαστεί να τραβάτε τα μαλλιά σας από πάνω του. Θα συζητήσουμε τώρα τις δυνατότητες του YouStable σε αυτό το άρθρο.

YouStable Σχετικά με

Χαρακτηριστικά

Ας συζητήσουμε τώρα τις δυνατότητες που παρέχονται από το YouStable. 

Εγκαταστάσεις με ένα κλικ : Με το YouStable, έχετε την πιο ομαλή εμπειρία διαχείρισης του ιστότοπού σας στο WordPress, καθώς αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μια επιλογή εγκατάστασης με ένα κλικ, η οποία θα σας βοηθήσει να εργάζεστε περισσότερο σε λιγότερο χρόνο. 

 WordPress Staging Environment : Το να ανεβάσετε τον ιστότοπό σας και, μετά από ώρες, να ανακαλύψετε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ιστότοπο όλη την ώρα που οι πελάτες σας προσπαθούσαν να τον χρησιμοποιήσουν, δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο. Επομένως, μπορείτε να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας στο περιβάλλον εγκατάστασης WordPress που παρέχεται με προγράμματα φιλοξενίας WordPress του YouStable. 

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εκτός τοποθεσίας : Εάν ο διακομιστής σας δεχθεί επίθεση, μπορεί να χάσετε όλα τα δεδομένα σας, κάτι που μπορεί να γίνει σημαντική απώλεια. Ωστόσο, δεν θα αντιμετωπίσετε κάτι τέτοιο καθώς το YouStable δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας που δεν επηρεάζονται από τυχόν επιθέσεις στον διακομιστή.

Τιμολόγηση και σχέδια

Ας δούμε τώρα τις τιμές και τα σχέδια που προσφέρει η YouStable. 

Σχέδια ΕΜΒΟΛΟ Αποθήκευση εύρος ζώνης Τιμή
DaStarter 512MB RAM 50 GB NVMe SSD Αμέτρητο εύρος ζώνης 0,6 $/μήνα
DaProfessional 1 GB RAM 100 GB NVMe SSD Αμέτρητο εύρος ζώνης 1,7 $/μήνα
DaElite 4 GB RAM 200 GB NVMe SSD Αμέτρητο εύρος ζώνης 2,5 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του YouStable WordPress hosting.

Pros

 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Πολλά χαρακτηριστικά
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη πελατών θα μπορούσε να χρειαστεί λίγη βοήθεια

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Το YouStable είναι ένα από τα καλύτερα και φθηνότερα προγράμματα φιλοξενίας στην Ολλανδία 2023. Οι χρήστες αγαπούν αυτήν την πλατφόρμα λόγω του αριθμού των δυνατοτήτων που παρέχονται σε τόσο μεγάλη τιμή και αξιοσημείωτη ταχύτητα. Ωστόσο, η υποστήριξη πελατών θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερα. 


4. Hostinger – Καλύτερο για αρχάριους

Καλύτερο για Όλες οι επιχειρήσεις 
Χρόνος λειτουργίας 99.9%
Απόδοση και Αξιοπιστία Εξαιρετική απόδοση και αξιόπιστες υπηρεσίες
Ασφάλεια και Υποστήριξη Αξιόπιστη ασφάλεια και υποστήριξη
Τρέχουσα συμφωνία Τα προγράμματα ξεκινούν από 2,99 $/μήνα 

Η Hostinger είναι μια πολύ γνωστή πλατφόρμα φιλοξενίας που παρέχει τις υπηρεσίες της στον κόσμο εδώ και πολύ καιρό. Αυτή η πλατφόρμα έχει πολλές επιλογές φιλοξενίας για να διαλέξετε, αλλά δίνει επιπλέον έμφαση στη φιλοξενία WordPress. 

hostinger περίπου

Πολλοί ιδιοκτήτες ιστότοπων εμπιστεύονται το Hostinger και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Πόσα? Όσες λειτουργίες περιλαμβάνονται με την προσιτή φιλοξενία WordPress. Πρέπει να το ελέγξετε.

Χαρακτηριστικά

Εδώ είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει η Hostinger. 

🔶 Περιβάλλον σταδίου : Εάν εξακολουθείτε να προσδιορίζετε πώς θα φαίνεται ο ιστότοπός σας στο διαδίκτυο στους επισκέπτες, κάντε ένα απλό κλικ και μπορείτε να σκηνοθετήσετε τον ιστότοπό σας και να ελέγξετε για τυχόν λάθη και διορθώσεις που απαιτούνται πριν παρουσιαστεί στους υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες σας. 

🔶 Εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης WordPress : Όπως αναφέραμε προηγουμένως, αυτή η πλατφόρμα έχει δώσει έμφαση στις υπηρεσίες WordPress και, ως εκ τούτου, προσφέρει επίσης εργαλεία ειδικά για το WordPress, ένα από αυτά είναι τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης του WordPress για να διευκολύνει πολύ την εργασία σας.

🔶 Αντίγραφο ασφαλείας κατ’ απαίτηση : Ο Hostinger κατανοεί την ανάγκη για ασφάλεια και προσφέρει τακτικά αντίγραφα ασφαλείας. Ωστόσο, εάν θέλετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε μια συγκεκριμένη στιγμή, μπορείτε να ζητήσετε ένα ανά πάσα στιγμή.

Τιμολόγηση και σχέδια

Η φιλοξενία WordPress του Hostinger θα σας κοστίσει: 

Σχέδια Δικτυακός τόπος Αποθήκευση εύρος ζώνης Τιμή
Ασφάλιστρο 100 ιστοσελίδες 100 GB αποθήκευσης SSD Απεριόριστο εύρος ζώνης 2,99 $/μήνα
Επιχείρηση 100 ιστοσελίδες Αποθηκευτικός χώρος NVMe 200 GB Απεριόριστο εύρος ζώνης 3,99 $/μήνα
Cloud Starter 300 ιστοσελίδες Αποθηκευτικός χώρος NVMe 200 GB Απεριόριστο εύρος ζώνης 9,99 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Hostinger: 

 

Pros

 • Εξαιρετική ταχύτητα
 • Αξιόπιστος χρόνος λειτουργίας
 • Πολλαπλά κέντρα δεδομένων
 • Προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου

 

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι αρκετά κατάλληλο για εξαιρετικά μεγάλες επιχειρήσεις

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Όπως είπαμε, το Hostinger είναι μια αρκετά καλή πλατφόρμα φιλοξενίας που προσφέρει πολλές δυνατότητες σε μικρή τιμή. Η ταχύτητα και η ασφάλεια που παρέχεται είναι φανταστικές. Το μόνο πράγμα που ενοχλεί τους χρήστες είναι ότι το πιο δευτερεύον σχέδιο έχει λιγότερες υπηρεσίες. 


5. TMDHosting- Συνολικά η καλύτερη προσιτή τιμή

Καλύτερο για Μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις 
Χρόνος λειτουργίας 99.9%
Απόδοση και Αξιοπιστία Εξαιρετικές υπηρεσίες και αξιόπιστη απόδοση 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Αξιόπιστες υπηρεσίες και ταχύτητα
Τρέχουσα συμφωνία Τα προγράμματα ξεκινούν από 2,99 $/μήνα

Στη συνέχεια, έχουμε το TMDHosting. Αυτή η πλατφόρμα συγκαταλέγεται στα πιο προσιτά hosting σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress στην Ολλανδία. Εδώ, μπορείτε να βρείτε πολλές λύσεις φιλοξενίας και ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το WordPress. 

Το δευτερεύον πρόγραμμα θα σας κοστίσει μόνο λίγα δολάρια και έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περισσότερο χρόνο να εστιάσετε στην επιχείρησή σας και όχι στη φιλοξενία σας. 

Αυτή η πλατφόρμα έρχεται με πολλές εκπλήξεις που θα λατρέψετε.

Σχετικά με το TMD Hosting

Εδώ, μπορείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο από την αρχή με τη βοήθεια ενός προγράμματος δημιουργίας ιστοτόπων και να μάθετε πώς να τον διαχειρίζεστε μέσω των οδηγών που προσφέρει η πλατφόρμα.

Χαρακτηριστικά

Ακολουθούν μερικές δυνατότητες που προσφέρει η TMDHosting. 

🔶 Δωρεάν Weebly Sitebuilder : Τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας στο TMDHosting χωρίς να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες έναν κατασκευαστή ιστότοπου, καθώς αυτή η πλατφόρμα τον προσφέρει δωρεάν με όλα τα προγράμματα φιλοξενίας της. 

🔶 Εσωτερική παρακολούθηση διακομιστή : Το TMDHosting καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή και χρησιμοποιεί διάφορα μέτρα, όπως τείχη προστασίας, προστασία DDoS και άλλα. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει επίσης In-house Server Monitoring για να διασφαλίσει ότι ο φυσικός διακομιστής είναι ασφαλής. 

🔶 Απεριόριστοι ιστότοποι : Εκτός από τα πιο δευτερεύοντα προγράμματα, μπορείτε να χειριστείτε απεριόριστους ιστότοπους σε ένα μόνο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress από την TMDHosting.

Τιμολόγηση και σχέδια

Ας συζητήσουμε τώρα πόσο θα σας κοστίσει μια φιλοξενία WordPress στο TMDHosting. 

Σχέδια Εκτέλεση Αποθήκευση Δικτυακός τόπος Τιμή
Μίζα  Τυπική απόδοση Χώρος SSD 50 GB 1 Ιστότοπος 2,99 $/μήνα
Επιχείρηση  Απόδοση x2 Χώρος SSD 100 GB  Απεριόριστες ιστοσελίδες 4,99 $/μήνα
Επιχείρηση  Απόδοση x4 Απεριόριστος χώρος SSD  Απεριόριστες ιστοσελίδες 8,99 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του TMDHosting. 

 

Pros

 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Απεριόριστες ιστοσελίδες σε πρόγραμμα Business και Enterprise
 • Sitebuilder 
 • Χρόνος λειτουργίας 99,9%.

 

Μειονεκτήματα

 • Μόνο ένας ιστότοπος και κανένα αντίγραφο ασφαλείας στο μικρότερο σχέδιο. 

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Το TMDHosting αγαπιέται από τους περισσότερους χρήστες, καθώς προσφέρει οικονομικά προγράμματα φιλοξενίας με δυνατότητες όπως δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, περιβάλλον εγκατάστασης και πολλά άλλα. Ωστόσο, οι χρήστες συμφωνούν ότι το μικρότερο σχέδιο θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ποσότητα ορισμένων λειτουργιών και θα μπορούσε να υπάρξει κάποια βελτίωση στη βάση γνώσεων. 


6. UltaHost – Η Καλύτερη Ασφαλής Διαχειριζόμενη Φιλοξενία WordPress

Καλύτερο για Νέες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις 
Χρόνος λειτουργίας 100%
Απόδοση και Αξιοπιστία Αξιόπιστη απόδοση και ταχύτητα
Ασφάλεια και Υποστήριξη Στερεό σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης
Τρέχουσα συμφωνία Τα προγράμματα ξεκινούν από 2,90 $/μήνα

Ένα από τα πιο βασικά μέρη της λειτουργίας μιας ιστοσελίδας για να γίνει επιτυχημένη είναι η ταχύτητα που έχει. Εάν καταλαβαίνετε πόσο σημαντική μπορεί να είναι η ταχύτητα του ιστότοπού σας, πρέπει να δοκιμάσετε το UltaHost. 

Αυτή η πλατφόρμα δίνει έμφαση στην παροχή της καλύτερης δυνατής ταχύτητας με τη βοήθεια της τεχνολογίας LiteSpeed. Λαμβάνετε πολλές άλλες δυνατότητες με τη φιλοξενία WordPress του UltaHost, όπως ένα απεριόριστο πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών, ένα εργαλείο σταδιοποίησης και πολλά άλλα.

ultahost ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η UltaHost. 

🔶 Δωρεάν Διαχειριστής WordPress : Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείτε έναν ιστότοπο που αυξάνεται καθημερινά, όπως και το UltaHost. Ως εκ τούτου, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει έναν δωρεάν διαχειριστή WordPress με όλα τα σχέδια WordPress για να απλοποιήσει την εργασία σας. 

🔶 Αυτόματη εγκατάσταση με ένα κλικ : Για να κάνετε την εμπειρία φιλοξενίας του WordPress ακόμα πιο προσιτή, το UltaHost παρέχει επίσης ένα εργαλείο αυτόματης εγκατάστασης με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όποια εφαρμογή θέλετε και να έχετε λιγότερη ταλαιπωρία στη διαχείριση του ιστότοπού σας. 

🔶 WordPress Staging Tool : Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε πώς θα φαινόταν ο ιστότοπός σας στους πελάτες σας χρησιμοποιώντας το WordPress Staging Tool που παρέχεται από το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress UltaHost.

Τιμολόγηση και σχέδια

Αυτό είναι το πόσο θα σας κόστιζε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress UltaHost: 

Σχέδια Επίσκεψη Αποθήκευση Δικτυακός τόπος Τιμή
Ulta WordPress ~10000 Επισκέψεις Μηνιαίως 30 GB NVMe SSD 1 Ιστότοπος 2,90 $/μήνα
WordPress Starter ~25000 Επισκέψεις Μηνιαίως 100 GB NVMe SSD 100 Ιστότοπος 4,90 $/μήνα
Business WordPress ~100000 Επισκέψεις Μηνιαίως 100 GB NVMe SSD 100 Ιστότοπος 7,50 $/μήνα
VPS WordPress ~300000 Επισκέψεις Μηνιαίως 100 GB NVMe SSD 100 Ιστότοπος 27,50 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του UltaHost. 

 

Pros

 • Προμηθευτός
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία
 • Μεγάλη ταχύτητα

 

Μειονεκτήματα

 • Λιγότερα κέντρα δεδομένων
 • Δεν είναι εντελώς κατάλληλο για αρχάριους

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Μέσα από την εμπειρία, καταλάβαμε και πολλοί χρήστες λένε επίσης ότι αγαπούν το UltaHost καθώς προσφέρει τόσες πολλές δωρεάν υπηρεσίες με απίστευτη ταχύτητα. Ωστόσο, πολλοί παραπονούνται επίσης ότι είναι κατάλληλο μόνο εν μέρει για κάποιον που γνωρίζει πολύ λίγα για τη φιλοξενία. 


7. ScalaHosting – Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία

Καλύτερο για Μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις 
Χρόνος λειτουργίας 99.9%
Απόδοση και Αξιοπιστία Μεγάλη ταχύτητα και αξιόπιστες υπηρεσίες
Ασφάλεια και Υποστήριξη Αξιόπιστη ασφάλεια και υποστήριξη 
Τρέχουσα συμφωνία Σχέδια που ξεκινούν από 2,95 $/μήνα

Η επόμενη πρότασή μας σε αυτήν τη λίστα φιλοξενίας WordPress στην Ολλανδία είναι η ScalaHosting. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά να κλιμακώσετε την ανάπτυξή σας και να κατανοήσετε ποιες στρατηγικές λειτουργούν και ποιες όχι. 

Επίσης, μέσω της κλιμάκωσης του ιστότοπού σας, καταλαβαίνετε ποιους πόρους χρειάζεστε και το ScalaHost σάς επιτρέπει να αναβαθμίζετε εύκολα το σχέδιό σας χωρίς να προκαλείτε σημαντικό χρόνο διακοπής λειτουργίας. Η ScalaHosting καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει την εμπειρία φιλοξενίας σας πιο ομαλή.

ScalaHosting

Θα παρατηρήσετε ότι αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες που μερικές φορές βλέπετε σε τόσο μικρά σχέδια. Αυτό συμβαίνει επειδή, με το ScalaHosting, έχετε πάντα υποστήριξη για να αναπτυχθείτε και δεν θα περιορίζεστε σε όρια.

Χαρακτηριστικά

Αυτές είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει η ScalaHosting. 

🔶 Επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή : Οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας έχουν περιορισμένη περίοδο εντός της οποίας μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας πίσω εάν δεν σας αρέσει καμία υπηρεσία φιλοξενίας. Ωστόσο, με το ScalaHosting, δεν δεσμεύεστε σε κανένα συμβόλαιο και μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω οποιαδήποτε μέρα. 

🔶 Απεριόριστο εύρος ζώνης : Το ScalaHosting δεν θα σας κρατήσει δεσμευμένους σε ένα όριο και, ως εκ τούτου, προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε ο ιστότοπός σας να συνεχίζει να αναπτύσσεται με απίστευτη ταχύτητα. 

🔶 Cron Jobs : Με τη βοήθεια της δυνατότητας Cron Job, δεν θα χρειάζεται να επαναλαμβάνετε την ίδια εργασία επανειλημμένα. Απλώς προγραμματίστε το μία φορά και ξεχάστε το. Η ScalaHost θα το φροντίσει.

Τιμολόγηση και σχέδια

Ακολουθούν μερικά σχέδια φιλοξενίας WordPress από το ScalaHosting. 

Σχέδια Ασφάλεια Αποθήκευση Δικτυακός τόπος Τιμή
WP Mini Τυπική ασφάλεια 10 GB Σταθερός SSD NVMe 1 Ιστότοπος 2,95 $/μήνα
WP Starter Τυπική ασφάλεια 50 GB Σταθερός SSD NVMe Απεριόριστες ιστοσελίδες 5,95 $/μήνα
WP Advanced Τυπική ασφάλεια 100 GB Σταθερός NVMe SSD Απεριόριστες ιστοσελίδες 9,95 $/μήνα
Είσοδος WP Cloud Υψηλή ασφάλεια 50 GB NVMe SSD με δυνατότητα αναβάθμισης Απεριόριστες ιστοσελίδες 14,95 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι τα λίγα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ScalaHosting. 

Pros

 • Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας κατά παραγγελία
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Σπιτικός πίνακας ελέγχου

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Το ScalaHosting είναι μια αγαπημένη πλατφόρμα φιλοξενίας λόγω των πολλών δυνατοτήτων που έρχονται χωρίς όρια. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε πολλές δυνατότητες αν θέλετε. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress του ScalaHosting δεν συνοδεύονται από πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπου. 


8. LiquidWeb- Το καλύτερο για διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress

Καλύτερο για Μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις 
Χρόνος λειτουργίας 99.999%
Απόδοση και Αξιοπιστία Αξιόπιστη απόδοση 
Ασφάλεια και Υποστήριξη Μεγάλη ασφάλεια και υποστήριξη
Τρέχουσα συμφωνία Τα προγράμματα ξεκινούν από 21 $/μήνα

Το LiquidWeb έχει πολλά να προσφέρει και ένα ισχυρό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress στην Ολλανδία, ώστε να μην ιδρώνετε για το χειρισμό του διαρκώς αναπτυσσόμενου ιστότοπού σας. 

Τα σχέδια μπορεί να φαίνονται λίγο ακριβά, καθώς τα προγράμματα φιλοξενίας στο LiquidWeb είναι πιο κατάλληλα για επιχειρήσεις μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους. Αυτή η πλατφόρμα στοχεύει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία φιλοξενίας, παρέχοντας πολλές δυνατότητες.

Επίσης, το LiquidWeb πιστεύει σε έναν κόσμο με γρήγορο ρυθμό και ως εκ τούτου προσφέρει λειτουργίες που δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν και μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας.

Liquidweb

Χαρακτηριστικά

Ακολουθούν ορισμένες δυνατότητες που προσφέρει το LiquidWeb. 

🔶 Διαχειριζόμενη φιλοξενία : Για να μειώσετε την ταλαιπωρία της εμπειρίας φιλοξενίας σας, το LiquidWeb προσφέρει υπηρεσίες διαχειριζόμενης φιλοξενίας, ώστε να μην κουράζεστε κάθε φορά που πρέπει να εργαστείτε στον ιστότοπό σας. 

🔶 Μέγιστη ορατότητα : Το LiquidWeb διασφαλίζει ότι είστε ορατοί στους πελάτες σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας εργαλεία που θα κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται καλύτερος. 

🔶 Αυτόματη κλιμάκωση : Καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, θα χρειαστείτε περισσότερους πόρους. Με το LiquidWeb, θα κλιμακώσετε αυτόματα τον ιστότοπό σας και θα ειδοποιηθείτε για τυχόν απαιτούμενους πόρους.

Τιμολόγηση και σχέδια

Αυτά είναι τα προγράμματα WordPress που προσφέρονται από το LiquidWeb. 

Σχέδια Εργαζόμενοι ανά τοποθεσία Αποθήκευση εύρος ζώνης Τιμή
Σπίθα 10 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 15 GB Εύρος ζώνης 2 TB 21 $/μήνα
Spark + 15 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 25 GB Εύρος ζώνης 2,5 TB 43,00 $/μήνα
Κατασκευαστής 20 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 40 GB Εύρος ζώνης 3 TB 47,85 $/μήνα
Σχεδιαστής 20 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 60 GB Εύρος ζώνης 4 TB 54 $/μήνα
Οικοδόμος 30 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 100 GB Εύρος ζώνης 5 TB 73,80 $/μήνα
Παραγωγός 40 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 300 GB Εύρος ζώνης 5 TB 147,60 $/μήνα
Εκτελεστικός 50 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 500 GB Εύρος ζώνης 10 TB 270,90 $/μήνα
Επιχείρηση 60 εργαζόμενοι PHP ανά τοποθεσία Αποθηκευτικός χώρος 800 GB Εύρος ζώνης 10 TB 492,75 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του LiquidWeb. 

 

Pros

 • Πολλαπλοί πίνακες ελέγχου
 • Αξιόπιστη υποστήριξη 24/7/365
 • Κατάλληλο για διαδικτυακές επιχειρήσεις

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας από το LiquidWeb είναι απαράμιλλες όσον αφορά την υποστήριξη που προσφέρει η πλατφόρμα. Οι περισσότεροι χρήστες συμφωνούν ότι το LiquidWeb είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες που χρησιμοποιούν, αλλά θα το άρεσε αν οι τιμές έπεφταν λίγο. 


9. Cloudways – Το καλύτερο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις

Καλύτερο για Αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις
Χρόνος λειτουργίας 99%
Απόδοση και Αξιοπιστία Αξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και Υποστήριξη Αξιόπιστη ασφάλεια και υποστήριξη
Τρέχουσα συμφωνία Τα σχέδια ξεκινούν από 14 $/μήνα

Η τελική πρόταση σε αυτό το άρθρο για τις εταιρείες φιλοξενίας WordPress στην Ολλανδία είναι το Cloudways. Αυτή η πλατφόρμα είναι μοναδική. Εδώ, μπορείτε να αγοράσετε πακέτα φιλοξενίας από μια δημοφιλή πλατφόρμα όπως το DigitalOcean, το AWS και το Google Cloud. 

Τα οφέλη διπλασιάζονται με το Cloudways, καθώς θα σας παρέχονται οι δυνατότητες του Cloydways και ο πάροχος φιλοξενίας που θα επιλέξετε. Καθώς υπάρχουν τρεις πάροχοι φιλοξενίας, το πρόγραμμα φιλοξενίας σας θα εκτελείται στο κέντρο δεδομένων του παρόχου που επιλέξατε και στο Cloudways. Λόγω του πιο σημαντικού αριθμού κέντρων δεδομένων, οι ιστότοποί σας θα λειτουργούν ακόμη πιο γρήγορα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας. 

σύννεφα περίπου

Χαρακτηριστικά

Ακολουθούν ορισμένες δυνατότητες που προσφέρει η Cloudways. 

🔶 Πρόγραμμα εγκατάστασης απεριόριστων εφαρμογών : Το Cloudways κάνει την εμπειρία φιλοξενίας σας ακόμη πιο προσιτή, προσφέροντας απεριόριστο πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών.

🔶 24/7 Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο : Για να διατηρείτε τον φυσικό σας διακομιστή ασφαλή, η Cloudways διασφαλίζει ότι ο διακομιστής σας παρακολουθείται κάθε ώρα της ημέρας. 

🔶 Staging Environment : Τώρα, μάθετε πώς φαίνεται ο ιστότοπός σας στο διαδίκτυο προτού τον ανεβάσετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το εργαλείο σταδιοποίησης.

Τιμές και σχέδια [ DigitalOcean ]

Το εύρος τιμών των φιλοξενιών που προσφέρονται από διάφορους παρόχους είναι: 

Σχέδια ΕΜΒΟΛΟ Επεξεργαστής  Αποθήκευση Τιμή
1 1 GB 1 Πυρήνας 25 GB 14 $/μήνα
2 2 GB 1 Πυρήνας 50 GB 28 $/μήνα
3 4 γιγαμπάιτ 1 Πυρήνας 80 GB 54 $/μήνα
4 8 GB 1 Πυρήνας 160 GB 99 $/μήνα

Θετικά και αρνητικά

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της φιλοξενίας Cloudways. 

Pros

 • Διπλά οφέλη
 • Μεγάλη ταχύτητα
 • Αξιόπιστοι πάροχοι φιλοξενίας

Πραγματικές κριτικές και συστάσεις χρηστών

Οι χρήστες λατρεύουν το Cloudways για τον μοναδικό τρόπο παροχής υπηρεσιών. Λόγω των διπλών πλεονεκτημάτων και της ταχύτητας, οι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν το Cloudways. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους νέους χρήστες. 

Βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε στα καλύτερα προγράμματα φιλοξενίας WordPress της Ολλανδίας για μια αναπτυσσόμενη διαδικτυακή επιχείρηση

Αν ψάχνετε για τα καλύτερα προγράμματα φιλοξενίας WordPress στην Ολλανδία, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε. 

 • Η ασφάλεια που προσφέρει η πλατφόρμα είναι κρίσιμη. 
 • Ελέγξτε για χαρακτηριστικά σταδιοποίησης, καθώς μπορούν να σας σώσουν από κινδύνους. 
 • Ένα προσιτό σχέδιο φιλοξενίας μπορεί να είναι μια ευλογία. 
 • Επιλέξτε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο ή πόρους για τη λειτουργία του ιστότοπου. 
 • Ελέγξτε για το χρόνο λειτουργίας, την ταχύτητα και την ποιότητα υποστήριξης της φιλοξενίας. 

Συχνές ερωτήσεις

Είναι γρήγορη η φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία;

Ναί. Λόγω της τοποθεσίας, το WordPress Netherlands είναι αρκετά γρήγορο. Καθώς η Ολλανδία βρίσκεται κάπως μεταξύ των ηπείρων, οι συνδέσεις και η ταχύτητα είναι πολύ καλύτερες. 

Ποια εταιρεία προσφέρει την Καλύτερη φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία;

Έχουμε απαριθμήσει τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, οι τρεις πρώτες προτάσεις μας είναι οι QloudHost, Kamatera και Hostinger. 

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέξετε μια εξειδικευμένη υπηρεσία φιλοξενίας για ιστότοπους WordPress;

Τα κανονικά προγράμματα φιλοξενίας μόνο μερικές φορές λειτουργούν με τεχνικές WordPress. Η συγκεκριμένη φιλοξενία μπορεί να κάνει τον χειρισμό ενός ιστότοπου WordPress πολύ πιο απλό. 

Μπορώ να μεταφέρω εύκολα τον υπάρχοντα ιστότοπο WordPress σε έναν πάροχο φιλοξενίας στην Ολλανδία;

Υπάρχει φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία με CDN για ταχύτερη παγκόσμια πρόσβαση στον ιστότοπο;

Ναι, οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας παραπάνω προσφέρουν CDN καθώς κατανοούν πόσο σημαντική μπορεί να είναι η ταχύτητα του ιστότοπου.

συμπέρασμα

Ας ολοκληρώσουμε τώρα αυτό το άρθρο ανατρέχοντας σε αυτό. Αυτό το άρθρο εξέτασε τις 9 καλύτερες φιλοξενίες WordPress στην Ολλανδία το 2023. Ξεκινήσαμε με την κατανόηση του τι είναι η φιλοξενία WordPress και γιατί τη χρειάζεστε. Επιπλέον, εξετάσαμε τις καλύτερες και φθηνότερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress στην Ολλανδία. 

Τα περισσότερα από αυτά τα hosting είναι προσιτά και κατάλληλα για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Ελέγξαμε καθεμία από τις φιλοξενίες για προσιτές τιμές και πόσο καλά αποτιμώνται τα χρήματά σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο και ποιος ξέρει, ίσως βρείτε την αγαπημένη σας φιλοξενία WordPress στην Ολλανδία. 

Καλύτεροι VPS Hosting

Πώς να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο σε 5 λεπτά με το WordPress

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: