9 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο το 2023

Αυτά τα παλιάς σχολής κινούμενα σχέδια ήταν τα καλύτερα. Αλλά που τα βρίσκουμε τώρα που δεν βλέπουμε κανονικά τηλεοπτικά κανάλια; Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν online κινούμενα σχέδια.

Έχουμε εδώ, τους 9 καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο. Ίσως γνωρίζετε ήδη μερικά από αυτά. Λοιπόν, τώρα θα γνωρίζετε πολλά περισσότερα από αυτά. Επίσης, θα μάθουμε πώς μπορείτε να κατεβάζετε κινούμενα σχέδια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Ας ξεκινήσουμε.

9 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο το 2023

Ας ξεκινήσουμε τώρα και ας δούμε τους καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθήσουμε δωρεάν κινούμενα σχέδια.

1. YouTube (https://youtube.com/)

YouTube TV Οι καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο

Πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι το YouTube. Το YouTube είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα ροής βίντεο για τη μεταφόρτωση και τη λήψη βίντεο. Αυτή η πλατφόρμα είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια επί πληρωμή έκδοση premium εάν έχετε βαρεθεί τις διαφημίσεις της.

Το YouTube είναι ένας από τους ασφαλέστερους ιστότοπους για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του ’90.

Εδώ, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να παρακολουθήσετε ή να διατηρήσετε τον εαυτό σας ασφαλή, όπως είναι ένα προϊόν της Google. Υπάρχουν πολλά διάσημα κινούμενα σχέδια που μπορείτε να βρείτε εδώ, όπως:

  • Mr.Bean
  • TaleSpin
  • Φρικτός Χένρι
  • Shaun the Sheep, κ.λπ.

Έχει μια αρκετά απλή διεπαφή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κινούμενα σχέδια στο Youtube χωρίς εγγραφή. Ωστόσο, εάν θέλετε να λαμβάνετε προτάσεις με βάση τις απόψεις σας, είναι καλύτερο να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Gmail.


2. KissCartoon (https://kisscartoon.org/ )

KissCartoon.org

Το KissCartoon είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα που προσφέρει δωρεάν κινούμενα σχέδια.

Αυτός ο δωρεάν διαδικτυακός ιστότοπος κινουμένων σχεδίων είναι απλός στη χρήση και απέκτησε δημοτικότητα μέσω ροής περιεχομένου Anime.

Προέρχεται από το Βιετνάμ και δεν ακολουθεί κανονισμούς πνευματικών δικαιωμάτων. Ίσως καταλάβατε, καθώς αυτή η πλατφόρμα δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες πνευματικών δικαιωμάτων, θα μπορούσε να απαγορευτεί στη χώρα σας.

Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα μέσω υπηρεσιών VPN ή παρόμοιων ιστότοπων. Είναι ακόμα δύσκολο να πούμε εάν ο αρχικός ιστότοπος θα βρεθεί από εσάς, καθώς η χώρα σας μπορεί να τον έχει αποκλείσει. Αλλά μπορείτε πάντα να βρείτε τους καθρέφτες του.


3. WatchCartoonOnline (https://www1.watchcartoononline.bz/)

watchcartoononline.bz

Το WatchCartoonOnline είναι μια πλατφόρμα ροής κινουμένων σχεδίων. Αυτή η πλατφόρμα είναι μια αξιόπιστη επιλογή για πολλούς χρήστες. Μπορείτε να βρείτε ένα καρτούν αναζητώντας το πληκτρολογώντας το ή κατηγοριοποιώντας το ανά έτος, όπως τα 90s, τα 70s ή τα 80s.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία από κινούμενα σχέδια από δεκαετίες και παρέχει επίσης Anime. Μπορείτε επίσης να βρείτε μεταγλωττισμένα κινούμενα σχέδια και επίσης αυτά με υπότιτλους αν δεν είναι μεταγλωττισμένα.

Σε σύγκριση με πολλούς άλλους δωρεάν διαδικτυακούς ιστότοπους ροής κινουμένων σχεδίων, το WatchCartoonOnline φαίνεται ως ένας ασφαλέστερος ιστότοπος.

Ωστόσο, θα βρείτε αναδυόμενα παράθυρα. Για να μην τα φοβάστε πολύ, αλλά σας προτείνουμε να μην κάνετε κλικ σε αυτά. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες mirror που φαίνονται ασφαλείς, αλλά θα μπορούσαν να είναι η πηγή ιών και άλλων κακόβουλων θεμάτων.


4. KimCartoon (https://kimcartoon.li/ )

KimCartoon.li

Το KimCartoon ήταν ένας από τους πιο προτιμώμενους δωρεάν ιστότοπους για να παρακολουθήσετε κινούμενα σχέδια. Υπάρχουν πολλά προνόμια για τη χρήση του KimCartoon, όπως περιεχόμενο HD, δωρεάν χρήση, διάφορα είδη και πολλά άλλα.

Όπως είπαμε, η ποιότητα του περιεχομένου σε αυτήν την πλατφόρμα είναι κορυφαία και υπάρχουν πολλά κινούμενα σχέδια για να διαλέξετε.

Είτε σας αρέσει ο Μπομπ Σφουγγαράκης είτε τα κορίτσια του PowerPuff, το KimCartoon έχει τα πάντα.

Ωστόσο, το KimCartoon καταργήθηκε σε πολλές χώρες λόγω ζητημάτων πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, πολλές χώρες δεν έχουν ακόμη αποκλείσει αυτήν την πλατφόρμα και η δική σας μπορεί να είναι μία. Επίσης, εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο ιστότοπο της KimCartoon, μπορείτε πάντα να βρείτε τις ιστοσελίδες mirror για πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο.


5. WCO (https://www.wco.tv/)

wco.tv

Το WCO είναι συγκριτικά μια νέα πλατφόρμα ροής κινουμένων σχεδίων που είναι εντελώς δωρεάν και λειτουργεί καλά. Αυτή η πλατφόρμα είναι σχετικά ασφαλής και δεν απαιτεί εγγραφή ή εγγραφή. Μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο τους και να παρακολουθήσετε ό,τι θέλετε.

Η ειδικότητα αυτής της πλατφόρμας είναι ότι έχει άφθονο περιεχόμενο Anime της καλύτερης ποιότητας και η ταχύτητα του ιστότοπου είναι εξαιρετική.

Ωστόσο, είναι παράνομο σε πολλές χώρες λόγω ζητημάτων πνευματικών δικαιωμάτων. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής της πλατφόρμας μέσω VPN. Οι κατοπτρικοί ιστότοποι δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο ασφαλείς, αλλά εάν η χώρα σας έχει αποκλείσει το WCO, θα μπορούσατε να τους επιλέξετε και να τους χρησιμοποιήσετε με μέτρα ασφαλείας.


6. Yidio (https://www.yidio.com/)

yidio.com

Ο επόμενος ιστότοπος για να παρακολουθήσετε δωρεάν online κινούμενα σχέδια είναι το Yidio. Το Yidio είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για το βίντεό σας στο Διαδίκτυο. Αυτή η πλατφόρμα είναι μοναδική. Πως?

Εδώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Netflix και άλλες σε έναν μόνο προορισμό.

Μπορεί να περιμένετε ότι αυτή η πλατφόρμα θα χρεώσει μια συνδρομή, αλλά προς έκπληξή σας, η χρήση της είναι εντελώς δωρεάν. Εδώ, λαμβάνετε δωρεάν κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα περιεχόμενα υψηλής ποιότητας.


7. Boomerang (https://www.boomerang.com/)

boomerang.com

Μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα παλιάς σχολής κινούμενα σχέδια στο Boomerang. Αυτή η πλατφόρμα είναι εξαιρετική για όσους θέλουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία βλέποντας τα αγαπημένα τους κινούμενα σχέδια όπως παλιά.

Ωστόσο, το ανησυχητικό μέρος είναι ότι το Boomerang είναι δωρεάν μόνο για λίγο.

Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ένα τέλος συνδρομής για να συνεχίσετε να το παρακολουθείτε μετά από λίγο. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο το Boomerang στις ΗΠΑ (το VPN θα μπορούσε να βοηθήσει).


8. Super Cartoons (https://www.supercartoons.net/)

supercartoons.net

Το Super Cartoon είναι ένας απλός ιστότοπος. Η αρχική σελίδα είναι αρκετά χαριτωμένη και κατάλληλη για παιδιά. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει 1000+ κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο δωρεάν. Πηγαίνετε λοιπόν και δείτε τα αγαπημένα σας.

Μπορείτε να βρείτε πολλά κινούμενα σχέδια που παράγονται από πολλές δημοφιλείς εταιρείες κινουμένων σχεδίων, όπως η Disney.


9. Nickelodeon (https://www.nick.com/)

nick.tv

Το παιδικό σας όνειρο μπορεί να έγινε πραγματικότητα. Τώρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα κινούμενα σχέδια του Nickelodeon όλη την ημέρα. Πως? Ο Nick παρέχει τώρα όλα τα κινούμενα σχέδια του στο Διαδίκτυο δωρεάν. Ναι, σωστά διαβάσατε. είναι δωρεάν.

Αυτή η πλατφόρμα έχει πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που σας άρεσε ως παιδί, και το παιδί σας μπορεί επίσης. Αυτή η πλατφόρμα είναι εντελώς δωρεάν και ασφαλής.

Πώς να κατεβάσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης;

Η μέθοδος λήψης δωρεάν καρτούν για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης θα εξαρτηθεί από τον ιστότοπο από τον οποίο πραγματοποιείτε λήψη.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να κατεβάσετε ένα βίντεο από το YouTube, πολλοί ιστότοποι σάς επιτρέπουν να το κατεβάσετε δωρεάν μέσω του συνδέσμου του βίντεο.

  • Μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο του βίντεο από το YouTube.
  • Επικολλήστε το σε ιστότοπους όπως “αποθήκευση από το δίκτυο” ή “Υ2 φίλε“.
  • Επιλέξτε την επιλογή mp4. Πατήστε λήψη.

Ωστόσο, διάφορες κακόβουλες σελίδες θα μπορούσαν να ανοίξουν, να κλείσουν αυτές τις καρτέλες για ασφάλεια.

Ομοίως, υπάρχουν ιστότοποι για να κατεβάζετε βίντεο από το διαδίκτυο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN κατά τη λήψη, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν απειλές ιών σε τέτοιους ιστότοπους.

Συχνές ερωτήσεις – Οι καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο

Ποιος ιστότοπος μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν κινούμενα σχέδια;

Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω προσφέρουν δωρεάν κινούμενα σχέδια. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε το YouTube ή το Yidio για μια ασφαλή εμπειρία.

Χρειάζομαι ένα VPN για τη ροή κινούμενων σχεδίων στο διαδίκτυο;

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN ενώ παρακολουθείτε δωρεάν κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο, καθώς οι ιστότοποι που παρέχουν δωρεάν ροή συχνά δεν είναι ασφαλείς.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Cartoon Network στο διαδίκτυο;

Ποιο είναι το νέο όνομα για το WatchCartoonOnline;

Το WatchCartoonOnline πιστεύεται ότι ονομάζεται WCO.

Είναι παράνομη η δωρεάν παρακολούθηση κινουμένων σχεδίων στο διαδίκτυο;

Εάν η χώρα σας έχει αυστηρούς κανονισμούς πειρατείας, η παρακολούθηση κινούμενων σχεδίων στο διαδίκτυο σε ορισμένους ιστότοπους μπορεί να είναι παράνομη.

Συμπέρασμα – Παρακολουθήστε Cartoons Online δωρεάν

Εδώ, έχετε τους 9 καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθήσετε δωρεάν online κινούμενα σχέδια. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους είναι εντελώς δωρεάν, αλλά ιστότοποι όπως το Boomerang θα μπορούσαν να ζητήσουν μια συνδρομή μετά από λίγο.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες VPN ενώ παρακολουθείτε κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο. Επίσης, για την καλύτερη ασφάλεια, το YouTube και το Yidio είναι οι καλύτερες επιλογές που πρέπει να εξετάσετε.

Πώς να κάνετε τη συσκευή σας Android να εκκινεί πιο γρήγορα 

Τα Καλύτερα Λογισμικά για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων ή σκίτσων για υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *