QloudHost coupon logo

Καλύτεροι Ολλανδικοί VPS Hosting τον Αύγουστο του 2023

Περιεχόμενα

Το απόρρητο είναι πρωταρχικής σημασίας για τη διατήρηση των δεδομένων σας και των διαδικτυακών επιχειρήσεων ασφαλών. Ωστόσο, η αγορά ενός αποκλειστικού διακομιστή μπορεί να είναι ακριβή. Ποια είναι η επιλογή που έχετε για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή και επίσης να μην είστε πολύ αυστηροί στις τσέπες σας; Φιλοξενία VPS. 

Υποθέτουμε ότι αναζητάτε ήδη φιλοξενία VPS και είστε συγκεκριμένοι σχετικά με την τοποθεσία. Μην ανησυχείς. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με την κατανόηση της φιλοξενίας VPS και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στη λίστα με τις καλύτερες φιλοξενίες VPS στην Ολλανδία. 

 • Καλύτερο Συνολικά
  Λογότυπο κουπονιού QloudHost
  • Λάβετε ΕΚΠΤΩΣΗ 10% σε όλα τα ετήσια προγράμματα VPS Hosting Netherlands με τον κωδικό κουπονιού SAVE10! Μην το χάσετε. Απολαύστε 100% προστασία απορρήτου και υποστήριξη 24/7.
 • Το καλύτερο για αρχάριους
  κουπόνι λογότυπου ενδιαφέροντος
  • Βιασύνη! Απλώς ξεκινήστε το 30ήμερο δωρεάν μονοπάτι στην Καματέρα τώρα. ! Χωρίς κρυφές χρεώσεις. 24ωρη υποστήριξη. Μην το χάσετε! Δοκιμάστε αν είναι δωρεάν για 1 μήνα.
 • Τα περισσότερα χαρακτηριστικά
  κουπόνι λογότυπο youstable
  •  Εφαρμόστε το κουπόνι «STABLE10» και αποκτήστε το πιο δημοφιλές πακέτο φιλοξενίας vps με Έκπτωση μόλις 10% για το ετήσιο πρόγραμμα. Απολαύστε 100% προστασία DDoS και υποστήριξη 24/7.

Τι είναι το VPS Hosting στην Ολλανδία;

Η φιλοξενία VPS είναι μια ευέλικτη και ισχυρή λύση για επιχειρήσεις και ιδιώτες που αναζητούν αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων. Οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS) λειτουργούν σε ένα κοινόχρηστο περιβάλλον διακομιστή, αλλά λειτουργούν ως ανεξάρτητες εικονικές μηχανές. 

Αυτό δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο και προσαρμογή. Αυτή η επιλογή φιλοξενίας προσφέρει βέλτιστη απόδοση, ασφάλεια και επεκτασιμότητα. Είναι ιδανικό για ιστότοπους που έχουν διαφορετικές απαιτήσεις επισκεψιμότητας ή πόρων. Η φιλοξενία VPS στην Ολλανδία συνδυάζει την ισχυρή ψηφιακή υποδομή της χώρας με τα οφέλη που προσφέρει η εικονικοποίηση. 

Τι είναι το καλύτερο VPS Hosting Ολλανδία;

Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια απρόσκοπτη διαδικτυακή εμπειρία ενώ απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των αποκλειστικών διακομιστών χωρίς κόστος. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ανταποκρινόμενη και αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο, τότε η φιλοξενία VPS είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

9 Καλύτεροι Ολλανδοί πάροχοι φιλοξενίας VPS το 2023

Σας δώσαμε αναλυτικά τη φιλοξενία VPS και τι θα την έκανε την καλύτερη. Ας ξεκινήσουμε τώρα τη δουλειά και ας δούμε τους 9 καλύτερους παρόχους φιλοξενίας VPS στην Ολλανδία το 2023. 

1. QloudHost- Συνολικά Καλύτερο VPS Hosting Ολλανδία

Καλύτερο γιαΥπεράκτιες επιχειρήσεις
Χρόνος λειτουργίας99.99%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΜεγάλη ταχύτητα και άλλες υπηρεσίες
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΑξιόπιστη ασφάλεια και υποστήριξη
Τρέχουσα συμφωνίαΤα προγράμματα ξεκινούν από 18,99 $/μήνα

Ένα από τα ζητήματα με τη φιλοξενία ενός ιστότοπου είναι ότι είναι πάντα δυνατό να τερματιστεί η λειτουργία του από τις αρχές για κάποιο άλλο λόγο. Ωστόσο, θα είναι εντάξει με το QloudHost καθώς αυτή η πλατφόρμα προσφέρει φιλοξενία που αγνοείται από το DMCA. 

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει υπεράκτια φιλοξενία που αγνοείται από το DMCA, επομένως ο ιστότοπός σας δεν θα κλείσει για πενιχρούς λόγους. Το QloudHost προσφέρει υπεράκτια φιλοξενία και ο διακομιστής που αγοράζετε θα φιλοξενείται στην Ολλανδία, όπου το DMCA είναι απλώς ένα κομμάτι χαρτί.

Φιλοξενία QloudHost

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά του QloudHost. 

🔶 Offshore & DMCA Ignored : Το όφελος από τη χρήση υπηρεσιών φιλοξενίας QloudHost είναι ότι αυτή η πλατφόρμα προσφέρει υπεράκτια φιλοξενία, πράγμα που σημαίνει ότι οι διακομιστές βρίσκονται σε άλλη χώρα και αγνοούνται DMCA, γεγονός που προστατεύει τον ιστότοπό σας από τον τερματισμό λειτουργίας. 

🔶 Χωρίς προκαθορισμένα συμβόλαια : Εάν ποτέ αισθάνεστε δυσαρεστημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει η QloudHost, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να λήξει η διάρκεια του προγράμματος σας. μπορείτε να ακυρώσετε το πρόγραμμα όποτε θέλετε. 

🔶 Δωρεάν διαχειριζόμενη μετεγκατάσταση : Ανησυχείτε ότι σας άρεσε το QloudHost, πώς μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο QloudHost; Δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες διαχείρισης μετανάστευσης. 

Τιμολόγηση και σχέδια 

Το QloudHost προσφέρει τέσσερα προγράμματα φιλοξενίας VPS στην Ολλανδία: 

 • ΕΙΣΟΔΟΣ VPS: 18,99 $/μήνα
 • ΑΞΙΑ VPS: 46,99 $/μήνα
 • VPS BUSINESS: 55,99 $/μήνα
 • VPS ENTERPRISE: 79,99 $/μήνα

Γιατί να επιλέξετε το QloudHost Netherlands VPS

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το QloudHost Netherlands VPS. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει υπεράκτια φιλοξενία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είστε συνδεδεμένοι με τους αυστηρούς κανόνες της χώρας σας. Επίσης, το DMCA αγνοείται πλήρως στην Ολλανδία, καθιστώντας το QloudHost πιο κατάλληλο για τη φιλοξενία ιστοτόπων. 


2. Καματέρα – Ξεκινήστε με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Καλύτερο γιαΕπιχειρήσεις με προϋπολογισμό
Χρόνος λειτουργίας99.95%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΜεγάλη ταχύτητα και αξιόπιστες υπηρεσίες
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΑποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας και υποστήριξη
Τρέχουσα συμφωνίαΠροσαρμοσμένα σχέδια και τιμές

Πρώτη στη λίστα μας με την καλύτερη και φθηνότερη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία είναι η Kamatera Hosting. Αυτή η πλατφόρμα είναι εξαιρετική για όσους έχουν χαμηλό προϋπολογισμό ή θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα για τους πόρους που δεν επιθυμούν. 

Με το Kamatera, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να πληρώσετε με βάση επιλεγμένα χαρακτηριστικά και ποσότητα.

Σας βοηθά σημαντικά στην κλιμάκωση του ιστότοπού σας και στη διατήρηση των δεδομένων σας ασφαλή.

Καματέρα Σχετικά

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας Kamatera. 

🔶 Επεκτασιμότητα : Με τη φιλοξενία Kamatera, μπορείτε να κλιμακώσετε γρήγορα την ανάπτυξη του ιστότοπού σας ή οποιαδήποτε πτώση. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της στρατηγικής σας και εάν χρειάζεται να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας. 

🔶 Προσαρμοσμένο σχέδιο : Η Καματέρα σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που θα έχει μόνο τις επιθυμητές δυνατότητες στην ποσότητα που επιθυμείτε, ώστε τα χρήματα και οι πόροι σας να μην πάνε χαμένα. 

🔶 Πρόσθετο Managed Hosting : Εάν δεν έχετε τις δεξιότητες και το χρόνο για να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες διαχειριζόμενης φιλοξενίας και να αφήσετε την Kamatera, τους ειδικούς, να φροντίσουν τον ιστότοπό σας. 

Τιμολόγηση και σχέδια 

Τα προγράμματα φιλοξενίας Kamatera είναι πλήρως προσαρμόσιμα. Ωστόσο, το πιο βασικό πρόγραμμα θα κοστίσει περίπου 4 $/μήνα. Μπορείτε να προσθέσετε άλλους πόρους και να επιλέξετε χρέωση βάσει μήνα ή ώρας. 

Γιατί να επιλέξετε το Kamatera Netherlands VPS

Μπορείτε να επιλέξετε το Kamatera hosting στην Ολλανδία λόγω της τοποθεσίας του. Καθώς βρίσκεται μεταξύ Ασίας και ΗΠΑ, μπορείτε εύκολα να καλύψετε πελάτες στην Ασία, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και άλλες περιοχές. Επίσης, ένα κέντρο δεδομένων στην Ευρώπη εξασφαλίζει μεγάλη ασφάλεια. Η Kamatera Hosting παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ολλανδία με μεγάλη ταχύτητα. 


3. YouStable- Συνολικά η καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία

Καλύτερο γιαΕπιχειρήσεις που χρειάζονται βοήθεια για τη φιλοξενία ιστοσελίδων
Χρόνος λειτουργίας99.9%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΜεγάλη ταχύτητα και αξιόπιστες υπηρεσίες
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΑξιόπιστο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης
Τρέχουσα συμφωνίαΤα προγράμματα ξεκινούν από 12,31 $/μήνα

Η ακόλουθη πλατφόρμα φιλοξενίας είναι εξαιρετική για όσους αναζητούν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε εξαιρετική τιμή. Η YouStable είναι μια ινδική εταιρεία που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. 

Δεν χρειάζεται να είστε γνώστες της τεχνολογίας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα φιλοξενίας YouSyable, καθώς αυτή η πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσίες διαχειριζόμενης φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας στη φιλοξενία του ιστότοπού σας. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες που συνοδεύουν το YouStable. ας τους ρίξουμε μια ματιά περαιτέρω.

YouStable Σχετικά με

Βασικά χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά από τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του YouStable. 

🔶 Δωρεάν μετεγκατάσταση : Μπορείτε εύκολα να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στο YouStable δωρεάν. 

🔶 Παρακολούθηση και ειδοποιήσεις : Το YouStable ελέγχει συνεχώς τον διακομιστή VPS σας και διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν απειλές για την ασφάλειά σας. Ωστόσο, εάν αναγνωρίσει κάποιον κίνδυνο, σας ειδοποιεί απευθείας μέσω του γραμματοκιβωτίου σας. 

🔶Let’s Encrypt Certificates SSL : Για να ασφαλίσετε τις συνδέσεις σας στο διαδίκτυο, το YouStable προσφέρει Let’s Encrypt πιστοποιητικά SSL για να σώσετε τον ιστότοπό σας από απειλές. 

Τιμολόγηση και σχέδια 

Η φιλοξενία VPS στην Ολλανδία κοστίζει: 

 • vStart: 12,31 $/μήνα
 • vPro: 31,37 $/μήνα
 • v Δημοφιλή: 31,06 $/μήνα
 • vElite: 37,47 $/μήνα
 • vStable: 50,30 $/μήνα

Γιατί να επιλέξετε το YouStable Netherlands VPS

Όπως γνωρίζετε μέχρι τώρα, η Ολλανδία αγνοεί εντελώς το DMCA και τώρα, με το YouStable, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην καλύτερη ταχύτητα και υπηρεσίες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. 


4. TMDHosting- Συνολικά η καλύτερη προσιτή τιμή

Καλύτερο γιαΜεσαίες επιχειρήσεις
Χρόνος λειτουργίας99.9%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΙδανικό για την κατασκευή επιχειρήσεων και αξιόπιστες υπηρεσίες
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΑξιόπιστη υποστήριξη και ασφάλεια 
Τρέχουσα συμφωνίαΤα προγράμματα ξεκινούν από 89,99 $/μήνα

Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας μπορεί να φαίνεται λίγο σκληρή στις τσέπες σας, αλλά επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι αξίζει να ξοδέψετε τόσα πολλά χρήματα. Το TMD Hosting είναι το πλέον κατάλληλο για επιχειρηματικούς ιστότοπους και εφαρμογές που εξυπηρετούν πολλούς πελάτες. 

Έχουμε τη φιλοξενία TMD σε αυτήν τη λίστα με την καλύτερη και φθηνότερη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία, επειδή, αν και φαίνεται λίγο ακριβή, εξακολουθεί να είναι εξαιρετική για τα οφέλη που παρέχει, όπως διαχείριση φιλοξενίας, απλή διεπαφή και πολλά άλλα.

Σχετικά με το TMD Hosting

Βασικά χαρακτηριστικά

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά χαρακτηριστικά της φιλοξενίας TMD. 

🔶Πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία : Με το TMD Hosting, δεν χρειάζεται να σηκώσετε το δάχτυλό σας και ο ιστότοπός σας θα λειτουργήσει με επιτυχία. Η TMD Hosting προσφέρει πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας. 

🔶 Δωρεάν CloudFlare CDN : Για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας στην κορυφή της κατάταξης της Google, το TMD Hosting προσφέρει δωρεάν CloudFlare CDN, το οποίο ενισχύει τις πιθανότητες του ιστότοπού σας να ανέβει στη σκάλα κατάταξης λόγω της απίστευτης ταχύτητάς του. 

🔶 Πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας : Το TMD Hosting διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας είναι πάντα ασφαλή μέσω πολλαπλών επιπέδων προστασίας, όπως πιστοποιητικά SSL, Firewalls, BitNinja Server Security και πολλά άλλα. 

🔶 Αξιόπιστη Γνωσιακή Βάση : Μπορείτε να φιλοξενήσετε ace με το TMD Hosting, καθώς προσφέρει διάφορα μαθήματα κειμένου και βίντεο για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα και πώς να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. 

Τιμολόγηση και σχέδια 

Εδώ είναι τα σχέδια που προσφέρει η TMD Hosting. 

 • Εκκίνηση: 89,99 $/μήνα
 • Το πρωτότυπο: 134,99 $/μήνα
 • Έξυπνο: 197,99 $/μήνα
 • Εξαιρετικά ισχυρό: 269,99 $/μήνα

Γιατί να επιλέξετε TMDHosting Netherlands VPS

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το TMD Hosting προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες σε όλα τα σχέδιά του. Μπορεί να φαίνεται ακριβό, αλλά όχι πολύ σε σύγκριση με τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται. Επίσης, οι υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει η TMD Hosting στην Ολλανδία είναι εξαιρετικές. Λόγω της άγνοιας του DMCA και της τοποθεσίας του, προτιμάται ιδιαίτερα από πολλούς χρήστες. 


5. UltaHost – Καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Καλύτερο γιαΑνάπτυξη επιχειρήσεων με προϋπολογισμό
Χρόνος λειτουργίας99.9%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΜεγάλη απόδοση και ταχύτητα
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΑξιόπιστο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης
Τρέχουσα συμφωνίαΤα προγράμματα ξεκινούν από 5,50 $/μήνα

Μόλις σας βρήκαμε τις πιο προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας. Η UltaHost προσφέρει φιλοξενία VPS στην Ολλανδία μόνο για λίγα δολάρια. Αυτή η πλατφόρμα έχει πολλά σχέδια να δοκιμάσει και πολλές επιλογές για φιλοξενία VPS. 

Με διάφορες δυνατότητες που κάνουν την εμπειρία φιλοξενίας σας πιο ικανοποιητική, όπως ένα περιβάλλον σταδίου, έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλαπλούς πίνακες ελέγχου που ταιριάζουν στις ανάγκες και το σύνολο δεξιοτήτων σας. 

ultahost ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να είναι προσιτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το τεράστιο φόρτο επισκεπτών σας. διάφορα χαρακτηριστικά προστίθενται ρητά στα σχέδια φιλοξενίας VPS για να ταιριάζουν στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ακολουθούν μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά του UltaHost. 

🔶 Πολλαπλοί πίνακες ελέγχου : Είτε σας αρέσει το cPanel, το CyberPanel, το Plesk ή το Hestia, το UltaHost προσφέρει την επιλογή να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας. Ωστόσο, το κόστος θα εξαρτηθεί από τον πίνακα ελέγχου. δεν κοστίζουν το ίδιο. 

🔶 Απεριόριστο εύρος ζώνης : Όπως είπαμε, το UltaHost είναι απολύτως κατάλληλο για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και, ως εκ τούτου, δεν αποτελεί εμπόδιο στον δρόμο της επιτυχίας σας. Με το UltaHost, δεν έχετε όριο στο εύρος ζώνης. Ο ιστότοπός σας μπορεί να χειριστεί γρήγορα όση επισκεψιμότητα παίρνει. 

🔶Staging Environment : Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δείτε πώς θα φαινόταν ο ιστότοπός σας στους επισκέπτες σας χωρίς να τον αναρτήσετε στο διαδίκτυο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία περιβάλλοντος σταδίου που προσφέρει η UltaHost, η φθηνότερη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία. 

Τιμολόγηση και σχέδια 

Το κόστος της φιλοξενίας VPS με κάθε πίνακα ελέγχου κυμαίνεται μεταξύ: 

 • Hestia & CyberPanel – Δωρεάν πάνελ: 5,50 $/μήνα – 21,50 $/μήνα
 • Plesk: 15,50 $/μήνα – 31,50 $/μήνα
 • cPanel: 24,50 $/μήνα – 40,50 $/μήνα

Γιατί να επιλέξετε UltaHost Netherlands VPS

Με μια τοποθεσία κέντρου δεδομένων ακριβώς στην Ολλανδία, μπορείτε να περιμένετε εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας, υποστήριξη και ταχύτητα. Επομένως, έχετε πολλούς λόγους για να επιλέξετε τη φιλοξενία UltaHost VPS στην Ολλανδία. 


6. ScalaHosting – Το καλύτερο για πόρους σε όλα τα επίπεδα

Καλύτερο γιαΠολυάσχολοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων
Χρόνος λειτουργίας99.9%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΑποτελεσματικά και αξιόπιστα χαρακτηριστικά
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΜια ποικιλία λειτουργιών για ασφάλεια και εξαιρετική υποστήριξη πελατών
Τρέχουσα συμφωνίαΤα προγράμματα ξεκινούν από 29,95 $ / μήνα

Το ScalaHosting είναι μια από τις πιο απλές πλατφόρμες φιλοξενίας που βρήκαμε. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων φιλοξενίας και είναι εξαιρετικά. Η φιλοξενία VPS που παρέχεται από τη ScalaHosting είναι προσιτή για ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας. 

Με την ταχύτητα και την ασφάλεια να είναι η ειδικότητα του ScalaHosting, αυτή η πλατφόρμα παρέχει πολλές άλλες δυνατότητες για να διατηρεί τον ιστότοπο και τις επιχειρήσεις σας στην κορυφή. Επίσης, το ScalaHosting είναι εξαιρετικό για εξοικονόμηση χρημάτων καθώς πληρώνετε μόνο για ό,τι χρησιμοποιείτε. 

ScalaHosting

Γεμάτο με νέα και πολύτιμα εργαλεία, το ScalaHosting είναι η καλύτερη φιλοξενία VPS σε τόσο εξαιρετική τιμή. Θα συζητήσουμε περαιτέρω τις διάφορες δυνατότητες του ScalaHosting.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας δούμε τα λίγα βασικά χαρακτηριστικά του ScalaHosting. 

🔶Αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας : Η ScalaHosting λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των δεδομένων σας και προσφέρει λειτουργίες που θα διατηρήσουν τα δεδομένα σας ασφαλή ακόμα κι αν συμβεί κάτι στον διακομιστή σας. Πως? Εκτελεί αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας, τα οποία διατηρούνται ασφαλή από τον πραγματικό διακομιστή.

🔶 Αμέτρητο εύρος ζώνης : Με το ScalaHosting, μπορείτε να αναπτυχθείτε όσο θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για το πόσο θα χρεώσει ο πάροχος φιλοξενίας σας για την ανάπτυξή σας. Γιατί; Το ScalaHosting προσφέρει αμέτρητο εύρος ζώνης, που σημαίνει ότι δεν θα χρεωθείτε για οποιοδήποτε εύρος ζώνης που χρησιμοποιείτε.

🔶 Spanel : Το ScalaHosting διαθέτει έναν οικιακό πίνακα ελέγχου που έχει κατασκευαστεί ρητά για την πλατφόρμα, καθιστώντας την εμπειρία φιλοξενίας σας πολύ πιο απλή.  

Τιμολόγηση και σχέδια 

Η ScalaHosting προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα φιλοξενίας VPS Netherland. 

 • Κατασκευή #1: 29,95 $ /μήνα
 • Κατασκευή #2: 63,95 $ /μήνα
 • Κατασκευή #3: 121,95 $ /μήνα
 • Κατασκευή #4: 179,95 $ /μήνα

Γιατί να επιλέξετε το ScalaHosting Netherlands VPS

Η φιλοξενία ScalaHosting Ολλανδίας VPS μπορεί να επιλεγεί λόγω της οικονομικής προσιτότητας και της απλότητας της χρήσης της. Αυτή η πλατφόρμα ταιριάζει σε επιχειρήσεις σε όλα τα επίπεδα και σε αρχάριους στη φιλοξενία ιστοσελίδων. 


7. LiquidWeb – Το καλύτερο για μικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις

Καλύτερο γιαΜικρές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις
Χρόνος λειτουργίας100%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΑξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΕξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και υποστήριξη πελατών
Τρέχουσα συμφωνίαΤα προγράμματα ξεκινούν από $20/μήνα

Το LiquidWeb είναι μια μοναδική πλατφόρμα φιλοξενίας με πολλές δυνατότητες που μπορεί να μην έχετε δει στις περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας, όπως ο πίνακας ελέγχου Interworx. Το LiquidWeb προσφέρει πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας σε μία πλατφόρμα. 

Εδώ, μπορείτε να βρείτε πολλές δυνατότητες που έχουν προστεθεί ειδικά για την καλύτερη ασφάλεια των δεδομένων σας και την καλύτερη ταχύτητα για τον ιστότοπό σας. Θα συζητήσουμε τα άλλα χαρακτηριστικά αυτής της πλατφόρμας περαιτέρω στο άρθρο.

Liquidweb

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας δούμε τώρα τα κρίσιμα χαρακτηριστικά του LiquidWeb. 

🔶 Προστασία DDoS : Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το LiquidWeb προσφέρει πολλές δυνατότητες για την παροχή της καλύτερης ασφάλειας. Ως εκ τούτου, παρέχει επίσης προστασία DDoS για την προστασία των δεδομένων σας από επιθέσεις DDoS. 

🔶 Κατάλληλα προγράμματα φιλοξενίας : Για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις φιλοξενίας σας, το LiquidWeb προσφέρει να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα φιλοξενίας συνδυάζοντας τις τέλειες αναλογίες μνήμης και CPU. 

🔶 CloudFlare CDN : Για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας στην κορυφή, είναι επίσης απαραίτητη η μεγάλη ταχύτητα. Επομένως, το LiquidWeb προσφέρει CloudFlare CDN, το οποίο θα ενισχύσει σημαντικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας. 

🔶 Επεκτασιμότητα : Με το LiquidWeb, μπορείτε να κλιμακώσετε τον ιστότοπό σας και να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το σχέδιό σας χωρίς να έχετε μεγάλο χρόνο διακοπής λειτουργίας. 

Τιμολόγηση και σχέδια 

Αυτά είναι τα σχέδια που προσφέρει η LiquidWeb. 

 • Απαραίτητο: 20 $/μήνα
 • Προηγμένες: $30/μήνα
 • Επαγγελματικό: $40/μήνα
 • Elite: 50 $/μήνα

Γιατί να επιλέξετε το LiquidWeb Netherlands VPS

Μπορείτε να επιλέξετε LiquidWeb Netherlands VPS για μερικούς λόγους, όπως η οικονομική προσιτότητα της πλατφόρμας φιλοξενίας και η ποικιλία των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επίσης, εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας, έτσι δεν θα χάσετε ούτε έναν πελάτη. 


8. CloudWays – Το καλύτερο για επιχειρήσεις κλιμάκωσης

Καλύτερο γιαΙδιοκτήτες μεγάλων επιχειρήσεων
Χρόνος λειτουργίας99.9%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΕξαιρετικές υπηρεσίες από δημοφιλείς μάρκες
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΑξιόπιστα συστήματα ασφαλείας και υποστήριξης
Τρέχουσα συμφωνίαΤα σχέδια ξεκινούν από 14 $/μήνα

Το Cloudways είναι η τέλεια πλατφόρμα για να εξοικονομήσετε χρήματα για τις λειτουργίες που δεν θέλετε. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολύ απλές υπηρεσίες με απλά προγράμματα φιλοξενίας Ιστού. Όποιο σχέδιο θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε το σχέδιο που σας φαίνεται καλύτερο. 

Ακούγεται αρκετά προφανές. Ωστόσο, αναφέραμε αυτά τα πράγματα παραπάνω, καθώς με το Cloudways, μπορείτε να αγοράσετε πακέτα φιλοξενίας από διάφορους δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας, όπως το DigitalOcean, το AWS και το Google cloud. 

σύννεφα περίπου

Καθένα από αυτά παρέχει βασικές υπηρεσίες μαζί με μερικές επιπλέον πινελιές. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη που παρέχονται από το Cloudways και τους παρόχους φιλοξενίας και να έχετε απίστευτη ταχύτητα λόγω του πιο σημαντικού αριθμού κέντρων δεδομένων.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του Cloudways. 

🔶 Αυτόματη επούλωση : Κατά καιρούς, οι ιστότοποί σας θα μπορούσαν να κολλήσουν για λόγους όπως η υπερβολική επισκεψιμότητα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, καθώς το Cloudways προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία διακομιστή cloud με αυτόματη θεραπεία, η οποία φροντίζει τον εαυτό της. 

🔶 Δωρεάν εγκατάσταση SSL : Για να διατηρήσετε τις συνδέσεις του ιστότοπού σας ασφαλείς, το Cloudways προσφέρει δωρεάν εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL με 1 κλικ για να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή. 

🔶 Κλωνοποίηση εφαρμογών και διακομιστή : Το Cloudways μπορεί να κάνει τη φιλοξενία σας πιο διαχειρίσιμη παρέχοντας εργαλεία κλωνοποίησης που μπορούν να κλωνοποιήσουν τον διακομιστή και τις εφαρμογές σας με ένα μόνο κλικ.

🔶 Περιοχή σταδίου : Μπορείτε να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας προτού μπει στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την περιοχή σκηνής που παρέχεται από το Cloudways για να αποφύγετε τυχόν λάθη. 

Τιμολόγηση και σχέδια 

Το εύρος τιμών των φιλοξενιών που προσφέρονται από διάφορους παρόχους είναι: 

 • DigitalOcean: 14 $/μήνα – 99 $/μήνα
 • AWS: 39,56 $/μήνα – 285,21 $/μήνα
 • Google Cloud: 37,45 $/μήνα – 241,62 $/μήνα

Γιατί να επιλέξετε το Cloudways Netherlands VPS

Ένας απλός λόγος για να επιλέξετε το Cloudways Netherlands VPS είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει από διάφορους άλλους δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας. Μπορείτε να επιλέξετε τον πάροχο που έχετε επιλέξει και να λάβετε διπλά οφέλη σε κάθε πρόγραμμα. 


9. Vultr- Fast SSD VPS Cloud Servers

Καλύτερο γιαΑναπτυσσόμενες επιχειρήσεις
Χρόνος λειτουργίας100%
Απόδοση και ΑξιοπιστίαΑξιόπιστη απόδοση
Ασφάλεια και ΥποστήριξηΑξιόπιστη ασφάλεια και υποστήριξη
Τρέχουσα συμφωνίαΣχέδια που ξεκινούν από 30 $ / μήνα

Η τελική πρόταση σε αυτήν τη λίστα των καλύτερων VPS φιλοξενίας στην Ολλανδία είναι το Vultr. Εάν έχετε κάνει κάποια έρευνα, πρέπει να έχετε ακούσει για το Vultr. Είναι ένα διάσημο brand που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. 

Το Vultr διαθέτει διάφορα προγράμματα φιλοξενίας και πολλά κέντρα δεδομένων, κάνοντας την ταχύτητά του πιο γρήγορη και προτιμότερη για τους ιστότοπούς σας. Ας δούμε τώρα μερικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Vultr.

Vultr

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας αναφέρουμε μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά του Vultr. 

🔶 Αποθήκευση SSD : Ο χώρος αποθήκευσης SSD που παρέχεται από τη Vultr είναι εξαιρετικά κατάλληλος για γρήγορη και ασφαλή αποθήκευση δεδομένων για να διατηρείτε τους ιστότοπούς σας γρήγορους και ασφαλείς. 

🔶 Εγκατάσταση εφαρμογής με ένα κλικ : Μπορείτε να κάνετε την εμπειρία φιλοξενίας σας πιο διαχειρίσιμη χρησιμοποιώντας διάφορες εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε με ένα μόνο κλικ στο Vultr.  

Τιμολόγηση και σχέδια 

Αυτά είναι τα προγράμματα φιλοξενίας που προσφέρει η Vultr. 

 • 1 vCPU: 30 $ / μήνα
 • 2 vCPU: 60 $ / μήνα
 • 4 vCPU: 120 $ / μήνα

Γιατί να επιλέξετε Vultr Netherlands VPS

Το Vultr είναι μια καθιερωμένη πλατφόρμα φιλοξενίας και είναι καλή στον τομέα της. Μπορείτε να περιμένετε σημαντική ταχύτητα και ακόμη καλύτερη ασφάλεια με το Vultr. Επομένως, το Vultr είναι μια εξαιρετική επιλογή για φιλοξενία VPS στην Ολλανδία. 

Πλεονεκτήματα του VPS Hosting για επιχειρήσεις στην Ολλανδία

Καθώς έχουμε διαβάσει πολλούς λόγους σε όλο το άρθρο σχετικά με το πώς είναι επωφελές για τις επιχειρήσεις να φιλοξενούν τον ιστότοπό τους χρησιμοποιώντας τη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία, μπορούμε να επαναλάβουμε αυτούς τους λόγους και να σας δώσουμε μια σύντομη περιγραφή. 

Μεγάλη Ταχύτητα

Η τοποθεσία της Ολλανδίας είναι εξαιρετική για ταχύτητα σε όλο τον κόσμο, και ως εκ τούτου, οι ιστότοποί σας έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατατάσσονται υψηλότερα σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης. 

Το DMCA αγνοήθηκε

Το DMCA είναι προβληματικό για τους κατόχους ιστότοπων. Λόγω των κανόνων DMCA, πολλοί ιστότοποι κλείνουν για δευτερεύοντες λόγους. Ωστόσο, πολλές χώρες, όπως η Ολλανδία, αγνοούν πλήρως το DMCA, διατηρώντας τον ιστότοπό σας ανοιχτό στο Διαδίκτυο. 

Ασφάλεια 

Λόγω της τοποθέτησης του διακομιστή στην Ολλανδία, τα δεδομένα σας είναι εξαιρετικά ασφαλή λόγω της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε λίγο για τους ιστότοπούς σας. 

Συχνές ερωτήσεις- Καλύτερη φιλοξενία VPS Ολλανδία

Γιατί να επιλέξετε VPS Hosting στην Ολλανδία;

Οι φιλοξενίες στην Ολλανδία αγνοούνται DMCA και παρέχουν απίστευτη ταχύτητα και ασφάλεια. 

Ποια εταιρεία προσφέρει την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία;

Ποιους πόρους πρέπει να αναζητήσω σε ένα σχέδιο VPS; 

Σας προτείνουμε να αναζητήσετε ασφάλεια, ταχύτητα και οικονομική προσιτότητα στη φιλοξενία VPS. 

Χρειάζομαι τεχνική εξειδίκευση για τη διαχείριση ενός VPS;

Όχι, εάν επιλέξετε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας, δεν θα χρειαστεί να έχετε τεχνικές δεξιότητες. η πλατφόρμα φιλοξενίας θα διαχειρίζεται τον ιστότοπό σας. 

Πώς διαφέρει το VPS Hosting από το Shared Hosting; 

Σε μια κοινή εγκατάσταση φιλοξενίας, μοιράζεστε έναν διακομιστή με πολλούς άλλους χωρίς δεσμευμένους πόρους. Οι πόροι σας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από κάποιον άλλο. Επίσης, οι ιστότοποί σας θα μπορούσαν να λειτουργούν πιο γρήγορα εάν ο διακομιστής είναι υπερβολικά συμφορημένος ή υπερφορτωμένος. 

Ωστόσο, σε μια φιλοξενία VPS, είστε κάτοχος ενός προκαθορισμένου τμήματος του διακομιστή και αρκετοί πόροι είναι δεσμευμένοι για εσάς και κανείς άλλος δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. 

Μπορώ να αναβαθμίσω το πρόγραμμα VPS μου καθώς αυξάνονται οι ανάγκες μου;

Ναι, πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν προσαρμόσιμα σχέδια όπου μπορείτε να προσθέσετε επιλεκτικά πόρους. Επίσης, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα σχέδιά σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  

Τι γίνεται με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ασφάλεια των δεδομένων; 

Η ασφάλεια είναι κρίσιμη κατά τη φιλοξενία μιας πλατφόρμας και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι επίσης μέρος ενός σχεδίου ασφαλείας. Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να σώσουν τα δεδομένα σας από την απώλεια λόγω επιθέσεων ή άλλης ζημιάς. Ένα αντίγραφο ασφαλείας εκτός τοποθεσίας είναι ακόμα καλύτερο. 

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τις υπηρεσίες VPS Hosting;

Ναι, οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας VPS προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων που μπορεί να είναι μόλις 3 ημέρες και έως και 45 ημέρες.

Συμπέρασμα – Καλύτερη φιλοξενία VPS, Κάτω Χώρες

Ας συνοψίσουμε το άρθρο σχετικά με την καλύτερη φιλοξενία VPS στην Ολλανδία. Σε αυτό το άρθρο, ξεκινήσαμε με την κατανόηση του τι είναι η φιλοξενία VPS και ποιες ιδιότητες το καθιστούν το καλύτερο. Περαιτέρω, μάθαμε για τα 9 καλύτερα φιλοξενία VPS στην Ολλανδία. 

Εξετάσαμε κάθε πάροχο φιλοξενίας και αναφέραμε τις δυνατότητές του και γιατί πρέπει να τους επιλέξετε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας σε αυτήν τη λίστα είναι πολύ προσιτές και πρέπει να τους δώσετε μια ευκαιρία. 

Ονομα ΤιμήΧρόνος λειτουργίαςΧρόνος λειτουργίαςΒρείτε εδώ
QloudHost18,99 $/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών99.99%Επισκεφθείτε εδώ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ$4/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών99.95%Επισκεφθείτε εδώ
YouStable12,31 $/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών99.9%Επισκεφθείτε εδώ
TMDHosting89,99 $/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών99.9%Επισκεφθείτε εδώ
UltaHost5,50 $/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών99.9%Επισκεφθείτε εδώ
ScalaHosting29,95 $ /μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών99.9%Επισκεφθείτε εδώ
LiquidWeb$20/μήνα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών100%Επισκεφθείτε εδώ
CloudWays$14/μήναΟΤΙ99.9%Επισκεφθείτε εδώ
Vultr$30/μήναΟΤΙ100%Επισκεφθείτε εδώ

Ειναι καλος παροχος το HostGator?

Καλύτερη Hosting VPS στην Ινδία 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *