Ασφάλεια

Πώς να απενεργοποιήσετε την προτροπή “Σύνδεση με το Google”.

Οι χρήστες του Google Chrome μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με το “Σύνδεση με το Google Prompt” που εμφανίζεται κατά την επίσκεψη σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Λοιπόν, τι είναι αυτό το χαρακτηριστικό και πώς μπορεί να αφαιρεθεί; Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει.

Τι είναι η Σύνδεση με το Google Prompt;

Το Ερώτημα εισόδου με το Google εμφανίζεται συνήθως σε έναν ιστότοπο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google. Αυτή η προτροπή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε γρήγορα χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Google.

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!” Κωδικός Κουπονιού 10% έκπτωση “ mecoolbestandroid “

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Ask Photos” στο Google Photos;

Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία, καθώς δεν θα χρειαστεί να περάσετε από τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στον αγαπημένο σας ιστότοπο, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενοχλητικό για πολλούς.

Πώς να απενεργοποιήσετε την προτροπή “Σύνδεση με το Google”;

Για συγκεκριμένους λόγους, μπορεί να θέλετε να απαλλαγείτε εντελώς από το μήνυμα “Σύνδεση με Google”. Ίσως προτιμάτε να περιηγείστε σε ιστότοπους χωρίς να συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google ή αισθάνεστε άσκοπο να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με έναν ιστότοπο.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, εάν δεν χρειάζεστε το μήνυμα Είσοδος με την Google στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το απενεργοποιήσετε εντελώς.

Σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε

Πριν ακολουθήσετε τα βήματα, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η προτροπή “Σύνδεση με Google” που βλέπετε στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι συνδεδεμένη με τον Λογαριασμό σας Google.

Αυτό σημαίνει απλώς ότι θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις του Λογαριασμού σας Google για να απαλλαγείτε από αυτό το μήνυμα προτροπής. Δεν υπάρχει επιλογή να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να αποτρέψετε αυτό το μήνυμα.

Μόλις κάνετε την αλλαγή στον Λογαριασμό σας Google, το Ερώτημα σύνδεσης με το Google δεν θα εμφανίζεται πλέον σε καμία από τις συσκευές σας, είτε είναι Android, iPhone ή υπολογιστής.

1. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να ανοίξετε αυτό ιστοσελίδα.

2. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google συνδεδεμένο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

3. Στο Google Η σελίδα του λογαριασμού μουμεταβείτε στο Ασφάλεια καρτέλα στο αριστερό παράθυρο.

Ασφάλεια

4. Στη δεξιά πλευρά, βρείτε την ενότητα Οι συνδέσεις σας σε εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δείτε όλες τις Συνδέσεις.

Δείτε όλες τις Συνδέσεις

5. Στην οθόνη Εφαρμογές & υπηρεσίες τρίτων, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία.

Ρυθμίσεις γρανάζι εικονίδιο

6. Στην ενότητα Είσοδος με Ρυθμίσεις Google, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Υποδείξεις σύνδεσης Λογαριασμού Google.

Υποδείξεις σύνδεσης Λογαριασμού Google

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το μήνυμα Είσοδος με το Google σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Οι αλλαγές που κάνετε εδώ θα αντικατοπτρίζονται σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον Λογαριασμό σας Google.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Ερώτημα εισόδου με το Google με απλά βήματα. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *