Τα ακουστικά Reality Pro της Apple θα παραβίαζαν τον κανόνα «Απαιτείται iPhone».

Τα επερχόμενα ακουστικά AR/VR της Apple είναι μερικές από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες που έχουν εμφανιστεί, οι οποίες σίγουρα αξίζει να συζητηθούν καθώς αυτή η συσκευή μπορεί να σπάσει το «Απαιτείται iPhoneο κανόνας της Apple.

Άλλωστε αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από Bloomberg‘μικρό Μαρκ Γκούρμανώστε να μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό και περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη γενιά αυτών των ακουστικών AR/VR, οπότε ας το συζητήσουμε παρακάτω.

Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple ενδέχεται να μην κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα ακουστικά AR/VR της Apple ενδέχεται να διαθέτουν δυνατότητες πληκτρολόγησης «In-Air».

 

Η τελευταία έκδοση του Ενεργοποίηση ενημερωτικό δελτίο από Mark Gurman του Bloomberg σημείωσε ότι το επερχόμενο ακουστικό, το οποίο είναι περισσότερο γνωστό ως το Ακουστικά Apple Reality Proδεν θα απαιτούσε ένα ζευγοποιημένο iPhone χρησιμοποιησετο ή ακόμα και να ρυθμίστε το.

Κάθε χρήστης προϊόντος Apple γνωρίζει ότι για να χρησιμοποιήσετε ή να ρυθμίσετε το Apple Watch, απαιτείται iPhone, αλλά αυτή η προτεραιότητα δεν ισχύει για αυτό το ακουστικό.

Τα ακουστικά AR/VR δεύτερης γενιάς της Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσουν το 2025(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως σημείωσε η αναφορά, τα ακουστικά θα μπορούσαν να έχουν τη δυνατότητα λήψης των δεδομένων του χρήστη απευθείας από iCloudκαι επίσης, η μεταφορά δεδομένων ή η ρύθμισή τους από το iPhone θα είναι μια επιλογή.

Επιπλέον, τα εσωτερικά πρωτότυπα των ακουστικών περιλαμβάνουν “in-air πληκτρολόγηση”, η οποία επιτρέπει την εισαγωγή κειμένου από χειρονομίες με ορισμένες συσκευές και κινήσεις των ματιώναλλά Καλοφαγάς ανέφερε αυτό το χαρακτηριστικό ως “σχολαστικόςστη δοκιμαστική του φάση.

Στο μέλλον, ενδέχεται να δούμε κάποιες βελτιώσεις σε αυτήν τη λειτουργία ή η εταιρεία θα κυκλοφορήσει επίσης ένα τηλεχειριστήριο για τον έλεγχό της.

Χωριστά, Μαρκ Γκούρμαν εξέφρασε επίσης ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τα ακουστικά Reality Pro δεύτερης γενιάς.

Η Apple έχει αρχίσει να εργάζεται σε ακουστικά AR/VR δεύτερης γενιάς και επίσης εργάζεται σε πολλά μοντέλα ακουστικών AR/VR πρώτης γενιάς που τροφοδοτούνται από ένα τσιπ M2.

Και καθώς η Apple σχεδιάζει προηγμένα χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένες επιδόσεις για τα ακουστικά Reality Pro δεύτερης γενιάς, για τα οποία το τσιπ M2 είναι λιγότερο ισχυρό, επομένως η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει Μ3 ή Μ4 πατατακι που δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί.

Audiobooks in Virtual Reality: Ένας νέος τρόπος εμπειρίας της λογοτεχνίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό το σετ μικροφώνου-ακουστικού Apple Reality Pro φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει 1ο τρίμηνο του τρέχοντος έτουςκαι στη συνέχεια, πολλοί tipster πρότειναν ότι η Apple είναι πιθανό να το αποκαλύψει στην εκδήλωση WWDC 2023, η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Η πρόβλεψη για το πρόγραμμα μαζικής αποστολής παραμένει αμετάβλητη, αλλά η πιθανότητα κυκλοφορίας ακουστικών AR/MR 1ης γενιάς της Apple στην εαρινή εκδήλωση μειώνεται. Εν τω μεταξύ, η πιθανότητα να κυκλοφορήσει το ακουστικό μαζί με το iPhone 15 το 3ο τρίμηνο του 23 αυξάνεται. https://t.co/jqd0xtbBUs

— Μινγκ-Τσι Κουό (@mingchikuo) 24 Φεβρουαρίου 2023

Αλλά τώρα, για δεύτερη φορά, το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του άλλαξε ως αναλυτής της Apple Μινγκ-Τσι Κουό μοιράστηκε ότι η Apple μπορεί να το αποκαλύψει στο WWDC τον Ιούνιο, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα το παρουσιάσουν μαζί Σειρά iPhone 15 σε Σεπτέμβριος ή αργότερα φέτος.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5306

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *