Ανακαλύφθηκαν περισσότερες μυστικές αλλαγές στον χάρτη του Elden Ring

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες περιοχές του Elden Ring φαινόταν πολύ διαφορετική όταν πρωτοεμφανίστηκε νωρίτερα φέτος, καθώς η Bandai Namco άλλαξε αθόρυβα το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία.

Το Leyndell, ένα μεγαλειώδες φρούριο-πόλη και μια από τις περιοχές του Elden Ring στα τέλη του παιχνιδιού, περιελάμβανε διαφορετικούς εχθρούς και αντικείμενα στην έκδοση 1.0 του παιχνιδιού. Παίζοντας ένα μη επιδιορθωμένο αντίγραφο δίσκου PS5 του παιχνιδιού, ο YouTuber Sekiro Dubi μπόρεσε να παίξει αυτήν την πρώιμη επανάληψη και να εντοπίσει μερικές από τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει μέσω ενημερώσεων μετά την κυκλοφορία (ευχαριστώ, VG247 ).

Προφανώς, οι εχθροί της περιοχής είναι τελείως διαφορετικοί. Αντί να συναντήσετε Leyndell Knights σε όλη την πόλη, θα τη βρείτε να κατοικείται από εχθρικούς διωγμένους Ιππότες. Πιο βαθιά στην πόλη, λείπουν επίσης οι συνηθισμένοι στρατιώτες που θα περιμένατε να δείτε, και αντικαταστάθηκαν με μερικά διπλά άβαταρ Erdtree. 

Η ανταλλαγή υποδηλώνει ότι αυτή η αρχική έκδοση του Leyndell τοποθετήθηκε νωρίτερα στο χρονοδιάγραμμα του Elden Ring, προτού η φρουρά του Leyndell είχε ανακτήσει την πόλη από τις δυνάμεις εισβολής. Μερικοί ιππότες δείχνουν επίσης να αποτίουν τα σέβη τους στον Γκράνσαξ – τον τεράστιο πετρωμένο δράκο στη μέση της πόλης.

Αναπήδηση στο χρονοδιάγραμμα

Η χρονική μετατόπιση σημαίνει επίσης ότι οι Απεσταλμένοι της Oracle – οι στρογγυλεμένοι εχθροί με τρομπέτα που συναντάτε στην πόλη – δεν υπάρχουν πουθενά. Όπως επισημαίνει ο Sekiro Dubi, η περιγραφή τους μέσα στο παιχνίδι λέει ότι θα εμφανιστούν και θα παίξουν τους πίπες τους «για να προαναγγέλλουν την άφιξη ενός νέου θεού ή ηλικίας». Φαίνεται ότι αυτή η έκδοση του Leyndell τοποθετείται σε μια χρονική στιγμή που δεν έχει γίνει ακόμη.

Λιγότερο σημαντικό, η Εκκλησία της Κάτω Πρωτεύουσας ονομαζόταν αρχικά επίσης Παρεκκλήσι της Κάτω Πρωτεύουσας και δεν περιελάμβανε το κρεβάτι όπου μπορείτε τώρα να βρείτε το σετ πανοπλίας Lionel τεσσάρων τεμαχίων. Αν και ο ημίθεος αφεντικό του Leyndell, Morgott, ο Omen King ονομάζεται Morgott, Prince of the Omen σε αυτήν την πρώιμη έκδοση. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια αλλαγή παράδοσης ή απλώς μια αλλαγή μετάφρασης.

Η Google ενδέχεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το “Pixel Fold” της το 4ο τρίμηνο του 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Elden Ring έχει λάβει αρκετές διακριτικές αλλαγές από τότε που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους. Ειδικά ο χάρτης του, ο οποίος έχει υποστεί πολλές μυστικές αλλοιώσεις . Οι ενημερώσεις κώδικα μετά την κυκλοφορία έχουν προσθέσει λεπτομέρειες χάρτη, έχουν αφαιρέσει αντικείμενα και έχουν τροποποιήσει τα γραφικά του για να αντιπροσωπεύουν καλύτερα τον κόσμο του Elden Ring.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: