Ανεπιθύμητες κλήσεις στο Android :Πώς να τις αποκλείσετε αυτόματα

Οι κλήσεις τηλεμάρκετινγκ δεν χάνουν απλώς χρόνο. είναι επίσης αρκετά ενοχλητικά. Στο Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές ανίχνευσης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τρίτων για να αναγνωρίζετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις ακόμη και πριν απαντήσετε σε αυτές. Ωστόσο, τι γίνεται με τον αυτόματο αποκλεισμό τους;

Στο Android, μπορείτε να αποκλείσετε αυτόματα κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Πρέπει όμως πρώτα να ρυθμίσετε κανόνες ανίχνευσης ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε την καλύτερη μέθοδο για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Android. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Σχετικά με το TrueCaller

Για όσους δεν γνωρίζουν, το TrueCaller είναι η κορυφαία εφαρμογή αναγνώρισης κλήσεων και αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων για smartphone Android. Μπορείτε να ρυθμίσετε το TrueCaller ώστε να αποκλείει αυτόματα τις ανεπιθύμητες κλήσεις σε ένα smartphone Android.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Truecaller

Εκτός από τον αποκλεισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες δυνατότητες του Truecaller, όπως ανταλλαγή μηνυμάτων Flash, εγγραφή κλήσεων, προγραμματισμό SMS κ.λπ.

Πώς να αποκλείσετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε συσκευές Android

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο χρήσης του TrueCaller στο Android για τον αποκλεισμό κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Ας τσεκάρουμε.

1. κατευθυνθείτε στο Google Play store και εγκαταστήστε το TrueCaller εφαρμογή.

εγκαταστήστε την εφαρμογή TrueCaller

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και θα σας ζητηθεί να ορίσετε το TrueCaller ως προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσεων. Πατήστε το Σειρά για να γίνει η προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσεων για Android.

Κάντε το TrueCaller την προεπιλεγμένη σας εφαρμογή κλήσεων

3. Τώρα ολοκληρώστε τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Στην κύρια οθόνη, πατήστε στο τρεις τελείες όπως φαίνεται παρακάτω.

διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού

4. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις truecaller

5. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στο block .

Επιλογή αποκλεισμού

6. Τώρα, θα βρείτε τέσσερις επιλογές στην οθόνη Αποκλεισμός.

βρείτε τέσσερις επιλογές στην οθόνη Αποκλεισμός

7. Για να αποκλείσετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις, ενεργοποιήστε το Αποκλεισμός κορυφαίων ανεπιθύμητων μηνυμάτων και Αποκλεισμός κρυφών αριθμών.

Αποκλεισμός κορυφαίων ανεπιθύμητων μηνυμάτων

8. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις δύο τελευταίες επιλογές – Αποκλεισμός ξένων αριθμών και Αποκλεισμός αριθμών που δεν βρίσκονται στον τηλεφωνικό σας κατάλογο.

Αποκλεισμός ξένων αριθμών

Αυτόματος αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων στην εφαρμογή τηλεφώνου

Η εγγενής εφαρμογή Phone του Android έχει επίσης μια επιλογή φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων κλήσεων. Αυτή η δυνατότητα αποτρέπει τις ύποπτες ανεπιθύμητες κλήσεις από το να σας ενοχλούν.

Δεν θα λαμβάνετε αναπάντητες κλήσεις ή ειδοποιήσεις τηλεφωνητή, αλλά οι φιλτραρισμένες κλήσεις θα εμφανίζονται στο ιστορικό κλήσεων. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Τηλέφωνο στο smartphone Android.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Αναγνωριστικό καλούντος και ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Αναγνωριστικό καλούντος και ανεπιθύμητη αλληλογραφία

5. Στην οθόνη Αναγνωριστικό καλούντος και Ανεπιθύμητα, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Φιλτράρισμα κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Φιλτράρισμα κλήσεων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

Αυτό το άρθρο αφορά τον αυτόματο αποκλεισμό όλων των ανεπιθύμητων κλήσεων στο Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *