10 Καλύτεροι Ανιχνευτές διπλότυπων φωτογραφιών & Fixer Tools για Android το 2022

Αν κοιτάξουμε πίσω τα τελευταία χρόνια, θα διαπιστώσουμε ότι η τεχνολογία γύρω μας έχει αλλάξει δραματικά. Αυτές τις μέρες, έχουμε ένα smartphone με τρεις ή τέσσερις κάμερες. Με μια τέτοια ρύθμιση κάμερας, θέλουμε πάντα να τραβήξουμε περισσότερες φωτογραφίες.

Δεδομένου ότι τα smartphone στις μέρες μας προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, δεν διστάζουμε καν να κάνουμε κλικ σε ατελείωτες φωτογραφίες. Επίσης, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές κάμερας για Android, κάτι που μας αναγκάζει να τραβήξουμε περισσότερες εικόνες. Ωστόσο, αυτές οι τυχαίες ή διπλές φωτογραφίες καταλαμβάνουν πολύ χώρο αποθήκευσης και οδηγούν σε υποβάθμιση της απόδοσης με την πάροδο του χρόνου.

10 καλύτερες εφαρμογές iPhone για διαγραφή διπλών επαφών το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα των καλύτερων εργαλείων αναζήτησης και επιδιόρθωσης διπλότυπων φωτογραφιών για Android

Εάν χρησιμοποιείτε Android, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις διπλότυπες φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο smartphone σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές Android για να σας βοηθήσουμε να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες εικόνες. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές για την αφαίρεση διπλών φωτογραφιών από ένα smartphone.

1. Remo Remo Duplicate Photos Remover

 

Το Remo Duplicate Photos Remover είναι μακράν η καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή εύρεσης διπλότυπων φωτογραφιών που διατίθεται για smartphone Android. Μάντεψε? Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το Remo Duplicate Photos Remover είναι γρήγορο και σαρώνει γρήγορα τη μνήμη του τηλεφώνου σας για να βρει διπλότυπα αρχεία.

Πώς να συγχωνεύσετε διπλές φωτογραφίες στο iPhone (iOS 16)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν σαρώνει μόνο για φωτογραφίες με πανομοιότυπα ονόματα, αλλά σαρώνει και φωτογραφίες που μοιάζουν με το ίδιο. Συνολικά, το Remo Duplicate Photos Remover είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εύρεσης διπλότυπων φωτογραφιών για Android.

2. Διορθωτή διπλότυπων αρχείων

 

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Duplicate Files Fixer and Remover είναι μια εφαρμογή που βρίσκει και αφαιρεί διπλότυπα αρχεία από το Android smartphone σας. Σε αντίθεση με το Remo Duplicate Photos Remover, το οποίο λειτουργεί μόνο με εικόνες, αυτό λειτουργεί με όλους τους τύπους αρχείων.

Ο Έξυπνος Ατμοκαθαριστής H2O MOP – 5 σε 1 Steam cleaner X5(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορεί να σαρώσει και να αφαιρέσει γρήγορα διπλότυπες φωτογραφίες, ήχο, έγγραφα, βίντεο και άλλα. Επίσης, πριν τη διαγραφή, σας εμφανίζει μια προεπισκόπηση όλων των επιλεγμένων στοιχείων, δίνοντάς σας την επιλογή να επιλέξετε και να αποεπιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να διαγράψετε.

3. Διπλότυπο Καθαριστικό

 

Το Duplicates Cleaner ισχυρίζεται ότι αυξάνει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας με λίγα μόνο αγγίγματα. Είναι μια παραδοσιακή εφαρμογή εύρεσης και αφαίρεσης διπλότυπων αρχείων που σαρώνει για όλους τους τύπους διπλότυπων αρχείων.

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορεί να σαρώσει τα αρχεία ήχου, τα αρχεία πολυμέσων και τα έγγραφά σας για να βρει διπλότυπα. Η εφαρμογή έχει μια αρκετά καθαρή διεπαφή χρήστη και δεν σας στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα με διαφημίσεις.

4. Αναζήτηση Διπλότυπου Αρχείου

 

Το SDF ή το Search Duplicate File είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν και κορυφαίες εφαρμογές καθαρισμού διπλότυπων αρχείων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε γρήγορα διπλά αρχεία που βρίσκονται στη συλλογή του τηλεφώνου σας. Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο πολύτιμη είναι η υποστήριξή της για χαρακτήρες μπαλαντέρ “*” και “;”.

5. Εργαλειοθήκη Όλα σε Ένα

 

Λοιπόν, η εργαλειοθήκη All-in-One είναι το εργαλείο καθαρισμού ανεπιθύμητων εργασιών, το πρόγραμμα δολοφονίας, ο ενισχυτής ταχύτητας, η κύρια εφαρμογή, η εξοικονόμηση μπαταρίας, το πρόγραμμα καθαρισμού προσωρινής μνήμης, το ντουλάπι εφαρμογών, το ψυγείο της CPU, η διαχείριση αρχείων, ο γρήγορος φορτιστής μπαταρίας και πολλά άλλα.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να βρει διπλότυπες φωτογραφίες και μπορεί να σας βοηθήσει να τις αφαιρέσετε για να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας Android.

6. AVG Cleaner

 

Με το AVG Cleaner, η συσκευή σας Android θα λειτουργεί πιο γρήγορα και πιο ομαλά, θα αποθηκεύει περισσότερα δεδομένα, θα ελευθερώνει μνήμη καθαρίζοντας τα σκουπίδια και θα παραμένει φορτισμένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το AVG Cleaner είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έξυπνων συσκευών και βελτιστοποίησης που έχει ήδη εγκατασταθεί από σχεδόν 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό δίνει επίσης στον χρήστη την επιλογή να αναλύσει διπλότυπες φωτογραφίες και να τις αφαιρέσει.

7. Αρχεία από την Google

 

Το Files by Google είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων που διατίθενται για smartphone Android. Η Google υποστηρίζει την εφαρμογή και θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε και να διαγράψετε παλιές φωτογραφίες, μιμίδια, διπλότυπα αρχεία, εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, προσωρινή μνήμη και ανεπιθύμητα αρχεία από το smartphone σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Files by Google σάς παρέχει επίσης ένα εργαλείο βελτιστοποίησης αποθήκευσης για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στο smartphone σας.

8. Safe Cleaner

 

Είναι ένα άλλο εργαλείο Android all-in-one που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό σκουπιδιών. Διαθέτει επίσης ένα εργαλείο εύρεσης διπλότυπων αρχείων που σαρώνει και αφαιρεί αποτελεσματικά τα διπλά αρχεία από το smartphone Android σας

Εκτός από αυτό, το Safe Cleaner προσφέρει επίσης ένα Junk Cleaner, Anti Spyware και αφαίρεση ιών.

9. Γκαλερί AI

 

Το AI Gallery είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με το AI Gallery, μπορείτε να αναδιοργανώσετε τις φωτογραφίες σας δημιουργώντας άλμπουμ.

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Photos στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσφέρει επίσης μερικές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών. Η εφαρμογή συλλογής για Android προσφέρει επίσης ένα βοηθητικό πρόγραμμα καθαρισμού φωτογραφιών που εντοπίζει και αφαιρεί διπλότυπες φωτογραφίες.

10. Αντιγραφικό εργαλείο αφαίρεσης φωτογραφιών

 

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή Android για να βρείτε και να αφαιρέσετε διπλότυπες φωτογραφίες, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Duplicate Photo Remover.

Η εφαρμογή σαρώνει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και βρίσκει διπλότυπες φωτογραφίες. Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε προεπισκόπηση διπλών φωτογραφιών πριν τις διαγράψετε.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για να βρείτε και να αφαιρέσετε διπλότυπες φωτογραφίες από ένα smartphone Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Εάν αυτό το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

The post Τα 10 καλύτερα διπλότυπα εργαλεία εύρεσης και επιδιόρθωσης φωτογραφιών για Android το 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Tech Viral .

από το Tech Viral https://ift.tt/2uNhWCy

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *