AnyDesk εναντίον TeamViewer εναντίον Splashtop εναντίον LogMeIn: Μάχη των εφαρμογών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας

Το να μιλήσεις με κάποιον μέσω τηλεφώνου για ένα πρόβλημα υπολογιστή απαιτεί επιδεξιότητα και υπομονή γιατί δεν μπορείς να δεις τι συμβαίνει. Εκεί έρχονται οι εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης στην επιφάνεια εργασίας. Εξετάζουμε τις τέσσερις μεγαλύτερες εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης για να δούμε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

TV LG 55” LED 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις: LogMeIn

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα – Στερεά, γρήγορη σύνδεση με απομακρυσμένη συσκευή
Απομακρυσμένη εκτύπωση
– Κοινή χρήση αρχείων με μεταφορά και απόθεση μεταξύ συσκευών
– Οθόνη πολλαπλών οθονών
– Προστασία από ιούς για τερματικά σημεία
– Αποθήκευση αρχείων 1 TBΚόστοςΠεριορισμένη λειτουργία σε iOS

Πλατφόρμες: Windows, macOS, iOS

Τιμή: 350 $/έτος για πρόσβαση σε 2 υπολογιστές έως 7.000 $/έτος για πρόσβαση σε 50 υπολογιστές

Είναι η ποικιλία λειτουργιών που κάνει το LogMeIn pro καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν συνήθως μια μικρή ομάδα IT όπου κάθε άτομο κάνει λίγο από τα πάντα, επομένως χρειάζονται μια εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που κάνει επίσης λίγο από τα πάντα. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι η απομακρυσμένη πρόσβαση χωρίς επίβλεψη με το Wake On LAN όταν απαιτείται υποστήριξη, αλλά ο χρήστης είναι απασχολημένος με κάτι άλλο.

Η κεντρική διαχείριση προστασίας από ιούς και τείχη προστασίας , καθώς και η διαχείριση πολιτικής ομάδας Active Directory πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες της μικρότερης ομάδας πληροφορικής σας. Είναι η ευκολία χρήσης που μπορεί να το κάνει να αξίζει την τιμή για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και εμπορική χρήση. Το LogMeIn είχε μια δωρεάν έκδοση, αλλά την έριξε απότομα πριν από αρκετά χρόνια.

Όλες οι συντομεύσεις πληκτρολογίου Zoom και πώς να τις χρησιμοποιήσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για Linux: TeamViewer

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα – Πρόσβαση σε συσκευές χωρίς επίβλεψη
– Ενσωματωμένη τηλεδιάσκεψη
– Συσκότιση οθόνης για ιδιωτική απομακρυσμένη πρόσβαση
– Αφήστε σημειώσεις για τον χρήστη
– MDM
– Υποστήριξη Ad-hoc με εφαρμογές πελατών που μπορούν να κατεβάσουν από οποιονδήποτε.
– Η απομακρυσμένη επανεκκίνηση και αφύπνιση στο LANTwo-factor authenticationiOS πρόσβαση είναι μόνο κοινή χρήση οθόνης προς το παρόν

Πλατφόρμες: Windows, macOS, Android, iOS, Linux

Τιμή: 450 $/έτος για μεμονωμένο διαχειριστή, έως 200 διαχειριζόμενες συσκευές έως 1750 $ ετησίως για 30 διαχειριστές, έως και 500 διαχειριζόμενες συσκευές.

Είναι υποτιμητικό να πούμε ότι το TeamViewer είναι μόνο η καλύτερη απομακρυσμένη πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας για Linux. Το TeamViewer είναι η μόνη εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας σε αυτήν τη λίστα που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ικανότητά της να έχει πρόσβαση στο Linux. Ωστόσο, μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για οποιονδήποτε, από το μεμονωμένο άτομο υποστήριξης πληροφορικής έως μεγάλες επιχειρήσεις πολλαπλών τοποθεσιών.

 

Εάν η χρήση VPN για απομακρυσμένη πρόσβαση αποτελεί πρόβλημα για εσάς, το TeamViewer παρέχει ασφαλή κρυπτογράφηση AES από άκρο σε άκρο χωρίς VPN. Ίσως το πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό του TeamViewer είναι ότι μπορείτε να ζητήσετε από έναν χρήστη να κατεβάσει το λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, το οποίο μπορεί να είναι επώνυμο για την επιχείρησή σας και σε δευτερόλεπτα να είστε στη συσκευή του.

 

Καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για περιορισμένο προϋπολογισμό: Splashtop

Πλεονεκτήματα – Υποστήριξη πολλαπλών οθονών
– Πρόσβαση Android χωρίς  επίβλεψη
– Διαχείριση ενημέρωσης των Windows
– Κοινή χρήση αρχείων
– Απομακρυσμένη εκτύπωση
– Απομακρυσμένος ήχος
– Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
– Δύο διαχειριστές μπορούν να απομακρυνθούν σε μία συσκευή – Η αδειοδότηση και η τιμολόγηση είναι περίπλοκες
– Δεν είναι όλες οι λειτουργίες διαθέσιμες στο όλα τα σχέδια ή σε όλες τις συσκευές
– Αναφορές προβλημάτων συνδεσιμότητας

Πλατφόρμες: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome OS

Τιμή: 60 $/έτος για έναν χρήστη και έως 99 $/έτος/χρήστη για επαγγελματίες χρήστες

Η πιο προσιτή εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης στη λίστα, το Splashtop έχει περίπλοκη αδειοδότηση και τιμολόγηση. Το πρόγραμμα για έναν χρήστη έχει τη χαμηλότερη τιμή, αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα προβολής μόνο μιας οθόνης τη φορά. Ωστόσο, αν χρειάζεται απλώς να χειριστείτε τον υπολογιστή σας από απόσταση, αυτό μπορεί να είναι αρκετό. Η εταιρική επιλογή έχει όλες τις δυνατότητες που μπορεί να θέλει οποιοσδήποτε, όπως εγγραφή συνεδρίας, απομακρυσμένη επανεκκίνηση και επιλογές cloud.

 

Υπάρχουν πολλές επιλογές για μικρές επιχειρήσεις, διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επομένως, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβετε τι ακριβώς χρειάζεται για την κατάστασή σας. Υπάρχουν επίσης πολλές αναφορές για αστάθεια απομακρυσμένης σύνδεσης. 

Πώς να αφαιρέσετε το Drop Shadow από τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας συνολικά: AnyDesk

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα – Εύκολη μεταφορά αρχείων
– Πρόσβαση χωρίς επίβλεψη
– API για ενσωμάτωση σε άλλες εφαρμογές
– Διαχείριση πολιτικής ομάδας
– Κεντρική διαχείριση συσκευής
– Υποστήριξη ad-hoc με εφαρμογή πελάτη με δυνατότητα λήψης από οποιονδήποτε.
– Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων
– Πρόσβαση πρόσκλησης στη συσκευή
– Πρόσβαση IoT – Αναφορές απώλειας σύνδεσης χωρίς ειδοποίηση.

Πλατφόρμες: Windows, Mac, Android, iOS, Linux, FreeBSD, Raspberry Pi, Chrome OS

Τιμή: 120 $/έτος για έναν μόνο χρήστη, 238 $/έτος για 3 κεντρικούς υπολογιστές και έως 3000 συσκευές

Είτε το θέλετε μόνο για τον εαυτό σας είτε για το εταιρικό σας γραφείο βοήθειας, το AnyDesk παρέχει μια οικονομικά προσιτή, ισχυρή και εύκολη στη χρήση λύση. Εάν υποστηρίζετε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές σε εταιρικό περιβάλλον ή παρέχετε απομακρυσμένη υποστήριξη για συσκευές IoT σε βιομηχανικό περιβάλλον, το AnyDesk μπορεί να σας βοηθήσει. Το AnyDesk έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες πολλαπλών πλατφορμών που υποστηρίζει οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

Είναι επίσης το πιο φιλικό προς το χρήστη στις δοκιμές μας. Η τιμολόγηση του AnyDesk το καθιστά διαθέσιμο στους περισσότερους ανθρώπους και η λειτουργικότητα είναι εξίσου εξαιρετική ή καλύτερη από οποιαδήποτε από τις εφαρμογές απομακρυσμένης υποστήριξης σε αυτήν τη λίστα. Η ασφάλεια είναι επίσης στο επίκεντρο του AnyDesk με κρυπτογράφηση AES από άκρο σε άκρο και ασύμμετρη ανταλλαγή κλειδιών RSA 2048 . Το AnyDesk είναι η καλύτερη λύση απομακρυσμένης πρόσβασης κατά τη γνώμη μας.

 

Ποια λύση υποστήριξης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας είναι η καλύτερη για εσάς;

Συγκρίναμε τέσσερις από τις καλύτερες λύσεις πρόσβασης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και σε ποιες περιπτώσεις υπερέχουν. Ωστόσο, το καλύτερο για εσάς προϋποθέτει να εξετάσετε ποια τιμολόγηση λειτουργεί για εσάς και ποιες δυνατότητες χρειάζεστε. Ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν λευκούς πίνακες και εργαλεία για διαδικτυακές συσκέψεις που ενδέχεται να αντικαταστήσουν πράγματα όπως το Zoom ή το Microsoft Teams . Ορισμένα είναι ευκολότερα για τον τελικό χρήστη πρόσβαση. Και μερικά θα λειτουργήσουν καλύτερα μέσω περιορισμένων συνδέσεων στο Διαδίκτυο, εάν έχετε χρήστες που ζουν σε αγροτική περιοχή. Συγκεντρώστε τα κριτήριά σας, δοκιμάστε όλες τις λύσεις απομακρυσμένης πρόσβασης και δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς.

13 Διορθώσεις όταν τα Windows 11 Wi-Fi δεν εμφανίζονται(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *