Αποφύγετε τις αποτυχίες κρυπτογράφησης – Το σχέδιο διαφυγής

Αποφύγετε τις αποτυχίες κρυπτογράφησης – Το σχέδιο διαφυγής

Εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στην αγορά κρυπτογράφησης ή οπουδήποτε αλλού, πρέπει να κάνετε τις βασικές σας προετοιμασίες. Πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει και να μην κάνετε πριν επενδύσετε γιατί και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά. Ωστόσο, ακόμη και τα παραμικρά λάθη στις συναλλαγές κρυπτογράφησης μπορεί να σας οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμες απώλειες. Εμπορεύστε Cryptos, bitcoins και άλλα νομίσματα στην πιο αξιόπιστη πλατφόρμα, όπως την  εφαρμογή συναλλαγών Dogecoin .

Για να αποφύγετε οποιοδήποτε εμπόδιο στην επενδυτική σας πορεία, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά από τα επαναλαμβανόμενα λάθη. Εάν γνωρίζετε αυτά τα λάθη, θα ήταν ωφέλιμο για εσάς να αποφύγετε να κάνετε τα ακριβή λάθη. Σε τελική ανάλυση, τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο είναι αυτά που επενδύετε στην αγορά κρυπτογράφησης και θα πρέπει να λάβετε όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Οι δυσκολίες του Bitcoin Trading(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λάθη που πρέπει να αποφευχθούν κατά την επένδυση σε κρυπτογράφηση

Αγορά με βάση τις χαμηλές τιμές

Εάν αγοράζετε ένα κουπόνι μόνο και μόνο λόγω της χαμηλής τιμής του, σταματήστε. Οι χαμηλές τιμές δεν είναι πάντα ευνοϊκές και δεν θεωρούν καλή συμφωνία επειδή τα διαπιστευτήριά τους είναι ύποπτα μερικές φορές. Παρακολουθήστε τα κρυπτονομίσματα των οποίων τα ποσοστά χρηστών μειώνονται. 

Ανατρέξτε σε όλες τις λευκές βίβλους και γνωρίστε τη δυναμική του έργου πριν επενδύσετε. Μερικές φορές οι προγραμματιστές εγκαταλείπουν οποιοδήποτε έργο και η αναβάθμισή του σταματά, γεγονός που αφήνει τα κρυπτονομίσματα ανασφαλή.

Επένδυση Όλα ταυτόχρονα

Μην βάζετε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι, κάντε ένα χαρτοφυλάκιο. Αν και το crypto σας ανταμείβει με τεράστια κέρδη, δεν θα πρέπει να σας κάνει παράλογους βάζοντας όλες τις αποταμιεύσεις σας στην επένδυση. Οποιοδήποτε κουπόνι ή πλατφόρμα συναλλαγών σας προτρέπει να κάνετε όλη την επένδυση ταυτόχρονα είναι μια προεξέχουσα κόκκινη σημαία γιατί αυτή είναι η συντόμευση για το σπίτι του φτωχού. 

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε από αυτή την άποψη είναι να κρατήσετε ένα συγκεκριμένο μερίδιο για επένδυση κρυπτογράφησης από το διαθέσιμο εισόδημά σας, παρόμοιο με την επένδυση που κάνετε στον πραγματικό κόσμο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη και για καθημερινά έξοδα διαβίωσης αφού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα.

Έχοντας τη νοοτροπία Easy-Money

Εάν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα κοιτάζοντας κάποιον που κέρδισε πολλά χρήματα και νομίζετε ότι το να βγάλετε χρήματα είναι εύκολο στα κρυπτονομίσματα, κάνετε λάθος. Δεν υπάρχει έννοια του εύκολου χρήματος από οποιοδήποτε είδος συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων. 

Μπορείτε να εξετάσετε το παράδειγμα του μισθού σας. Όποιος σας λέει κάτι διαφορετικό προσπαθεί να σας πιάσει στην εύκολη απάτη κρυπτονομισμάτων και θα κάνετε λάθη κρυπτογράφησης. Πάρτε μια λογική απόφαση σχετικά με την επένδυση και περιμένετε να έρθουν οι αποδόσεις.

Απρόσεκτη επιλογή διακριτικού

Το 2021, εμφανίστηκε ένα διακριτικό Squid Game και τα άτομα άρχισαν να επενδύουν σε αυτό τυφλά μόνο και μόνο επειδή ήταν trend, αλλά όλοι οι επενδυτές μοιράστηκαν μια απώλεια στο τέλος λόγω των ιδιοκτητών απατεώνων που εξαφανίστηκαν με όλα τα χρήματα. 

Υπάρχουν πολλές τέτοιες ψεύτικες πλατφόρμες και μάρκες στην αγορά κρυπτογράφησης. Πριν επιλέξετε μια πλατφόρμα ανταλλαγής ή ένα διακριτικό, κάντε την πλήρη εργασία σας σχετικά με αυτό και αναζητήστε αξιόπιστους και αξιόπιστους παίκτες.

 

Έχοντας χαμηλή όραση

Τα εύκολα χρήματα και τα στιγμιαία κέρδη δεν είναι παρά αυταπάτες. Πρέπει να είστε υπομονετικοί μετά την επένδυση αντί για μυωπία. Επίσης, σκεφτείτε την έντονη φύση της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Ένα γρήγορο ράλι σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα γρήγορα, αλλά ένα γρήγορο άλμα θα σας τα στερήσει, έτσι γίνεται μια κατάσταση make-or-break.

Μπορείτε να αντισταθμίσετε αυτές τις ελλείψεις με το χρόνο. Επομένως, είναι απαραίτητο να εξετάσετε την επένδυσή σας μακροπρόθεσμα. Η περίοδος της επένδυσης είναι ευθέως ανάλογη με τις πιθανότητες απόδοσης.

 

Χάνοντας τα Κλειδιά σας

Το Crypto σάς παρέχει τα κλειδιά για πρόσβαση στο πορτοφόλι υλικού σας. Το να ξεχάσετε τα κλειδιά σημαίνει ότι χάνετε την πρόσβασή σας. Και χωρίς κλειδιά, όλα τα κρυπτονομίσματα σας δεν μπορούν να ανακτηθούν.

Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτά τα λάθη;

Αναπτύξτε μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησης

Η διάκριση των πραγματικών κρυπτονομισμάτων από την απάτη είναι δύσκολη. Πολλοί λύκοι περιπλανιούνται για να σας φάνε τα λεφτά. Εξετάστε κριτικά τις πλατφόρμες και εξετάστε τις ικανότητές τους στην επίλυση προβλημάτων, τις κριτικές χρηστών και την εκπλήρωση των υποσχέσεών τους. 

Πρόβλεψη και διαχείριση των κινδύνων που εμπλέκονται

Κάντε μια περιορισμένη επένδυση σε ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα και μην πιέζετε τα όριά σας γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε την απώλεια καθώς είναι εξαιρετικά ασταθής.

Δημιουργήστε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο

Κάντε επενδύσεις σε μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων. Κάτι τέτοιο θα σας αποτρέψει από μεγάλες απώλειες.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian