Η Apple κυκλοφορεί την εφαρμογή Tracker Detector για χρήστες Android

Η Apple κυκλοφόρησε μια εφαρμογή ανίχνευσης AirTag για χρήστες Android που θα συμβάλει στην ενίσχυση του απορρήτου.

Η εταιρεία παρουσίασε την εφαρμογή Tracker Detector στο Google Play store .

Αυτή η εφαρμογή θα βοηθήσει τους χρήστες να σαρώσουν κοντινά AirTag ή άλλους παρόμοιους ιχνηλάτες που είναι μαζί τους εν αγνοία τους.

Η εφαρμογή Tracker Detect είναι πλέον διαθέσιμη στο Play Store και είναι συμβατή με προγράμματα παρακολούθησης στοιχείων που υποστηρίζονται από το Find My Network της Apple.

Στην περιγραφή της εφαρμογής, αναφέρεται ότι το Tracker Detect μπορεί να σαρώσει ανιχνευτές αντικειμένων που είναι διαχωρισμένα από τον κάτοχό τους.

APPLE iPhone 11 128GB Μαύρο

Η εφαρμογή Tracker Detector για Android Ανιχνεύει το Άγνωστο AirTag

 

Έτσι, εάν κάποιος χρήστης Android αισθάνεται ότι στοχεύεται από κάποιον και καταδιώκεται χρησιμοποιώντας το AirTags, μπορεί να ελέγξει τις συσκευές που χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή.

Υπάρχει μια επιλογή σάρωσης στην εφαρμογή που θα σας επιτρέψει να δείτε τυχόν ανεπιθύμητα AirTag γύρω σας.

Η Apple είπε ότι εάν κάποιος ιχνηλάτης κινείται με τον χρήστη για περισσότερα από 10 λεπτά, η εφαρμογή Tracker Detect θα σας βοηθήσει να τον εντοπίσετε αναπαράγοντας έναν ήχο και θα σας καθοδηγήσει για να τον απενεργοποιήσετε.

Σε μια δήλωση, ο εκπρόσωπος της Apple είπε:

«Ανεβάζουμε τον πήχη στο απόρρητο για τους χρήστες μας και τον κλάδο και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι».

Εάν ο ιχνηλάτης εντοπίσει ένα AirTag, τότε πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται στην οθόνη. Θα σας προσφέρει τρεις επιλογές για να αντιμετωπίσετε.

Εάν το ανεπιθύμητο AirTag μετακινείται μαζί σας για περισσότερα από 10 λεπτά, τότε η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να αναπαράγετε έναν ήχο στο AirTag για να σας βοηθήσει να το εντοπίσετε.

Μόλις γνωρίσετε την τοποθεσία του AirTag, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον σειριακό αριθμό του μέσω της επιλογής « Μάθετε για αυτό το Item Tracker ».

Η εφαρμογή θα δείξει επίσης τρόπους απενεργοποίησης του AirTag αφαιρώντας την μπαταρία.

Μπορείτε να πιέσετε προς τα κάτω στο πίσω μέρος του AirTag και να το πιέσετε για να αφαιρέσετε το κάλυμμα και μετά την μπαταρία.

Τον Ιούνιο, η Apple ενημέρωσε τα AirTags με νέο λογισμικό για να προσαρμόσει τη χρονική περίοδο μετά την οποία ένα AirTag που δεν είναι με τον κάτοχο θα αναπαράγει έναν ήχο όταν μετακινηθεί.

Ο χρόνος μειώθηκε μεταξύ 8 και 24 ωρών, από τις τρεις ημέρες του.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 113 του Netflix στο Apple TV

διαβάσατε το άρθρο: Apple εφαρμογή Tracker Detector για χρήστες Android

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: