Apple Watch 8 Rugged Edition: τι θέλουμε να δούμε

Apple Watch 8 Rugged Edition: τι θέλουμε να δούμε

Σύμφωνα με τις φήμες, το Apple Watch 8 αποκτά μια «Rugged Edition» ή «Extreme Edition», σχεδιασμένη για extreme sports ή εντατική χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό το είδος έξυπνου ρολογιού θα ήταν σαν αυτά που σχεδίασαν οι Garmin, Amazfit ή Casio, με ανθεκτικό σχεδιασμό, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και εστίαση σε χαρακτηριστικά που θα ήταν χρήσιμα για extreme sports.

Σκεφτείτε πεζοπορία μεγάλων αποστάσεων, τρέξιμο μονοπατιών, αναρρίχηση, σκι ή παρόμοια είδη δραστηριοτήτων, με επιπλέον χρήσιμες λειτουργίες όπως η παρακολούθηση GPS και η παρακολούθηση υψομέτρου και καιρού που κάνουν το ρολόι ένα εύχρηστο εργαλείο. 

Διέρρευσαν στο Διαδίκτυο οι τιμές του Samsung Galaxy Watch 5 Series(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ακόμη και τα καλύτερα Apple Watches δεν προσφέρουν αυτό το είδος ευελιξίας χαρακτηριστικών αυτή τη στιγμή.

Έχουμε ακούσει αρκετές φήμες για να πιστεύουμε ότι αυτό το νέο Apple Watch 8 για αθλήματα αντοχής έρχεται, αλλά επειδή η Apple δεν έχει φτιάξει ένα πριν, δεν ξέρουμε καθόλου πώς θα μοιάζει. Αλλά για να μας δώσουμε μια πρώτη ματιά, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό – θα σας παρουσιάσει όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής καθώς και αυτά που θέλουμε να δούμε.

Μπες στο ψητό

Τι είναι αυτό? Μια πιο σκληρή άποψη για το Apple Watch 8, με περισσότερες δυνατότητες Πότε θα κυκλοφορήσει; Αργότερα το 2022, σύμφωνα με τους leakers Πόσο θα κοστίσει; Δεν υπάρχει ιδέα – αλλά πιθανότατα περισσότερο από το Apple Watch 8

 

Ημερομηνία και τιμή κυκλοφορίας του Apple Watch 8 Rugged Edition

Οι τρέχουσες φήμες αναφέρουν ότι αυτή η επερχόμενη παραλλαγή Apple Watch θα κυκλοφορήσει μαζί με το Apple Watch 8 και το Apple Watch SE προς το τέλος του 2022 – αναμένετε είτε μαζί με το iPhone 14 τον Σεπτέμβριο ή ίσως σε μια ξεχωριστή εκδήλωση παρουσίασης λίγο νωρίτερα ή αργότερα μαζί με αυτά τα προαναφερθέντα μοντέλα .

Όσον αφορά την τιμή, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ένας ακριβής αριθμός, αλλά φανταζόμαστε ότι θα είναι πιο ακριβό από το τυπικό Apple Watch 8… ένα άλλο ρολόι για το οποίο δεν έχουμε κόστος.

Ωστόσο, για κάποιο πλαίσιο, το Apple Watch 7 θα σας επέστρεφε 399 $ / 369 £ / 599 $ AU για την πιο προσιτή επιλογή του και πηγαίνει υψηλότερα εάν θέλετε μια μεγαλύτερη θήκη ή πιο premium υλικό. Αναμένετε λοιπόν υψηλότερη τιμή για την ανθεκτική συσκευή.

XIAOMI MI TV STICK PFJ4098EU GOOGLE ASSISTANT ANDROID 9 + ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όνομα Apple Watch 8 Rugged Edition

Δεδομένου ότι αυτό δεν είναι ακόμη επίσημο προϊόν, δεν γνωρίζουμε πώς θα ονομαστεί στην πραγματικότητα.

Το ονομάσαμε από το Apple Watch 8 – έμφαση στον αριθμό – αλλά είναι πιθανό να μην συνδεθεί με το κορυφαίο smartwatch με τόσο συγκεκριμένο τρόπο και να χάσει το ψηφίο.

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν αναφερθεί στη συσκευή όχι με το όνομά της, αλλά με τα χαρακτηριστικά της – επομένως δεν είμαστε σίγουροι αν θα ονομάζεται Extreme Edition, Rugged Edition, Endurance Edition ή κάτι εντελώς άλλο.

Έχουμε πάει με το μεσαίο από αυτά για αυτό το άρθρο, επειδή αυτό είναι το όνομα που έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν τα περισσότερα μέλη της κοινότητας των θαυμαστών της Apple, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται με κανέναν τρόπο. Θα αλλάξουμε το όνομα αυτού του άρθρου εάν ακούσουμε έναν επίσημο τίτλο από την Apple.

Διαρροές και φήμες για το Apple Watch 8 Rugged Edition

Οι περισσότερες από τις διαρροές στιβαρής έκδοσης Apple Watch που έχουμε ακούσει να αναφέρουν απλώς την ύπαρξη του ρολογιού και όχι τι θα κάνει στην πραγματικότητα. Αλλά έχουμε ακούσει κάποιες φήμες για το Apple Watch 8 που μπορεί στην πραγματικότητα να αφορούν την στιβαρή έκδοση.

Ένα από αυτά είναι η νέα τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει εάν το έξυπνο ρολόι σας έχει υποστεί ζημιά από νερό και να σας ειδοποιεί εάν πρόκειται για πρόβλημα – ιδανικό για θαλάσσια σπορ.

Είναι επίσης πιθανό το ρολόι να αποκτήσει ένα εργαλείο παρακολούθησης μέτρησης σώματος που αρχικά προοριζόταν να εμφανιστεί στο Watch 7.

Και είναι πιθανό να συνοδεύεται από το watchOS 9 καθώς αυτό είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα smartwatch της Apple – ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν νέα παρακολούθηση στάσης τρεξίματος και βελτιωμένη παρακολούθηση ύπνου.

Η Riot Games θα ακούσει τις φωνητικές σας συνομιλίες. Να γιατί δεν έχει σημασία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Apple Watch 8 Rugged Edition: τι θέλουμε να δούμε

Έχοντας χρησιμοποιήσει πολλά στιβαρά ρολόγια στο παρελθόν, καταλήξαμε σε μερικά χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να έχει ένα ακραίο Apple Watch.

1. Λειτουργίες χαρτογράφησης GPS

Αν περιπλανηθείτε στην άγρια ​​φύση, μετρώντας το υψόμετρο και τα βήματα της πεζοπορίας μεγάλων αποστάσεων, είναι πολύ εύκολο να γυρίσετε και να χάσετε το δρόμο σας.

Ορισμένα ρολόγια διαθέτουν λειτουργίες χαρτογράφησης GPS – μπορείτε να προβάλετε χάρτες και τη θέση σας σε αυτούς, και μερικές φορές να δείτε επίσης μια διαδρομή, για να βρείτε τον εαυτό σας ή απλώς να σχεδιάσετε βέλτιστες διαδρομές.

Θα θέλαμε να δούμε την Apple να αγκαλιάζει αυτό το είδος τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να παραμείνει ανταγωνιστική με πολλές άλλες συσκευές στην αγορά. Η Apple έχει μια ενοχλητική συνήθεια να κάνει τις καλύτερες λειτουργίες της αποκλειστικά στις ΗΠΑ ή σε επιλεγμένες χώρες, οπότε ίσως θα μπορούσε να συνεργαστεί με άλλη εταιρεία χαρτογράφησης για τη λειτουργία – ιδανικά όχι με τους Χάρτες της Apple.

Android TV Box 11.0 4GB RAM 64GB ROM Set Top Box Smart TV Box Amlogic S905W2 1080P Ultra HD 4K HDR AV1 WiFi 2.4G 5.8GHz…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
Android 11.0 TV Box:Dotato del più potente processore Amlogic S905W2,La GPU Mali-G31 è molto più avanti nell'elaborazione delle immagini.Funzionamento regolare garantito e risposta rapida.L'eccellente memoria 4GB/64GB,Puoi anche espandere la memoria quanto vuoi tramite un extra 1TB HDD, la SD card 32GB e la TF card 32GB.Fornisce spazio sufficiente per installare app, giochi, ecc.OTA Tec la quale scarica automaticamente i pacchetti di aggiornamento e aggiorna automaticamente tramite la rete.
Wi-Fi a Doppia Banda 2.4G 5.8G:TV Android è dotato di IEEE 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G/5G WIFI e 100M Ethernet,Per garantire l'ambiente di rete più robusto e stabile.che assicura alla box di viaggiare stabilmente e fluidamente per caricare film, immagini e giochi senza buffer, non vi è bisogno di aspettare per un momento stupendo.(Scegli una stanza il più vicino possibile al WiFi)

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 52,99

Buy Now

2. Στιβαρό σχέδιο

Τα έξυπνα ρολόγια μπορεί να είναι μερικές από τις πιο εύθραυστες συσκευές στην αγορά – είναι ανοιχτά στον καρπό σας και μπορείτε εύκολα να τα χτυπήσετε ή να τα χτυπήσετε. Γι’ αυτό τα στιβαρά ρολόγια χρειάζονται λίγο μεγαλύτερη αντοχή.

Πολλά που δοκιμάζουμε έχουν ανθεκτικά σχέδια, σχεδιασμένα να προστατεύουν την οθόνη και τα εσωτερικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει χοντρά στεφάνια, υλικά που δεν γρατσουνίζονται εύκολα και άφθονη αδιαβροχοποίηση.

Το Apple Watch θα χρειαστεί οπωσδήποτε το ίδιο, ώστε να μπορεί να επιβιώσει στην άγρια ​​φύση. Δεν θέλετε να το ξύσετε στην πρώτη όψη βράχου που προσπαθείτε να ανεβάσετε ή να το σπάσετε όταν κάνετε σερφ.

TV Box Android 9.0, TUREWELL Android Box RK3318 Quad-Core 64bit 2GB RAM 16GB ROM Support Dual WiFi 2.4GHz/5GHz/3D/4K/H…

Clicca qui per verificare la compatibilità di questo prodotto con il tuo modello
【Il più recente sistema operativo Android 9.0】 Il dispositivo Android 9.0 TV adotta il potente e veloce sistema operativo Android 9.0, che assicura che il TV-Box sia all'avanguardia nell'elaborazione professionale delle immagini e nella velocità di esecuzione ultraveloce.
【Alta velocità di reazione】 La scatola di Android TV è equipaggiata con il nuovissimo chipset caricato con la CPU Quad Core ad alta velocità, fino a 2 GHz ad altissima frequenza, oltre 4 volte i miglioramenti delle prestazioni. Supporto WiFi 2.4GHz/5GHz.

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 35,99

Buy Now

3. Επιπλέον δυνατότητες σε σχέση με το Apple Watch 8

Η στιβαρή έκδοση Apple Watch θα χρειαστεί επαρκή χαρακτηριστικά – τόσο υλικό όσο και λογισμικό – σε σχέση με τον ξάδερφο της κύριας σειράς για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του.

Μπορείτε να αγοράσετε στιβαρές θήκες για το τυπικό Apple Watch, το οποίο πιθανότατα θα κοστίζει πολύ λιγότερο από μια ανθεκτική έκδοση της συσκευής, και εάν δεν υπάρχουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά που να δικαιολογούν την ύπαρξή του, τότε η ακραία έκδοση θα ήταν χαμένη. του χώρου.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian