Αργή φόρτιση του iPad; Εδώ είναι 7 διορθώσεις

Αργή φόρτιση του iPad; Εδώ είναι 7 διορθώσεις

Παίρνετε το iPad σας, θέλοντας να ολοκληρώσετε τη δουλειά που χρειάζεστε ή απλώς για να ελέγξετε το email σας ή να παρακολουθήσετε το Netflix, αλλά παρατηρείτε ότι η φόρτιση δεν είναι εκεί που θα έπρεπε, παρόλο που έχει μείνει στο φορτιστή αρκετό καιρό. Ενώ θα έπρεπε να είναι στο 100%, είναι μόνο στο 49%.

Το iPad σας προφανώς φορτίζει πιο αργά από όσο θα έπρεπε. Μην ανησυχείτε, αυτό είναι ένα κοινό, αν και ενοχλητικό, πρόβλημα που επηρεάζει αρκετούς χρήστες iPad. Αν και είναι αλήθεια ότι τα iPad έχουν αρκετά αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν επιβράδυνση και να απαιτήσουν επισκευή tablet .

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε επτά από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους το iPad σας φορτίζει αργά και πώς να διορθώσετε αυτά τα ενοχλητικά προβλήματα.

Κακός προσαρμογέας/καλώδιο/πρίζα

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone & iPad [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η νούμερο ένα αιτία ενός iPad αργής φόρτισης είναι τα εξαρτήματα με τα οποία φορτίζετε τη συσκευή σας. Θα χρειαστεί να ελέγξετε κάθε στοιχείο που φορτίζει το iPad σας για να προσδιορίσετε εάν αυτή είναι η αιτία της αργής φόρτισης.

Πρώτα, ελέγξτε τον προσαρμογέα. Ο προσαρμογέας είναι η τετράγωνη μονάδα που συνδέει το καλώδιο φόρτισης με την πρίζα. Αντικαταστήστε τον προσαρμογέα αλλά διατηρήστε τα άλλα εξαρτήματα ίδια. Ο νέος προσαρμογέας φορτίζει το iPad σας πιο γρήγορα; Μεγάλος! Αν όχι, συνέχισε να διαβάζεις.

Στη συνέχεια θα πρέπει να ελέγξετε το καλώδιο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το καλώδιο και να διατηρήσετε τον προσαρμογέα, την πρίζα και το iPad ίδια. Φορτίζει το iPad πιο γρήγορα τώρα; Ακόμη όχι? Ας προχωρήσουμε στο τρίτο βήμα.

Το τελευταίο βήμα σε αυτό το μέρος είναι να ελέγξετε την πρίζα σας. Χρησιμοποιήστε μια άλλη πρίζα στο σπίτι σας και δείτε εάν το iPad σας φορτίζει πιο γρήγορα τώρα. Εάν είναι, πιθανότατα θα θελήσετε να καλέσετε έναν ηλεκτρολόγο για αυτήν την ελαττωματική πρίζα. Εάν δεν είναι, τότε υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους το iPad σας μπορεί να φορτίζει αργά.

Θύρα φόρτισης iPad

Έτσι, διαπιστώσαμε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο εξοπλισμός φόρτισής σας, είναι περισσότερο από πιθανό το iPad σας.

Εάν το iPad σας εξακολουθεί να φορτίζει με πιο αργό ρυθμό από το κανονικό, συνιστάται να καθαρίσετε τη θύρα φόρτισης. Σκεφτείτε όλη τη σκόνη, τη βρωμιά και τα σκουπίδια που υπάρχουν γύρω από το σπίτι σας και πιθανώς να εισχωρήσουν στη θύρα φόρτισης του iPad σας.

Πώς καθαρίζετε τη θύρα φόρτισης; Είναι εύκολο. Απλώς φυσήξτε σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι φυσάτε δυνατά. Εναλλακτικά, μπορείτε να φυσήξετε για λίγο πεπιεσμένο αέρα στη θύρα για να καθαρίσετε τα υπολείμματα.

Μη χρησιμοποιείτε χαρτομάντιλα, συνδετήρες, βελόνες ή οτιδήποτε άλλο και οπωσδήποτε μην φτύσετε ή βάλετε οποιοδήποτε είδος χημικών μέσα στο λιμάνι. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο iPad σας.

Αφού καθαρίσετε τη θύρα είτε φυσώντας την είτε χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα, δοκιμάστε να τη φορτίσετε ξανά.

Ενημερώστε και επανεκκινήστε το iPad σας

Αυτό πρέπει να είναι προφανές. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχετε, θα χρειαστεί να ενημερωθεί κάποια στιγμή και πιθανώς περισσότερες από μία φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της. Η μη ενημέρωση της συσκευής σας μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα με τον τρόπο λειτουργίας και τον τρόπο φόρτισής της. Συχνά κυκλοφορούν ενημερώσεις για τη διόρθωση σφαλμάτων και αυτά τα σφάλματα θα μπορούσαν να επηρεάζουν τον τρόπο λειτουργίας ή φόρτισης του iPad σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Εάν πρόκειται να εγκατασταθεί μια ενημέρωση, θα σας ζητήσει να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα.

Επιπλέον, το iPad σας μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με την προσωρινή μνήμη και άλλα εσωτερικά στοιχεία, επομένως η επανεκκίνηση του iPad θα σας δώσει μια νέα αρχή. Ανάλογα με το μοντέλο που διαθέτετε, θα χρειαστεί να πατήσετε ταυτόχρονα το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αρχικής οθόνης ή το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου μέχρι να σας ζητηθεί να απενεργοποιήσετε το iPad σας.

Δοκιμάστε να φορτίσετε ξανά το iPad σας αφού ολοκληρωθούν και τα δύο αυτά βήματα.

Τα iPad της Apple δεν θα είναι πλέον Home Hub μετά την άφιξη του iOS 16(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπαταρία iPad

Το να μάθετε αν η μπαταρία σας είναι κακή είναι κουραστικό και το ίδιο είναι και η αντικατάσταση της μπαταρίας.

Λοιπόν, πώς προσδιορίζετε εάν η μπαταρία σας χρειάζεται αντικατάσταση ή όχι; Ένα iPad που είναι πάνω από δύο ετών και δεν έχει τοποθετήσει ποτέ νέα μπαταρία είναι πιθανό να έχει προβλήματα με την μπαταρία και αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο λόγος για τον οποίο το iPad σας φορτίζει αργά.

Δεν υπάρχουν ενσωματωμένες ρυθμίσεις που θα σας ενημερώνουν για την υγεία της μπαταρίας του iPad σας, επομένως θα πρέπει να τη φέρετε σε ένα Apple Store και να αφήσετε τους υπαλλήλους της Apple να σας βοηθήσουν.

Εάν διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα είναι η μπαταρία, η αντικατάσταση της μπαταρίας θα σας κοστίσει 99 $. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να βρείτε ένα συνεργείο επισκευής τρίτων, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν τι κάνουν όταν πρόκειται για προϊόντα Apple.

Το αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται

Αυτό το ζήτημα έρχεται με τη μορφή ενός μηνύματος που εμφανίζεται κάθε φορά που η συσκευή σας απορρίπτει το αξεσουάρ που έχετε συνδέσει σε αυτήν.

Υπάρχουν μερικοί λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό. Το προφανές είναι ότι το αξεσουάρ που έχετε συνδέσει στο iPad σας δεν υποστηρίζεται. Μπορεί να χρησιμοποιείτε καλώδιο ή προσαρμογέα τρίτου κατασκευαστή που απλά δεν λειτουργεί με iPad. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μόνο καλώδια Apple για τη φόρτιση του iPad σας.

Αυτό το μήνυμα μπορεί επίσης να εμφανιστεί εάν το iPad σας δεν είναι ενημερωμένο, επομένως φροντίστε να ελέγξετε ποια έκδοση χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή και εάν το σύστημά σας χρειάζεται ενημέρωση.

Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι η θύρα σας είναι βρώμικη, οπότε βεβαιωθείτε ότι την έχετε καθαρίσει. Ανατρέξτε στο δεύτερο βήμα για να μάθετε πώς να καθαρίσετε καλύτερα τη θύρα του iPad σας.

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Φόρτιση αυτοκινήτου

Φορτίζετε το iPad σας στο αυτοκίνητο; Θα πρέπει να δοκιμάσετε να το φορτίσετε στο σπίτι. Η φόρτισή του στο όχημά σας μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τον ρυθμό φόρτισης.

Οι πρίζες των περισσότερων οχημάτων δεν θα ξεπεράσουν τα 5 W ισχύος και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας εξοπλισμός ταχείας φόρτισης για οχήματα.

Επιπλέον, θα πρέπει να φροντίσετε να αποφύγετε τη χρήση δημόσιων σταθμών φόρτισης, καθώς αυτοί μπορεί να προκαλέσουν ακόμη περισσότερα προβλήματα στη συσκευή σας.

κατάστημα της Apple

Εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αργή φόρτιση του iPad σας; Ίσως είναι καιρός να πάρετε το iPad σας στο Apple Store για να το ρίξουν οι επαγγελματίες. Ενώ όλα τα παραπάνω βήματα μπορούν να γίνουν στο σπίτι, άλλα προβλήματα μπορεί να χρειαστεί να διαγνωστούν και να διορθωθούν από έναν επαγγελματία.

https://directvortex.gr/product-category/laptop-desktop-tileorasi-samsung-lg-sony-intel-amd-ryzen/ipad/

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι ένα από τα πιο εύκολα βήματα επιδιόρθωσης σας βοήθησε στο πρόβλημα αργής φόρτισης. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, πιθανότατα θα πρέπει να τηρήσετε το τελευταίο βήμα και να παραδώσετε τη συσκευή σας σε έναν επαγγελματία της Apple, καθώς δεν θέλετε να προκαλέσετε ζημιά στο iPad σας προσπαθώντας να διορθώσετε μόνοι σας πιο σοβαρά προβλήματα. Ένας επαγγελματίας της Apple θα μπορεί να διαγνώσει και να θεραπεύσει το iPad σας ανάλογα με το πρόβλημα και είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί για να διορθώσει τα προβλήματα φόρτισης.

Power Bank 12.000mAh με φακό – Ασημί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian