Πώς να κάνετε αυτόματη ανανέωση ιστοσελίδων στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Μερικές φορές συναντάμε ιστότοπους που απαιτούν συνεχή ανανέωση στον ιστό. Αν και είναι αρκετά εύκολο να φορτώσετε ξανά μια ιστοσελίδα στο Google Chrome, τι θα γινόταν αν αυτή η διαδικασία μπορούσε να αυτοματοποιηθεί;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την ανανέωση των καρτελών του Chrome σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να ενημερώνεστε με νέες πληροφορίες ή ίσως να περιμένετε νέα μηνύματα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να επαναφορτώσετε αυτόματα τις καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Instagram “Δεν ήταν δυνατή η ανανέωση της ροής”.(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2 Μέθοδοι αυτόματης ανανέωσης ιστοσελίδων στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Επομένως, εάν αναζητάτε τρόπους αυτόματης ανανέωσης καρτελών στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί δύο καλύτερες μεθόδους για αυτόματη ανανέωση καρτελών στο Google Chrome . Ας τσεκάρουμε.

1) Χρήση Easy Auto Refresh

Η Easy Auto Refresh είναι μια επέκταση του Google Chrome που σας επιτρέπει να ανανεώνετε αυτόματα και να φορτώνετε αυτόματα σελίδες μετά από οποιοδήποτε αριθμό δευτερολέπτων. Το καλό είναι ότι η επέκταση θυμάται τις ρυθμίσεις σας ανά σελίδα, θυμάται τη θέση κύλισης της ιστοσελίδας και πολλά άλλα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα και εγκαταστήστε την επέκταση Easy Auto Refresh στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Fortnite Crew(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Μόλις εγκατασταθεί, θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο στη γραμμή επέκτασης.

 

3. Κάντε κλικ στην επέκταση του Chrome και θα δείτε μια διεπαφή όπως παρακάτω. Πρέπει να εισαγάγετε την ώρα (σε δευτερόλεπτα) και να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Για παράδειγμα, εάν θέλετε η επέκταση να ανανεώνει τη σελίδα κάθε 5 δευτερόλεπτα, πρέπει να εισαγάγετε 5 και να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

 

4. Για να σταματήσετε την αυτόματη ανανέωση, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή .

Πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες στο Chrome [Άνοιγμα κλειστής καρτέλας](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εύκολη αυτόματη ανανέωση για αυτόματη επαναφόρτωση ιστοσελίδων στο Google Chrome.

2) Ανανέωση σελίδας

Το Page Refresh είναι μια άλλη εξαιρετική επέκταση του Chrome στη λίστα που σας επιτρέπει να φορτώνετε ξανά οποιαδήποτε σελίδα με λίγα μόνο κλικ. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτήν την επέκταση είναι ότι δεν απαιτείται ρύθμιση – είναι εύκολη και απλή στη χρήση.

1. Πρώτα απ ‘όλα, επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα και εγκαταστήστε την επέκταση προγράμματος περιήγησης Page Refresh .

 

2. Μόλις εγκατασταθεί, θα βρείτε το εικονίδιο Ανανέωση σελίδας στη γραμμή επέκτασης.

 

3. Κάντε κλικ στην επέκταση και ορίστε την ώρα. Θα μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο σε λεπτά ή δευτερόλεπτα .

 

4. Εισαγάγετε την ώρα και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη .

6 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για διαχείριση καρτελών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Για να σταματήσετε την αυτόματη ανανέωση, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ανανέωση σελίδας για αυτόματη ανανέωση καρτελών στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome.

Η αυτόματη ανανέωση καρτελών στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome είναι αρκετά εύκολη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο επεκτάσεις για αυτόματη επαναφόρτωση ιστοσελίδων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες επεκτάσεις, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top