Αυξάνεται η βαθμολογία σας στο Snap με τις συνομιλίες;

Αυξάνεται η βαθμολογία σας στο Snap με τις συνομιλίες; (Εξήγηση)

Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα στο Snapchat. Έχουμε επίσης συζητήσει μερικά από τα ακρωνύμια και τις συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στην πλατφόρμα. Ωστόσο, αυτό που συχνά μπερδεύει τους χρήστες είναι το Snapchat Score.

Υπάρχει πάντα σύγχυση που σχετίζεται με τις βαθμολογίες του Snapchat. Και αν είστε νέος στο Snapchat, μπορεί να μην γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι η βαθμολογία του Snapchat. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για λίγο μπορεί να χρειαστούν διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο αύξησης του Snap Score ή το Snap score αυξάνεται με τις συνομιλίες κ.λπ.

Ως εκ τούτου, για να ξεκαθαρίσουμε όλη τη σύγχυση που σχετίζεται με το Snap Score, καταλήξαμε σε αυτόν τον οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το Snap Score. Ας αρχίσουμε.

Τι σημαίνει «Απορρίφθηκε η κλήση» στο WhatsApp; (Εξήγηση)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το Snap Score;

Ο επίσημος ιστότοπος του Snapchat δεν δίνει καμία σαφή υπόδειξη για το πώς λειτουργεί το Snap Score. Απλώς δηλώνει, «Η βαθμολογία σας στο Snapchat καθορίζεται από μια εξαιρετικά μυστική, ειδική εξίσωση που συνδυάζει τον αριθμό των Snaps που έχετε στείλει και λάβει, τις Ιστορίες που έχετε δημοσιεύσει και μερικούς άλλους παράγοντες».

Πολλοί χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι το Snap Score είναι απλώς ένας απολογισμός του αριθμού των Snaps που στέλνετε και λαμβάνετε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι 100% αλήθεια. Το Snap Score εξαρτάται επίσης από τον χρήστη που προστέθηκε, τις ιστορίες που στέλνετε κ.λπ.

Το Snapchat δεν επαλήθευσε τι σήμαινε το «υπερ-μυστικό» και η «ειδική εξίσωση». Ναι, μπορείτε να αυξήσετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat στέλνοντας φωτογραφίες και βίντεο, αλλά ορισμένα πράγματα στην εφαρμογή δεν συμβάλλουν σε τίποτα στην αύξηση του Snap Score.

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ελέγξετε τη βαθμολογία σας στο Snapchat;

Είναι πολύ εύκολο να βρείτε το Snap Score σας στην εφαρμογή Snapchat. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το avatar σας Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία.

 

2. Στη σελίδα Προφίλ, μπορείτε να δείτε το Snap Score .

 

3. Η βαθμολογία Snap θα εμφανίζεται κάτω από τον Snap Code σας και δίπλα στο ζώδιό σας.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να βρείτε τη βαθμολογία σας στο Snapchat.

Η δυσκολία εξόρυξης του Δικτύου Bitcoin αυξάνεται σε υψηλό όλων των εποχών, καθιστώντας την ανακάλυψη μπλοκ πιο προκλητική(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να βρείτε τη βαθμολογία κάποιου άλλου στο Snapchat

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη βαθμολογία Snap κάποιου άλλου στην εφαρμογή. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το avatar σας Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία.

 

2. Στη σελίδα προφίλ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Οι φίλοι μου .

 

3. Τώρα πατήστε στο όνομα του φίλου του οποίου η βαθμολογία στο Snapchat θέλετε να δείτε.

4. Ανοίξτε τη σελίδα προφίλ τους. Θα μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία τους στο Snapchat στο ίδιο σημείο.

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε εύκολα να βρείτε το Snapchat Score κάποιου άλλου.

Πώς να εγκαταστήσετε το Firefox σε Linux(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυξάνεται η βαθμολογία σας στο Snap με τις συνομιλίες;

Λοιπόν, αυτή είναι η πιο σημαντική ερώτηση που κάνουν συχνά οι χρήστες. Στο Techviral, λάβαμε πολλά μηνύματα από τους χρήστες μας που ρωτούσαν για Αυξάνεται το Snap Score σας με τις συνομιλίες .

Αν έπρεπε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, θα λέγαμε « ΟΧΙ ». Η βαθμολογία σας στο Snap δεν αυξάνεται με τις συνομιλίες. Ο επίσημος ιστότοπος του Snapchat αναφέρει ξεκάθαρα ότι το Snap Score καθορίζεται από μια εξίσωση που συνδυάζει τον αριθμό των Snap που έχετε στείλει και λάβει και τις Ιστορίες που έχετε δημοσιεύσει.

Ναι, δηλώνει επίσης ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν «δύο άλλοι παράγοντες», αλλά αυτός ο παράγοντας δεν περιλαμβάνει τις συνομιλίες. Μπορείτε να συνεχίσετε να συνομιλείτε με τους φίλους σας στο Snapchat χωρίς να αυξάνετε ή να μειώνετε το Snap Score.

Το Snap Score σας θα παραμείνει ακίνητο ανεξάρτητα από το πόσα μηνύματα στέλνετε ή λαμβάνετε στην εφαρμογή.

Πώς να αυξήσετε το Snap Score;

Πρέπει να συνεχίσετε να στέλνετε φωτογραφίες και στιγμιότυπα βίντεο για να αυξήσετε το Snap Score σας. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε ένα στιγμιότυπο σε ιστορίες για να αυξήσετε τη βαθμολογία σας στο snap κατά ένα πόντο.

Ωστόσο, σημειώστε ότι η προβολή των Ιστοριών Snapchat δεν θα αυξήσει τις βαθμολογίες σας στο Snap. Επίσης, δεν θα λάβετε επιπλέον πόντο για την αποστολή των ίδιων φωτογραφιών σε πολλούς χρήστες.

Επομένως, εάν θέλετε να αυξήσετε το Snap Score σας, πρέπει να στείλετε ένα μοναδικό snap στους φίλους σας .

Πώς να εγκαταστήσετε το Football TV HD Apk 2022 στο Firestick &Fire TV, Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να αυξήσετε το Snap Score;

Θα βρείτε πολλές εφαρμογές για το Android ή το iOS σας που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το Snap Score σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά και πολλοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι κάνουν το ίδιο πράγμα.

Αν και η ιδέα τέτοιων τοποθεσιών ή υπηρεσιών ακούγεται καλή, δεν θα αυξήσουν τη βαθμολογία σας στο Snapchat. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που διατίθενται για αυτόν τον σκοπό ήταν απλώς απάτες και θα οδηγήσουν σε απαγόρευση λογαριασμού.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να χάσετε τον λογαριασμό σας, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση εφαρμογών τρίτων ή τροποποιημένων εφαρμογών που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν το Snapchat Score στο διαδίκτυο .

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το Snap Score. Έχουμε επίσης συζητήσει εάν το Snap Score σας αυξάνεται με τις συνομιλίες. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top