Βρες φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

– ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ειδικεύεται σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, πακέτα εκθέσεων και πολλά άλλα! Κάθε άνθρωπος διαφορετικός. Κάθε ταξίδι μοναδικό! Τώρα η αναζήτηση και η κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια πιο εύκολη από ποτέ.

Με την ασφάλεια της JetRadar®

Η Jetradar είναι μια online διαδικτυακή υπηρεσία που συγκρίνει τα πιο γνωστά και έμπιστα ταξιδιωτικά γραφεία, με σκοπό να προσφέρει τις πιο φθηνές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια!

Αυτό που έχει κάνει την ιστοσελίδα Jet radar να ξεχωρίζει είναι ότι στο 99% των περιπτώσεων βρίσκει πάντα τα πιο φθηνά αεροπορικά!

Ειδικά όταν αναζητάτε αεροπορικά για το εξωτερικό ή για ακριβές πτήσεις, η Jet Radar σίγουρα θα σας βρει το καλύτερο deal!

Το www.petas.gr είναι το νέο online ταξιδιωτικό γραφείο για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για όλο τον κόσμο. Το petas.gr παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμένων υπηρεσιών με επιλογή μέσα από μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων προς ενοικιάση με εγγυημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλειας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

Aegean Airlines – Ο μεγαλύτερος ελληνικός αερομεταφορέας σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με μοναδικές προσφορές!

 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Το Let’s Ferry δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να σας προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε σχετική ανάγκη σας. Η εταιρία κάτοχος του Let’s Ferry είναι η «Gelasakis Group of Companies» η οποία παρέχει σύγχρονες ολοκληρωμένες ναυτιλιακές και τουριστικές υπηρεσίες από το 1984.

Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

Εύρεση ξενοδοχείων

Γιατί το Hotellook; Το Hotellook συλλέγει τιμές στα 50 μεγαλύτερα γραφεία κρατήσεων ξενοδοχείων και επίσημους ιστότοπους ξενοδοχείων. Λάβετε όλες τις τιμές σε ένα μόνο μέρος.

Κάντε κράτηση σε 85.000 προορισμούς παγκοσμίως. Το επίσημο σάιτ της Booking.com. Διαμερίσματα. Δωρεάν Ακύρωση. Θέρετρα. Βίλες. Genius: κερδίστε -10% 24ωρη Εξυπηρέτηση Πελατών. Hostels. Λάβετε άμεση επιβεβαίωση. Ξενώνες.

%d