Cloud Hosting για WordPress η Καλύτερη για το 2023– [Αξιολόγηση]

Περιεχόμενα

Βλέποντας τη στροφή προς την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, ως ιδιοκτήτες ιστοτόπων, πρέπει να προχωρήσουμε σε καλύτερες επιλογές φιλοξενίας.

Από τη στιγμή που η τεχνολογία Cloud Computing έχει εισέλθει στον τομέα φιλοξενίας, οι άνθρωποι κινούνται προς νεότερες, καλύτερες λύσεις.

Μέσα από αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το Cloud Hosting για WordPress, τα Οφέλη από την επιλογή του Cloud Hosting, τους καλύτερους παρόχους εκεί έξω από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε και πώς να τους επιλέξετε. 

Ας ξεκινήσουμε πρώτα συζητώντας τι ακριβώς είναι η φιλοξενία cloud για το WordPress. 

Δείτε και αυτό:Οι καλύτερες εταιρείες Cloud Hosting 2023 – [Κριτική]

Τι είναι το Cloud Hosting για WordPress;

Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για τη νέα λύση φιλοξενίας, αλλά πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Cloud Hosting και αν κάποιος πρέπει να φιλοξενήσει έναν ιστότοπο WordPress στο Cloud. 

Το Cloud Hosting για WordPress σημαίνει ότι αντί να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας σε έναν μόνο φυσικό διακομιστή, όπως στην περίπτωση του Shared, του VPS ή του αποκλειστικού διακομιστή, θα φιλοξενείτε τον ιστότοπο σε ένα σύμπλεγμα διακομιστών που διανέμονται σε ολόκληρο τον κόσμο εικονικά. 

Μέχρι τώρα, πρέπει να σε έχω χάσει, οπότε επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω. 

Όταν αποφασίζετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο, αναζητάτε έναν πάροχο που θα σας προσφέρει τους διακομιστές του με συγκεκριμένο κόστος για να αναπτύξετε την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας, ώστε να είναι προσβάσιμη από το κοινό σας μέσω του Διαδικτύου. 

Μέχρι τώρα, θα μπορούσατε να φιλοξενείτε τους ιστότοπούς σας σε κοινόχρηστο, VPS ή αποκλειστικό διακομιστή σε μία τοποθεσία, ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας. 

cloud hosting για wordpress

Με το Cloud Hosting για WordPress, μπορείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας σε διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες που συνδέονται εικονικά μέσω δικτύου/διαδικτύου. Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις την άποψή μου τώρα.

Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας πω εκ των προτέρων ότι είναι πολύ επωφελές για εσάς εάν έχετε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση και ο ιστότοπός σας στο WordPress αντιμετωπίζει μια ξαφνική εισροή επισκεψιμότητας ανάλογα με τη ζήτηση των χρηστών. 

Το Cloud Hosting σάς επιτρέπει να αξιοποιείτε το εύρος ζώνης ενός διαφορετικού διακομιστή όταν ο ιστότοπός σας παρουσιάζει αύξηση της ζωντανής επισκεψιμότητας.

Αυτό διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας δεν αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας και ότι δεν εξαντλείτε όλους τους πόρους σας με μία κίνηση. 

Θα συζητήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα αργότερα στο άρθρο, αλλά προς το παρόν, είμαι ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ μαζί σας τους πολύτιμους λίθους που προσφέρουν το Best Cloud Hosting για WordPress. 

7 Καλύτερο Cloud Hosting για WordPress τον Σεπτέμβριο του 2023

Ας πούμε απλώς ότι υπάρχουν περισσότεροι από εκατό πάροχοι φιλοξενίας που υπόσχονται να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας. 

Και αν έχετε ψάξει ποτέ για έναν πάροχο φιλοξενίας, θα δείτε πολλές νέες εταιρείες που προσπαθούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Κάποια βγαίνουν πετυχημένα και άλλα απλά εξαφανίζονται στον αέρα. 

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε με αυτό το απογοητευτικό έργο να αποφασίσετε για τους καλύτερους παρόχους Cloud Hosting για ιστότοπους WordPress, παραθέτουμε τις 7 εταιρείες που έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα ότι είναι οι καλύτερες μεταξύ των καλύτερων. 

1. Καματέρα – Ξεκινήστε με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Η Καματέρα είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στον κλάδο της φιλοξενίας. Πιο γνωστό για τη φιλοξενία VPS, το Kamatera προσφέρει επίσης εξαιρετικούς διακομιστές Cloud για την ανάπτυξη του ιστότοπου και των εφαρμογών σας. 

Αναγνωρίζουν ότι ένα CMS και άλλες υπηρεσίες Ιστού χρειάζονται αποκλειστικούς πόρους καθώς καταναλώνουν πόρους προκειμένου να εμφανίσουν την καλύτερη απόδοση στους πελάτες. 

Και έτσι, η Kamatera προσφέρει δωρεάν Cloud Hosting για WordPress που ελέγχεται από εσάς και διαθέτει ένα από τα καλύτερα πρωτόκολλα ασφαλείας εκεί έξω. 

Καματέρα Σχετικά

Βασικά χαρακτηριστικά

Ας συζητήσουμε μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά που καθιστούν την Kamatera μία από τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας WordPress στο Cloud:

🔶Αφιερωμένοι πόροι για να φιλοξενήσουν τον ιστότοπό σας στο WordPress και να προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση στους χρήστες. 
🔶Η πλήρης πρόσβαση root σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τους Cloud Servers σας. 
🔶Το μοντέλο ευέλικτης κλίμακας σάς επιτρέπει να αναβαθμίζετε ή να υποβαθμίζετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. 
🔶Η λειτουργία pay-as-you-go σάς επιτρέπει να πληρώνετε μόνο για πόρους που χρησιμοποιούνται.
🔶Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών διασφαλίζει ότι έχετε μια δοκιμαστική εκτέλεση των υπηρεσιών. 
🔶Πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστή για να διαλέξετε εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση. 
🔶Σας επιτρέπει να προσθέσετε μια βάση δεδομένων της επιλογής σας. 

📌Θα σας προτείνουμε να διαβάσετε τις κριτικές της Kamatera για να κατανοήσετε τα πάντα σχετικά με τις υπηρεσίες της λεπτομερώς. 

Σχέδια και Τιμολόγηση  

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχω παραλείψει. Ωστόσο, κάθε σχέδιο έχει διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών. Το Kamatera σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας διακομιστή και το φθηνότερο πρόγραμμα θα σας κοστίσει 4 $/μήνα, εδώ είναι οι διαμορφώσεις για αυτό το πρόγραμμα.

Καματερά σχέδια και τιμή

🔔 Προσφορά Καματέρα Σεπτέμβριος 2023 – Βιαστείτε! Απλώς ξεκινήστε το 30ήμερο δωρεάν μονοπάτι στην Καματέρα τώρα. ! Χωρίς κρυφές χρεώσεις. 24ωρη υποστήριξη. Μην το χάσετε!


2. Cloudways – Διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud

Το CloudWays προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία cloud WordPress για WordPress και άλλα CMS με μια απλή διεπαφή που επιτρέπει μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας χωρίς ένταση. 

Καθώς πιστεύουν στην καινοτομία, προσπαθούν να προσφέρουν το ίδιο είδος σκηνής για τους πελάτες τους. Η λύση φιλοξενίας cloud τους προσφέρει τον χώρο για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών στους διακομιστές τους και για να τις καταστήσει προσβάσιμες στους χρήστες. 

σύννεφα περίπου

Βασικά χαρακτηριστικά

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Cloudways έναν από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας cloud για WordPress: 

🔶Το Enterprise CDN για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος από χρήστες γρήγορα δημιουργώντας ένα εικονικό δίκτυο διακομιστών μέσω του Διαδικτύου. 
🔶Οι μονάδες SSD είναι 3 φορές πιο γρήγοροι από τους σκληρούς δίσκους και επιτρέπουν γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου. 
🔶Γρήγορος χρόνος απόκρισης του ιστότοπου λόγω βελτιστοποίησης διακομιστή με Nginx, Redis, Varnish και Memcached. 
🔶Χτισμένο σε PHP 7, μπορείτε να παραμείνετε σίγουροι ότι έχετε ταχύτερους ιστότοπους. 
🔶Δωρεάν πρόσθετο WordPress Cache, το Breeze έρχεται προεγκατεστημένο για να προσφέρει καλύτερη απόδοση για ιστότοπους WP.
🔶Η καλύτερη υποστήριξη πελατών στην κατηγορία για να προσφέρει γρήγορες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη φιλοξενία. 
🔶Τα αποκλειστικά τείχη προστασίας, η λίστα επιτρεπόμενων IP, 2 FA, η προστασία ρομπότ, η ενημέρωση κώδικα ασφαλείας, η προστασία DDoS και η προστασία SSL προσθέτουν σε πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας διακομιστή για την προστασία του ιστότοπού σας WordPress στο Cloud. 
🔶Το πρόσθετο μετανάστευσης WP σάς επιτρέπει να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας WordPress στους διακομιστές CloudWays δωρεάν. 
🔶Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά για να διασφαλίσετε ότι τυχόν αλλαγές στον ιστότοπό σας μπορούν να αντιστραφούν εύκολα. 

📌Έχουμε αναλύσει τις υπηρεσίες τους λεπτομερώς εδώ σε αυτήν την κριτική του CloudWays!

Σχέδια και Τιμολόγηση  

Δείτε τα σχέδια και τις τιμές των λύσεων CloudWays Cloud Hosting:

Προγράμματα φιλοξενίας και τιμή Cloudways Cloud

🔔 Προσφορά Cloudways Σεπτέμβριος 2023 – Προσφορά περιορισμένου χρόνου Η προσφορά Cloudways *Δοκιμαστική περίοδος 3 ημερών χωρίς πιστωτική κάρτα. Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή φιλοξενίας ιστού Cloudways.


3. ScalaHosting- Φιλοξενία WordPress που προστατεύεται από την Shield

Με την επιλογή προσαρμογής του Cloud VPS σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας, η ScalaHosting προσφέρει αυτοδιαχειριζόμενους διακομιστές Cloud για να φιλοξενήσουν τους ιστότοπούς σας. 

Κλίνοντας προς το υψηλότερο άκρο της κλίμακας εύρους τιμών, προσφέρουν Cloud Hosting με υψηλή ταχύτητα, επεκτασιμότητα και αξιοπιστία.

ScalaHosting

Βασικά χαρακτηριστικά

Ακολουθούν ορισμένες δυνατότητες για να σας επιτρέψουν να αποφασίσετε εάν πρέπει να πάτε για υπηρεσίες ScalaHosting ή όχι. 

🔶Μπορείτε να ελέγξετε πλήρως τον ιστότοπό σας, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να εκτελέσετε τη γρήγορη επαναφορά. 
🔶Απεριόριστη μετεγκατάσταση WordPress με μηδενικό κόστος. 
🔶Εύκολη επιλογή επεκτασιμότητας που σας επιτρέπει να αναβαθμίζετε ή να υποβαθμίζετε πόρους όπως απαιτείται. 
🔶Πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστή για το Cloud VPS σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας από τους πλησιέστερους διακομιστές. 
🔶Διακομιστές cloud SSD με CPU Intel Xeon με πλεονάζουσες συνδέσεις δικτύου. 
🔶Προσφέρουν επιλογές από πίνακες ελέγχου που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε τη φιλοξενία σας από μια ενιαία διεπαφή. 
🔶Διατηρούν αντίγραφα δεδομένων σε 3 τοποθεσίες διακομιστή δεδομένων, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να παραμένει ανοιχτός ακόμα κι αν μια τοποθεσία διακομιστή δεδομένων αντιμετωπίζει προβλήματα. 

📌Αλλά θα σας προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική ScalaHosting για να καταλάβετε εάν θα είναι μια σοφή απόφαση για τον ιστότοπό σας ή όχι. 

Σχέδια και Τιμολόγηση  

Τα σχέδια Cloud Hosting από το ScalaHosting είναι επίσης προσαρμόσιμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας διακομιστή VPS. Και εδώ είναι τι θα σας κόστιζε το χαμηλότερο σχέδιο. 

σχέδια και τιμή φιλοξενίας cloud scalahosting

🔔 Προσφορά ScalaHosting Σεπτέμβριος, 2023 – Για Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου Η ScalaHosting προσφέρει επί του παρόντος ΕΚΠΤΩΣΗ έως και 36%. Αποκτήστε επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 10% με τον κωδικό κουπονιού ” GOOGIEHOST “.


4. ChemiCloud – Ασφαλής και ασφαλής φιλοξενία Cloud

Το ChemiCloud είναι ένα από τα καλύτερα WordPress Cloud Hosting που προσφέρει εύκολες κλιμακούμενες λύσεις φιλοξενίας Cloud VPS με εξαιρετικά συστήματα υποστήριξης πελατών.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια εταιρεία που είναι αξιόπιστη και προσφέρει λύσεις φιλοξενίας που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ιστότοπού σας, μπορείτε να πάτε στο ChemiCloud. 

Λίγο στην ακριβή πλευρά, το ChemiCloud προσπαθεί να δικαιολογήσει το κόστος με εκπληκτικά χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να αναζητάτε σε οποιαδήποτε λύση Cloud Hosting. 

χημικό σύννεφο περίπου

Έτσι, εάν έχετε τον προϋπολογισμό να διαθέσετε, μπορείτε πάντα να τα δοκιμάσετε. Αλλά προτού το κάνετε, ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπό τους για να δείτε τι θα πάρετε. Για να σας βοηθήσω, έχω παραθέσει τις πιο σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Το ChemiCloud προσφέρει διάφορα πρόσθετα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν εάν σκέφτεστε τον πάροχο φιλοξενίας. Έχω αναφέρει τα διάφορα πρόσθετα και άλλες σημαντικές δυνατότητες που προσφέρουν με τις λύσεις φιλοξενίας Cloud VPS. 

🔶Εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας παραμένει προσβάσιμος στους χρήστες 24/7. 
🔶Δωρεάν πιστοποιητικό SSL για να διασφαλίσετε ότι η βάση δεδομένων σας παραμένει ασφαλής από κάθε είδους διαρροή. 
🔶Συνεργάζονται με το MailChannels για να προσφέρουν φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων στα email σας
🔶Δωρεάν άδεια cPanel για τη διαχείριση της φιλοξενίας σας από έναν εύκολο στην πλοήγηση πίνακα ελέγχου
🔶Η τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης LiteSpeed ​​εξασφαλίζει γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου.
🔶Το Imunify360 προσφέρει στον ιστότοπό σας ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας από κάθε είδους κακόβουλους παράγοντες. 
🔶Το JetBackup σάς επιτρέπει να διατηρείτε 30 αντίγραφα για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και σας επιτρέπει να πειραματιστείτε με τον ιστότοπό σας. 

📌Μπορείτε να περάσετε από την κριτική Chemicloud για καλύτερη κατανόηση της ποιότητας των υπηρεσιών τους.  

Σχέδια και Τιμολόγηση  

Παρακάτω παρατίθεται η τιμολόγηση διαφόρων προγραμμάτων Cloud VPS από το ChemiCloud:

Σχέδια φιλοξενίας και τιμολόγηση Chemicloud Cloud  

🔔 Προσφορά Chemicloud ‘Σεπτέμβριος, – Χρειάζεστε κωδικό κουπονιού Chemicloud; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με αυτό. Ακολουθεί ο κωδικός κουπονιού 100% Verified & Active Chemicloud- Έκπτωση 70% μόνο για νέους χρήστες “GoogieHost”. Μην το χάσετε!


5. Elementor – Συνολικά το καλύτερο Cloud Hosting για WordPress

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το WordPress στο παρελθόν, τότε είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε καλά το Elementor. Διάσημος κατασκευαστής ιστοσελίδων και γνωστό όνομα στον κλάδο, η Elementor έχει την εμπιστοσύνη πολλών χρηστών και για τους σωστούς λόγους. 

Γνωρίζατε όμως ότι το Elementor προσφέρει επίσης Cloud Hosting για WordPress; Τώρα αυτό είναι μια εκπληκτική έκπληξη. 

Η Elementor γνωρίζει ήδη καλά τη λειτουργία του WordPress, δεδομένου ότι προσφέρει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στο WordPress εδώ και πολύ καιρό.

Elementor Σχετικά

Αυτό καθιστά την εταιρεία καλά εξοπλισμένη για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud για WordPress. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Η Elementor προσφέρει βασικά τον Ιστότοπο Cloud με μια ενσωματωμένη λύση φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι βασίζονται στην πλατφόρμα Google Cloud. 

Έτσι, δεν λαμβάνετε μόνο την τεχνογνωσία της Elementor που γνωρίζει καλά το WordPress, αλλά και το Google Cloud που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο της προϊόν στην αγορά. 

Δείτε τις δυνατότητες που θα λάβετε εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με τις λύσεις φιλοξενίας cloud της Elementor. 

🔶Το CDN by Cloudflare επιτρέπει στον πελάτη σας να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας από την πλησιέστερη τοποθεσία διακομιστή. 
🔶Μπορείτε να συνδέσετε τον προσαρμοσμένο τομέα σας με το Elementor και να τον ελέγχετε εύκολα. 
🔶Ένας πίνακας ελέγχου με εύκολη διεπαφή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον ιστότοπό σας και να ελέγχετε το περιβάλλον. 
🔶Εύρος ζώνης 100 GB που επιτρέπει 100 χιλιάδες μηνιαίους επισκέπτες και δίνει στην επιχείρησή σας το χώρο να αναπτυχθεί. 
🔶20 GB χώρο για να αποθηκεύσετε τη βάση δεδομένων σας και άλλα στοιχεία, όπως αρχεία πολυμέσων και περιεχόμενο. 
🔶Το Site-Lock διατηρεί τον ιστότοπό σας ιδιωτικό μέχρι να είστε έτοιμοι για τακτικούς επισκέπτες. 
🔶Πιστοποιητικό SSL για να διατηρεί τη βάση δεδομένων σας σε κρυπτογραφημένη μορφή και να αποτρέπει οποιαδήποτε ζημιά. 
🔶Ο ιστότοπός σας θα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας κάθε 24 ώρες, αλλά εάν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας για να διατηρήσετε την ηρεμία σας. 
🔶Το προεγκατεστημένο WordPress σας εξοικονομεί χρόνο και επιπλέον εργασία. 
🔶Όλα αυτά μαζί με όλες τις δυνατότητες του Elementor Pro για να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. 

Σχέδια και Τιμολόγηση  

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε για το Elementor’s Cloud Hosting για WordPress, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι προσφέρει μια λύση WordPress Hosting Cloud για 99 $/έτος.

Σχέδια και Τιμολόγηση Elementor  

6. InterServer – Ξεκινήστε με 1 $ για 3 μήνες

Προσφέροντας υπηρεσίες φιλοξενίας τα τελευταία 19 χρόνια, ο InterServer έχει παραμείνει σταθερός και έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. 

Προσφέρει διακομιστές Shared, VPS, Cloud, Dedicated και collocation μαζί με φιλοξενία μεταπωλητών στους πελάτες της σε πολύ προσιτές τιμές. 

Τα προγράμματα φιλοξενίας Cloud τους είναι λίγο παρόμοια με τα προγράμματα φιλοξενίας VPS και αναφέρονται μαζί στο Cloud VPS. 

Interserver Σχετικά

Έχετε δύο επιλογές λειτουργικού συστήματος με τη λύση Cloud VPS του διακομιστή – Linux και Windows και σας επιτρέπει να επιλέξετε τη διαμόρφωση πόρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας. 

Βασικά χαρακτηριστικά

Οι υπηρεσίες InterServer Cloud Hosting είναι γεμάτες με χαρακτηριστικά που θα διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πελάτες σας.
Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του InterServer Cloud VPS Hosting που αξίζει να αναφερθούν: 

🔶Η Full Root Access σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα και τον πίνακα ελέγχου της επιλογής σας
🔶Η Εγκατάσταση με ένα κλικ σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε με το σχεδιασμό και την πώληση των υπηρεσιών σας στον ιστότοπό σας στο WordPress. 
🔶Η προσιτή φιλοξενία Cloud σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον προϋπολογισμό σας εύκολα. 
🔶Υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να σας βοηθήσει αν χρειαστείτε κάποιον να σας καθοδηγήσει σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας και άλλες τεχνικές πτυχές. 
🔶Αστραπιαία ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου για να διασφαλίσετε ότι ο πελάτης σας δεν θα αντιμετωπίσει καμία καθυστέρηση στην πρόσβαση στις υπηρεσίες σας. 
🔶Το Self Healing Hardware, όπως ισχυρίζονται, ανακατευθύνει τον ιστότοπό σας σε διαφορετικό κόμβο εάν εντοπιστεί κάποιο σφάλμα στο υλικό του διακομιστή. Αυτό διατηρεί υψηλό ποσοστό χρόνου λειτουργίας του ιστότοπού σας. 
🔶Οι πολλαπλές επιλογές λειτουργικού συστήματος σημαίνουν ότι μπορείτε να εργαστείτε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα με την οποία αισθάνεστε άνετα. 
🔶Προσφέρουν διάφορες πλατφόρμες εικονικοποίησης όπως KVM, Hyper-V, Virtuozzo και OpenVZ που διασφαλίζουν ότι η βάση δεδομένων σας είναι ασφαλής εντός του διακομιστή.

📌Θα σας προτείνουμε να διαβάσετε τις κριτικές του InterServer για να κατανοήσετε τα πάντα σχετικά με τις υπηρεσίες του λεπτομερώς. 

Σχέδια και Τιμολόγηση  

Μια άλλη ποιότητα InterServer για την οποία φημίζεται, εκτός από τις υπέροχες υπηρεσίες Cloud VPS, είναι οι τιμές και τα ευέλικτα προγράμματα φιλοξενίας. Όπως υποδηλώνει το στιγμιότυπο οθόνης, αυτά τα σχέδια μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Interserver cloud hosting σχέδια και τιμή

🔔Προσφορά InterServer Σεπτέμβριος, 2023 – Ο InterServer προσφέρει αυτήν τη στιγμή 1 $ για 3 μήνες χρησιμοποιώντας το κουπόνι GRABPENNY . Επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά τώρα και εξοικονομήστε περισσότερα στη συνδρομή σας στο InterServer.


7. Φιλοξενία WPX- Συνολικά η ταχύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Το καλύτερο πράγμα για το WPX Hosting είναι ότι προσφέρει κεντρικές υπηρεσίες και επικεντρώνεται μόνο στο WordPress Hosting. Αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων παρόχων φιλοξενίας. 

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο σπουδαίο πράγμα. Μπορεί να είμαι λίγο προκατειλημμένος εδώ, αλλά μια εταιρεία που παρέχει ένα καταφύγιο χωρίς κλουβιά σε ζώα αξίζει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά. 

Το WPX Hosting προσφέρει υποστήριξη πελατών γρήγορης απόκρισης μαζί με δωρεάν CDN, βελτιστοποίηση ιστότοπου, πολλαπλές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων, εγκαταστάσεις WordPress με 1 κλικ και πολλά άλλα. Ας δούμε τα χαρακτηριστικά εν συντομία. 

wpx Φιλοξενία Σχετικά με

Βασικά χαρακτηριστικά

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι προσφέρει το WPX στους χρήστες του:

🔶 Ο μέσος χρόνος απόκρισης 30 δευτερολέπτων επιτρέπει γρήγορη επίλυση διαφόρων ζητημάτων. 
🔶Η υπερταχεία αποθήκευση SSD επιτρέπει γρήγορο χρόνο φόρτωσης ιστότοπου. 
🔶Απεριόριστες μετεγκαταστάσεις ιστότοπου δωρεάν
🔶Αποκτήστε αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 28 ημερών. Αυτό σας επιτρέπει να πειραματιστείτε στον ιστότοπό σας και να αντιστρέψετε τις αλλαγές εάν δεν σας ταιριάζουν. 
🔶Πολλοί ιστότοποι χρειάζονται ίσο αριθμό πιστοποιητικών SSL. Το WPX προσφέρει απεριόριστα πιστοποιητικά SSL για να διατηρεί τα δεδομένα του ιστότοπού σας κρυπτογραφημένα και ασφαλή από βλάβες. 
🔶Το WPX προσφέρει προστασία DDoS, κάτι που είναι απαραίτητο, καθώς έτσι οι άνθρωποι που δεν θέλουν να σας δουν να μεγαλώνουν πρώτα για να επιτεθούν στον ιστότοπό σας. 
🔶Απεριόριστες θυρίδες email για τους απεριόριστους ιστότοπούς σας
🔶Η προσωρινή αποθήκευση LiteSpeed ​​προσφέρει γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης. 
🔶Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων προστατεύει τον ιστότοπό σας από άτομα που προσπαθούν να εισέλθουν και να προκαλέσουν ζημιά. 

📌Έχουμε δοκιμάσει την ποιότητα του διακομιστή του με αποτελέσματα στην αναθεώρηση WPXHosting. Σκεφτείτε να το διαβάσετε προσεκτικά για να καταλάβετε αν ταιριάζει στον ιστότοπό σας ή όχι. 

Σχέδια και Τιμολόγηση  

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε φιλοξενία WordPress από το WPX; Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα τιμολόγησης και φιλοξενήστε το WordPress σας σήμερα. 

Σχέδια φιλοξενίας WPX και τιμή

🔔Προσφορά φιλοξενίας WPX Σεπτέμβριος, 2023 – Δοκιμάστε την ταχύτητα φόρτωσης σελίδας WPX Superior και θα σας καθοδηγήσουν μέσω της υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας 24/7/365. Αποκτήστε 2 μήνες δωρεάν σε όλα τα ετήσια προγράμματα.

Οφέλη από την επιλογή του καλύτερου Cloud Hosting για WordPress;

Υπάρχουν πολλά καταπληκτικά CMS στο διαδίκτυο που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για τη δημιουργία διαφόρων ειδών ιστοσελίδων. Ωστόσο, είναι ασφαλές να πούμε ότι το WordPress είναι το πιο προτιμώμενο CMS από όλα αυτά. 

Και επομένως είναι σημαντικό κάποιος να αφιερώσει χρόνο για να καταλάβει εάν η χρήση του Cloud Hosting για WordPress είναι επωφελής ή όχι. 

Όπως καθιερώθηκε προηγουμένως, αυτό το άρθρο γράφτηκε αφού διαβάσαμε κάθε έγγραφο σχετικά με το Cloud Hosting, τη χρήση του και τα πλεονεκτήματά του. 

Εδώ είναι λοιπόν μερικά από τα οφέλη που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας Cloud για WordPress. 

 • Προσιτό : Σε σύγκριση με άλλες λύσεις φιλοξενίας, το Cloud Hosting για WordPress είναι πιο προσιτό. Με τις φιλοξενίες cloud, πληρώνετε για τους πόρους που χρησιμοποιείτε και τα σχέδια είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. 
 • Αξιόπιστο: Ακόμα κι αν μια τοποθεσία διακομιστή αντιμετωπίζει προβλήματα, ο ιστότοπός σας παραμένει προσβάσιμος στους χρήστες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι διακομιστές συνδέονται εικονικά μέσω του δικτύου και αποθηκεύουν ένα αντίγραφο σε κάθε έναν από τους ιστότοπούς σας. 
 • Επεκτασιμότητα: ανάλογα με την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τα σχέδια μπορούν να κλιμακωθούν ανάλογα. Εάν ο ιστότοπός σας έχει ξαφνικά εισροή επισκεψιμότητας, ο διακομιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει το εύρος ζώνης άλλων τοποθεσιών διακομιστή για να χειριστεί την επισκεψιμότητα, ενώ διατηρεί τον ιστότοπό σας ανοιχτό για τους χρήστες. 
 • Αποτελεσματικό: Τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω μεταδίδουν την αποτελεσματικότητα του Cloud Hosting. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαχείριση των διακομιστών, τις ενημερώσεις και την επιδιόρθωση όλων των προβλημάτων υλικού. 

Πώς να επιλέξετε παρόχους φιλοξενίας Cloud για WordPress;

Όπως υποσχέθηκα, θα σας πω μερικά σημαντικά κριτήρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε το καλύτερο Cloud Hosting για WordPress. 

 • Πολλαπλές τοποθεσίες διακομιστών : Δεδομένου ότι το cloud λειτουργεί σε εικονική σύνδεση διακομιστών, ακόμη και αν ένα κέντρο δεδομένων αντιμετωπίζει προβλήματα, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Επομένως, είναι καλύτερα να επιλέξετε έναν πάροχο που έχει διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες. 
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων: Ελέγξτε εάν προσφέρουν τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του ιστότοπού σας, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να μπορούν να αποκατασταθούν εάν ο ιστότοπός σας υποστεί οποιοδήποτε είδος βλάβης. 
 • Υποστήριξη πελατών: Ελέγξτε εάν ο οικοδεσπότης προσφέρει υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και αν γνωρίζει καλά τις τεχνολογίες του WordPress και του cloud computing. 
 • Συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας:  Διαβάστε τους όρους προϋποθέσεων του κεντρικού υπολογιστή, τις πολιτικές απορρήτου και το SLA για να προσδιορίσετε τι λαμβάνετε από τον κεντρικό υπολογιστή και εάν τα δεδομένα σας είναι ασφαλή ή όχι. 
 • Συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας:  Διαβάστε τους όρους προϋποθέσεων του κεντρικού υπολογιστή, τις πολιτικές απορρήτου και το SLA για να προσδιορίσετε τι λαμβάνετε από τον κεντρικό υπολογιστή και εάν τα δεδομένα σας είναι ασφαλή ή όχι. 
 • Υποδομή: Υποδομή σημαίνει το υλικό και τους πόρους που χρησιμοποιούνται από τους διακομιστές δεδομένων. Ελέγξτε λοιπόν εάν προσφέρουν τους καλύτερους πόρους στην κατηγορία τους ή όχι. 
 • Τιμολόγηση: Βεβαιωθείτε ότι ο κεντρικός υπολογιστής που επιλέγετε δεν χρεώνει άσκοπα πόρους ή πρόσθετα που δεν χρειάζεστε καν. Επιλέξτε έναν οικοδεσπότη Ιστού που είναι εντός του προϋπολογισμού σας και όπου χρειάζεται να πληρώσετε μόνο για ό,τι χρησιμοποιείτε. 

Συχνές ερωτήσεις – Cloud Hosting για WordPress

Μπορεί το WordPress να φιλοξενηθεί στο cloud;

Ναι , το WordPress μπορεί να φιλοξενηθεί στο Cloud. Διάφορες εταιρείες όπως η Kamatera, η InterServer, η Elementor και άλλες που αναφέρθηκαν παραπάνω προσφέρουν το Best Cloud Hosting για WordPress.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια εταιρεία που πληροί όλες τις απαιτήσεις του ιστότοπού σας και μην ξεχάσετε να διαβάσετε το SLA προτού εγγραφείτε για έναν συγκεκριμένο κεντρικό υπολογιστή. 

Ποιο είναι το Καλύτερη διαχείριση cloud ή το μη διαχειριζόμενο;

Αν δεν είστε καλά γνώστες του Cloud computing και άλλων τεχνικών πτυχών που είναι σημαντικές για τη διαχείριση ενός διακομιστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις λύσεις φιλοξενίας WordPress με διαχείριση στο Cloud. 

Ωστόσο, εάν έχετε την τεχνική εξειδίκευση και δεν σας πειράζει να αφιερώσετε χρόνο στη διαχείριση διακομιστή, τότε πηγαίνετε στο Unmanaged Cloud Hosting για WordPress. 

Ποιο είναι το φθηνότερο WordPress Cloud hosting;

Λοιπόν, όλες οι εταιρείες που αναφέρονται παραπάνω είναι εξαιρετικές λύσεις φιλοξενίας για το WordPress, αλλά η Kamatera και ο InterServer είναι οι φθηνότερες από αυτές και σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Επομένως, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τίποτα επιπλέον. 

Γιατί να φιλοξενήσετε το WordPress σε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα φιλοξενίας Cloud WordPress;

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, η εξειδικευμένη φιλοξενία WordPress Cloud θα διατηρεί τον ιστότοπό σας ανοιχτό 24/7/365 και οι χρήστες σας θα έχουν πάντα πρόσβαση στις υπηρεσίες σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσετε ποτέ έναν πελάτη και θα υποστείτε οποιαδήποτε απώλεια.

Πώς να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress στο Google Cloud δωρεάν;

Η δωρεάν φιλοξενία ενός ιστότοπου WordPress στο Google Cloud δεν είναι άμεσα δυνατή. Ενώ το Google Cloud προσφέρει ένα δωρεάν επίπεδο που παρέχει περιορισμένη χρήση για ορισμένες υπηρεσίες, η φιλοξενία ενός ιστότοπου WordPress συνήθως συνεπάγεται κόστος πέρα ​​από τα όρια του δωρεάν επιπέδου.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα γενικά βήματα για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress στο Google Cloud:

 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Google Cloud
 • Ρυθμίστε ένα έργο
 • Ενεργοποιήστε τις απαραίτητες υπηρεσίες
 • Δημιουργήστε μια εικονική μηχανή
 • Εγκαταστήστε και ρυθμίστε το WordPress
 • Ρυθμίστε μια βάση δεδομένων
 • Διαμόρφωση DNS και τομέα
 • Ασφαλίστε τον ιστότοπό σας

Είναι το cloud hosting το καλύτερο για το WordPress;

Ναι, η φιλοξενία cloud θεωρείται γενικά μια καλή επιλογή για τη φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress. Η φιλοξενία στο cloud προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για το WordPress, όπως – Επεκτασιμότητα, Αξιοπιστία, Απόδοση, Ασφάλεια κ.λπ.

Συμπέρασμα – Cloud Hosting για WordPress

Με τη βοήθεια αυτού του άρθρου, ελπίζω ότι μπορέσατε να επιλέξετε την καλύτερη και φθηνή φιλοξενία Cloud για έναν ιστότοπο WordPress. Ακολουθούν μερικά βασικά στοιχεία από το άρθρο:

 • Μέσω του Cloud Hosting, οι διακομιστές δεδομένων συνδέονται εικονικά μέσω ενός δικτύου και κάθε διακομιστής έχει ένα αντίγραφο του ιστότοπου. 
 • Το Cloud Hosting διατηρεί τον ιστότοπό σας ανοιχτό ακόμα κι αν ένα κέντρο δεδομένων αντιμετωπίζει κάποια τεχνικά προβλήματα. 
 • Οι καλύτερες λύσεις Cloud Hosting WordPress σάς επιτρέπουν να πληρώνετε για τους πόρους που χρησιμοποιείτε και δεν σας χρεώνουν για τυχαία πρόσθετα που δεν χρειάζεστε. 
 • Το Elementor δεν προσφέρει μόνο ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, αλλά και Managed Cloud Hosting WordPress.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο για εσάς. Ωστόσο, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, αφήστε ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα και θα προσπαθήσω να τις απαντήσω το συντομότερο δυνατό. 

Διαβάστε επίσης:Καλύτεροι Ολλανδικοί VPS Hosting τον Αύγουστο του 2023

Κριτική Cloudways

Κριτική του Name.com

Κριτική SiteCountry

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *