Διαγραφή του ιστορικού συναλλαγών της εφαρμογής Cash: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, υπήρχαν περισσότεροι από 70 εκατομμύρια χρήστες Cash App . Είναι σχεδόν όσο το Venmo και η δημοτικότητα της εφαρμογής συνεχίζει να αυξάνεται, ειδικά χάρη στην κάρτα Cash App. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένοι χρήστες προσπάθησαν να διαγράψουν το ιστορικό συναλλαγών της εφαρμογής Cash, αλλά ανακάλυψαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι ασφαλείας για αυτό, αλλά ο πιο επικρατέστερος είναι ότι η δυνατότητα διαγραφής ιστορικού συναλλαγών θα εκθέσει το Cash App στο σύνολό του σε νομικές επιπτώσεις. Εφόσον η εφαρμογή είναι επίσημα αναγνωρισμένη ως χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, πρέπει να μπορείτε να δείτε ολόκληρο το ιστορικό του λογαριασμού σας και τα αρχεία πληρωμών. Ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε πλήρως τα αρχεία συναλλαγών σας είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Cash App.

Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό σας

Το Cash App θεωρείται ως σωστός τραπεζικός λογαριασμός και ως χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Επομένως, όλες οι συναλλαγές πρέπει να καταγράφονται για να συμμορφώνονται με την ομοσπονδιακή νομοθεσία. Ωστόσο, το Cash App συμμορφώνεται επίσης με τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια ή τον CCPA. Πρόκειται για νόμο που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και παρέχει το δικαίωμα πρόσβασης, διαγραφής και εξαίρεσης από τη διανομή αυτών των δεδομένων.

Οι δύο πολιτικές συγκρούονται η μία με την άλλη. Επομένως, η μόνη διαθέσιμη επιλογή για την εκκαθάριση αυτών των εγγραφών είναι να κλείσετε τον λογαριασμό σας Cash App. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Εάν προτιμάτε να δείτε μόνοι σας το ιστορικό, ίσως για φορολογικούς λόγους, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των προσωπικών σας δεδομένων.

Πώς να κατεβάσετε το ιστορικό εφαρμογής μετρητών

Εάν θέλετε να κατεβάσετε το ιστορικό συναλλαγών σας για να το ελέγξετε μόνοι σας, δείτε πώς.

Μεταβείτε στον ιστότοπο Cash App στη διεύθυνση cash.app/account από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό.
Εισαγάγετε το PIN μετρητών σας.
Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, επιλέξτε Ρυθμίσεις.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην κεφαλίδα Οι πληροφορίες σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Λήψη των πληροφοριών σας.
Εάν θέλετε να δείτε το ιστορικό πληρωμών σας, επιλέξτε την καρτέλα Δραστηριότητα.
Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε Δηλώσεις.
Μπορείτε να περιορίσετε την επιλογή σε έναν συγκεκριμένο μήνα. Για να εξαγάγετε όλη τη δραστηριότητα, επιλέξτε Εξαγωγή CSV.

Το ληφθέν αρχείο μπορεί να ανοίξει στο Numbers ή στο Microsoft Excel και παραθέτει ολόκληρο το ιστορικό συναλλαγών σας. Είναι καλή ιδέα να κρατάτε αρχεία για όλες τις οικονομικές συναλλαγές, έστω και μόνο για προσωπική σας χρήση. Περιέχει όλα τα στοιχεία πληρωμής σας για όλες τις μεταφορές χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του αναγνωριστικού συναλλαγής, του παραλήπτη και άλλων.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διαγράψετε λογαριασμό εφαρμογής μετρητών

Τα κακά νέα είναι ότι δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μόνοι σας. θα χρειαστείτε τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης της εφαρμογής Cash . Τα καλά νέα είναι ότι είναι εύκολο να φτάσετε στην οθόνη όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Ανοίξτε την εφαρμογή Cash App για κινητά στη συσκευή σας iPhone ή Android.
Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Υποστήριξη.

Επιλέξτε Κάτι άλλο.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.

Επιλέξτε Διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων.
Στο κάτω μέρος της λίστας, επιλέξτε Επικοινωνία με την υποστήριξη.

Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο συνομιλίας όπου μπορείτε να μιλήσετε ασύγχρονα με την ομάδα. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε αμέσως, γεγονός που καθιστά εύκολο να λάβετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε ακόμα κι αν έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα.

Ενημερώστε την ομάδα ότι θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Cash App και να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο YouTube(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή Cash

Εάν θέλετε να παραλείψετε την κούραση και να κλείσετε τον λογαριασμό σας αμέσως, μπορείτε να το κάνετε σχετικά εύκολα. Υπάρχουν μερικές απαιτήσεις. Πρώτον, ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι κενός και δεν θα πρέπει να έχετε εκκρεμείς συναλλαγές, είτε εισερχόμενες είτε εξερχόμενες.

Ανοίξτε την εφαρμογή Cash App για κινητά στη συσκευή σας iPhone ή Android .
Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Υποστήριξη.

Επιλέξτε Κάτι άλλο.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.

Επιλέξτε Κλείσιμο του λογαριασμού σας στην εφαρμογή Cash.

Επιλέξτε Επιβεβαίωση.

Λάβετε υπόψη ότι εάν το κάνετε αυτό θα απενεργοποιήσετε το Cashtag σας, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να κλείσετε τον λογαριασμό σας εάν υποψιάζεστε ότι έχετε υποστεί απάτη. Μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό εφαρμογής Cash αργότερα, εάν αλλάξετε γνώμη.

Εάν δεν θέλετε να απαλλαγείτε από τον λογαριασμό σας, αλλά θέλετε να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτόν χωρίς την άδειά σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πολλές λειτουργίες ασφαλείας που θα διατηρήσουν τον λογαριασμό σας ασφαλή.

Πώς να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα ασφαλείας

Το Κλείδωμα ασφαλείας είναι μια δυνατότητα που απαιτεί τη χρήση του Face ID για τη μεταφορά χρημάτων. Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη για χρήση πάνω από το PIN μετρητών σας.

Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απόρρητο και ασφάλεια.
Πατήστε το ρυθμιστικό Κλείδωμα ασφαλείας για να το ενεργοποιήσετε. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το PIN μετρητών σας.

Μόλις εισαγάγετε το PIN σας, το κλείδωμα θα ενεργοποιηθεί. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποτρέψετε οποιονδήποτε από το να μεταφέρει χρήματα από τον λογαριασμό σας εάν είστε χρήστης της Apple.

Πώς να επαναφέρετε το PIN μετρητών σας

Το PIN του Cash σας είναι ένας τετραψήφιος κωδικός που λειτουργεί ως ένα είδος κωδικού πρόσβασης για όλη τη δραστηριότητα της εφαρμογής Cash στον λογαριασμό σας. Απαιτείται να ελέγξετε το ιστορικό πληρωμών της εφαρμογής Cash και πολλά άλλα. Εάν πιστεύετε ότι έχει παραβιαστεί, πρέπει να το επαναφέρετε σε κάτι νέο.

Κάτω από την καρτέλα προφίλ, επιλέξτε Απόρρητο και ασφάλεια.
Κάτω από την κεφαλίδα Ασφάλεια, επιλέξτε Αλλαγή PIN μετρητών.

Εισαγάγετε το νέο PIN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα χρειαστεί να το εισαγάγετε δύο φορές για επιβεβαίωση.

Μόλις εισαγάγετε το νέο PIN, θα λάβετε ένα κείμενο επιβεβαίωσης ότι έχει γίνει επαναφορά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις, ώστε η εφαρμογή Cash να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για αλλαγές και σημαντικές πληροφορίες.

Η Apple παρουσιάζει το iOS 15.5 Beta: Γνωρίστε τις επερχόμενες δυνατότητες του iPhone σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: