Διάγραμμα Spotify Pie: Πώς να δημιουργήσετε Viral Spotify Pie Chart

Διάγραμμα Spotify Pie: Πώς να δημιουργήσετε Viral Spotify Pie Chart

Ας το παραδεχτούμε, το Spotify ήταν πάντα η καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής στο διαδίκτυο. Παρόλο που έχει μια premium έκδοση, η δωρεάν έκδοση είναι πιο δημοφιλής καθώς σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλη τη μουσική.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Spotify που εξαρτάται από την υπηρεσία για να ικανοποιήσει τις μουσικές σας ανάγκες, ίσως γνωρίζετε για το Spotify Wrapped. Το Spotify Wrapped είναι μια λειτουργία που σας δείχνει όλες τις σχετικές λίστες αναπαραγωγής και τα κορυφαία κομμάτια του τρέχοντος έτους. Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Wrapped για να δείτε τα στατιστικά σας Spotify.

Μετά το Spotify Wrapped, μια άλλη τάση που γίνεται viral στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι το Spotify Pie Chart. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει το Spotify Pie Char t και τον τρόπο δημιουργίας ενός για τον λογαριασμό σας. Ας αρχίσουμε.

Τι είναι το Spotify Pie Chart;

Το Spotify Pie Chart είναι ένα γράφημα πίτας που δείχνει τα κορυφαία είδη και τους καλλιτέχνες του Spotify. Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό για όσους αγαπούν να μοιράζονται τις συνήθειες ακρόασης μουσικής με άλλους.

Το Spotify Pie αναλύει την τρέχουσα ακρόαση Spotify και την οργανώνει σε ένα γράφημα πίτας με μεγάλη δυνατότητα κοινής χρήσης. Εμφανίζει όλα τα είδη που έχετε ακούσει στο προηγούμενο mount. Μαζί με αυτό, το διάγραμμα Spotify Pie περιλαμβάνει επίσης τους κορυφαίους καλλιτέχνες του μήνα.

Αν δεν γνωρίζετε, το διάγραμμα πίτας Spotify δεν δημιουργήθηκε από το Spotify. Αντίθετα, δημιουργήθηκε από τον μαθητή του UCLA Darren Huang . Εφόσον το δημιουργεί ένας μεμονωμένος προγραμματιστής, πρέπει πρώτα να συνδέσετε το διάγραμμα Spotify Pie με τον λογαριασμό σας στο Spotify.

Το Instagram σχεδιάζει να κρύψει τα likes(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δημιουργήσετε το γράφημα πίτας Spotify

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Spotify Pie Chart, ίσως θέλετε να δημιουργήσετε ένα για τον εαυτό σας. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα γράφημα πίτας Spotify για τον λογαριασμό σας. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα Github .

2. Όταν ανοίξει ο ιστότοπος του Spotify Pie στο GitHub, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί « Σύνδεση στο Spotify ».

 

3. Θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Spotify. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Spotify και κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης .

 

4. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε μια προτροπή εξουσιοδότησης. Εδώ πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ .

 

5. Τώρα, το Spotify Pie Chart θα δημιουργήσει αυτόματα ένα Spotify Pie Chart με βάση τη συνήθεια ακρόασης σας.

 

Αυτό είναι! Το διάγραμμα Spotify Pie θα περιλαμβάνει τα κορυφαία είδη μουσικής σας μαζί με τους κορυφαίους καλλιτέχνες. Μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε μια λίστα με τους κορυφαίους καλλιτέχνες σας σε διάφορα είδη.

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να μοιραστείτε το γράφημα πίτας Spotify;

Ο κοινόχρηστος ιστότοπος δεν παρέχει καμία επιλογή για κοινή χρήση των γραφημάτων Pie. Ως εκ τούτου, πρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του γραφήματος πίτας και να το μοιραστείτε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε επέκταση στιγμιότυπου οθόνης ή λογισμικό για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης του γραφήματος σας και να μοιραστείτε το διάγραμμα Spotify Pie σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Samsung Galaxy A40 Display 5.9″, 64 GB επεκτάσιμη, 4 GB RAM, 3100 mAh μπαταρία, 4G, Smartphone διπλής SIM, Android 9 Pie, (2019), Μαύρο (Ανακαινισμένο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς μπορώ να δω τα στατιστικά μου στο Spotify;

Είναι σχετικά εύκολο να δείτε την κατάστασή σας στο Spotify . Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή-πελάτη για υπολογιστές είτε την εφαρμογή για κινητά του Spotify για να δείτε την κατάσταση ακρόασης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Spotify Wrapped για να δείτε τα κομμάτια σας με τις περισσότερες ακρόαση του τρέχοντος έτους. Το Spotify Wrapped περιλαμβάνει επίσης τραγούδια που βασίζονται στη συνήθεια ακρόασης των προηγούμενων ετών.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο προβολής των στατιστικών σας στο Spotify . Φροντίστε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να γνωρίζετε τα πάντα λεπτομερώς.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τη δημιουργία του Spotify Pie Chart με απλά βήματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά για τη δημιουργία γραφήματος πίτας Spotify . Είναι ένα ενδιαφέρον εργαλείο ιστού και πρέπει να το δοκιμάσετε.

HISENSE Mini Apple Pie 24 TG70BB00G/TG70BB00W(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy