Διακομιστές GTA 5 RP: 10 καλύτεροι διακομιστές ρόλων GTA V το 2022

Το GTA 5, που κυκλοφόρησε το 2013, παραμένει στη λίστα με τα 10 πιο παιγμένα παιχνίδια. Είναι ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που εξακολουθεί να παίζεται από εκατομμύρια χρήστες και η τρέλα του φαίνεται να μην έχει τέλος.

Έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα για το GTA 5, Σήμερα, θα συζητήσουμε τους καλύτερους διακομιστές GTA 5 RP . Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

Τι είναι οι διακομιστές GTA 5 RP;

Το GTA 5 RP ή το GTA V Roleplay είναι ένα mod για την έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή. Το GTA V Roleplay είναι πολύ διαφορετικό από το GTA Online όπως στο RP mod. Οι παίκτες παρουσιάζουν τη δική τους ιστορία με όποιον τρόπο θέλουν.

Έτσι, με λίγα και απλά λόγια, το GTA V Roleplay είναι μια λειτουργία πολλαπλών παικτών για την έκδοση PC του Grand Theft Auto V. Εδώ, πρέπει να εγγραφείτε σε διακομιστές RP που έχουν δημιουργηθεί από χρήστες για να βυθιστείτε περισσότερο στο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου.

Με την εγγραφή σας σε έναν διακομιστή GTA 5 RP, μπορείτε να παίξετε όποιον χαρακτήρα θέλετε. Μπορείτε να αναλάβετε τον χαρακτήρα ενός ιδιοκτήτη καταστήματος, ενός βοηθού νοσοκομείου, τον ρόλο ενός αστυνομικού, ενός ληστή, ενός γκάνγκστερ ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

 

Πώς να κατεβάσετε τα Mods διακομιστή GTA 5 RP;

Λοιπόν, διαφορετικοί διακομιστές RP θα απαιτήσουν την εγκατάσταση διαφορετικών mods. Ωστόσο, το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο και προτιμώμενο mod είναι το FiveM, καθώς πολλοί διακομιστές FiveM RP είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, απενεργοποιήστε όλα τα εργαλεία ασφαλείας στη συσκευή σας Windows. Πρέπει να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση προστασίας από ιούς, τείχος προστασίας και VPN/Proxy.

2. Κατεβάστε και ενημερώστε το παιχνίδι GTA 5 στην πιο πρόσφατη έκδοση.

3. Μόλις τελειώσετε, κατεβάστε το FiveM από την επίσημη τοποθεσία του. Μόλις τελειώσετε, προσθέστε στη λίστα επιτρεπόμενων το FiveM και ενεργοποιήστε τα εργαλεία ασφαλείας σας τώρα.

4. Τώρα, εκτελέστε το αρχείο FiveM.exe και εγκαταστήστε το. Η προεπιλεγμένη θέση εγκατάστασης είναι %localappdata%FiveM

Το RageMP είναι ένα άλλο καλύτερο πλαίσιο τροποποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για να εγκαταστήσετε το RageMP, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην επίσημη ιστοσελίδα του. Ομοίως, μερικοί διακομιστές μπορεί να σας ζητήσουν να εγκαταστήσετε διαφορετικό πρόγραμμα-πελάτη.

Απλά πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τον οδηγό εγκατάστασης στον επίσημο ιστότοπο του Διακομιστή για να μάθετε πώς να εγγραφείτε στους διακομιστές και να εγκαταστήσετε τα mods.

Πώς να εγγραφείτε σε διακομιστές GTA 5 RP;

Εάν είστε νέος χρήστης, η συμμετοχή σε διακομιστές GTA 5 RP θα μπορούσε να είναι μια περίπλοκη εργασία. Υπάρχουν πολλοί ανοιχτοί διακομιστές εκεί έξω στους οποίους μπορεί να εγγραφεί ο καθένας.

Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους δημοφιλείς διακομιστές GTA 5 RP απαιτούν προσκλήσεις. Σε τέτοιους διακομιστές RP, πρέπει να εγγραφείτε στο φόρουμ ή στον επίσημο ιστότοπο τους και να εγγραφείτε σε αυτούς.

Μερικοί διακομιστές RP ενδέχεται να σας ζητήσουν να συμπληρώσετε τη φόρμα και να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις τους για να λάβετε το αίτημα πρόσκλησης.

10 καλύτεροι διακομιστές GTA 5 RP για να εγγραφείτε αυτή τη στιγμή

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως τους διακομιστές GTA 5 RP, εδώ είναι μερικοί από τους διακομιστές GTA RP για αρχάριους . Πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες που παρέχονται στους επίσημους ιστότοπους για να μάθετε πώς να συμμετάσχετε σε αυτές.

1. NoPixel

Το NoPixel είναι ίσως ο πιο διάσημος διακομιστής GTA 5 RP στον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε σήμερα. Ωστόσο, η συμμετοχή στο NoPixel δεν είναι τόσο εύκολη.

Ο διακομιστής RP υποστηρίζει μόνο 32 παίκτες τη φορά και χιλιάδες παίκτες συνήθως περιμένουν να συμμετάσχουν σε αυτόν.

Αυτό σημαίνει απλώς ότι ίσως χρειαστεί να περιμένετε μια μακρά λίστα αναμονής για να μπείτε στον διακομιστή. Και το πιο σημαντικό, έχει αυστηρούς κανόνες για όλους. αν παραβιάσεις οποιονδήποτε κανόνα, θα αποκλειστείς αμέσως.

2. Eclipse RP

Το Eclipse RP είναι ένας από τους καλύτερους διακομιστές για πολλούς λάτρεις του Role Playing. Αυτό είναι λιγότερο αυστηρό από το NoPixel και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 200 παίκτες.

Ωστόσο, όπως το NoPixel, θα πρέπει να περιμένετε ώρες για να εγγραφείτε στον διακομιστή. Το πιο αξιοσημείωτο μέρος του Eclipse RP είναι το φόρουμ του, το οποίο παραθέτει σχεδόν όλα όσα μπορείτε να κάνετε αφού εγγραφείτε στον διακομιστή.

Από ναρκωτικά, όπλα και διασκέδαση, όλα είναι διαθέσιμα στο Eclipse RP. Εάν δεν σας ενδιαφέρει η βία, μπορείτε να επιλέξετε αγγελίες εργασίας όπως το Los Santos Medical Services.

3. TwitchRP

Λοιπόν, το TwitchRP είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις NoPixel που μπορείτε να εξετάσετε. Το TwitchRP είναι συνήθως η προτιμώμενη επιλογή εάν δεν μπείτε στη λίστα επιτρεπόμενων στο NoPixel.

Αυτός είναι ένας πολύ δημοφιλής διακομιστής GTA 5 RP γεμάτος δημοφιλείς streamers Twitch και φοβερούς ρόλους.

Το TwitchRP δεν έχει μια ενεργή βάση χρηστών όπως οι παραπάνω δύο, αλλά πολλοί δημοφιλείς streamers του Twitch είναι στο παιχνίδι. Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για Twitch Streamers, χρειάζεστε έναν λογαριασμό Twitch για να ξεκινήσετε με αυτόν τον διακομιστή.

4. DOJ Roleplay

Αν ψάχνετε για έναν αγγλικό διακομιστή GTA V RP για να εγγραφείτε, το DOJ Roleplay θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή. Το DOJ Roleplay, ή το Department of Justice Roleplay, είναι γνωστό για τα μοναδικά του mods. Μπορείτε να περιμένετε πολλά νέα οχήματα, ρούχα και MLO σε αυτόν τον διακομιστή RP.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το DOJ Roleplay πιο συναρπαστικό είναι οι αυστηροί κανόνες του RP. Σε αυτόν τον διακομιστή RP, μπορείτε να περιηγηθείτε και να διασκεδάσετε μόνο μετά από τη σωστή εξέλιξη των χαρακτήρων.

Η εφαρμογή λίστας επιτρεπόμενων του DOJ Roleplay Server είναι διαθέσιμη μέσω του Discord. Ως εκ τούτου, πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Discord για να εγγραφείτε.

5. LucidCity

Το LucidCity είναι λίγο διαφορετικό από όλους τους άλλους διακομιστές GTA 5 RP που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό έχει έναν προσαρμοσμένο χάρτη και σύστημα σεναρίων που ανεβάζει το GTA 5 σε ένα νέο επίπεδο.

Θα έχετε μια διαφορετική εμπειρία GTA 5 με αυτόν τον διακομιστή. Μπορείτε να αναλάβετε τον ρόλο οτιδήποτε στον διακομιστή. Από πυροσβέστης μέχρι ντετέκτιβ, μπορείς να είσαι οτιδήποτε.

Μπορείτε να εγγραφείτε στον διακομιστή από το επίσημο φόρουμ του. Ωστόσο, όπως κάθε άλλος διακομιστής GTA V RP, το LucidCity απαιτεί επίσης να περιμένει λίγο πριν μπει στη λίστα επιτρεπόμενων.

6. MafiaCity

Λοιπόν, το MafiaCity αλλάζει τον τρόπο που παίζετε ρόλους. Το καλό με το MafiaCity Roleplay είναι ότι σας μεταφέρει σε έναν κόσμο όπου μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας.

Και το πιο συναρπαστικό είναι ότι υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες. Μπορείς να είσαι μπάτσος, τσαμπουκάς, διευθύνων σύμβουλος και σχεδόν οτιδήποτε.

Το MafiaCity Roleplay είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε εάν θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Ωστόσο, δεδομένου ότι ήταν πολύ νέο, έχει λιγότερο ενεργή βάση χρηστών και οι πιθανότητες να μπει στη λίστα επιτρεπόμενων είναι αρκετά μεγάλες.

7. GTA World

Το GTA World είναι ένας διακομιστής GTA RP που βασίζεται σε κείμενο στη λίστα με έως και 1000 κουλοχέρηδες για τους παίκτες. Δεδομένου ότι είναι ένας διακομιστής που βασίζεται σε κείμενο, είναι ιδανικός για όσους δεν αισθάνονται άνετα να μιλήσουν με έναν άγνωστο σε ένα παιχνίδι.

Ο διακομιστής RP δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μια διασκεδαστική, ρεαλιστική και δυναμική εμπειρία ρόλων. Ο διακομιστής τρέχει σε Rage MP, έναν από τους ισχυρούς πελάτες του GTA V Multiplayer.

Ο πελάτης δεν έχει καθυστερήσεις και κανένα πρόβλημα συγχρονισμού. Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ότι ο διακομιστής GTA World RP λαμβάνει συχνά ενημερώσεις και μοναδικές δυνατότητες.

8. Grand RP

Το GTA 5 Grand RP είναι ένα άλλο καλύτερο free-to-play mod που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμόσιμα καταστήματα στο Grand Theft Auto 5 PC Game.

Όπως όλοι οι άλλοι δημοφιλείς διακομιστές GTA RP, ο Grand RP έχει επίσης αυστηρούς κανόνες για το παιχνίδι ρόλων. Ωστόσο, το καλό είναι ότι μόλις μπείτε στον διακομιστή, θα έχετε πάντα κάτι να κάνετε.

Με το Grand RP, μπορείτε να αναλάβετε τον ρόλο οποιουδήποτε. Μπορείς να είσαι πυροσβέστης, αστυνομία κ.λπ. Συνολικά, ο Grand RP είναι ένας εξαιρετικός διακομιστής GTA 5 RP που δεν πρέπει να χάσετε.

9.Echo RP

Το Echo RP είναι ένας άλλος δημοφιλής και καθιερωμένος διακομιστής FiveM Roleplay που παρέχει εικονικό ρεαλισμό μέσω σοβαρού ρόλου.

Ακριβώς όπως κάθε άλλος διακομιστής GTA V RP, το Echo RP είναι επίσης καθοδηγούμενο από την κοινότητα και σας προσφέρει ποιοτική εμπειρία ρόλων.

Το Echo RP έχει ατελείωτες εκπλήξεις και έχεις την ελευθερία να είσαι αυτός και ό,τι θέλεις. Ωστόσο, το Echo RP είναι λιγότερο δημοφιλές από τους περισσότερους άλλους διακομιστές Free GTA RP στο άρθρο.

10. Vital RP

Το Vital RP είναι ένας σχετικά νέος διακομιστής ρόλων που εστιάζει στο «Heavy Roleplay». Ο διακομιστής RP λειτουργεί στο Rage.MP εστιάζει περισσότερο στην παροχή ενός διασκεδαστικού και μοναδικού περιβάλλοντος ρόλων.

Αυτό είναι που κάνει το Vital RP πιο φοβερό. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε το παρασκήνιο του χαρακτήρα σας και στη συνέχεια να το ζωντανέψετε και έχετε πολλές ευκαιρίες χαρακτήρων για να ξεκινήσετε.

Το Vital RP σας παρέχει επίσης πολλές ευκαιρίες για μη στρατιωτικούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε πολιτικά επαγγέλματα όπως ντελίβερι, ψαράς ή συλλογή σκουπιδιών.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους διακομιστές GTA 5 RP με τους οποίους πρέπει να παίξετε και να διασκεδάσετε. Η ενότητα σχολίων είναι πάντα ανοιχτή για προτάσεις διακομιστών RP, επομένως παρακαλούμε δώστε τα σχόλιά σας σχετικά με τους διακομιστές GTA 5 RP που έχουμε μοιραστεί στη λίστα. Και αν αυτή η ανάρτηση σας βοήθησε, φροντίστε να τη μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

GTA 6 Ημερομηνία κυκλοφορίας

Πώς να κατεβάσετε Mods στο Minecraft

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: