Διακοπή Internet! Σημαντικοί ιστότοποι κατέρρευσαν λόγω διακοπής λειτουργίας του Cloudflare

Internet Down! Major Websites Went Down Due To Cloudflare Outage

Ένα μεγάλο μέρος του Διαδικτύου είναι εκτός λειτουργίας λόγω ενός προβλήματος στο Cloudflare , ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN). Το Cloudflare φιλοξενεί πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους που έχουν αναφέρει μια τεράστια διακοπή λειτουργίας.

Εκατομμύρια χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στις ψηφιακές τους υπηρεσίες. Η εταιρεία έχει αναγνωρίσει το θέμα δημοσιεύοντας ένα tweet. Αυτό το ζήτημα επηρέασε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι από τους δημοφιλείς ιστότοπους εμφανίζουν “500 Internal Server Error” λόγω του προβλήματος. Οι υπηρεσίες που επηρεάζονται περιλαμβάνουν το Discord, το Canva, το NordVPN και άλλα.

5 νόμιμοι ιστότοποι για να παντρευτείτε νόμιμα στο Διαδίκτυο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το ζήτημα επιλύεται. Σταδιακά, οι ιστότοποι επιστρέφουν στο διαδίκτυο

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το DownDetector της Ookla για να παρακολουθούν τις διακοπές λειτουργίας του Διαδικτύου, αλλά δεν μπορούσαν να κατανοήσουν το πρόβλημα.

Μερικοί από τους χρήστες ανέφεραν το πρόβλημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Cloudflare δημοσίευσε ένα tweet λέγοντας ότι θα διορθώσει το πρόβλημα σύντομα.

Η ομάδα του Cloudflare είναι ενήμερη για τα τρέχοντα ζητήματα υπηρεσιών και εργάζεται για να επιλύσει το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ενημερώσεις εδώ. https://t.co/22Yiyu3lKJ

— Cloudflare (@Cloudflare) 21 Ιουνίου 2022

Η κατάσταση του ιστότοπου αναφέρει ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και θα επιλυθεί σύντομα. Ωστόσο, η Cloudflare δεν ανέφερε ποιο μέρος της υπηρεσίας αντιμετώπισε διακοπή. Αλλά μπορεί να είναι το Sites and Services API ή το CDN και το DNS του.

Το Cloudflare δεν είναι το μόνο που αντιμετώπισε διακοπή λειτουργίας. Νωρίτερα, η Amazon και το Facebook αντιμετώπισαν επίσης διακοπές λειτουργίας.

Η Apple θα εισαγάγει ορισμένες νέες υπηρεσίες στην εφαρμογή Health & Apple Pay το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι επηρεαζόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν Discord, Canva, NordVPN, Omegle, Feedly, Zerodha, Groww, Upstox, Buffer, Medium.com και άλλα. Επίσης, υπάρχουν παιχνίδια όπως το Minecraft και το Valorant είχε επίσης ένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με την κατάσταση του ιστότοπου Cloudflare, το περιστατικό δηλώθηκε στις 06:34 π.μ. UTC (12:04 μ.μ. IST). Διέκοψε το δίκτυο σε πολλές διαφορετικές περιοχές. Το περιστατικό επηρέασε όλες τις υπηρεσίες αεροπλάνου δεδομένων στο δίκτυο. Όλοι οι ιστότοποι και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούν CDN εμφάνισαν 500 σφάλματα.

Οι επηρεαζόμενοι ιστότοποι και οι υπηρεσίες χρειάζονται λίγο χρόνο για να επανέλθουν στην κανονικότητα. Από την άλλη πλευρά, το Discord επιβεβαίωσε ότι ο ιστότοπος άρχισε να λειτουργεί καλά παγκοσμίως.

Τη στιγμή της σύνταξης, υπήρχε μια ενημέρωση που έλεγε ότι οι εκδότες με το Cloudflare έχουν πλέον επιλυθεί. Όλες οι υπηρεσίες επιστρέφουν online.

Ωστόσο, μερικοί από αυτούς μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα για μια μέρα. Μην ανησυχείτε. αυτό θα διορθωθεί σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για όλες τις υπηρεσίες.

Πώς να κάνετε μια δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου με όνομα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4929

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: