Το Counter-Strike 2 θα ήταν μια νέα έκδοση του CS:GO

Διαρροή για το Counter-Strike 2

 

Είναι σαν ένα χειροκρότημα βροντής στην κοινότητα του gaming μετά από μια διαρροή που επισημάνθηκε Παιχνίδι Counter-Strike 2που περίμεναν οι παίκτες τα τελευταία 10 χρόνια.

Και τώρα, άλλο ένα ρεπορτάζ δημοσίευσε διάσημος δημοσιογράφος esports Ρίτσαρντ Λιούις Αυτό διευκρινίζει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο παιχνίδι Counter-Strike, οπότε ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση παρακάτω.

Το Counter-Strike 2 θα ήταν μια νέα έκδοση του CS:GO

Το Counter-Strike 2 θα ήταν μια νέα έκδοση του CS:GO

Όλα ξεκίνησαν όταν Nvidia κυκλοφόρησε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών, έκδοση 531.18, την περασμένη εβδομάδα, στο οποίο πολλοί χρήστες βρήκαν υποστήριξη για το Counter-Strike 2 καθώς υπήρχαν εκτελέσιμα αρχεία με ονόματα όπως “cs2.exe” και “csgos2.exe“.

Και μετά, του Ρίτσαρντ Λιούις έκθεση φέρνει περισσότερο φως στις πληροφορίες καθώς σημείωσε διάφορα σημεία σχετικά με αυτό το νέο παιχνίδι Counter-Strike από Valve Studios, που πήρε από πηγές κοντά στην κατάσταση.

Πρώτον, το παιχνίδι καθοδηγείται από την εταιρεία Πηγή 2 κινητήρα, που θα αποδώσει καλύτερα γραφικά και εκτέλεσηκαι επίσης, έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αυτόν τον κινητήρα για άλλα παιχνίδια τους, όπως π.χ Half-Life: Alyxτο οποίο είναι ένα παιχνίδι VR.

Αυτή δεν είναι η μόνη αναβάθμιση που θα παρουσιάσει η Valve. θα υπάρξουν περισσότερες αναβαθμίσεις, όπως π.χ Διακομιστές 128-τικκαθώς το προηγούμενο ποσοστό tick των διακομιστών ήταν 64.

Με αυτό, η Valve φέρνει επίσης βελτιώσεις στο σύστημα αντιστοίχισης αυτού του παιχνιδιού.

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy S23 Ultra με πολλαπλές αναβαθμίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εξάλλου, τα στούντιο παιχνιδιών έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές του παιχνιδιού όπως αποκαλούν κάποιους επαγγελματίες Αντεπίθεση παίκτες στα γραφεία τους Σιάτλ.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη δήλωση σχετικά με αυτό το παιχνίδι και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όπως σημείωσε το ρεπορτάζ, το παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δοκιμαστική φάση του, οπότε θα δούμε την κυκλοφορία του ένα μήνα.

Ακόμα, δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το όνομά του καθώς υπάρχει έλλειψη πληροφοριών για την έκδοση.

Μπορεί να ονομάζεται ως Counter-Strike: Global Offensive 2 εάν η εταιρεία το κάνει πραγματικά ως νέα έκδοση με αναβαθμίσεις ή εάν η εταιρεία φτιάχνει ένα εντελώς νέο παιχνίδι, οπότε μπορεί να καλέσει Αντεπίθεση 2.