Διέρρευσε η κύρια σχεδίαση των Windows 12 από τη Microsoft

Μερικές από τις πιο πρόσφατες αναφορές υποδηλώνουν ότι η Microsoft ενδέχεται να διέρρευσε κατά λάθος τη σημαντική σχεδιαστική λεπτομέρεια των Windows 12 . Αυτή η διαρροή είναι πιθανώς το πρωτότυπο του σχεδιασμού της διεπαφής χρήστη των Windows 12.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τίποτα σχετικά με την επόμενη έκδοση των Windows, αλλά αυτή είναι η δεύτερη φορά τους τελευταίους τρεις μήνες που λαμβάνουμε διαρροή σχετικά και επίσης από την ίδια πηγή.

Δείτε πώς θα φαίνονται τα Windows 12

Μια αναφορά από τον του Windows Central 

Και υπήρξαν πολλές αλλαγές, όπως μια αιωρούμενη γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος, ένα αιωρούμενο πλαίσιο αναζήτησης στο κέντρο του επάνω μέρους, οι πληροφορίες καιρού επάνω αριστερά, που θα μπορούσαν να είναι ένα γραφικό στοιχείο, και ημερομηνία και ώρα με άλλα εικονίδια στο επάνω μέρος σωστή γωνία.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να δείτε το αρχικό στιγμιότυπο οθόνης αυτού του ενημερωμένου περιβάλλοντος εργασίας των Windows στο παρακάτω tweet.

Καταραμένο ignite mockup που δείχνει πλωτή βάση σύνδεσης γραμμής εργασιών και γραφικό στοιχείο και εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας pic.twitter.com/6n8EHjdCyb

— FireCube (@FireCubeStudios) 12 Οκτωβρίου 2022

Μετά από αυτή την εικόνα, ο Zac επικοινώνησε με τις πηγές του σχετικά με τις λεπτομέρειες και του είπαν ότι «αυτό το UI είναι αντιπροσωπευτικό των στόχων σχεδιασμού που η Microsoft ελπίζει να επιτύχει με την επόμενη έκδοση των Windows».

Και αυτό είναι πιο λογικό καθώς η προηγούμενη έκθεσή του ανέφερε ότι η Microsoft έκανε πολλές αλλαγές για τα επόμενα Windows της, όπως θα αποκτούσε μια νέα κωδική ονομασία, ” Next Valley “, όπως παλιά και έναν νέο τριετή κύκλο κυκλοφορίας.

Επίσης, ο Zac  έχει δημιουργήσει μια πλήρη ιδέα για το πώς φαίνεται στην πραγματικότητα, το οποίο μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Τα Windows 12 έχουν ακόμη δύο χρόνια για να κυκλοφορήσουν, σύμφωνα με τις φήμες, που είναι το 2024 , αλλά αυτές οι αλλαγές φαίνονται ήδη καλά αποδεκτές καθώς θα βελτίωναν την εμπειρία.

Καθώς θα είναι καλύτερα για χρήστες με οθόνη αφής των Windows, και ταυτόχρονα, θα λειτουργούν καλά και για χρήστες ποντικιού.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: