Διέρρευσε το iPhone 14 Pro Seal με μνήμη RAM, χρώμα και Στοιχεία φόρτισης

Αφού η Apple ανακοίνωσε την εκδήλωση “Far Out” για την κυκλοφορία του iPhone 14, οι διαρροές της έρχονται τεράστιες που καθορίζουν πολλά πράγματα για αυτήν την επερχόμενη σειρά.

Και οι τελευταίες διαρροές δίνουν πολλές λεπτομέρειες, όπως αναβάθμιση γρήγορης φόρτισης, 6 GB RAM για όλα τα μοντέλα, επιβεβαίωση ονόματος και ειδικό κουτί για επαγγελματικά μοντέλα. Ας συζητήσουμε όλες αυτές τις διαρροές παρακάτω.

Το όνομα του iPhone 14 επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά

Αρχικά, συζητήστε το tweet από το ShrimpApplePro, το οποίο περιέχει διαρροές από κινεζικές πηγές που έχουν ήδη διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες, όπως η πρώτη εμφάνιση της παραλλαγής iPhone 14 Purple .

Σφραγίδα iPhone 14 Pro
Σύμφωνα με αυτούς, αυτός είναι ο σχεδιασμός της οθόνης ()
Όλα τα 6 GB ram, το pro iPhone έχουν λευκό κουτί https://t.co/83REgWttPv pic.twitter.com/Uj2oihfgro

— ShrimpApplePro (@VNchocoTaco) 30 Αυγούστου 2022

Όπως μπορείτε να δείτε τη σφραγίδα του iPhone 14 Pro στην παραπάνω εικόνα, η οποία επιβεβαιώνει το “iPhone 14” ως όνομα για αυτήν τη σειρά, και αυτή είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε διαρροή εμφανίστηκε με το όνομά της.

Και άλλα, αυτή η σφραγίδα γράφει: “Σχεδιάστηκε από την Apple στην Καλιφόρνια και συναρμολογήθηκε στην Κίνα”. Με όλα αυτά, η διαρροή υποδηλώνει επίσης ότι το iPhone 14 Pro θα έχει λευκό κουτί .

Σύμφωνα με την πηγή αυτού του tweet, όλα τα μοντέλα iPhone 14 θα έχουν 6 GB RAM , κάτι που φαίνεται εκπληκτικό, αλλά η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει. Προηγούμενες διαρροές πρότειναν επίσης το ίδιο για όλα τα μοντέλα.

Άλλωστε, έχουν φτάσει και κάποιες άλλες λεπτομέρειες από τον κορεάτη διαρρήκτη Landsk . Σύμφωνα με την έκθεσή του, τα μη επαγγελματικά μοντέλα του iPhone 14 θα έρχονται σε πράσινο , μωβ , μπλε , μαύρο , λευκό και κόκκινο .

Και το iPhone 14 Pro θα βγει σε πράσινο , μωβ , ασημί , χρυσό και γραφίτη . Επιπλέον, ο αποθηκευτικός χώρος του iPhone 14 θα είναι ίδιος με το iPhone 13.

Η καλύτερη λεπτομέρεια από το landsk είναι ότι το iPhone 14 θα έφτανε με την υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης υψηλής ταχύτητας 30W και εάν αυτή η λεπτομέρεια ισχύει, τότε θα είναι η πρώτη φορά στη σειρά iPhone.

Επειδή η σειρά iPhone 13 είχε μόνο δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 20 W, επομένως θα είναι μια τεράστια αναβάθμιση και ο χρήστης ανέφερε επίσης ότι η ταχύτητα ασύρματης φόρτισης θα παραμείνει ίδια για το iPhone 13.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 διέρρευσε από την αναφορά έρευνας της Microsoft

Αργή φόρτιση του iPad; Εδώ είναι 7 διορθώσεις

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story

Διέρρευσε η κύρια σχεδίαση των Windows 12 από τη Microsoft

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Roku

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: