Διόρθωση του Google Chrome που συνεχίζει να κολλάει στα Windows 11 (9 Μέθοδοι)

Διόρθωση του Google Chrome που συνεχίζει να κολλάει στα Windows 11 (9 Μέθοδοι)

Σήμερα έχετε πολλά προγράμματα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά κανένα δεν ταιριάζει με το επίπεδο απλότητας του Google Chrome. Το Google Chrome είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού, διαθέσιμο για Android, iOS, MacOS, Windows και κάθε άλλη πλατφόρμα.

Ενώ το Google Chrome είναι πλούσιο σε λειτουργίες και προσφέρει πολλές επιλογές για τον έλεγχο των επιλογών απορρήτου και ασφάλειας. μπορείτε ακόμα να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κατά τη χρήση του.

Εάν μόλις εγκαταστήσατε τα Windows 11, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατάρρευσης ή παγώματος του Chrome. Η μη λειτουργία του Google Chrome στα Windows 11 μπορεί να είναι προβληματική, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού.

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome παγώνει στα Windows 11. Το πρόβλημα εμφανίζεται μετά την αναβάθμιση σε Windows 11. Ως εκ τούτου, παρακάτω, έχουμε συζητήσει μερικούς καλύτερους τρόπους για να επιλύσετε μερικούς καλύτερους τρόπους για να επιλύσετε ότι το Chrome συνεχίζει να κολλάει τα Windows 11. Ας το ελέγξουμε.

Πώς να επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome [Smartphone & PC](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Chrome συνεχίζει να κρασάρει τα Windows 11

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε Το Chrome συνεχίζει να κολλάει τα Windows 11. Εάν το Google Chrome χρησιμοποιεί πάρα πολλούς πόρους συστήματος, ο υπολογιστής σας με Windows 11 θα διακοπεί.

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης διακόπτεται στα Windows 11, οι λόγοι μπορεί να είναι κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη, αποκλεισμός τείχους προστασίας, κακόβουλο λογισμικό, λανθασμένη διαμόρφωση του Chrome ή VPN/Proxy.

Ό,τι κι αν είναι, είναι πολύ εύκολο να διορθωθεί Το Google Chrome κολλάει στα Windows 11. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome στον υπολογιστή σας με Windows, ακολουθήστε τις κοινές μας μεθόδους.

Διορθώστε το Chrome Keeps Crashing στα Windows 11

Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε το Google Chrome στη συσκευή σας Windows 11, μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα για να επιλύσετε το πρόβλημα. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα του Google Chrome στα Windows 11.

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11

 

Προτού συνεχίσετε και ακολουθήσετε τις άλλες μεθόδους, φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Συνιστάται επανεκκίνηση πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, όλες οι εφαρμογές και οι διαδικασίες αποδεσμεύονται από τη μνήμη. Εάν το Google Chrome δεν λειτουργεί στα Windows 11, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.

2. Ελέγξτε τις διεργασίες εκτέλεσης στο παρασκήνιο

 

Εάν το Google Chrome παγώνει τα Windows 11, πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τις διαδικασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση εργασιών στα Windows 11 για να ελέγξετε όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου. Ελέγξτε εάν το πρόγραμμα περιήγησης Chrome χρησιμοποιεί τους περισσότερους πόρους συστήματος ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Πώς να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν βρείτε κάποια εφαρμογή εκτός από το Google Chrome, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε από την ίδια τη Διαχείριση εργασιών.

3. Εκτελέστε το Google Chrome ως διαχειριστής

Εάν το Google Chrome δεν ανοίγει στα Windows 11, δοκιμάστε να εκτελέσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ως διαχειριστής. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας του Chrome και επιλέξτε “Εκτελέστε ως διαχειριστής‘.

 

2. Το παραπάνω βήμα θα εκτελέσει το Google Chrome ως διαχειριστής. Εάν θέλετε να εκτελείτε πάντα το Chrome ως διαχειριστής, ακολουθήστε το επόμενο βήμα.

3. Κάντε δεξί κλικ στο Chrome και επιλέξτε ‘Ιδιότητες‘.

 

4. Στις Ιδιότητες του Google Chrome, μεταβείτε στο Συμβατότητα αυτί.

 

5. Στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε το “Εκτελέστε αυτό το πρόγραμμα ως διαχειριστήςεπιλογή.

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crash (8 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Ισχύουν κουμπί και μετά ενεργοποιήστε Εντάξει.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εκτελέσετε το Google Chrome ως διαχειριστής στα Windows 11.

4. Εκτελέστε το Chrome Compatibility Troubleshooter

Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση του Chrome που δεν είναι συμβατή με τα πιο πρόσφατα Windows 11, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως καθυστερήσεις Chrome στα Windows 11, πάγωμα του Chrome κατά την εκκίνηση κ.λπ. Μπορείτε να επιλύσετε τέτοια ζητήματα εκτελώντας την Αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας Chrome.

1. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της επιφάνειας εργασίας του Chrome και επιλέξτε “Ιδιότητες‘.

 

2. Στις Ιδιότητες του Google Chrome, μεταβείτε στο “Συμβατότητακαρτέλα ‘.

 

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Εκτελέστε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων συμβατότηταςκουμπί ‘.

Πώς να διορθώσετε το Microsoft Edge εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στα Windows (8 τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτό θα εκτελέσει το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων συμβατότητας του Google Chrome και θα διορθώσει το πρόβλημα.

5. Εκτελέστε το Chrome χωρίς επεκτάσεις

Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε το Google Chrome στα Windows 11, δοκιμάστε να εκτελέσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού χωρίς επεκτάσεις. Για αυτό, πρέπει να εκτελέσετε μια εντολή RUN. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε ‘ΤΡΕΞΙΜΟ‘. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πλαίσιο διαλόγου RUN από τη λίστα.

 

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τη δεδομένη εντολή στο πλαίσιο διαλόγου RUN και πατήστε Εισαγω.

chrome.exe –disable-extensions

 

Αυτό είναι! Η παραπάνω εντολή εκτέλεσης θα εκτελεί το Google Chrome χωρίς καμία επέκταση. Έτσι, εάν κάποια επέκταση είναι ο ένοχος πίσω από το ότι το Chrome δεν ανοίγει στα Windows 11, θα διορθωθεί.

6. Απενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες VPN/Proxy

Παρόλο που οι υπηρεσίες VPN και Proxy δεν έχουν άμεση σύνδεση με τη λειτουργικότητα του Google Chrome, εάν το Chrome αποτυγχάνει να φορτώσει ιστότοπους, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες VPN/Proxy.

Οι υπηρεσίες VPN και Proxy επηρεάζουν συχνά την ταχύτητα του Διαδικτύου και συγκεκριμένα VPN μπορούν ακόμη και να αποκλείσουν ιστότοπους. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως το μη άνοιγμα ιστότοπων στο Google Chrome, μπορείτε να δοκιμάσετε προσωρινά να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες VPN/Proxy.

Συντριβή εφαρμογής Snapchat; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome

Εάν το Google Chrome εξακολουθεί να κολλάει στα Windows 11, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του Chrome. Μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome για να διορθώσετε την υψηλή χρήση της CPU του Chrome στα Windows 11. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Chrome στα Windows 11.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2. Πληκτρολογήστε chrome://settings/reset/ και χτυπήστε το Εισαγω κουμπί στη γραμμή URL.

 

3. Στην ενότητα Επαναφορά και εκκαθάριση, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις στις αρχικές προεπιλογές τους.

 

4. Στη συνέχεια, στην προτροπή Επαναφορά ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο Επαναφορά ρυθμίσεων κουμπί.

 

Αυτό είναι! Αυτό θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις του Chrome, τις συντομεύσεις του Chrome, θα απενεργοποιήσει τις επεκτάσεις, θα διαγράψει τα cookie και άλλα προσωρινά δεδομένα ιστότοπου.

8. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Εάν η μέθοδος επαναφοράς δεν βοήθησε ή εάν δεν μπορείτε να επαναφέρετε το Chrome, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Η επανεγκατάσταση θα αποκλείσει την ασυμβατότητα και την πιθανή καταστροφή των δεδομένων κατά την εγκατάσταση ή λόγω εσφαλμένων ρυθμίσεων. Για να επανεγκαταστήσετε το Chrome, ανοίξτε το Chrome Panel, κάντε δεξί κλικ στο Chrome και επιλέξτε ‘Απεγκατάσταση‘.

Μόλις απεγκατασταθεί, πραγματοποιήστε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Google Chrome από τον επίσημο ιστότοπο. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα κατάρρευσης του Chrome στα Windows 11.

9. Ενημερώστε τα Windows 11

 

Εφόσον το Chrome διακόπτεται στον υπολογιστή σας μόνο μετά την αναβάθμιση σε Windows 11, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε ενημέρωση στην έκδοση των Windows 11.

Τα Windows 11 είναι ακόμα υπό δοκιμή και είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα ασυμβατότητας εφαρμογών. Ίσως ένα σφάλμα στα Windows 11 που χρησιμοποιείτε εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του Chrome.

Επειδή δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να βελτιώσετε τη συμβατότητα της εφαρμογής στα Windows 11, μπορείτε να δοκιμάσετε να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα. Ίσως η Microsoft να είχε ήδη διορθώσει το πρόβλημα στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows.

Για να ενημερώσετε τα Windows 11, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Ενημερώσεις των Windows > Ελεγχος για ενημερώσεις. Αυτό θα ελέγξει αυτόματα για όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις και θα τις κατεβάσει και θα τις εγκαταστήσει αυτόματα.

 

Αυτές είναι μερικές μέθοδοι εργασίας για να διορθώσετε το σφάλμα του Google Chrome στα Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος του Chrome, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top