Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή οθόνη συνδεδεμένη σε GPU NVIDIA

Διορθώστε “Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή οθόνη συνδεδεμένη σε GPU NVIDIA”

Οι χρήστες κάρτας γραφικών NVIDIA από όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν ένα ασυνήθιστο μήνυμα σφάλματος που εμποδίζει τους χρήστες να αλλάξουν τις Ρυθμίσεις οθόνης.

Κατά την αλλαγή των ρυθμίσεων οθόνης από τον πίνακα ελέγχου NVIDIA ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό βελτιστοποίησης γραφικών NVIDIA, οι χρήστες λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος που λέει:Αυτήν τη στιγμή δεν χρησιμοποιείτε οθόνη συνδεδεμένη σε GPU NVIDIA“.

Επομένως, εάν λαμβάνετε επίσης το ίδιο μήνυμα σφάλματος ενώ κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις οθόνης στα Windows, μην πανικοβληθείτε! Έχουμε κάποιες λύσεις. Αυτό το άρθρο θα επισημάνει τον τρόπο διόρθωσης του μηνύματος σφάλματος “Οι ρυθμίσεις οθόνης NVIDIA δεν είναι διαθέσιμες”.

Γιατί εμφανίζεται το σφάλμα “Οι ρυθμίσεις οθόνης NVIDIA δεν είναι διαθέσιμες”;

Προτού ακολουθήσετε τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε γιατί εμφανίζεται το μήνυμα λάθους “Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μια οθόνη συνδεδεμένη σε μια NVIDIA GPU”. Παρακάτω έχουμε κοινοποιήσει ορισμένους σημαντικούς λόγους που προκαλούν το μήνυμα σφάλματος.

  • Ξεπερασμένα προγράμματα οδήγησης γραφικών NVIDIA.
  • Μη συμβατό πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA.
  • Η οθόνη σας είναι συνδεδεμένη σε λάθος θύρα.
  • Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα.

Αυτοί είναι μερικοί εξέχοντες λόγοι που προκαλούν το μήνυμα σφάλματος “Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μια οθόνη συνδεδεμένη σε μια NVIDIA GPU”.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Τρόπος διόρθωσης: Το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA δεν είναι συμβατό με αυτήν την έκδοση

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μια οθόνη συνδεδεμένη σε μια GPU NVIDIA”;

Εάν μόλις αγοράσατε μια νέα GPU και λάβατε αυτό το σφάλμα κατά την πραγματοποίηση αλλαγών στις Ρυθμίσεις οθόνης, μην πανικοβληθείτε. Μπορείτε να επιλύσετε αυτό το σφάλμα εύκολα. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι επίλυσης του μηνύματος σφάλματος Οι ρυθμίσεις οθόνης NVIDIA δεν είναι διαθέσιμες.

1. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης NVIDIA

Στα Windows, έχετε πολλούς τρόπους για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης της συσκευής σας. Πρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης NVIDIA για να επιλύσετε το μήνυμα σφάλματος “Δεν χρησιμοποιείτε επί του παρόντος οθόνη συνδεδεμένη σε μια NVIDIA GPU”.

Ο ευκολότερος τρόπος ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA είναι μέσω της Διαχείρισης Συσκευών. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Διαχειριστή της συσκευής. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Διαχείριση Συσκευών από τη λίστα.

2. Στη Διαχείριση Συσκευών, αναπτύξτε το Προσαρμογείς οθόνης.

3. Κάντε δεξί κλικ στη συνδεδεμένη κάρτα γραφικών και επιλέξτε ‘Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης‘.

4. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τρόπο ενημέρωσης της συσκευής. Επιλέξτε ‘Αυτόματη αναζήτηση προγραμμάτων οδήγησης

Αυτό είναι! Τώρα ο υπολογιστής σας με Windows θα ελέγξει για την ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης γραφικών. Εάν είναι διαθέσιμο, θα εγκατασταθεί αυτόματα.

Χρησιμοποιήστε προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης τρίτων

Εάν η παραπάνω μέθοδος αποτύχει να ενημερώσει το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια ενός εργαλείου ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης τρίτου κατασκευαστή.

Στο Techviral, έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα προγράμματα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για Windows. Πρέπει να ελέγξετε αυτόν τον οδηγό και να επιλέξετε το πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Με τα εργαλεία ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης τρίτων κατασκευαστών, μπορείτε να ενημερώσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης συσκευών. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για να αποφύγετε προβλήματα ασφάλειας και απορρήτου.

2. Εγκαταστήστε μη αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του “Οι ρυθμίσεις οθόνης NVIDIA δεν είναι διαθέσιμες” Το μήνυμα σφάλματος είναι η μη αυτόματη εγκατάσταση της συμβατής έκδοσης προγράμματος οδήγησης.

Ο υπολογιστής σας ενδέχεται να χρησιμοποιεί πρόγραμμα οδήγησης που δεν είναι συμβατό με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε. Ως εκ τούτου, συνιστάται να εγκαταστήσετε μη αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA στο λειτουργικό σας σύστημα Windows για να επιλύσετε το μήνυμα σφάλματος.

Πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το συμβατό πρόγραμμα οδήγησης NVIDIA από αυτό ιστοσελίδα. Μόλις το κατεβάσετε, εγκαταστήστε το απευθείας στη συσκευή σας. Μετά την εγκατάσταση, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

3. Ελέγξτε εάν η οθόνη σας είναι συνδεδεμένη στη σωστή θύρα

Το μήνυμα λάθους αναφέρει, “Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή οθόνη συνδεδεμένη σε GPU NVIDIA”. Επομένως, εάν το μήνυμα σφάλματος εξακολουθεί να εμφανίζεται, υπάρχουν πιθανότητες να έχετε συνδέσει την οθόνη σας σε λάθος θύρα.

Επομένως, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε την πίσω πλευρά του ντουλαπιού. Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας είναι συνδεδεμένη στη θύρα GPU της NVIDIA. Εάν όλα είναι καλά, ελέγξτε αν είναι σωστά συνδεδεμένο.

Συνιστάται να συνδέσετε ξανά την οθόνη σας στη θύρα GPU NVIDIA. Μόλις τελειώσετε, ενεργοποιήστε τον υπολογιστή και αλλάξτε τις ρυθμίσεις οθόνης.

4. Επαληθεύστε ποια GPU χρησιμοποιείται;

Εάν διαθέτετε υπολογιστή με διπλή οθόνη, πρέπει να επαληθεύσετε τη χρήση της GPU. Ακόμη και όταν έχετε εγκατεστημένες πολλές GPU στον υπολογιστή σας, πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν η οθόνη σας είναι συνδεδεμένη με την NVIDIA GPU. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις‘.

2. Στις Ρυθμίσεις, αλλάξτε το Σύστημα Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε το ‘Απεικόνισηκαρτέλα ‘.

4. Στην οθόνη, κάντε κλικ στο Προηγμένες ρυθμίσεις οθόνης επιλογές.

5. Τώρα επιλέξτε τη συνδεδεμένη οθόνη σας και ελέγξτε εάν είναι συνδεδεμένη GPU NVIDIA.

Εάν η οθόνη σας δεν χρησιμοποιεί τη GPU NVIDIA, πρέπει να αλλάξετε και να συνδέσετε την οθόνη σας στη θύρα NVIDIA GPU.

5. Ενημερώστε το λειτουργικό σας σύστημα

Λίγοι χρήστες στο φόρουμ της NVIDIA ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το πρόβλημα μόνο με την ενημέρωση του λειτουργικού τους συστήματος. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, μπορείτε να δοκιμάσετε να τα ενημερώσετε στα Windows 11.

Πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας και προγραμμάτων οδήγησης. Τα Windows εγκαθιστούν αυτόματα τα προγράμματα οδήγησης συσκευών στη διαδικασία ενημέρωσης. Για να ενημερώσετε τα Windows, κατευθυνθείτε στο Ρυθμίσεις > Windows Update > Έλεγχος για ενημέρωση.

Επομένως, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή μια οθόνη συνδεδεμένη σε μια NVIDIA GPU”. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη διόρθωση του σφάλματος NVIDIA, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Διορθώστε το “Δεν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή οθόνη συνδεδεμένη σε GPU NVIDIA”

Πώς να εγκαταστήσετε το Apple TV στο Nvidia Shield

Πώς να εγκαταστήσετε το IPTV στο Nvidia Shield

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *