Διορθώστε τις φωτογραφίες του Facebook που δεν φορτώνονται;

Διορθώστε τις φωτογραφίες του Facebook που δεν φορτώνονται; (10 καλύτεροι τρόποι)

Το Facebook έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ και είναι κάτι που πάντα θα θέλετε να εργάζεστε. Ωστόσο, όπως κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Ένας τεράστιος ιστότοπος όπως το Facebook μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα περιστασιακά. Και όταν συμβεί αυτό, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιο σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής.

Μιλάμε για το Facebook γιατί πρόσφατα, λίγοι χρήστες μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας γιατί «το Facebook δεν φορτώνει φωτογραφίες». Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα ή είστε εσείς που έχετε κάνει την ερώτηση, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Πώς να διορθώσετε τις εικόνες που δεν φορτώνονται στο Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παρακάτω, έχουμε συζητήσει τους πιο σημαντικούς λόγους Το Facebook αποτυγχάνει να φορτώσει φωτογραφίες. Το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Γιατί δεν φορτώνονται οι εικόνες του Facebook;

Το Facebook ενδέχεται να αποτύχει να φορτώσει φωτογραφίες για διάφορους λόγους. Παρακάτω είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς λόγους Αποτυχία φόρτωσης του Facebook Pictures.

Αργή ή Χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Η εικόνα έχει αφαιρεθεί.
Οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας.
Ξεπερασμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών Facebook.
Εσφαλμένες ρυθμίσεις χρήσης δεδομένων.
Κατεστραμμένα δεδομένα εγκατάστασης εφαρμογής.
Λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Facebook.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς λόγους πίσω Οι φωτογραφίες του Facebook δεν φορτώνονται θέματα.

Οι εικόνες του Facebook δεν φορτώνονται; 10 τρόποι για να διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε τις φωτογραφίες του Facebook που δεν φορτώνονται

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους πιθανούς λόγους για το πρόβλημα μη φόρτωσης των εικόνων του Facebook, θα πρέπει να το επιλύσετε. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους για την επίλυση του προβλήματος.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

 

Είτε πρόκειται για ethernet, WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί. Ακόμα κι αν λειτουργεί, πρέπει να ελέγξετε αν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι σταθερή.

Η πτώση της σύνδεσης στο Διαδίκτυο συχνά οδηγεί σε πρόβλημα μη φόρτωσης πολυμέσων στο Facebook. Όχι μόνο το Facebook, αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε παρόμοια προβλήματα ακόμη και σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το Instagram κ.λπ.

Ως εκ τούτου, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας και να επισκεφθείτε fast.com για να επιβεβαιώσετε εάν η συσκευή σας έχει ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Λήψη Facebook Lite για υπολογιστή (Windows)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας

 

Η διακοπή του διακομιστή είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος που το Facebook αποτυγχάνει να φορτώσει φωτογραφίες. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα που δεν φορτώνονται εικόνες στο Facebook τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε κινητά, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι εκτός λειτουργίας οι διακομιστές.

Όταν οι διακομιστές του Facebook είναι εκτός λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περισσότερες από τις δυνατότητες της πλατφόρμας. Δεν θα μπορείτε να προβάλετε τις εικόνες, να παίξετε βίντεο, να ελέγξετε τα σχόλια ανάρτησης κ.λπ.

Επομένως, πριν δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, επισκεφτείτε το Σελίδα κατάστασης διακομιστή Facebook στο Downdetector. Ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει εάν υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές του Facebook.

3. Ο διαχειριστής έχει αφαιρέσει την εικόνα

Εάν το Facebook δεν φορτώνει την εικόνα που κοινοποιείται σε μια συγκεκριμένη ομάδα, οι πιθανότητες είναι ότι ο Διαχειριστής την έχει αφαιρέσει.

Ένας διαχειριστής ομάδας στο Facebook μπορεί να αφαιρέσει οτιδήποτε μοιράζονται τα μέλη της ομάδας. Έτσι, εάν κάποιος διαχειριστής πιστεύει ότι η εικόνα παραβιάζει τους κανόνες του Ομίλου, μπορεί να την αφαιρέσει αμέσως.

Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο διαχειριστής έχει διατηρήσει την εικόνα που προσπαθείτε να προβάλετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή και να ζητήσετε τη φωτογραφία.

4. Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις χρήσης δεδομένων Facebook

Εάν οι φωτογραφίες φορτώνονται ως μαύρα κουτιά, άδεια πλαίσια ή κατεστραμμένες εικόνες, πρέπει να ελέγξετε εάν έχετε ενεργοποιήσει τις εικόνες στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού του τηλεφώνου σας για κινητά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο κινητό σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και πατήστε ‘Ρυθμίσεις‘.

 

4. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και πατήστε πάνω Ποιότητα φωτογραφίας.

 

5. Τώρα, θα βρείτε τρεις επιλογές για την ποιότητα φωτογραφίας: Υψηλό, μεσαίο και χαμηλό.

6. Εάν η ποιότητα φωτογραφίας έχει οριστεί σε ‘Χαμηλή’, δεν θα δείτε τις φωτογραφίες. Επομένως, φροντίστε να το ρυθμίσετε στο ‘Μεσαίο‘, ή ‘Υψηλός‘.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις χρήσης δεδομένων Facebook για να επιλύσετε το πρόβλημα μη φόρτωσης εικόνων του Facebook.

5. Ενεργοποιήστε την απεριόριστη χρήση δεδομένων για την εφαρμογή Facebook

Η απεριόριστη χρήση δεδομένων είναι μια λειτουργία του smartphone Android που επιτρέπει στο τηλέφωνό σας να χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας/WiFi ακόμα και όταν η εξοικονόμηση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη. Εάν η εφαρμογή Facebook έχει ενεργοποιημένη την περιορισμένη χρήση δεδομένων, οι εικόνες δεν θα φορτωθούν ή θα φορτωθούν σε χαμηλή ποιότητα.

Ως εκ τούτου, πρέπει να δώσετε στην εφαρμογή Facebook απεριόριστη χρήση δεδομένων ακόμα και όταν η εξοικονόμηση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Facebook στην αρχική οθόνη και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

 

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής για το Facebook, πατήστε Χρήση δεδομένων.

 

3. Ενεργοποιήστε το ‘Απεριόριστη χρήση δεδομένων‘ στην επιλογή Χρήση δεδομένων.

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δώσετε στο Facebook μια επιλογή απεριόριστης χρήσης δεδομένων σε smartphone Android.

6. Ελέγξτε τις αναρτήσεις του Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης

Εάν ορισμένες εικόνες σε μια ανάρτηση στο Facebook δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή Facebook, πρέπει να ελέγξετε αυτές τις αναρτήσεις σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά όπως το Google Chrome για να ελέγξετε την ανάρτησή σας στο Facebook. Αυτό θα ανοίξει την έκδοση για φορητές συσκευές του Facebook. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις αναρτήσεις σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές.

Πώς να διορθώσετε ιστοσελίδες που δεν φορτώνονται(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook

Τα κατεστραμμένα ή παλιά αρχεία προσωρινής μνήμης μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν προβλήματα όπως η μη φόρτωση εικόνων στο Facebook. Έτσι, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Facebook στην αρχική οθόνη σας και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

 

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

 

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

 

Αυτό είναι! Αφού διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook, ανοίξτε την εφαρμογή και ελέγξτε ξανά την ανάρτηση. Αυτή τη φορά οι εικόνες θα φορτωθούν σωστά.

8. Κλείστε όλες τις συνδέσεις VPN/Proxy

 

Η χρήση συνδέσεων VPN και Proxy συχνά οδηγεί σε προβλήματα μη φόρτωσης πολυμέσων στο Facebook. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν συνδέεστε σε ένα VPN, η εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί σε διαφορετικό διακομιστή.

Όταν μια σύνδεση με τον διακομιστή αποτυγχάνει ή αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, οι εικόνες αποτυγχάνουν να φορτώσουν. Όχι μόνο οι εικόνες αλλά και τα σχόλια στις αναρτήσεις δεν θα φορτωθούν επίσης. Επομένως, αποσυνδέστε τη σύνδεση VPN ή Proxy και ελέγξτε ξανά την εικόνα.

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. Ενημερώστε την εφαρμογή Facebook

 

Η έκδοση της εφαρμογής Facebook που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να έχει ένα σφάλμα που εμποδίζει τη σωστή φόρτωση των εικόνων.

Μπορείτε να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα ενημερώνοντας την εφαρμογή σας στο Facebook. Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Facebook, ανοίξτε το Google Play Store, αναζητήστε Facebook και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση.

Στο iPhone, πρέπει να βασιστείτε στο Apple App Store για να ενημερώσετε την εφαρμογή σας στο Facebook. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Facebook και ελέγξτε την ανάρτηση.

10. Απενεργοποιήστε το Ad Blocker/Extensions

Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές για πρόσβαση στο Facebook, όπως το Google Chrome, πρέπει να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων ή οποιαδήποτε άλλη επέκταση που εγκαταστήσατε πρόσφατα.

Λίγες κακόβουλες επεκτάσεις μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με τη λειτουργικότητα του Facebook. Ως εκ τούτου, πρέπει να απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις χειροκίνητα μία προς μία.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook και αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την προβολή φωτογραφιών, πρέπει να το κάνετε μεταβείτε στον διακομιστή DNS της Google.

 

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους διορθώστε το Facebook που δεν φορτώνει φωτογραφίες. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν φορτώνουν οι εικόνες του Facebook, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top