Διορθώστε το “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση” στο Play Store

Αν κοιτάξουμε κοντά, θα βρούμε ένα Android smartphone σε κάθε χέρι. Είναι πλέον το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά, το οποίο χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες. Ο λόγος για τον οποίο το Android πίσω από ένα τόσο δημοφιλές βασίζεται στην ίδια την πλατφόρμα. Το λειτουργικό σύστημα για κινητά παρέχει στους χρήστες ατελείωτες επιλογές προσαρμογής.

Απλώς ρίξτε μια σύντομη ματιά στο Google Play Store του Android και θα βρείτε εφαρμογές για σχεδόν κάθε διαφορετικό σκοπό. Συνήθως, σε όλους μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέες εφαρμογές στα smartphone μας, αλλά μερικές φορές κατά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής, λαμβάνουμε ένα σφάλμα “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση”.

Αυτό δεν είναι σφάλμα, αλλά ήταν ένα μήνυμα που σας λέει ότι η συσκευή σας δεν πρέπει να εκτελεί αυτήν την εφαρμογή. Μερικές φορές, οι χρήστες βλέπουν το μήνυμα ακόμα κι αν η εφαρμογή ή το παιχνίδι υποστηρίζεται. Έτσι, εδώ σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστούμε μερικές καλύτερες μεθόδους για την εξάλειψη του μηνύματος σφάλματος “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση “.

Δείτε και αυτό: καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Google Play Store για Android

Διορθώστε το “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση” στο Play Store

Έτσι, εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα νέο παιχνίδι ή εφαρμογή που δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας, δεν χρειάζεται πλέον να εγκαταλείψετε τις επιθυμίες σας. Δείτε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους παρακάτω για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση”.

1) Ενημερώστε το λειτουργικό σας σύστημα Android

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το σφάλμα “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση” είναι να ενημερώσετε την έκδοση Android.

Το μήνυμα σφάλματος μπορεί επίσης να οφείλεται σε σφάλμα ή σφάλμα στο λειτουργικό σύστημα. Όποια και αν είναι, η καλύτερη μέθοδος εργασίας για να απαλλαγείτε από το σφάλμα “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση” στο Play Store είναι να ενημερώσετε την έκδοση Android.

ελέγξτε για ενημερώσεις συστήματος

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Android σας.
  • Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στο Σύστημα .
  • Στο Σύστημα, πατήστε στην Ενημέρωση συστήματος .

Αυτό είναι! Τώρα περιμένετε μέχρι το τηλέφωνό σας να ελέγξει για διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν εκκρεμεί κάποια ενημέρωση, θα γίνει λήψη και εγκατάσταση στο τηλέφωνό σας.

2) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Play Store

Εφόσον βλέπουμε το μήνυμα σφάλματος στο Google Play Store, πρέπει να διαγράψουμε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Google Play Store για να διορθώσουμε το μήνυμα σφάλματος “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση”. Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Google Play Store, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Play Store

2. Στις Ρυθμίσεις, βρείτε Εφαρμογές .

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Play Store

3. Τώρα, βρείτε το Google Play Store στη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές.

4. Κάντε κλικ στο Google Play Store και διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Play Store

Αυτό είναι; Τελείωσες! Τώρα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση”.

3) Απεγκαταστήστε τις ενημερώσεις του Play Store

Εάν η παραπάνω μέθοδος αναφοράς απέτυχε να διορθώσει το “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση” από τον υπολογιστή σας, τότε πρέπει να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του Play Store. Για να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του Play Store, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών της συσκευής σας Android.

2. Στο επόμενο βήμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές .

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Play Store

3. Στις Εφαρμογές, βρείτε το Google Play Store .

4. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί Απεγκατάσταση ενημερώσεων.

Απεγκαταστήστε τις ενημερώσεις του Play Store

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτό θα καταργήσει όλες τις ενημερώσεις από το Google Play Store. Επανεκκινήστε το smartphone σας για να διορθώσετε το “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση” από τη συσκευή σας.

4) Απεγκαταστήστε τις Ενημερώσεις Υπηρεσιών Google Play

Πρέπει να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις των Υπηρεσιών Google Play, όπως το Google Play Store. Για να απεγκαταστήσετε τις Υπηρεσίες Google Play, ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android.

2. Τώρα ανοίξτε τις ρυθμίσεις και πατήστε Εφαρμογές .

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Google Play Store

3. Τώρα, θα δείτε τη λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Εκεί πρέπει να βρείτε την επιλογή Υπηρεσίες Google Play.

4. Τώρα, πρέπει να πατήσετε στο Uninstall Updates .

Απεγκαταστήστε τις Ενημερώσεις Υπηρεσιών Google Play

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του Google Play Store για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με την έκδοση”.

5) Επαναφέρετε το Google Services Framework στο Android

Εάν δημοφιλείς εφαρμογές εμφανίζουν προβλήματα ασυμβατότητας στο Google Play Store, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το πλαίσιο των Υπηρεσιών Google. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Android σας και πατήστε Εφαρμογές .

Εφαρμογές

2. Στις Εφαρμογές, επιλέξτε Διαχείριση εφαρμογών .

Διαχείριση εφαρμογών

3. Πατήστε στις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέξτε Εμφάνιση συστήματος .

Εμφάνιση συστήματος

4. Τώρα, βρείτε και πατήστε το Google Services Framework .

5. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε Απενεργοποίηση και Ενεργοποίηση μετά από λίγα λεπτά.

Πλαίσιο Υπηρεσιών Google

Αυτό είναι! Αυτό θα επαναφέρει το πλαίσιο Υπηρεσιών Google στη συσκευή σας Android.

6) Καταργήστε την προσωρινή μνήμη του πλαισίου υπηρεσιών Google

Εάν η επαναφορά της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google δεν βοήθησε, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Google Services Framework. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ακολουθήστε την παραπάνω μέθοδο και μεταβείτε στο Πλαίσιο Υπηρεσιών Google.

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης .

Χρήση αποθήκευσης

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης .

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Google Services Framework σε ένα smartphone Android.

7) Φορτώστε την εφαρμογή από το Third-Part App Store

Εάν το σφάλμα “Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση” εξακολουθεί να εμφανίζεται στο Google Play Store, η μόνη επιλογή που απομένει είναι να φορτώσετε την εφαρμογή από τον ιστό.

Μπορείτε να λάβετε τα αρχεία APK της εφαρμογής/παιχνιδιού που θέλετε να εγκαταστήσετε από καταστήματα εφαρμογών τρίτων και να τα εγκαταστήσετε μη αυτόματα. Απλώς φροντίστε να κάνετε λήψη των αρχείων Apk από αξιόπιστες πηγές.

Επομένως, αυτές είναι οι τέσσερις καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε τη συσκευή σας που δεν είναι συμβατή με την έκδοση από το Google Play Store. Εάν γνωρίζετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο εργασίας για να διορθώσετε τη συσκευή που δεν είναι συμβατή με το Google Play Store, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης: σφάλμα «Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση» του Play Store

σφάλμα «Απαιτείται συμβατή GPU με D3D11» στα Windows

Πώς να διορθώσετε την αναζήτηση στο Google Play Store που δεν λειτουργεί

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4513

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: