10 καλύτερα Discord Music Bots για το 2022 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα

10 καλύτερα Discord Music Bots για το 2022 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα

Με τα χρόνια, το Discord έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα για παίκτες. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή συνομιλίας φωνής, βίντεο και κειμένου με επίκεντρο τα παιχνίδια που σας προσφέρει πολλές δυνατότητες. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Discord, ίσως γνωρίζετε για τα Discord Bots.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Discord Bots είναι εργαλεία που βασίζονται σε AI και μπορούν να σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε εργασίες στους διακομιστές Discord σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα bots στην πλατφόρμα για να εκτελούν αυτόματα πολλές χρήσιμες εργασίες στον διακομιστή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο PS5(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θα βρείτε διάφορα Discord Bots στον Ιστό. σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα καλύτερα μουσικά ρομπότ Discord. Τα μουσικά bots Discord θα επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν και να ακούν μουσική στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

10 καλύτερα Discord Music Bots

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε τα καλύτερα bots Discord Music, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα bot Discord Music για αναπαραγωγή μουσικής σε διακομιστές. Ας αρχίσουμε.

1. Hydra Bot

 

Το Hydra Bot είναι ένα από τα κορυφαία μουσικά ρομπότ Discord που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορεί να παίξει μουσική υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστέρηση ή buffer στον διακομιστή Discord.

Απλώς πρέπει να ανοίξετε την επίσημη σελίδα της Hydra και να κάνετε κλικ στο κουμπί Πρόσκληση για να προσκαλέσετε το bot στον διακομιστή Discord.

“Do Not Disturb” στο Discord Πώς να το ρυθμίσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφού προσθέσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόθεμα ‘. για αναπαραγωγή μουσικής σε υψηλή ποιότητα. Το discord music bot σάς επιτρέπει να ορίσετε προσαρμοσμένα προθέματα για πρόσβαση στο bot Hydra.

2. Βάρκα ειρήνης

 

Αν ψάχνετε για ένα Discord Bot που μπορεί να παίξει μουσική υψηλής ποιότητας στον Discord Server σας δωρεάν, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Fredboat.

Το Fredboat είναι ένα δωρεάν μουσικό ρομπότ που μπορεί να αναπαράγει μουσική από το Soundcloud, το Bandcamp, το Twitch, το Spotify, το YouTube και άλλα. Επίσης, το μουσικό bot για το Discord υποστηρίζει λίστες αναπαραγωγής και ζωντανές ροές.

Πώς να εγκαταστήσετε το SoundCloud Kodi Addon(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα σύνδεσμο για να παίξετε τη μουσική. χρησιμοποιήστε την εντολή Fredboat και εισαγάγετε το όνομα του τραγουδιού για να το παίξετε απευθείας.

3. ΜΕΕ6

 

Το MEE6 είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά ρομπότ Discord Music που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Φέρνει ένα οπτικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που σας επιτρέπει να ελέγχετε την αναπαραγωγή της μουσικής σας.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία εντολή για να χρησιμοποιήσετε το bot. πρέπει να κάνετε drag and drop για να αναδιατάξετε το τραγούδι, κάντε κλικ για παύση, αναπαραγωγή ή παράλειψη των τραγουδιών.

10 καλύτερες εφαρμογές ροής μουσικής για Android το 2021(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πιο αξιοσημείωτο με το MEE6 είναι ότι σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική από διάφορες πηγές ήχου όπως το SoundCloud, το Twitch, το YouTube και άλλα. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του MEE6 περιλαμβάνουν αναπαραγωγή 24/7, αναζήτηση τραγουδιών, σύστημα ψηφοφορίας μελών για αγαπημένα τραγούδια, ενίσχυση έντασης κ.λπ.

4. ProBot

 

Το ProBot είναι ένα bot διαφωνίας πολλαπλών χρήσεων στη λίστα που μπορεί να δείξει στα μέλη σας μια εικόνα καλωσορίσματος, αναλυτικά αρχεία καταγραφής, εντολές κοινωνικής δικτύωσης, αναπαραγωγή μουσικής και πολλά άλλα.

Αν μιλάμε για τη δυνατότητα μετάδοσης μουσικής, το ProBot σάς επιτρέπει να εκπέμπετε ήχο υψηλής ποιότητας για ακρόαση μουσικής στον Discord Server σας.

Το μόνο μειονέκτημα του ProBot είναι ότι αναζητά τραγούδια μόνο στο YouTube. Εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτό, το ProBot θα μπορούσε να είναι τέλειο καθώς προσφέρει πολλές εντολές αναπαραγωγής ήχου.

5. Aiode

 

Το Aiode είναι ένα πλήρως δωρεάν και ανοιχτού κώδικα Discord bot για αναπαραγωγή μουσικής . Η μουσική discord είναι πολύ πλούσια σε χαρακτηριστικά και εξαιρετικά προσαρμόσιμη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aiode για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε κομμάτια του Spotify και βίντεο YouTube ή λίστα αναπαραγωγής και να το παίξετε απευθείας στον διακομιστή Discord. Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό του Aiode είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής μεταξύ πλατφορμών με τραγούδια από το YouTube, το Spotify, ακόμη και το Soundcloud.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Aiode περιλαμβάνουν προσαρμόσιμες ιδιότητες bot, διαχείριση ρόλων για πρόσβαση στις εντολές bot, δυνατότητα δημιουργίας δικών εντολών αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

6. Zandercraft

 

Αν προτιμάτε να ακούτε μουσική υψηλής ποιότητας στο Discord, το Zandercraft θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι ένα δημοφιλές μουσικό bot για το Discord για αναπαραγωγή μουσικής σε ποιότητα XHD και Hi-Fi.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Zandercraft υποστηρίζει την προσθήκη λιστών αναπαραγωγής, την προσθήκη τραγουδιών στην ουρά και πολλά άλλα.

Μόλις προστεθεί στον διακομιστή Discord, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το bot χρησιμοποιώντας το /play (Όνομα τραγουδιού). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες εντολές όπως το /randommeme για να ανακτήσετε και να μοιραστείτε ένα τυχαίο μιμίδιο από το imgu, το /randomdog για να λάβετε μια εικόνα κατάταξης, βίντεο, gif ενός σκύλου κ.λπ.

7. Βεξέρα

 

Το Vexera είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία ρομπότ μουσικής discord που μπορείτε να προσθέσετε στον διακομιστή σας. Το μουσικό bot για το Discord τροφοδοτεί τώρα περισσότερους από 1,5+ εκατομμύρια διακομιστές discord.

Όσον αφορά τη ροή μουσικής, το Vexera σάς επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική σε ήχο υψηλής ποιότητας από το Bandcamp, το Soundcloud, το Twitch, το Vimeo και το Spotify. Η αναπαραγωγή μουσικής είναι καλή και χωρίς καμία buffer ή καθυστέρηση ήχου.

Επίσης, όπως κάθε άλλο μουσικό ρομπότ για το Discord, το Vexera σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής, να ορίζετε μηνύματα συμμετοχής και αποχαιρετισμού για τους χρήστες και πολλά άλλα. Συνολικά, το Vexera είναι ένα εξαιρετικό ρομπότ Discord Music που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. Chip Bot

 

Ένα άλλο καλύτερο Discord Music Bot που αξίζει να δοκιμάσετε είναι το Chip Bot. Το Chip Bot σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική από διάφορες πηγές ήχου όπως Bandcamp, SoundCloud, Spotify κ.λπ.

Είναι δωρεάν bot αλλά έχει premium έκδοση. Η premium έκδοση του Chip Bot σάς παρέχει πρόσβαση σε όλα τα premium προνόμια και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως αυτόματη αναπαραγωγή ήχου, αλλαγή έντασης ήχου, εφαρμογή φίλτρων στη μουσική, παράκαμψη κλειδώματος ψήφου και άλλα.

Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει επίσης πολλές χρήσιμες και πολύ απαραίτητες λειτουργίες και υποστηρίζει μια ποικιλία εντολών για χρήση σε διακομιστή.

9. Uzox

 

Το Uzox είναι ένα δωρεάν bot Discord που προσφέρει πολλές premium λειτουργίες. Έτσι, αν θέλετε ένα μουσικό bot Discord με premium χαρακτηριστικά, το Uzox θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Όπως κάθε ρομπότ Discord Music, το Uzox υποστηρίζει επίσης ροή μουσικής από διάφορες πηγές όπως το SoundCloud, το Spotify, το Twitch, το YouTube και άλλα.

Το Uzox σάς παρέχει πρόσβαση σε διάφορα φίλτρα μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Η Uzox είναι γνωστή για τον ήχο χωρίς καθυστέρηση και το ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής.

10. Jockie Music

 

Το Jockie Music είναι το τελευταίο στη λίστα, αλλά είναι επίσης ένα από τα πλούσια μουσικά bots που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον διακομιστή σας. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Jockie Music είναι το ευρύτερο φάσμα συμβατότητάς του με υπηρεσίες ροής μουσικής.

Το Jockie Music μπορεί να αναπαράγει μουσική από Apple Music, YouTube, Deezer, Tidal, Soundcloud, Spotify και άλλα. Σας προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής, ροή υψηλής ευκρίνειας, 24ωρη αναπαραγωγή και πολλά άλλα.

Για να παίξετε μουσική, απλά πρέπει να εισαγάγετε την εντολή ‘m!play’ ακολουθούμενη από το όνομα του τραγουδιού ή να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του τραγουδιού μετά την εντολή. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ηχητικά εφέ όπως 8D, τρέμολο, ενίσχυση μπάσων, καραόκε κ.λπ., στη μουσική.

 

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα μουσικά ρομπότ Discord που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αν θέλετε να προτείνετε άλλα Discord Music Bots, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top