Doom IPTV: 9000+ τηλεοπτικά κανάλια και 85000+ περιεχόμενο VOD στα 14 $

Το Doom IPTV είναι ένας προσιτός πάροχος IPTV που προσφέρει χιλιάδες ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μόνο 14 $ ανά 6 μήνες. Αυτή η IPTV σάς επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου SD, HDκαι UHD ποιοτικές μορφές. Προσφέρει τα δικά του IPTV Player για ροή περιεχομένου. Αφού εγγραφείτε σε αυτόν τον πάροχο IPTV, θα λάβετε το Κωδικοί Xtream. Εγκαταστήστε το Doom Player στη συσκευή σας και προσθέστε τους κωδικούς Xtream στη συσκευή αναπαραγωγής για να μεταδώσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και VOD.

Αυτό το άρθρο καλύπτει τον οδηγό εγγραφής, εγκατάστασης και ροής του Doom IPTV.

Doom IPTV: Χαρακτηριστικά & Χαρακτηριστικά

9000+ τηλεοπτικά κανάλια Τεχνολογία AntiFreeze Χρόνος λειτουργίας 99,9%.
60000+ ταινίες Υποστήριξη κωδικών Xtream Υποστηρίζει πολλαπλές συσκευές
25000+ τηλεοπτικές σειρές Εξυπηρέτηση πελατών 24/7 Φιλική προς το VPN υπηρεσία IPTV

Δημοφιλή κανάλια Doom IPTV

Μερικά από τα δημοφιλή κανάλια που προσφέρονται από αυτήν την IPTV παρατίθενται παρακάτω.

BBC ΣΥΦΥ ESPN
Fox Sports ΜΙ! CNN
Το CW ΝΒΑ ΚΤΚ

Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμή στο Doom IPTV;

Ναί. Αυτή η IPTV προσφέρει α Δωρεάν δοκιμή 2 ημερών για όλους τους νέους συνδρομητές. Επωφεληθείτε από αυτήν τη δωρεάν δοκιμή στον επίσημο ιστότοπο και αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση σε πολλά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και περιεχόμενο VOD.

Σχέδια & Τιμολόγηση

Διάρκεια σχεδίου Τιμή
6 μήνες $14
1 χρόνος $25
2 Έτος $45

Πώς να εγγραφείτε στο Doom IPTV

#1. Πήγαινε στον επίσημο δικτυακός τόπος του Doom IPTV από πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή.

#2. Πλοηγηθείτε στο Τιμολόγηση αυτί.

#3. Επιλέξτε οποιοδήποτε σχέδιο και επιλέξτε το Πάρετε τώρα κουμπί.

#4. Τώρα, δημιουργήστε έναν λογαριασμό Doom εισάγοντας τα απαιτούμενα στοιχεία.

#5. Στη συνέχεια, επιλέξτε το δικό σας Επιλογή πληρωμής και συμπληρώστε τα στοιχεία.

#6. Ολοκληρώστε την πληρωμή για να λάβετε το Κωδικοί Xtream αυτού του παρόχου IPTV στο email σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Doom IPTV Player σε τηλέφωνο Android

Το Doom Player δεν είναι διαθέσιμο στο Play Store. Πρέπει να φορτώσετε και να εγκαταστήσετε το APK αρχείο της εφαρμογής στη συσκευή σας Android. Ο σύνδεσμος APK του προγράμματος αναπαραγωγής Doom αναφέρεται παρακάτω.

Doom IPTV APK: https://bit.ly/45PRSYd

Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής, εκκινήστε το και προσθέστε το Κωδικοί Xtream λεπτομέρειες που προσφέρονται από αυτόν τον πάροχο IPTV για τη ροή περισσότερων από 85K+ περιεχομένου VOD στη φορητή συσκευή σας.

Πώς να φορτώσετε το Doom IPTV APK στο Firestick

Οι χρήστες Firestick ή Fire TV μπορούν να εγκαταστήσουν το Doom Player με πλευρική φόρτωση του αρχείο APK της εφαρμογής χρησιμοποιώντας Πρόγραμμα λήψης στο Fire TV Stick. Αφού φορτώσετε την εφαρμογή, ξεκινήστε την και προσθέστε το όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασηςκαι URL πύλης δίνεται από αυτόν τον πάροχο IPTV για να παρακολουθείτε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και VOD στο Fire TV σας.

Πώς να αποκτήσετε Doom IPTV σε Smart TV

Εάν χρησιμοποιείτε μια έξυπνη τηλεόραση που λειτουργεί με λειτουργικό σύστημα Android TV, μπορείτε να φορτώσετε το Doom Player χρησιμοποιώντας Πρόγραμμα λήψης. Εάν όχι, πρέπει να φορτώσετε το αρχείο APK του Doom Player στη Smart TV σας μέσω α Μονάδα USB. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην Smart TV σας, ξεκινήστε την και προσθέστε την διαπιστευτήρια σύνδεσης αυτής της υπηρεσίας IPTV για ροή των τηλεοπτικών καναλιών.

Πώς να Doom IPTV Player σε υπολογιστή Windows / Smart TV

Πρώτα, εγκαταστήστε το BlueStacks εξομοιωτή στον υπολογιστή σας Windows ή Mac. Μετά την εγκατάσταση, εκκινήστε τον εξομοιωτή και Σύνδεση χρησιμοποιώντας το δικό σας Διαπιστευτήρια λογαριασμού Google. Στη συνέχεια, ανεβάστε το Doom αρχείο APK στον εξομοιωτή BlueStacks και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε το και συμπληρώστε το διαπιστευτήρια σύνδεσης αυτού του παρόχου IPTV για ζωντανή ροή τηλεοπτικών καναλιών.

Είναι το Doom IPTV νόμιμο;

Όχι. Αυτή η IPTV δεν είναι νόμιμη, καθώς παρέχει βίντεο που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς νόμιμες άδειες. Η παρακολούθηση βίντεο που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα παραβιάζει τη νομοθεσία σε ορισμένες χώρες. Εάν θέλετε να μεταδώσετε το περιεχόμενο που προσφέρεται από αυτόν τον πάροχο IPTV με ασφάλεια, πρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη συσκευή σας. Υπάρχουν τόνοι δωρεάν και επί πληρωμή VPN που διατίθενται στην αγορά. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN καθώς προσφέρει καλύτερες δυνατότητες ασφαλείας.

NordVPN

Η βαθμολογία μας για το Doom IPTV

Χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία Doom για πάνω από δύο μήνες και δεν βρήκαμε προβλήματα προσωρινής αποθήκευσης ή καθυστέρησης κατά τη ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών ή περιεχομένου VOD. Αυτός ο πάροχος IPTV περιλαμβάνει πολλά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Το μόνο μειονέκτημα του παρόχου IPTV είναι η έλλειψη υποστήριξης URL M3U. Αυτή η IPTV δεν προσφέρει σύνδεσμο URL M3U. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη δική της συσκευή αναπαραγωγής IPTV. Ένα άλλο μειονέκτημα αυτού του παρόχου IPTV είναι η αδιάφορη υποστήριξη πελατών. Λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, έχουμε αξιολογήσει 3,6/5 για αυτόν τον πάροχο IPTV.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών.

Πώς να εγκαταστήσετε IPTV στο Firestick

Πώς να εγκαταστήσετε IPTV σε Samsung Smart TV

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: