Δωρεάν Ιστότοποι μεσολάβησης Youtube: Ξεμπλοκάρετε το YouTube το 2022

Όσον αφορά τον ιστότοπο δωρεάν ροής βίντεο, τίποτα δεν φαίνεται να ξεπερνά το YouTube. Με τα χρόνια, το YouTube ήταν μια εξαιρετική πλατφόρμα για παρακολούθηση και κοινή χρήση βίντεο. Σήμερα, ο ιστότοπος ροής βίντεο χρησιμοποιείται σχεδόν από όλους.

Το YouTube είναι επίσης μια πλατφόρμα για τους δημιουργούς περιεχομένου για να επιδείξουν το δημιουργικό τους ταλέντο και να κερδίσουν έσοδα. Αν και ο ιστότοπος είναι πολύ γρήγορος και σας προσφέρει τόνους δωρεάν βίντεο, δεν είναι προσβάσιμος σε κάθε μέρος του κόσμου.

Αναρτήσεις ιστολογίου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο YouTube λόγω αποκλεισμού του ISP και γεωγραφικών περιορισμών. Επίσης, ο ιστότοπος είναι αποκλεισμένος στα σχολεία, καθώς αποτελεί την απόλυτη πηγή αντιπερισπασμού για τους εφήβους.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το YouTube;

 

Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί τρόποι για να παρακάμψετε τους περιορισμούς και να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο του YouTube .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN, να αλλάξετε τον διακομιστή DNS ή να χρησιμοποιήσετε διακομιστές μεσολάβησης ιστού για να ξεμπλοκάρετε το YouTube στην περιοχή σας. Εκτός από αυτά, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor για να ξεμπλοκάρετε το YouTube στον υπολογιστή σας.

Αν και όλες οι μέθοδοι για να ξεμπλοκάρετε το YouTube εξακολουθούν να λειτουργούν σήμερα, ο ευκολότερος τρόπος πρόσβασης στον αποκλεισμένο ιστότοπο είναι η χρήση Ιστότοποι μεσολάβησης.

Σε αντίθεση με τα VPN και τα Proxies, τα οποία απαιτούν μη αυτόματη ρύθμιση, οι ιστότοποι μεσολάβησης δεν χρειάζονται διαμόρφωση. Αυτοί είναι απλώς ιστότοποι που μπορούν να ξεμπλοκάρουν αποκλεισμένους ιστότοπους στην περιοχή σας.

Πώς λειτουργούν οι ιστότοποι μεσολάβησης;

 

Οι ιστότοποι μεσολάβησης ήταν απλώς ιστότοποι που χρησιμοποιούν διακομιστές μεσολάβησης για να ανακατευθύνουν την επισκεψιμότητα. Ο μηχανισμός λειτουργεί ακριβώς όπως ένας διακομιστής μεσολάβησης, αλλά εδώ ο διακομιστής μεσολάβησης εκτελείται από τον webmaster.

Διακοπή Internet! Σημαντικοί ιστότοποι κατέρρευσαν λόγω διακοπής λειτουργίας του Cloudflare(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ας υποθέσουμε ότι εισάγετε το YouTube.com σε έναν ιστότοπο μεσολάβησης. Ο ιστότοπος θα χρησιμοποιήσει έναν διακομιστή μεσολάβησης για να μεταφράσει την επισκεψιμότητα, να την ξεμπλοκάρει και να σας εξυπηρετήσει την ιστοσελίδα. Λόγω αυτής της διαδικασίας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε χαμηλή ταχύτητα ροής στο YouTube, αλλά σίγουρα θα ξεμπλοκάρει τον ιστότοπο.

Τεχνικά, όταν αποκτάτε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο μέσω ενός ιστότοπου μεσολάβησης, αυτός αρχικά ρέει μέσω του διακομιστή μεσολάβησης και στη συνέχεια πηγαίνει στον προορισμό του. Στην περίπτωση του YouTube, η δουλειά ενός ιστότοπου μεσολάβησης για το YouTube είναι να ξεμπλοκάρει τον ιστότοπο.

Οι καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι μεσολάβησης YouTube – Ξεμπλοκάρετε το YouTube

Τώρα που γνωρίζετε πλήρως τους ιστότοπους μεσολάβησης, ίσως θέλετε να μάθετε τους καλύτερους ιστότοπους μεσολάβησης για την κατάργηση αποκλεισμού του YouTube. Ακολουθούν οι καλύτεροι ιστότοποι μεσολάβησης YouTube για να ξεμπλοκάρετε τον ιστότοπο.

1. KProxy

Πώς να κάνετε μια δωρεάν αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου με όνομα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, το KProxy είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους μεσολάβησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα για να ξεμπλοκάρετε το YouTube. Είναι ένας δωρεάν ιστότοπος μεσολάβησης που μπορεί να ξεμπλοκάρει σχεδόν όλους τους σημαντικούς ιστότοπους και υπηρεσίες.

Το KProxy είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα σε μια premium υπηρεσία VPN. Αποκρύπτει αποτελεσματικά τη διεύθυνση IP σας και ξεμπλοκάρει τον ιστότοπο που υποτίθεται ότι πρέπει να επισκεφτείτε.

Το μόνο μειονέκτημα του ξεμπλοκαρίσματος του YouTube με το KProxy είναι η αργή του ταχύτητα. Δεδομένου ότι είναι ένας δωρεάν ιστότοπος διακομιστή μεσολάβησης για το YouTube, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα αποθήκευσης βίντεο στο YouTube.

2. Διακομιστής HMA

 

Το HMA είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους μεσολάβησης στον ιστό. Σήμερα, η HMA διαθέτει επίσης την υπηρεσία VPN με προγράμματα επί πληρωμή, αλλά η χρήση του ιστότοπου μεσολάβησης είναι δωρεάν.

Πώς να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σε υπολογιστή, Android και iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή μεσολάβησης HMA για να ξεμπλοκάρετε το YouTube, καθώς κρύβει τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας στον ιστό. Ωστόσο, δεδομένου ότι το HMA Proxy είναι πολύ δημοφιλές, οι διακομιστές μεσολάβησης ήταν πάντα υπερπλήρεις, οδηγώντας σε πτώση της σύνδεσης και χαμηλή ταχύτητα.

Από τη θετική πλευρά, το HMA Proxy σάς επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε το YouTube και σας δίνει την επιλογή να συνδεθείτε μέσω πολλών διακομιστών μεσολάβησης. Συνολικά, το HMA Proxy είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος διακομιστή μεσολάβησης YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Ανώνυμος

 

Λοιπόν, το Anonymouse μπορεί να μην είναι ένας πολύ φιλικός προς το χρήστη ιστότοπος μεσολάβησης, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους στην ενότητα μεσολάβησης. Ο ιστότοπος ξεκίνησε το 1997 και από τότε κρυπτογραφεί την κυκλοφορία των χρηστών στο Διαδίκτυο.

Ο διακομιστής μεσολάβησης του Anonymouse μπορεί να ξεμπλοκάρει σχεδόν όλους τους μεγάλους ιστότοπους ροής, συμπεριλαμβανομένου του YouTube. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του Anonymouse δεν παρέχει κρυπτογραφημένη σύνδεση.

Για να ξεμπλοκάρετε το YouTube, πρέπει να αγοράσετε την premium συνδρομή του Anonymouse, επειδή δεν ξεμπλοκάρει ιστότοπους που ξεκινούν με HTTPS στη δωρεάν έκδοση.

4. Το YouTube ξεμπλοκαρίστηκε

 

Το YouTube Unblocked μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν αναζητάτε έναν αποκλειστικό ιστότοπο μεσολάβησης για το YouTube . Το YouTube Unblocked σάς επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε το YouTube και να παρακολουθείτε βίντεο δωρεάν.

10 καλύτερα δωρεάν. Δημόσιοι διακομιστές DNS το 2022 (Τελευταία λίστα)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το καλό με το YouTube Unblocked είναι ότι είναι ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος. δεν υπάρχει εγγραφή ή paywalls.

Το YouTube Unblocked διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που καταργεί τις διαφημίσεις και σας επιτρέπει να επιλέξετε τον ταχύτερο διακομιστή. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει περιορισμός μεγέθους αρχείου για τη μεταφόρτωση βίντεο στο YouTube με το YouTube Unblocked.

5. Genmirror

 

Το Genmirror είναι ο καλύτερος ιστότοπος διακομιστή μεσολάβησης YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ενώ έχουμε καταχωρίσει το Genmirror στη λίστα με τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους μεσολάβησης για το YouTube, το Genmirror μπορεί να ξεκλειδώσει το Facebook, το Twitter, το Reddit, τη Wikipedia και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους.

Το περιβάλλον χρήστη του Genmirror είναι αρκετά καθαρό και καλά οργανωμένο. Ο ιστότοπος μεσολάβησης σάς παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα και μπορεί να ξεμπλοκάρει το YouTube μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο διακομιστής μεσολάβησης YouTube Genmirror είναι ανώτερος από κάθε άλλο ιστότοπο μεσολάβησης στη λίστα και παρέχει τη γραμμή αναζήτησής του για την αναζήτηση περιεχομένου στο YouTube.

Αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους δωρεάν ιστότοπους μεσολάβησης YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Άλλοι ιστότοποι μεσολάβησης για την απεμπλοκή του YouTube είναι διαθέσιμοι στον ιστό, αλλά έχουμε παραθέσει τον καλύτερο.

Άλλοι τρόποι για να ξεμπλοκάρετε το YouTube;

 

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να ξεμπλοκάρετε το YouTube, όπως VPN και Tor. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN ή Tor για να ξεμπλοκάρετε το YouTube και να παρακολουθήσετε βίντεο.

Ωστόσο, το VPN ή το Tor απαιτεί μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων. Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερα VPN για Windows. Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο για να ανακαλύψετε το καλύτερο VPN για το YouTube.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Tor Browser στον υπολογιστή σας για να ξεμπλοκάρετε το YouTube. Λίγα προγράμματα περιήγησης ιστού διαθέτουν επίσης λειτουργίες VPN αυτές τις μέρες και μπορούν να ξεμπλοκάρουν τοποθεσίες ροής . Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Brave για υπολογιστή με ενσωματωμένο Tor .

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους μεσολάβησης YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε το YouTube. Όλοι αυτοί οι ιστότοποι θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση στο YouTube δωρεάν.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4929

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: