δυνατότητες AI στο Snapchat

5 Δημιουργικές δυνατότητες AI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Snapchat

Σημαντικά σημεία

  • Το Snapchat έχει εισαγάγει μια σειρά από δυνατότητες παραγωγής AI από το 2023.
  • Μερικά από αυτά, όπως οι φακοί AI, τα AI Snaps, τα AI Backgrounds και τα Dreams, σας βοηθούν να δημιουργήσετε εξατομικευμένο περιεχόμενο.
  • Το My AI είναι το chatbot του Snapchat με τεχνητή νοημοσύνη, με το οποίο μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και να συνομιλείτε.

Το Snapchat έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από νέες δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης από το 2023. Ενώ ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες, όπως το υπόβαθρο AI, στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους χρήστες να προσαρμόσουν τη διεπαφή συνομιλίας τους στο Snapchat. άλλα, όπως το My AI chatbot, προορίζονται να παρέχουν έναν βαθμό αλληλεπίδρασης. Ακολουθεί μια ματιά σε πέντε δυνατότητες παραγωγής τεχνητής νοημοσύνης που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στους χρήστες του Snapchat.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : το Snapchat δεν φορτώνει τα Snaps

Φακοί AI

Κοινή χρήση των φακών AI του Snapchat και προβολή άλλων επιλογών φακών

Η λειτουργία φακών AI του Snapchat σάς επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά στο πώς θα φαίνεστε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση ή εποχή. Για παράδειγμα, το 90s Lens σας τοποθετεί σε μια προσομοίωση σκηνής από τη δεκαετία του 1990, ενώ το Festive Lens σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε ένα εορταστικό θέμα.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτούς τους φακούς AI σαρώνοντας έναν Snapcode, αναζητώντας τους στο Lens Explorer ή ξεκλειδώνοντάς τους μέσω ενός συνδέσμου σε βάθος.

Φόντο AI

Δημιουργία φόντου AI

Μια δυνατότητα δημιουργίας AI που είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές Snapchat+ είναι το AI Backgrounds. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διασκεδαστικά φόντα για τις επαφές σας με βάση οποιοδήποτε μήνυμα της αρεσκείας σας.

Για να δημιουργήσετε νέα φόντα συνομιλίας, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Snapchat+. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ταπετσαρίες συνομιλίας, επιλέξτε την επαφή στην οποία θέλετε να αντιστοιχίσετε την ταπετσαρία και είτε επιλέξτε από τις υπάρχουσες ταπετσαρίες είτε δημιουργήστε μια νέα πληκτρολογώντας μια προτροπή. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξατομικεύσετε τις συνομιλίες σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ξεκαρφιτσώσετε κάποιον στο Snapchat

Το AI μου

Συνομιλία με το My AI στον ιστότοπο του Snapchat

Το AI μου είναι το AI chatbot του Snapchat. Αυτή η πειραματική λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Snapchat. Μπορείτε να προσαρμόσετε την προσωπικότητα του My AI και το Bitmoji, να αλλάξετε το όνομά τους, να συνομιλήσετε μαζί τους ή να τους κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Διασκέδασα αρκετά πειραματιζόμενος με διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας για το chatbot και βλέποντας πώς κάθε τύπος προσωπικότητας θα επηρεάσει τις αλληλεπιδράσεις. Δεδομένου ότι το My AI λειτουργεί με την τεχνολογία GPT του OpenAI, μπορεί να σας βοηθήσει με συνταγές, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι για ένα προσεχές Σαββατοκύριακο και ακόμη και να γράψετε ποιήματα, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δείτε τα γενέθλια στο Snapchat

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το My AI μέσω της οθόνης συνομιλίας σας. Αν και το My AI προσπαθεί να είναι χρήσιμο, είναι επιρρεπές σε παραισθήσεις, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τις απαντήσεις που παρέχει και μην βασίζεστε σε αυτό για συμβουλές. Να θυμάστε ότι τυχόν δεδομένα και μηνύματα που μοιράζεστε με το My AI ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από το Snapchat για τη βελτίωση και την εξατομίκευση των προσφορών του, επομένως φροντίστε να μην κοινοποιείτε ευαίσθητα ή ιδιωτικά δεδομένα με το chatbot.

AI Snaps

Δημιουργία AI Snap με το Snapchat

Οι συνδρομητές του Snapchat+ μπορούν να δημιουργήσουν δημιουργικές φωτογραφίες βασισμένες σε προεπιλογές ή νέα μηνύματα με το AI Snaps. Για να χρησιμοποιήσετε τα AI Snaps, πατήστε το κουμπί AI στη δεξιά γραμμή εργαλείων και επιλέξτε μια προτροπή. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να δημιουργηθεί η εικόνα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα στη συσκευή σας, να την προσθέσετε στις Ιστορίες σας ή να τη στείλετε στις επαφές σας.

Μπορείτε να το επεξεργαστείτε περαιτέρω προσθέτοντας κείμενο στην εικόνα. Εάν κανένα από τα μηνύματα δεν σας φαίνεται ελκυστικό, μπορείτε ακόμη και να πληκτρολογήσετε το δικό σας μήνυμα για ένα πιο σχετικό μήνυμα.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Snapchat

Dreams

Δημιουργία πακέτου Snapchat Dreams

Το Dreams είναι μια άλλη δυνατότητα δημιουργίας AI στο Snapchat που σας βοηθά να δημιουργήσετε στυλιζαρισμένες εικόνες από τις εικόνες σας. Για να δημιουργήσετε ένα όνειρο, σύρετε προς τα επάνω από το ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ οθόνη, μεταβείτε στο Όνειρα και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ανεβάσετε μια selfie. Στη συνέχεια, πατήστε Επιλέξτε ένα δωρεάν πακέτο και επιλέξτε ένα πακέτο. Τα πρώτα οκτώ Dreams σας είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα κάνοντας μια αγορά εντός εφαρμογής.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε το όνομα Snapchat AI

Λαμβάνετε ένα πακέτο Dream δωρεάν κάθε μήνα με το Snapchat+, αλλά τα αχρησιμοποίητα πακέτα δεν μπορούν να μεταφερθούν στον επόμενο μήνα. Προς το παρόν, το Snapchat δεν επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους πακέτα Dreams με προτροπές. αλλά, κατά τη γνώμη μου, η γκάμα των θεματικών πακέτων που επιμελείται το Snapchat είναι επαρκής.

Ενώ οι νέες δυνατότητες δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης του Snapchat είναι διασκεδαστικές και μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε μια μοναδική πινελιά στις αλληλεπιδράσεις σας, να έχετε υπόψη σας την κοινή χρήση προσωπικών στοιχείων. Για παράδειγμα, είναι καλύτερο να μην ανεβάζετε εικόνες των φίλων σας στο My AI εκτός εάν έχουν κοινοποιήσει τη συγκατάθεσή τους. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις διασκεδαστικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στην πλατφόρμα ιστού ή στην εφαρμογή του Snapchat.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *