Εδώ είναι η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του iOS 16, αλλά χωρίς νέα δυνατότητα iCloud

Στην εκδήλωση κυκλοφορίας του iPhone 14, η Apple αποκάλυψε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας της σταθερής έκδοσης του iOS 16. Επίσης, έχει βγει μια λεπτομέρεια που δείχνει ότι δεν θα λάβουμε τη λειτουργία iCloud Shared Photo Library με την κυκλοφορία.

Πρόσφατα, η Apple παρουσίασε το iPhone 14 Pro, το οποίο έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές.

 

iOS 16: Ημερομηνία κυκλοφορίας και αναμενόμενος χρόνος

 

Η ενημέρωση για το iOS 16 θα φτάσει στις 12 Σεπτεμβρίου , πράγμα που σημαίνει ότι μόλις μετά από δύο ημέρες, κάθε υποστηριζόμενος χρήστης iPhone θα μπορεί να το βιώσει κατεβάζοντάς το εύκολα.

Ας επιστρέψουμε στο WWDC 2022 του Ιουνίου, όταν η Apple ανακοίνωσε για πρώτη φορά το iOS 16. παρόλο που όλοι γνωρίζαμε ήδη ότι η Apple δεν επρόκειτο να το λανσάρει ακόμα, αλλά το χαρακτηριστικό της έκανε ενθουσιασμό στη χρήση τους.

Από τότε έως τώρα, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει οκτώ εκδόσεις beta για προγραμματιστές και έξι εκδόσεις beta για δημόσιους χρήστες, και η Apple συνήθως κυκλοφορεί έξι έως οκτώ beta πριν κυκλοφορήσει μια σταθερή έκδοση.

Επίσης, η εταιρεία στοχεύει πάντα να κυκλοφορήσει αυτή τη σημαντική ενημέρωση κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του iPhone 14, επομένως μόνο το iOS 16 έρχεται πρώτο.

Άλλωστε, υπάρχουν πληροφορίες για την κυκλοφορία και άλλων ενημερώσεων συσκευών, ενώ η Apple έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η κυκλοφορία του iPadOS 16 θα καθυστερήσει.

Και όπως ανέφερε η Apple προηγουμένως, το iPadOS 16 θα « κυκλοφορήσει ως έκδοση 16.1 σε μια δωρεάν ενημέρωση λογισμικού».

Με όλα αυτά, μπορούμε μόνο να περιμένουμε να φτάσουν σύντομα άλλες ενημερώσεις όπως το tvOS 16, το watchOS 9 και το macOS Ventura. Ίσως το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας τους να έχει οριστεί στα μέσα ή στα τέλη Οκτωβρίου .

Σύμφωνα με μια αναφορά από το The Verge , η Apple ενδέχεται να αποκλείει τη λειτουργία iCloud Shared Photo Library από την κυκλοφορία του iOS 16 και μπορεί επίσης να φτάσει με την κυκλοφορία του iPadOS 16.

Επειδή η ιστοσελίδα του iOS 16 έδειχνε την ειδοποίηση για αυτήν την καθυστέρηση. Ξεχωριστά, μπορείτε επίσης να δείτε την πλήρη λίστα με τις επερχόμενες δυνατότητες του iOS 16 σε αυτό το άρθρο.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4927

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: