10 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου για Android

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στον κόσμο του Android, καθώς το Android έχει πολλές εφαρμογές που ανοίγουν τις πόρτες των δυνατοτήτων. Διαθέτει εφαρμογές διαθέσιμες στο επίσημο κατάστημά της για σχεδόν οτιδήποτε ή οποιαδήποτε εργασία, από έξυπνες αριθμομηχανές έως συστήματα πλοήγησης GPS που μας λένε ακριβώς πού βρισκόμαστε.

Όμως, εκτός από όλες τις δυνατότητές του, έχει πολλές εφαρμογές που επικεντρώνονται στο να κάνουν τους ανθρώπους να γελούν μέσω διασκεδαστικών λειτουργιών. Ως εκ τούτου, σήμερα θα συζητήσουμε τις εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν ή να αλλάζουν πρόσωπα.

Πώς να προσθέσετε γνωστά πρόσωπα στις Φωτογραφίες Google για εύκολη αναζήτηση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπων για Android

Αυτές οι εφαρμογές επικεντρώνονται στην τροποποίηση των φωτογραφιών σας για να τις κάνουν αστείες μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς, καθώς όλες αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξετε το πρόσωπό σας με τον σύντροφό σας, το παιδί σας ή οποιοδήποτε άλλο άτομο, κάτι που θα είναι διασκεδαστικό να έχετε συγκλονιστικά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, τώρα χωρίς να χάνουμε χρόνο, ας εξερευνήσουμε τη λίστα που αναφέρεται παρακάτω.

MSQRD

 

Μια από τις πιο χρησιμοποιημένες και γνωστές εφαρμογές που μας επιτρέπει να ανταλλάσσουμε πρόσωπα με οποιοδήποτε άτομο, και όχι μόνο, εκτός από τη δυνατότητα ανταλλαγής προσώπου, έχει και πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αν μιλάμε για διαθεσιμότητα, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Ενώ η λειτουργία του είναι πολύ απλή, καθώς πρέπει να επιλέξετε ένα από τα πρόσωπα που είναι ήδη διαθέσιμα στη συλλογή συσκευών, αυτό είναι.

Ασύρματη IP Camera Home Lite – Λευκό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το πιο συναρπαστικό με αυτή την καταπληκτική εφαρμογή είναι ότι απλώς κάνει τη δουλειά της σε πραγματικό χρόνο.

Face Changer 2

 

Αν θέλετε να διασκεδάσετε, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι αυτή είναι η ιδανική εφαρμογή για εσάς, καθώς σας επιτρέπει απλώς να αλλάξετε τα μάτια, τις μύτες, ακόμα και τα μαλλιά του ατόμου για να του δώσετε μια αστεία εμφάνιση.

Είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές της κατηγορίας του που σας επιτρέπει να ανταλλάξετε πρόσωπα με διάφορους τρόπους με δυνατότητες όπως αλλαγή τμημάτων του προσώπου. Επιπλέον, αυτή η εξαιρετική εφαρμογή διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα και εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως αυτόματη αλλαγή προσώπου, αυτόματη επιλογή προσώπου από τη συλλογή σας και πολλά άλλα.

Πώς να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας στο Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμη και αυτή η εξαιρετική εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάξετε πρόσωπα στην ίδια φωτογραφία ή δύο διαφορετικές εικόνες, γεγονός που κάνει αυτήν την εφαρμογή αρκετά διαφορετική από άλλες εφαρμογές.

Κάνε με γέρο

 

Αυτή η εφαρμογή έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά που απεικονίζει το ίδιο το όνομά της. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να γερνάει την εμφάνιση των προσώπων των ανθρώπων.

Η δουλειά του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά η λειτουργία του είναι αρκετά απλή, καθώς μπορείτε να φορτώσετε τη φωτογραφία που θέλετε να ρετουσάρετε και η ίδια η εφαρμογή θα κάνει όλη τη δουλειά. και στοιχηματίζω ότι τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν και θα σας κάνουν να γελάσετε.

5 καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε γυαλιά, μουστάκι και γένια για να δώσετε στη φωτογραφία σας μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή που είναι πολύ εύκολη στη χρήση και προσφέρει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες.

Face Swap Booth – Face Changer

Smartphone Xiaomi Redmi 9C, 4GB+ 128GB, 6,53″ HD+ Dot Drop Display 5000mAh (typ), con Face Unlock AI, 13 MP, Tripla Fotocamera, Grigio (Midnight Grey)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αναμφίβολα, είναι επίσης μια από τις καλύτερες εφαρμογές που αλλάζουν πρόσωπα δωρεάν και η πιο ενδιαφέρουσα που μπορούμε να βρούμε για Android και iOS. Διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να φαίνονται απίστευτα αστείες.

Επιπλέον, αυτή η εκπληκτική εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε πρόσωπα με τις αγαπημένες σας διασημότητες, διαθέτει προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας, προφορτωμένους τόνους δέρματος, δυνατότητα ανάμειξης και συνδυασμού χαρακτηριστικών του προσώπου και πολλά άλλα.

 

Όχι μόνο αυτό, ακόμη και αυτή η φοβερή εφαρμογή έχει ένα πιο ακριβές σύστημα που σας επιτρέπει να ανταλλάξετε μέρη του προσώπου σας με διασημότητες της στιγμής. Οπότε, βασικά, με όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, θα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πώς θα φαίνεστε αν είχατε τα μάτια του Μπραντ Πιτ ή τα μαλλιά του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, φυσικά, του Ντόναλντ Τραμπ.

Βίντεο Face Changer

 

Αυτή η καταπληκτική εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε κινούμενες εικόνες στόματος, χειλιών, ματιών και φρυδιών για να φαίνεται ότι το άτομο μιλάει. Και όχι μόνο αυτό, μπορείτε να προσθέσετε τη φωνή σας και στη συνέχεια να την τροποποιήσετε με πολλά φίλτρα.

Επιπλέον, αν μιλάμε για τη χρήση του, ας διευκρινίσουμε ότι είναι μια εύχρηστη και πολύ διασκεδαστική εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο που είναι πολύ καλό να τα κοινοποιείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

Face Swap – Φωτογραφία Face Swap

 

Αυτή η γνωστή εφαρμογή αλλάζει πρόσωπα που θα σας κάνει να γελάσετε για λίγο, καθώς περιέχει αρκετά εργαλεία για να κάνετε τη φωτογραφία σας πολύ αστεία.

Μεταξύ των βασικών εργαλείων επεξεργασίας που προσφέρει αυτή η γνωστή και εξαιρετική εφαρμογή, φυσικά, το Face Swap είναι: Επιλογή αποθήκευσης και ανοίγματος φωτογραφιών από τη συλλογή, το εφέ βόμβας (πολλοί άνθρωποι με ένα πρόσωπο), η δυνατότητα ανταλλαγής βλέμματος με διασημότητες , και ακόμη πολλά άλλα.

Το καλύτερο πράγμα που κάνει αυτή η εφαρμογή είναι τα αποτελέσματά της, καθώς όλες οι επεξεργασμένες φωτογραφίες φαίνονται ρεαλιστικές και, κυρίως, είναι πολύ αστείες. Λοιπόν, τι περιμένεις? Δοκίμασέ το τώρα.

Multi Face Blender

 

Αυτή η εκπληκτική εφαρμογή είναι αρκετά διαφορετική από τις άλλες, καθώς σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε περισσότερα από ένα πρόσωπα τη φορά. αναμιγνύει τα διαφορετικά πρόσωπα και σας δείχνει ένα μόνο αποτέλεσμα.

Πρέπει να φορτώσετε τις φωτογραφίες που θέλετε να αναμίξετε και, στη συνέχεια, να τις ρετουσάρετε εάν χρειάζεται. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα εργαλεία, τα οποία περιλαμβάνουν μια γόμα για τη διόρθωση ορισμένων εξαρτημάτων, τη φωτεινότητα, το χρώμα, τις ρυθμίσεις κορεσμού και πολλά άλλα.

Αναρρώνω

 

Λοιπόν, το Reface είναι ίσως η καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή ανταλλαγής προσώπου που είναι διαθέσιμη για smartphone Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ανταλλάξετε το πρόσωπό σας με μια διασημότητα, έναν υπερήρωα, ένα τηλεοπτικό αστέρι ή οποιαδήποτε φωτογραφία ενός ανθρώπου.

Σας επιτρέπει επίσης να αλλάζετε το πρόσωπό σας σε βίντεο. Όλα είναι καλά σε αυτήν την εφαρμογή, αλλά ορισμένα σφάλματα μερικές φορές διακόπτουν την εφαρμογή.

FacePlay

 

Το FacePlay μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Reface που παραθέσαμε παραπάνω. Αυτή είναι ελαφρώς διαφορετική από τις περισσότερες από τις άλλες εφαρμογές του άρθρου. Διαθέτει βίντεο με διάφορα μοντέλα. πρέπει να επιλέξετε ένα και να προσθέσετε το πρόσωπό σας για να το αλλάξετε.

Ενώ η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής και έχει καλύτερες δυνατότητες, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου της ήταν κλειδωμένο. Πρέπει να ξεκλειδώσετε αυτά τα στοιχεία κάνοντας αγορές εντός εφαρμογής.

FaceApp

 

Εάν ενδιαφέρεστε για μια εφαρμογή ανταλλαγής προσώπου που βασίζεται σε AI για Android, τότε το FaceApp μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η εφαρμογή είναι αρκετά ικανή να μετατρέψει τη selfie σας σε πορτρέτο μοντελοποίησης. Η εφαρμογή έχει ληφθεί πάνω από 500 εκατομμύρια φορές και είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής προσώπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το FaceApp παρέχει λειτουργίες όπως Ανταλλαγή φύλου, Φίλτρο για ηλικιωμένους και νέους, εναλλαγή προσώπου με φίλους και άλλα. Εκτός από αυτό, το FaceApp μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την επεξεργασία λήψεις πορτρέτου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες AI για να προσθέσετε γένια, να αλλάξετε το χτένισμά σας, να προσθέσετε δημιουργικά εφέ φωτός κ.λπ.

Όλες αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Face Swap για Android και όλες είναι δωρεάν και διαθέσιμες στο Google Play Store. Λοιπόν, τι περιμένεις? Πηγαίνετε και κάντε λήψη τώρα και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top