εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Android είναι αυτή τη στιγμή το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά.

Δεδομένου ότι το Android βασίζεται σε Linux και είναι από τη φύση του ανοιχτού κώδικα, μπορούμε να απολαύσουμε ορισμένες προηγμένες εφαρμογές.

Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για σχεδόν όλα τα διαφορετικά πράγματα στο Google Play Store. Ομοίως, λίγες εφαρμογές για Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του υπολογιστή.

Λοιπόν, ο έλεγχος των υπολογιστών μέσω Android είναι κάτι που όλοι θέλουμε. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε απεγνωσμένα να ελέγξουμε τον υπολογιστή από το Android.

Ευτυχώς, ορισμένες εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για τον έλεγχο του υπολογιστή σας μέσω τοπικού WiFi, Bluetooth κ.λπ.

 

Διαβάστε επίσης: 12 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί και εκτός σύνδεσης κατασκευαστές ιστοτόπων

 

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή

Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο του υπολογιστή από το Android.

Το υπέροχο με αυτές τις εφαρμογές είναι ότι διαθέτουν επίσης δυνατότητες κοινής χρήσης οθόνης για να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο σε επιτραπέζιους υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές. ‘Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τις καλύτερες εφαρμογές Android για τον έλεγχο του υπολογιστή σας.

1. Chrome Remote Control

 

Τηλεχειριστήριο Chrome
εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

 

Το τηλεχειριστήριο Chrome χρησιμεύει ως ένας εύκολος τρόπος για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή του σπιτιού ή της εργασίας σας εξ αποστάσεως.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές για έλεγχο υπολογιστή, το Τηλεχειριστήριο Chrome είναι πιο εύκολο στη χρήση και είναι γρήγορο, απλό και δωρεάν.

Με το τηλεχειριστήριο Chrome, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε όπως θέλετε, χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή τη συσκευή σας Android ή iOS.

Για τον έλεγχο του υπολογιστή από το Android, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν και να ρυθμίσουν το Τηλεχειριστήριο Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και στο smartphone τους.

Μόλις συνδεθούν, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν εύκολα την οθόνη του υπολογιστή από το smartphone τους.

2. Teamviewer for Remote Control

Teamviewer για τηλεχειριστήριο

Λοιπόν, το TeamViewer είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης για Windows, Android, iOS και macOS.

Το καλό του TeamViewer είναι ότι δεν χρειάζεται να συνδεθούν και οι δύο συσκευές στο ίδιο δίκτυο WiFi για να ξεκινήσει μια απομακρυσμένη συνεδρία.

Πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή και στις δύο συσκευές και να μοιραστείτε το User ID και τον κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στην απομακρυσμένη συσκευή.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το TeamViewer για να ελέγξετε το Android από iOS, τα Windows από το iOS κ.λπ.

3. Unified Remote

Ενοποιημένο τηλεχειριστήριο

 

Το Unified Remote είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τη διαχείριση ενός υπολογιστή από μια συσκευή Android. Το Unified Remote είναι πιο χρήσιμο επειδή μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε το BlueTooth είτε το WiFi για τον έλεγχο του συστήματος.

Μόλις εγκατασταθεί σε Android, το Unified Remote μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε τηλεχειριστήριο WiFi ή BlueTooth για υπολογιστή. Υποστηρίζει υπολογιστές Windows, Mac και Linux και το τμήμα εγκατάστασης διακομιστή είναι σχετικά εύκολο.

Η πλήρης έκδοση του Unified Remote σάς προσφέρει 90+ τηλεχειριστήρια, την επιλογή δημιουργίας προσαρμοσμένων τηλεχειριστηρίων, ενεργειών υπερύθρων, ενεργειών NFC, υποστήριξης Android wear και πολλά άλλα.

4. PC Remote

Τηλεχειριστήριο Η/Υ

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:Laptop Lenovo Legion 5 15.6″ (Intel® Core™ i7-10875H/32GB/1TB SSD/GeForce RTX 2070) 15IMHG0

 

Το PC Remote from Monect είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή τηλεχειρισμού για Android που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μέσω WiFi ή Android.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να εγκαταστήσετε τον δέκτη PC Remote στον υπολογιστή πριν χρησιμοποιήσετε το PC Remote.

Μόλις εγκατασταθεί, συνδέστε την εφαρμογή για κινητά με τον δέκτη υπολογιστή. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να παίξετε όλα τα είδη παιχνιδιών υπολογιστή, να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ συσκευών ή να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του υπολογιστή σας.

Συνολικά, το PC Remote είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τον έλεγχο ενός υπολογιστή από το Android.

5. KiwiMote

KiwiMote

Το υπέροχο με το KiwiMote είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τους υπολογιστές τους μέσω Android μέσω WiFi. Ωστόσο, ο υπολογιστής σας πρέπει να έχει εγκαταστήσει Java για να τρέξει το KiwiMote.

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για το Kiwimote είναι ότι είναι διαθέσιμο και σε υπολογιστές Windows, Mac και Linux. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε υπολογιστές με Windows, Linux και Mac μέσω Android.

6. VNC Viewer

VNC Viewer

Είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android που βασίζονται σε τηλεχειριστήριο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του υπολογιστή από smartphone Android.

Το καλύτερο πράγμα για το VNC Viewer είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις οθόνες του υπολογιστή τους.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το VNC Viewer προσφέρει επίσης στους χρήστες μερικές άλλες δυνατότητες όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμός, πληκτρολόγιο Bluetooth κ.λπ.

7. Splashtop Personal

Splashtop Personal
εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

 

Αν ψάχνετε για την πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή εφαρμογή απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για το smartphone Android σας, τότε το Splashtop Personal μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold 5G Smartphone

 

Μάντεψε? Το Splashtop Personal επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους υπολογιστές τους με Windows χρησιμοποιώντας μια συσκευή Android.

Ένα άλλο πράγμα για το Splashtop Personal είναι ότι προσφέρει υψηλή ανάλυση, ροή βίντεο και ήχου σε πραγματικό χρόνο από την κάμερα web του υπολογιστή.

8. Remote Link

Απομακρυσμένη σύνδεση
εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

 

Το Remote Link από την ASUS είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Η εφαρμογή προσφέρει όλα όσα περιμένετε από μια εφαρμογή απομακρυσμένης πρόσβασης.

Η εφαρμογή μετατρέπει το τηλέφωνο ή το tablet Android σας σε τηλεχειριστήριο WiFi ή Bluetooth για τον υπολογιστή σας. Μετατρέπει την οθόνη του τηλεφώνου σας σε ασύρματη επιφάνεια αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του υπολογιστή.

Διαθέτει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τηλεχειριστήριο touchpad, τηλεχειριστήριο πληκτρολογίου, τηλεχειριστήριο παρουσίασης, τηλεχειριστήριο πολυμέσων κ.λπ.

9. DroidMote

DroidMote
εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

 

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:Τηλεόραση Sony 43″ Smart Android TV ELED 4K UHD KD43XH8096

 

Με το DroidMote, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν συσκευές Android, Linux, Windows ή Chrome OS από την άνεση του καναπέ τους.

Για να ξεκινήσετε μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας με το DroidMote, οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα-πελάτη διακομιστή στην άλλη συσκευή.

Η εφαρμογή δεν είναι πολύ δημοφιλής, αλλά είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τον υπολογιστή σας.

10. Microsoft Remote Desktop

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Microsoft
εφαρμογές Android για έλεγχο υπολογιστή το 2022

 

Το Remote Desktop 8 από τη Microsoft είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ή εικονική εφαρμογή.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όλα τα άλλα, το Remote Desktop 8 δεν λειτουργεί με Linux ή macOS. Αντίθετα, είναι συμβατό μόνο με το λειτουργικό σύστημα Windows όπως τα Windows 10, Windows 7, Windows XP και άλλα.

Το μόνο μειονέκτημα του Remote Desktop 8 είναι ότι είναι λίγο περίπλοκη η εγκατάσταση. Πρέπει να προετοιμάσετε τον υπολογιστή σας για να αποδεχτεί τα αιτήματα απομακρυσμένης σύνδεσης από ένα Android.

Το Microsoft Remote Desktop υποστηρίζει επίσης υψηλής ποιότητας ροή βίντεο και ήχου.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τον υπολογιστή σας μέσω ενός smartphone.

Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές σαν αυτές, φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:ΚΑΡΕΚΛΑ GAMING VAYNE

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: