Εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp για Android

Το WhatsApp, που κυκλοφόρησε αρχικά ως εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, έγινε αναγκαιότητα για πολλούς. Η εφαρμογή σας παρέχει πλέον πολλές μορφές επικοινωνίας, όπως βιντεο/φωνητικές κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων και άλλα.

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το WhatsApp για να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις με φίλους, μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους σας, μπορεί να έχετε νιώσει την ανάγκη να καταγράψετε τις βιντεοκλήσεις κάποια στιγμή. Δυστυχώς, το WhatsApp δεν επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν φωνητικές κλήσεις για αυθεντικούς λόγους.

Δεδομένου ότι το WhatsApp δεν σας επιτρέπει να καταγράφετε κλήσεις φωνής/βίντεο, πρέπει να βασίζεστε σε εφαρμογές τρίτων για την εγγραφή των βιντεοκλήσεων που πραγματοποιούνται από τον λογαριασμό σας. Ως εκ τούτου, εάν σας ενδιαφέρει η εγγραφή βιντεοκλήσεων στο WhatsApp, μπορεί να βρείτε αυτόν τον οδηγό πολύ χρήσιμο.

Πώς να μεταδώσετε το Skype σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp για Android

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές εγγραφής οθόνης για την εγγραφή βιντεοκλήσεων WhatsApp . Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές εγγραφής οθόνης στο Google Play Store που λειτουργούν με το WhatsApp και μπορούν να καταγράφουν βιντεοκλήσεις με φωνή. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp .

1. Βιντεοκλήση, Εγγραφή οθόνης

 

Το Video Call, Screen Recorder είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να καταγράφετε βιντεοκλήσεις. Στην πραγματικότητα είναι μια συσκευή εγγραφής οθόνης που μπορεί να καταγράψει οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε βιντεοκλήσεις WhatsApp και να τις αποθηκεύσετε απευθείας στην κάρτα SD σας. Το καλό με το Video Call Screen Recorder είναι ότι μπορεί επίσης να εγγράψει την εσωτερική φωνή ήχου.

5 καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ το Video Call, Screen Recorder είναι μια χρήσιμη εφαρμογή, έχει μερικά μειονεκτήματα. Μερικές φορές η εφαρμογή αποτυγχάνει να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης, ακόμη και μερικές φορές, η εσωτερική ακουστική φωνή αποτυγχάνει να ηχογραφήσει.

2. AZ Screen Recorder

 

Αν ψάχνετε για μια σταθερή, υψηλής ποιότητας, δωρεάν συσκευή εγγραφής οθόνης για Android για την εγγραφή βιντεοκλήσεων WhatsApp, πρέπει να δοκιμάσετε το AZ Screen Recorder. Είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί να καταγράφει βιντεοκλήσεις από διάφορες εφαρμογές.

Μόλις εγκατασταθεί, το AZ Screen Recorder προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αιωρούμενο κουμπί για να καταγράψετε την οθόνη σας Android.

Εάν θέλετε να καταγράψετε τις βιντεοκλήσεις WhatsApp, πρέπει να πραγματοποιήσετε την κλήση και να ξεκινήσετε την εγγραφή της οθόνης σας. Το AZ Screen Recorder μπορεί να καταγράψει ολόκληρη τη συνομιλία βιντεοκλήσης μαζί με τον ήχο.

3. Εγγραφή βίντεο για Whatsapp Vi

 

Το Video Recorder For Whatsapp Vi είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης Android που μπορεί να καταγράφει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις υψηλής ποιότητας.

Το καλό με το Video Recorder For Whatsapp Vi είναι ότι λειτουργεί με κάθε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που υποστηρίζει βιντεοκλήσεις.

Apple iPhone 13 Pro Max (256 GB) – Sierra Blue(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να καταγράψετε βιντεοκλήσεις WhatsApp, πρέπει να ενεργοποιήσετε την εγγραφή οθόνης της εφαρμογής πριν ξεκινήσει η κλήση σας. Το Video Recorder For WhatsApp Vi αποθήκευσε κάθε εγγραφή βιντεοκλήσης στο φάκελο App του Video Recorder For Whatsapp Vi.

4. Videoshow Screen Recorder

 

Το Videoshow Screen Recorder είναι μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για την εγγραφή του παιχνιδιού ενώ παίζετε, τη λήψη της οθόνης και πολλά άλλα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε και τις βιντεοκλήσεις σας στο WhatsApp. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές εγγραφής βίντεο οθόνης, το Videoshow Screen Recorder έχει μια πιο καθαρή διεπαφή και η ίδια η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση.

Εκτός από τις βιντεοκλήσεις WhatsApp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Videoshow Screen Recorder για εγγραφή ζωντανών εκπομπών, λήψη στιγμιότυπων οθόνης και βίντεο εκμάθησης οθόνης. Η premium έκδοση της εφαρμογής σάς προσφέρει δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

5. XRecorder

 

Το XRecorder, ή το Inshot Screen Recorder, είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης ομαλά και καθαρά. Όπως η συσκευή εγγραφής οθόνης Videoshow, το XRecorder χρησιμοποιείται κυρίως για την εγγραφή βίντεο παιχνιδιού.

Οι χρήστες του YouTube χρησιμοποιούν επίσης την εφαρμογή για την εγγραφή και την κοινή χρήση εκπαιδευτικών βίντεο HD για smartphone. Αν μιλάμε για εγγραφή βιντεοκλήσεων, το XRecorder μπορεί να καταγράφει βιντεοκλήσεις WhatsApp, αλλά ο ήχος μπορεί μερικές φορές να μην λειτουργεί.

Εκτός από τις βιντεοκλήσεις WhatsApp, το XRecorder μπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο από το Messenger, το Instagram, το Telegram, το Signal και μερικές άλλες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

 

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για την εγγραφή βιντεοκλήσεων WhatsApp. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους εγγραφής βιντεοκλήσεων στο WhatsApp, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian