εφαρμογές κλήσης για Android

15 καλύτερες εφαρμογές κλήσης για συσκευή Android το 2023

Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που βασιζόμαστε στον πάροχο τηλεπικοινωνιών και στα πακέτα κλήσεων για να πραγματοποιούμε κλήσεις. Αυτές τις μέρες, πολλές δωρεάν εφαρμογές τηλεφωνικών κλήσεων είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με τις καλύτερες εφαρμογές κλήσεων, δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε εκατοντάδες δολάρια μηνιαίως για να καλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας.

Έτσι, αν είστε από αυτούς που αγαπούν να καλούν περισσότερο από το μήνυμα, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android smartphone σας.

Λίστα με τις 15 καλύτερες εφαρμογές κλήσεων για συσκευή Android

Αυτές οι εφαρμογές κλήσεων για Android χρειάζονται WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να πραγματοποιήσουν μια κλήση. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες εφαρμογές κλήσεων για Android smartphones.

1. Skype

Με τα χρόνια, το Skype έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα για την πραγματοποίηση κλήσεων φωνής και βίντεο. Με το Skype, κάποιος μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει πεντακάθαρες φωνητικές κλήσεις σε οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο δωρεάν.

Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να κάνετε δωρεάν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις σε οποιονδήποτε άλλο στο Skype μέσω ενός ιδιωτικού αριθμού. Προσφέρει επίσης άλλες επιλογές, όπως βιντεοκλήσεις, συνομιλία, σύνδεση SMS και επιλογές κοινής χρήσης.

2. Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες για Android και iOS. Η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει την ποιότητα, την ταχύτητα και την ασφάλεια της υπηρεσίας φωνητικών κλήσεων.

Η επιλογή φωνητικής κλήσης στο Telegram είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στην εφαρμογή για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Έτσι, το Telegram είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή κλήσης που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει.

3. WhatsApp

Είναι ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους messenger παγκοσμίως και το WhatsApp είναι διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες όπως το iPhone, το Blackberry, το Android και τα Windows. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε φίλους του WhatsApp με μια λειτουργία κλήσης.

Πρόσφατα, το WhatsApp απέκτησε επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως εξαφανίζονται μηνύματα, υπηρεσία πληρωμών για την Ινδία και πολλά άλλα.

4. Viber

εφαρμογές κλήσης για Android

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εφαρμογή κλήσεων για android για να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα κειμένου και πολυμέσων, μηνύματα βίντεο και να μοιράζεστε την τρέχουσα τοποθεσία σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Viber.

Μπορείτε να κάνετε τις συνομιλίες συναρπαστικές χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικά μηνύματα για έως και 100 συμμετέχοντες. Η ειδοποίηση push θα κάνει το Viber πιο εύκολο να δει ποιος σας καλεί, ώστε να μην χάσετε την κλήση Viber ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τη δείτε τη στιγμή της κλήσης.

5. Γραμμή

Το Line είναι επίσης μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή δωρεάν κλήσεων για android που δίνει στους χρήστες εξαιρετικές δυνατότητες για να πραγματοποιούν δωρεάν φωνητικές κλήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται πολυμέσα και μηνύματα κειμένου με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις παγκοσμίως σε οποιονδήποτε χρήστη γραμμής στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας.

6. KakaoTalk

Το KakaoTalk είναι βασικά μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που συνδέει τους ανθρώπους και τον κόσμο. Το καλό με το KakaoTalk είναι ότι λειτουργεί σε φορητές συσκευές, επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητές συσκευές.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, το KakaoTalk σάς προσφέρει επιλογές φωνητικών κλήσεων 1:1 ή ομαδικές. Επιπλέον, παρέχει αρκετά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα αλλαγής της φωνής σας, πολλαπλών εργασιών ενώ βρίσκεστε σε κλήσεις φωνής και βίντεο κ.λπ.

7. Αγγελιαφόρος

Το Messenger από το Facebook είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή φωνητικών κλήσεων για Android. Αν και η ανταλλαγή μηνυμάτων υπερέχει στην ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου, εξακολουθεί να προσφέρει δυνατότητες φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

Η εφαρμογή Messenger έχει επίσης υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το Messenger για να καλέσετε τους φίλους σας χρησιμοποιώντας λειτουργικά συστήματα iOS, Android ή επιτραπέζιου υπολογιστή.

8. Google Meet

εφαρμογές κλήσης για Android

Το Google Meet, παλαιότερα γνωστό ως Google Duo, είναι μια εφαρμογή βιντεοκλήσεων για Android που σας επιτρέπει να καλείτε άμεσα με βίντεο τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

Πώς να παρακολουθείτε κλήσεις WhatsApp (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η πανδημία COVID-19 έδωσε τεράστια ώθηση στο Google Meet. Πολλοί εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και οικογένειες βασίστηκαν σε αυτό για επικοινωνία.

Με το Google Meet, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση ένας προς έναν ή ομαδική βιντεοκλήση με έως και 100 συμμετέχοντες κ.λπ. Έχετε ακόμη και την επιλογή να αλλάξετε το φόντο κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης.

9. GrooVe IP VoIP Κλήσεις & Κείμενα

Η εφαρμογή παρέχει έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου των ΗΠΑ για να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, μπορείτε να καλέσετε και να στείλετε μηνύματα σε πραγματικούς αριθμούς τηλεφώνου των ΗΠΑ και του Καναδά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Voice over IP (VoIP).

Το GrooVe IP λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή Android, κινητό τηλέφωνο ή tablet, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε κλήσεις χρησιμοποιώντας τη σύνδεση δεδομένων της συσκευής (WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας).

10. Signal Private Messenger

εφαρμογές κλήσης για Android

Χρησιμοποιώντας το Signal, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα αποφεύγοντας τις χρεώσεις SMS, να δημιουργείτε ομάδες για συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με όλους τους φίλους σας ταυτόχρονα και να μοιράζεστε πολυμέσα ή συνημμένα, όλα με απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε πεντακάθαρες τηλεφωνικές κλήσεις σε άτομα που ζουν σε όλη την πόλη ή στον ωκεανό χωρίς χρεώσεις για μεγάλες αποστάσεις.

11. Κείμενο τώρα

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις και να στέλνετε δωρεάν SMS. Το καλύτερο πράγμα για το TextNow είναι ότι δίνει στους χρήστες έναν αποκλειστικό αριθμό για να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις στο iPhone (8 καλύτερες μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όχι μόνο αυτά, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Έτσι, εάν οι συγγενείς ή οι φίλοι σας βρίσκονται στις ΗΠΑ ή στον Καναδά, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

12. Dingtone

εφαρμογές κλήσης για Android

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που επικεντρώνεται στις κλήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Dingtone για να πραγματοποιείτε απεριόριστες δωρεάν κλήσεις και να στέλνετε απεριόριστα μηνύματα κειμένου σε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί δεδομένα WiFi και 3G/4G για την πραγματοποίηση κλήσεων.

Πώς να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις Android από τα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μόλις εγγραφείτε στο Dingtone, θα λάβετε δωρεάν έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου των ΗΠΑ, τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις. Όχι μόνο αυτά, αλλά και το Dingtone επιτρέπει στους χρήστες να καλούν οποιονδήποτε αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου σε περισσότερες από 200 χώρες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

13. Talkatone

Είναι πολύ δημοφιλές στους χρήστες Android και είναι μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλήσεων που μπορείτε να απολαύσετε στο smartphone σας Android. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να πραγματοποιεί δωρεάν κλήσεις.

Σύντομα το WhatsApp θα επιτρέψει την κοινή χρήση φωνητικών σημειώσεων ως κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σάς παρέχει επίσης έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους. Επιπλέον, το Talkatone επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κείμενο στην πλατφόρμα και μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε χρήστες των ΗΠΑ και του Καναδά δωρεάν.

14. JioCall

εφαρμογές κλήσης για Android

Εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες Reliance Jio, το JioCall μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις από τον σταθερό σας αριθμό Jio.

Το WhatsApp εργάζεται για την επαλήθευση σε δύο βήματα &Ταπετσαρία φωνητικών κλήσεων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι μια εφαρμογή που απαιτεί ενεργή σύνδεση Jio για την πραγματοποίηση δωρεάν κλήσεων φωνής και βίντεο HD. Εκτός από αυτό, φέρνει επίσης λειτουργίες VoLTE φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων υψηλής ευκρίνειας.

15. Wickr Me

εφαρμογές κλήσης για Android
εφαρμογές κλήσης για Android

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να συνδεθείτε άμεσα με τους φίλους και τους συγγενείς σας, το Wickr Me μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Με το Wickr Me, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε πλήρως κρυπτογραφημένες φωνητικές κλήσεις. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεστε αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email για να εγγραφείτε στο Wickr Me.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις σε φίλους και συγγενείς σας με αυτές τις εφαρμογές Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *