εφαρμογή «Μετάβαση σε Android»

Η Google λανσάρει την εφαρμογή «Μετάβαση σε Android» για χρήστες iOS

Η Google κυκλοφόρησε τη νέα της εφαρμογή « Μετάβαση σε Android » στο Appstore για χρήστες iOS. Η εταιρεία κάνει βήματα για να βοηθήσει τους νέους πελάτες να κάνουν το επόμενο τηλέφωνό τους Android.

Πρόσφατα, η Google επιβεβαίωσε επίσης ότι θα προσθέσει σύντομα τη λειτουργία Picture-in-Picture στο YouTube για χρήστες iOS .

Η «Μετάβαση σε Android» της Google θα διευκολύνει πολύ τους χρήστες iOS που θέλουν να κάνουν μετάβαση στη Συσκευή Android. Προς το παρόν, αυτή η εφαρμογή  δεν είναι προσβάσιμη σε όλους .

Η Google λανσάρει την εφαρμογή «Μετάβαση σε Android» για χρήστες iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Google διευκόλυνε τους χρήστες iOS να αλλάξουν σε Android

 

Το 2015, η Apple κυκλοφόρησε επίσης τη δική της εφαρμογή για χρήστες Android στο iOS, η οποία ονομάζεται «Μετακίνηση σε iOS». Μετά από πολύ καιρό, η Google ανακάλυψε για τη μετατόπιση της ανησυχίας από το iOS σε Android και τώρα έρχονται με τη δική τους εφαρμογή λύσης.

Σύμφωνα με το 9to5Google , η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα αντιγραφής «φωτογραφιών, βίντεο, επαφών και συμβάντων ημερολογίου» από το iPhone σας στο νέο σας τηλέφωνο Android. Δυστυχώς, η εφαρμογή Switch to Android της Google δεν περιλαμβάνει τη μετεγκατάσταση των εφαρμογών των χρηστών.

Η εφαρμογή επισημαίνει συγκεκριμένα το τμήμα iMessage λόγω της σημασίας του και καθοδηγεί επίσης τους χρήστες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του iMessage πριν από την αλλαγή.

Αυτή η διαδικασία δεν απαιτεί σύνδεση με καλώδιο δεδομένων ή οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κωδικού QR. Ωστόσο, η μεταφορά δεδομένων πραγματοποιείται στην πραγματικότητα μέσω του Λογαριασμού σας Google και των προτιμήσεων του Google Drive.

6 σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη μετάβαση σε τεχνολογία που βασίζεται στο cloud(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Google έχει συμπεριλάβει μια μέθοδο αντιγραφής δεδομένων από το iCloud στο Google Drive, όπου έχετε 15 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν. Μετά από αυτήν τη διαδικασία μετεγκατάστασης, όλα τα δεδομένα σας θα ρυθμιστούν καθώς οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας iCloud λαμβάνουν χώρα στις Φωτογραφίες Google, τα συμβάντα σας θα επισημαίνονται στο Ημερολόγιο Google κ.λπ.

Η Google ανέφερε επίσης ότι θα το διευκόλυνε και θα βελτιωνόταν σύντομα, επιτρέποντας τη μετεγκατάσταση περισσότερων δεδομένων εφαρμογών.

Αυτήν τη στιγμή, η εφαρμογή βρίσκεται σε κατάσταση μη λίστας του AppStore, πράγμα που σημαίνει ότι το iOS δεν μπορεί να την αναζητήσει και να την εγκαταστήσει απευθείας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή “Μετάβαση σε Android” με αυτόν τον σύνδεσμο .

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *