Ειδοποιήσεις γενεθλίων Facebook :Ενεργοποίηση σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Ας το παραδεχτούμε, το να θυμόμαστε τα γενέθλια όλων των φίλων μας από το τοπικό και κοινωνικό δίκτυο θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο έργο. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε τα γενέθλια του κλειστού μας. Μπορείτε να ελέγχετε τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα.

Ο κορυφαίος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης του Facebook προσφέρει μια ειδική ενότητα που δείχνει τα γενέθλια. Η ενότητα γενεθλίων εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της ροής ειδήσεων του Facebook και κάνοντας κλικ σε αυτήν, μπορείτε να ελέγξετε τα επερχόμενα γενέθλια.

Ωστόσο, τι γίνεται αν δεν χρησιμοποιείτε το Facebook κάθε μέρα ή συχνά ξεχνάτε να ελέγχετε την ενότητα Γενέθλια; Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook. Αν θέλεις μπορείς και να λάβεις Ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook μέσω email ή SMS.

Ίσως σας ενδιαφέρει ποιος είδε το προφίλ και τα βίντεό σας στο TikTok

Ειδοποιήσεις γενεθλίων Facebook: Πώς να το ενεργοποιήσετε;

Επομένως, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω είναι απλά βήματα για να ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Ενεργοποιήστε την Ειδοποίηση γενεθλίων του Facebook στην επιφάνεια εργασίας

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Facebook στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση γενεθλίων στο Facebook. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook στην επιφάνεια εργασίας σας.

1. Ανοίξτε το Facebook.com και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος στην επάνω δεξιά γωνία. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Αυτό θα ανοίξει τις Ρυθμίσεις Facebook. Εδώ πρέπει να κάνετε κλικ στο Ειδοποιήσεις.

Ειδοποιήσεις

3. Στις Ειδοποιήσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Γενέθλια.

Γενέθλια

3. Τώρα ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook.

Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook

4. Στη συνέχεια, στο “Πού λαμβάνετε αυτές τις ειδοποιήσεις”, επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε. Εάν ενεργοποιήσετε το Email, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook μέσω email.

επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε

5. Η επιλογή του SMS θα στείλει ένα SMS που θα σας υπενθυμίζει τα γενέθλιά σας.

6. Έχετε επίσης την επιλογή να αποφασίσετε εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για επερχόμενα ή καθυστερημένα γενέθλια. Αν δεν θέλετε να ξεχάσετε τα γενέθλια των κοντινών σας προσώπων, ενεργοποιήστε το Ερχόμενα γενέθλια ολισθητής.

Ερχόμενα γενέθλια

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook για υπολογιστές.

Ενεργοποιήστε την Ειδοποίηση γενεθλίων του Facebook στο κινητό

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook για κινητά για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook. Είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook στο κινητό. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα. Τα βήματα για το iPhone είναι σχεδόν τα ίδια.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook στο smartphone σας και πατήστε το χάμπουργκερ μενού στην επάνω δεξιά γωνία.

μενού χάμπουργκερ

2. Αυτό θα ανοίξει το Μενού Facebook, θα μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα πατήσετε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

3. Στις ρυθμίσεις του Facebook, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ειδοποιήσεις. Στη συνέχεια, πατήστε στο Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων

4. Στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, πατήστε Γενέθλια.

Γενέθλια

5. Στην οθόνη ειδοποιήσεων γενεθλίων, ενεργοποιήστε την επιλογή που προτιμάτε. Εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο στο Facebook, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το ‘Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook“μόνο.

Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook

6. Εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push στο τηλέφωνό σας, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το «Σπρώξτε‘. Ομοίως, ενεργοποιήστε τις επιλογές λήψης ειδοποιήσεων γενεθλίων μέσω email ή SMS.

7. Όπως και η έκδοση για υπολογιστές, έτσι και η εφαρμογή για κινητά για το Facebook σας το επιτρέπει λαμβάνετε ειδοποιήσεις για επερχόμενα και καθυστερημένα γενέθλια. Πατώντας στην εναλλαγή δίπλα σε κάθε επιλογή θα ενεργοποιηθούν/απενεργοποιηθούν οι ειδοποιήσεις.

Έτσι είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε την Ειδοποίηση γενεθλίων στο Facebook για κινητά.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook;

Μόλις ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων, το Facebook θα σας ειδοποιεί για κάθε επερχόμενο γενέθλιο.

Ωστόσο, εάν θέλετε ποτέ να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, επιλέξτε Γενέθλια και, στη συνέχεια, σβήνω το “Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook”

Γιατί δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση γενεθλίων μου στο Facebook;

Εάν οι ειδοποιήσεις γενεθλίων δεν εμφανίζονται στο Facebook, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων γενεθλίων δεν είναι απενεργοποιημένες.

Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένο, αλλά δεν λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων, μπορεί να το χάσατε. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την επιλογή Allow Notifications στην επιλογή Facebook για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μερικά άλλα πράγματα εάν οι Ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook δεν εμφανίζονται. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

  • Βεβαιωθείτε ότι οι ειδοποιήσεις γενεθλίων είναι ενεργοποιημένες.
  • Το Facebook μπορεί να αντιμετωπίζει διακοπή διακομιστή.
  • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης και τα cookie.
  • Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Facebook για κινητά είναι ενημερωμένη.

Αυτές οι δύο απλές μέθοδοι θα σας βοηθήσουν ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να μην ξεχάσετε την ημερομηνία γέννησης των κλειστών σας. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις Facebook σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές

Πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook

Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *