Ειδοποιήσεις γενεθλίων Facebook: Ενεργοποίηση στην επιφάνεια εργασίας & Κινητό

Ειδοποιήσεις γενεθλίων Facebook: Ενεργοποίηση στην επιφάνεια εργασίας & Κινητό

Ας το παραδεχτούμε, το να θυμόμαστε τα γενέθλια όλων των φίλων μας από το τοπικό και κοινωνικό δίκτυο θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο έργο. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε τα γενέθλια του κλειστού μας. Μπορείτε να ελέγχετε τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης καθημερινά για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα.

Ο κορυφαίος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης του Facebook προσφέρει μια ειδική ενότητα που δείχνει τα γενέθλια. Η ενότητα γενεθλίων εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της ροής ειδήσεων του Facebook και κάνοντας κλικ σε αυτήν, μπορείτε να ελέγξετε τα επερχόμενα γενέθλια.

Ωστόσο, τι γίνεται αν δεν χρησιμοποιείτε το Facebook κάθε μέρα ή συχνά ξεχνάτε να ελέγχετε την ενότητα Γενέθλια; Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook μέσω email ή SMS επίσης.

10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Ειδοποιήσεις γενεθλίων Facebook: Πώς να το ενεργοποιήσετε;

Επομένως, εάν ψάχνετε τρόπους για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Ακολουθούν απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Ενεργοποιήστε την Ειδοποίηση γενεθλίων του Facebook στην επιφάνεια εργασίας

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Facebook στον υπολογιστή/φορητό υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση γενεθλίων στο Facebook. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook στην επιφάνεια εργασίας σας.

1. Ανοίξτε το Facebook.com και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος στην επάνω δεξιά γωνία. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε « Ρυθμίσεις ».

2. Αυτό θα ανοίξει τις Ρυθμίσεις Facebook. Εδώ πρέπει να κάνετε κλικ στις Ειδοποιήσεις .

Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στις Ειδοποιήσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στα Γενέθλια .

4. Τώρα ενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο « Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook ».

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη συνέχεια, στο “Πού λαμβάνετε αυτές τις ειδοποιήσεις”, επιλέξτε την επιλογή που προτιμάτε . Εάν ενεργοποιήσετε το Email, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις γενεθλίων στο facebook μέσω email.

5. Η επιλογή του SMS θα στείλει ένα SMS που θα σας υπενθυμίζει τα γενέθλιά σας.

6. Έχετε επίσης την επιλογή να αποφασίσετε εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για επερχόμενα ή καθυστερημένα γενέθλια. Εάν δεν θέλετε να ξεχάσετε τα γενέθλια των κοντινών σας προσώπων, ενεργοποιήστε το ρυθμιστικό ‘ Επερχόμενα γενέθλια ‘.

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook για υπολογιστές.

Ενεργοποιήστε την Ειδοποίηση γενεθλίων του Facebook στο κινητό

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook για κινητά για να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook. Είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων του Facebook στο κινητό. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα. Τα βήματα για το iPhone είναι σχεδόν τα ίδια.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Facebook στο smartphone σας και πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Αυτό θα ανοίξει το Μενού του Facebook, θα μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα πατήσετε Ρυθμίσεις .

 

3. Στις ρυθμίσεις του Facebook, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ειδοποιήσεις. Στη συνέχεια, πατήστε στις Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων .

 

4. Στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, πατήστε Γενέθλια .

 

5. Στην οθόνη ειδοποιήσεων γενεθλίων, ενεργοποιήστε την επιλογή που προτιμάτε. Εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο στο Facebook, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για « Να επιτρέπονται ειδοποιήσεις μόνο στο Facebook ».

Πώς να κρύψετε τα γενέθλιά σας στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις push στο τηλέφωνό σας, ενεργοποιήστε το διακόπτη για το ‘ Push ‘. Ομοίως, ενεργοποιήστε τις επιλογές εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις γενεθλίων στο email ή στο SMS σας.

7. Όπως και η έκδοση για υπολογιστές, η εφαρμογή για κινητά για το Facebook σάς επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για επερχόμενα και καθυστερημένα γενέθλια . Πατώντας στην εναλλαγή δίπλα σε κάθε επιλογή θα ενεργοποιηθούν/απενεργοποιηθούν οι ειδοποιήσεις.

Έτσι είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε την Ειδοποίηση γενεθλίων στο Facebook για κινητά.

 

Αυτές οι δύο απλές μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις γενεθλίων στο Facebook . Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία εάν θέλετε να αποφύγετε να ξεχάσετε την ημερομηνία γέννησης των κλειστών σας.

8 δημιουργικές «Χρόνια Πολλά» Ιδέες για Ιστορίες Instagram που πρέπει να δοκιμάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: