Είναι δυνατόν να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή MasterClass;

Δυστυχώς, το MasterClass δεν προσφέρει καμία δωρεάν δοκιμαστική υπηρεσία για τους πελάτες. Δεδομένου ότι το MasterCclass είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης μέσω βίντεο, είναι αμφίβολο αν όλοι θα ήταν ικανοποιημένοι με την υπηρεσία. Έτσι, ο πιο κοντινός τρόπος για να δοκιμάσετε δωρεάν την υπηρεσία κλάσης MasterClass είναι να χρησιμοποιήσετε το 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με MasterClass premium ή δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία MasterClass, δικαιούστε να λάβετε ένα 100% επιστροφή χρημάτων. Αλλά πρέπει ζητήστε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά του προγράμματος συνδρομής MasterClass.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Zoom(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγγραφείτε στο MasterClass

#1. Στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επισκεφθείτε masterclass.com.

#2. Εισάγετε Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πεδίο κειμένου και πατήστε το Εγγραφείτε κουμπί.

#3. Τώρα επιλέξτε τον λόγο για Τι σας φέρνει εδώ? και κάντε κλικ Επόμενο.

#4. Επιλέξτε το πρόγραμμα συνδρομής και κάντε κλικ Να συνεχίσει.

#5. Τέλος, εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας και κάντε κλικ Κάντε ασφαλή παραγγελία.

#6. Αυτό είναι. Το κατάλληλο πρόγραμμα συνδρομής για επιστροφή χρημάτων 30 ημερών έχει ενεργοποιηθεί.

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο MasterClass

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία MasterClass ή εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, φροντίστε να το κάνετε πριν από το τέλος των 30 ημερών αγοράς.

#1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Ιστοσελίδα MasterClass και κατευθυνθείτε προς το αίτημα επιστροφής χρημάτων σελίδα.

#2. Τώρα εισάγετε το δικό σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στο Θέμα πεδίο, τύπος Αίτημα για ακύρωση.

#3. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία του λογαριασμού στο Περιγραφή πεδίο και επιλέξτε την επιλογή λογαριασμός στο Λόγος επικοινωνίας με το MasterClass αναπτυσσόμενη λίστα.

15 καλύτεροι ιστότοποι για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

#4. Στο “Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τον λογαριασμό σας;” αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ζητήστε επιστροφή χρημάτων.

#5. Χτύπα το υποβάλλουν κουμπί.

#6. Τώρα, το MasterClass σας αίτηση επιστροφής χρημάτων θα υποβληθεί σε επεξεργασία και θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

MasterClass: Προγράμματα συνδρομής

Αν και το MasterClass δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή, η προσφορά επιστροφής χρημάτων είναι αρκετά βολική για τη δοκιμή της υπηρεσίας. Το MasterClass προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής και μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και για τα 3 προγράμματα. Επισκέψου το δικτυακός τόπος για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα που επιθυμείτε. Όλα τα προγράμματα στο MasterClass χρεώνονται ετησίως.

  • Ατομο – 180 $/έτος (15 $ το μήνα).
  • Duo-240$/έτος (20$ το μήνα).
  • Οικογένεια-276$/έτος (23$ το μήνα).

Πώς να αποκτήσετε έκπτωση στη συνδρομή MasterClass

Με την Ημέρα της Μητέρας προ των πυλών, το MasterClass προσφέρει ένα 35% έκπτωση για όλα τα προγράμματα συνδρομής τους. Η συμφωνία θα λήξει μετά την Ημέρα της Μητέρας, γι’ αυτό βιαστείτε και επωφεληθείτε από την έκπτωση. Επιπλέον, το MasterClass προσφέρει έκπτωση κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων, όπως η Black Friday.

Εκτός από την προσφορά για την Ημέρα της Μητέρας, μπορείτε να λάβετε κωδικούς προσφοράς ή κωδικούς κουπονιών για MasterClass από πολλούς ιστότοπους τρίτων. Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς προσφοράς MasterClass, μπορείτε να λάβετε έως και 50% έκπτωση στο πρόγραμμα συνδρομής MasterClass.

Χαρακτηριστικά του MasterClass

  • Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες εκμάθησης που περιλαμβάνει 180+ τάξεις σε διάφορες κατηγορίες, όπως μαγειρική, φωτογραφία, γραφή, υποκριτική και άλλα.
  • Μεταδώστε έως και 20 μαθήματα βίντεο από κάθε τάξη. Η διάρκεια του βίντεο θα είναι 10 λεπτά κατά μέσο όρο.
  • Οι συνεδρίες στο MasterClass σάς επιτρέπουν να συμμετέχετε ενεργά στα έργα και μπορείτε να υποβάλετε την εργασία σας. Θα λάβετε επίσης σχόλια για την κοινή εργασία σας από τους συνομηλίκους σας.
  • Με το MasterClass Live, συνδέεστε με εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σε μια σειρά θεμάτων.
  • Εάν δεν έχετε χρόνο να συμμετάσχετε στις ζωντανές συνεδρίες, μπορείτε επίσης να κάνετε ροή προηγούμενων ηχογραφήσεων συνεδρίας MasterClass Live ανά πάσα στιγμή.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Έχει το MasterClass δωρεάν δοκιμή 7 ημερών;

Όχι, το MasterClass δεν προσφέρει καμία δωρεάν δοκιμή για τους χρήστες.

2. Πώς να αποκτήσετε MasterClass δωρεάν;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε MasterClass δωρεάν. Αλλά μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή και μπορείτε να λάβετε 100% επιστροφή χρημάτων ζητώντας την εντός 30 ημερών από την αγορά. Αυτός είναι ο μόνος δυνατός τρόπος για δωρεάν ροή περιεχομένου MasterClass.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *