Είναι το BeenVerified Legit; (Παρέχει πραγματικά πληροφορίες)

Το BeenVerified ισχυρίζεται ότι μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για κάποιον, αλλά απαιτεί από εσάς να πληρώσετε μια προκαταβολή συνδρομής.

Αυτό οδηγεί σε μια ερώτηση, είναι πραγματικά νόμιμο και σας παρέχει πραγματικά ακριβείς πληροφορίες ή είναι μια απάτη που περιμένει να μου πάρει τα χρήματα που κέρδισα με κόπο;

Για να το επιβεβαιώσω, πλήρωσα για την υπηρεσία τους, επομένως δεν χρειάζεται να το κάνετε πριν μάθετε την αλήθεια για το BeenVerified.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

Είναι το BeenVerified Legit;

Η BeenVerified είναι σίγουρα νόμιμη καθώς είναι μια καθιερωμένη εταιρεία που λειτουργεί από το 2007 και την έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά. Ωστόσο, οι πληροφορίες που παρέχει είναι βασικές και όχι πάντα ακριβείς, ενημερωμένες ή πλήρεις.

Να γιατί:

Το BeenVerified ούτε παρέχει πληροφορίες για κάποιον από μόνο του ούτε χρησιμοποιεί ειδικούς αλγόριθμους ή δεδομένα σκοτεινού ιστού στον ιστότοπό του.

Αντίθετα, συλλέγει και συγκεντρώνει πληροφορίες από διάφορες διαθέσιμες στο κοινό πηγές που είναι νομίμως προσβάσιμες, όπως:

  • Δημόσια αρχεία: Τα δημόσια αρχεία είναι έγγραφα ή πληροφορίες που δεν θεωρούνται εμπιστευτικά και επομένως είναι διαθέσιμα για δημόσια επιθεώρηση και ανάκτηση. Δημιουργούνται, διατηρούνται και παρέχονται από κρατικούς φορείς, εκτός εάν κάποιοι συγκεκριμένοι νόμοι ή κανονισμοί απαγορεύουν ή περιορίζουν την αποκάλυψή τους. Μερικά παραδείγματα δημοσίων μητρώων είναι τα πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου, τα ποινικά μητρώα, τα αρχεία ιδιοκτησίας κ.λπ.
  • Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Το BeenVerified συλλέγει επίσης πληροφορίες από πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το LinkedIn. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιήσει οι χρήστες, όπως το όνομα, την ηλικία, την τοποθεσία και το ιστορικό απασχόλησής τους.
  • Ηλεκτρονικοί κατάλογοι: Συλλέγουν επίσης πληροφορίες από διαδικτυακούς καταλόγους όπως Χρυσός Οδηγός, Λευκές σελίδες και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες.
  • Άλλες πηγές: Το BeenVerified χρησιμοποιεί επίσης άλλες πηγές για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με άτομα, όπως άρθρα ειδήσεων, ιστολόγια και άλλες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Είναι το Super Travel Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στη συνέχεια, το BeenVerified τοποθετεί τα δεδομένα που συλλέγονται σε μία αναφορά και τα προσφέρει στους χρήστες έναντι χρέωσης.

Επειδή όμως τα δεδομένα που συλλέγονται από το BeenVerified συλλέγονται από πηγές που είναι διαθέσιμες στο κοινό, οι πληροφορίες που σας παρέχει θα είναι βασικές και ενδέχεται να μην είναι πάντα ενημερωμένες, ακριβείς ή πλήρεις.

Ωστόσο, όσον αφορά τη νομιμότητά του, Το BeenVerified είναι πράγματι μια νόμιμη υπηρεσία που σας παρέχει πραγματικά πληροφορίες για κάποιον, όπως προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία ιδιοκτησίας κ.λπ.

Πώς ξέρω?

Καλά, Το BeenVerified δραστηριοποιείται για περισσότερα από 16 χρόνια και είναι γεγονός ότι οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν τόσο πολύ.

Επιπλέον, δεν λειτουργεί ανώνυμα. Η εταιρεία είναι με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Αλλά το πιο σημαντικό! Το έχω δοκιμάσει μόνος μου.

Έψαξα για τον φίλο μου στο BeenVerified, του οποίου τις πληροφορίες είχα ήδη. Το έκανα μόνο για να επιβεβαιώσω εάν αυτή η υπηρεσία λειτουργεί πραγματικά ή αν είναι απάτη.

Με την προβολή της αναφοράς του, το BeenVerified μου έδειξε τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση, τους συνεργάτες, τα ποινικά αρχεία και τα αρχεία κυκλοφορίας, τα αρχεία πτωχεύσεων και τα στοιχεία των συγγενών του, όπως το όνομα, τους αριθμούς τηλεφώνου και τις διευθύνσεις τους, καθώς και την επιλογή προβολής της πλήρους αναφοράς τους.

Αν και έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες όπως π.χ τα στοιχεία της δουλειάς και της εκπαίδευσής του, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι λογαριασμοί των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οι πληροφορίες του γείτονα, οι άλλες πληροφορίες που παρείχαν ήταν απολύτως ακριβείς.

Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Όπως είπα προηγουμένως, το BeenVerified μερικές φορές σας παρέχει επίσης ανακριβείς και ξεπερασμένες πληροφορίες.

Αλλά συνολικά, είναι μια νόμιμη υπηρεσία.

13 καλύτεροι ιστότοποι καιρού για ακριβείς προβλέψεις για το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, πρέπει να αγοράσω τη συνδρομή του BeenVerified;

Λοιπόν, εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Προσωπικά, σας συνιστώ να μην αγοράσετε τη συνδρομή του εάν:

  • Πρέπει να πραγματοποιήσετε μία φορά ή πολύ περιορισμένο αριθμό αναζητήσεων στο παρασκήνιο.
  • Μπορείτε να βρείτε τις απαιτούμενες πληροφορίες μόνοι σας, ειδικά αν πρόκειται για πολύ βασικές πληροφορίες όπως το όνομά του/της, λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστορικό απασχόλησης κ.λπ.

Είναι το JustFly Legit; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ωστόσο, θα πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε τη συνδρομή του εάν:

  • Πρέπει να πραγματοποιείτε συχνές αναζητήσεις στο παρασκήνιο για κάποιον στις ΗΠΑ
  • Δεν έχετε χρόνο να ταξιδέψετε στα τοπικά δικαστήρια για να υποβάλετε αιτήματα για δημόσια αρχεία ή να ψάξετε στο Διαδίκτυο αναζητώντας πληροφορίες για αυτόν/αυτήν.
  • Αποδέχεστε το γεγονός ότι οι πληροφορίες που παρέχει μπορεί να μην είναι πάντα ακριβείς, πλήρεις ή ενημερωμένες.

Ωστόσο, μην ξεχάσετε να ακυρώσετε τη δοκιμή σας εντός 7 ημερών. Διαφορετικά, η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα και θα χρεωθείτε.

Σημείωση: Για να ακυρώσετε τη δοκιμή ή τη συνδρομή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το BeenVerified μέσω email, αριθμού τηλεφώνου, φόρμας επικοινωνίας ή ζωντανής συνομιλίας (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *