Έκανες προπαραγγελία Steam Deck; Καλά νέα – Η Valve αυξάνει την παραγωγή

Η Valve ανακοίνωσε ότι η παραγωγή Steam Deck αυξάνεται, υποσχόμενη ότι από τις 28 Ιουνίου 2022 οι αριθμοί αποστολών από την κονσόλα θα έχουν διπλασιαστεί, γράφοντας ότι «σήμερα θα αποστέλλουμε περισσότερο από τον διπλάσιο αριθμό Steam Deck κάθε εβδομάδα».

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από τον επίσημο λογαριασμό του Steam Deck στο Twitter, όπου η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης κάποια καλά νέα για τους παίκτες που προπαρήγγειλαν τον φορητό υπολογιστή παιχνιδιών, ανακοινώνοντας ότι οι παραγγελίες που υποσχέθηκαν για το 2ο τρίμηνο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, με τα email κρατήσεων για το τρίτο τρίμηνο να έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου. .

Γειά σου! Μερικά καλά νέα στο μέτωπο παραγωγής. Μόλις στείλαμε την τελευταία παρτίδα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το δεύτερο τρίμηνο και θα αρχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τρίτο τρίμηνο κράτησης στις 30. Η παραγωγή έχει ανέβει και από σήμερα θα αποστέλλουμε πάνω από τον διπλάσιο αριθμό Steam Decks κάθε εβδομάδα! pic.twitter.com/kAHE0zRrV7 27 Ιουνίου 2022

Απλώς για διευκρίνιση, αυτό αναφέρεται σε προπαραγγελίες με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης το 3ο τρίμηνο, όχι σε παραγγελίες που έγιναν κατά το τρίτο τρίμηνο. Αυτές οι εκτιμήσεις δόθηκαν πίσω κατά την κυκλοφορία του Steam Deck, καθώς η Valve δεν περιόρισε τον αριθμό των προπαραγγελιών που θα μπορούσαν να γίνουν, επομένως μπορείτε να ελέγξετε το αρχικό email επιβεβαίωσης της κράτησής σας για να ελέγξετε εάν η κονσόλα σας θα παραδοθεί σε αυτήν την πτώση.

Ο λογαριασμός στο Steam Deck στο Twitter παρείχε επίσης κάποιες οδηγίες σχετικά με τον έλεγχο της κράτησής σας, γράφοντας: «Αν περιμένετε το email σας και δεν το έχετε λάβει ακόμη, δώστε του λίγο χρόνο για να περάσει στο διαδίκτυο. Ή απλώς μεταβείτε στη διεύθυνση https://store.steampowered.com/steamdeck (ενώ είστε συνδεδεμένοι) για να ελέγξετε την κατάσταση της κράτησής σας.”

Σειρά απώλειας βάρους – GoldTouch Nutrtion(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ανάλυση: ωραία, τώρα κάνε το όμορφο

Ενώ το Steam Deck έχει να επιλύσει μερικά προβλήματα, δηλαδή τον θόρυβο και την παραγωγή του ανεμιστήρα, είναι σαφές από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Valve ότι είναι στην ευχάριστη θέση να βάλει τη δουλειά, έχοντας ήδη εφαρμόσει διάφορες ενέργειες για την αντιμετώπιση των περισσότερων από τις κύριες ανησυχίες της.

Ωστόσο, ο κόσμος της τεχνολογίας εξελίσσεται γρήγορα και δεδομένου ότι τα στοιχεία υπολογιστών όπως οι επεξεργαστές και τα γραφικά (ενσωματωμένα και διακριτά) συνήθως ανανεώνονται με μια νέα γενιά κάθε 1-3 χρόνια, αξίζει ακόμη να προπαραγγείλετε μια μονάδα τώρα ή καλύτερα να περιμένεις το Steam Deck 2

Είναι δύσκολο να πω, αλλά δεν έχω συναντήσει ακόμη κανέναν από τους αρχικούς παραλήπτες που μετανιώνουν για την αγορά, επομένως είναι λογικό ότι το τρέχον μοντέλο θα είναι σχετικό για κάποιο χρονικό διάστημα, ακόμη και αν κυκλοφορήσει μια ανανεωμένη έκδοση. Αυτό που θέλω να δω περισσότερα όμως, είναι επιλογές χρώματος και σχεδίου.

Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση CPU του Steam Client WebHelper (5 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό δεν θα έχει σημασία για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά το Nintendo Switch και το Switch Lite έχουν και τα δύο πολυάριθμα ερείπια περιορισμένης έκδοσης και επιλογές πλαισίου για να προσαρμόσουν την εμφάνιση του συστήματος ώστε να ανταποκρίνεται στην αισθητική που έχετε επιλέξει. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν λευκές εκδόσεις του Steam Deck, αν και υποτίθεται ότι ήταν απλώς πρωτότυπα, και η Valve είχε προηγουμένως πειράξει ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το προϊόν σε διαφορετικά χρώματα.

Το προεπιλεγμένο μαύρο μοντέλο είναι εντάξει – κάνει τη δουλειά, αλλά σε πολλούς ανθρώπους (ειδικά τους παίκτες) αρέσει τα προϊόντα τους να έχουν κάποια προσωπικότητα. Δεν θα με εμποδίσει να κάνω κράτηση, αλλά θέλω δέρματα, αντικαταστάσιμες λαβές αντίχειρα και πολλά άλλα.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε αντίθετη περίπτωση, πιθανότατα θα περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο. Μέχρι εκείνο το σημείο, είναι πιθανό ότι οι τρέχουσες επικρίσεις θα έχουν αντιμετωπιστεί και περισσότερες δυνατότητες θα είναι υπό ανάπτυξη. Υπάρχουν ακόμα πολλοί φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε εάν θέλετε μια πραγματική εμπειρία παιχνιδιού φορητού υπολογιστή φυσικά, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πού πηγαίνει ο κόσμος των φορητών υπολογιστών

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: