Έκθεση: Ο γίγαντας διαχείρισης επενδύσεων Invesco εγκαινιάζει το Metaverse Fund

Έκθεση: Ο γίγαντας διαχείρισης επενδύσεων Invesco εγκαινιάζει το Metaverse Fund

Ο κολοσσός διαχείρισης επενδύσεων Invesco έχει ξεκινήσει ένα ταμείο metaverse που θα επενδύσει σε μια μυριάδα νεοφυών επιχειρήσεων που επικεντρώνονται στην τεχνολογία metaverse, σύμφωνα με έκθεση του Citywire που αναλύθηκε τη Δευτέρα. «Θα επιδιώξουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες μέσω μιας εξαιρετικά επιλεκτικής προσέγγισης με συνείδηση ​​της αποτίμησης», εξήγησε ο Tony Roberts, διαχειριστής κεφαλαίων της Invesco.

Η Invesco Reveals Metaverse Fund — Investment Manager σχεδιάζει να επενδύσει σε νεοσύστατες επιχειρήσεις μικρής, μεσαίας και μεγάλης κεφαλαιοποίησης

Τη Δευτέρα, ο Chris Sloley του Citywire δημοσίευσε μια αναφορά που εξηγούσε ότι ο διαχειριστής κεφαλαίων Invesco (NYSE: IVZ ) ξεκίνησε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο metaverse. Σύμφωνα με την έκθεση , το αμοιβαίο κεφάλαιο Invesco metaverse θα επενδύσει σε εταιρείες μικρής, μεσαίας και μεγάλης κεφαλαιοποίησης παγκοσμίως που είναι αφιερωμένες σε τεχνολογίες metaverse όπως εικονικοί κόσμοι, μη ανταλλάξιμα tokens (NFTs), επαυξημένη πραγματικότητα, play-to-earn (P2E ) gaming και τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Πώς να ελέγξετε εάν έχετε δικαιώματα διαχειριστή στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η έκθεση του Sloley σημειώνει ότι η διαχείριση του αμοιβαίου κεφαλαίου θα γίνεται από τον διαχειριστή κεφαλαίων της Invesco, Τόνι Ρόμπερτς και τον αναπληρωτή διαχειριστή κεφαλαίων Τζέιμς ΜακΝτέρμοτρο. Ο Roberts διευκρίνισε ότι υπάρχουν μερικές πολύ αισιόδοξες προβλέψεις γύρω από τη μελλοντική ανάπτυξη του metaverse. «Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2030, η εικονική και η επαυξημένη πραγματικότητα θα μπορούσαν να προσφέρουν ώθηση 1,4 τρισεκατομμυρίων λιρών στην παγκόσμια οικονομία», δήλωσε ο Ρόμπερτς τη Δευτέρα. Στις 31 Ιουλίου, η Invesco αποκάλυψε ότι είχε 1,44 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση (AUM).

Έκθεση: Ο γίγαντας διαχείρισης επενδύσεων Invesco εγκαινιάζει το Metaverse Fund
Έκθεση: Ο γίγαντας διαχείρισης επενδύσεων Invesco εγκαινιάζει το Metaverse Fund

Τα νέα του Invesco metaverse fund ακολουθούν μια σειρά από εταιρείες και οργανισμούς που μπαίνουν στο metaverse φέτος. Για παράδειγμα, μια έκθεση πρόσφατα ανέφερε ότι ο νοτιοκορεάτης γίγαντας ηλεκτρονικών ειδών Samsung υπέγραψε ένα μνημόνιο συμφωνίας (MOU) με μισή ντουζίνα εταιρείες για την έναρξη του οικοσυστήματος «Galaxy NFT [μη ανταλλάξιμα διακριτικά]». Σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, το ταμείο Invesco metaverse στοχεύει να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες που ανοίγουν την πόρτα σε εικονικούς κόσμους και διασυνδεσιμότητα.

βελτίωση των Windows 10 καλύτερα εργαλεία για τη βελτίωση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

«Ενώ οι εφαρμογές του metaverse στην ψυχαγωγία γίνονται όλο και πιο κατανοητές, η διασυνδεσιμότητα που επιτρέπει πιθανότατα θα έχει μεταμορφωτικό αντίκτυπο σε κλάδους τόσο διαφορετικούς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η επιμελητεία, η εκπαίδευση και ο αθλητισμός», παρατήρησε ο Roberts συζητώντας το Invesco metaverse fund. «Θα επιδιώξουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες μέσω μιας εξαιρετικά επιλεκτικής προσέγγισης με συνείδηση ​​της αποτίμησης», πρόσθεσε ο διαχειριστής του ταμείου Invesco.

Τι πιστεύετε για τον διαχειριστή επενδύσεων Invesco που ξεκινά ένα fund metaverse; 

από Bitcoin News

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian