Ελέγξτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να εγκαταστήσει την πρώτη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11 – δείτε πώς

Η Microsoft κάνει τις τελευταίες πινελιές στο Sun Valley 2, την πρώτη σημαντική ενημέρωση των Windows 11 από την κυκλοφορία της το 2021, αλλά οι χρήστες δεν ήταν σίγουροι αν ο υπολογιστής τους θα μπορούσε να την υποστηρίξει.

Σύμφωνα με το Windows Latest , υπάρχει ένας τρόπος να μεταβείτε στον Επεξεργαστή Μητρώου και να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να ενημερώσει σε 22H2 μόλις είναι διαθέσιμος (υποτίθεται ότι αργότερα φέτος).

Ονομάζεται εσωτερικά Sun Valley 2 από την εταιρεία, δεν υπάρχει ακόμη σαφής ένδειξη για το τι θα περιλαμβάνει η ενημέρωση , αλλά υπήρξαν ανακοινώσεις καρτελών στον File Explorer και περαιτέρω ενημερώσεις στην εμφάνιση του Windows Media Player και του Paint για παράδειγμα .

Περιμένουμε να έρθουν στη μεγάλη ενημέρωση, αλλά φυσικά, δεν σας ωφελεί εάν ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να ενημερώσει σε αυτήν. Έχοντας αυτό κατά νου, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε.

HP All-in-one 27-DP0001NV AMD Ryzen 3 4300U / 4GB / 256GB SSD / 1TB HDD / Κάρτα γραφικών AMD Radeon(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έλεγχος του Μητρώου

Το Μητρώο είναι η ραχοκοκαλιά των Windows και υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Είναι μια σειρά από τιμές που θα καθορίσουν τις ρυθμίσεις για κάθε εφαρμογή και κάθε πτυχή του λειτουργικού συστήματος.

Με βάση μια συγκεκριμένη τιμή, ο υπολογιστής θα ακολουθήσει αυτήν την εντολή από το Μητρώο. Ωστόσο, λόγω της σχεδίασής του, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παραπλανήσετε το λάθος μητρώο, να εμφανίσετε σφάλματα σε μέρη του υπολογιστή σας ή απλώς να μην λειτουργήσει όπως πρέπει.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για αυτόν τον σύντομο οδηγό, είναι μόνο θέμα εύρεσης μιας τιμής μητρώου και όχι αλλαγής τίποτα.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις Search Highlights στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στον υπολογιστή σας με Windows 11, ανοίξτε  τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows μεταβαίνοντας στο Μενού Έναρξη > και στη συνέχεια πληκτρολογήστε “regedit”. Στον  Επεξεργαστή Μητρώου , επιλέξτε τη γραμμή διευθύνσεων στο επάνω μέρος και διαγράψτε την. Μεταβείτε στο  ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionApperdicapCompatorex το  μητρώο NI22H2.  Εάν πατήσετε δύο φορές σε αυτήν την τιμή, θα πρέπει να εμφανιστεί το ” RedReason “. Εάν η τιμή είναι ΚΑΜΙΑ, σημαίνει ότι η συσκευή σας είναι έτοιμη για την ενημέρωση δυνατοτήτων. Ωστόσο, εάν αυτή η τιμή εμφανίζει οτιδήποτε άλλο, ο υπολογιστής σας δεν θα είναι κατάλληλος για το 22ωρο.

Αν και αυτό δεν θα δώσει τον λόγο για τον οποίο ο υπολογιστής σας δεν θα μπορεί να ενημερωθεί στο 22H2, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα μερικά πράγματα και να δείτε εάν αλλάζει η καταλληλότητά σας. Η μη εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων των Windows ή ο χαμηλός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να σας κάνει να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις, επομένως η αλλαγή αυτών μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ετοιμάσετε τον υπολογιστή σας για το 2H22.

HP Pavilion Gaming TP01-0000nv AMD Ryzen™ 5-3500 / 8 GB / 128 GB SSD / 1 TB HDD / GeForce® GTX 1650 4 GB(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν όλα αυτά είναι όλα εντάξει, θα μπορούσε, δυστυχώς, να οφείλεται στο γεγονός ότι ο υπολογιστής σας είναι πολύ παλιός για να ενημερωθεί.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα φτάσει αυτή η ενημέρωση, αλλά με στόχο της Microsoft να κυκλοφορεί αυτές τις μεγάλες ενημερώσεις κάθε χρόνο, υποψιαζόμαστε ότι θα είναι γύρω στον Νοέμβριο, για να ευθυγραμμιστεί με την αρχική έκδοση των Windows 11 περίπου εκείνη την εποχή το 2021. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows κατά την εκκίνηση, τότε πιθανότατα θα πρέπει μέχρι τότε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: