Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022

Εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad το 2022

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευές Apple όπως iPhone ή MAC, πιθανότατα είστε εξοικειωμένοι με το iCloud. Το iCloud είναι η τρέχουσα υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Apple που επιτρέπει στους χρήστες iOS και Mac να αποθηκεύουν και να συγχρονίζουν πληροφορίες. Η Apple παρέχει στους χρήστες 5 GB αποθηκευτικού χώρου iCloud δωρεάν για όλους τους χρήστες της Apple, ενώ διαθέτει επίσης προγράμματα επί πληρωμή που ξεκλειδώνουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης και πρόσθετες λειτουργίες.

RAZER Blackwidow Mechanical Switches Chroma Gear(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ οι χρήστες της Apple μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν 5 GB χώρου iCloud για να αποθηκεύσουν τα σημαντικά αρχεία τους, μερικές φορές αυτός ο χώρος δεν είναι αρκετός. Εάν έχετε ήδη εξαντλήσει τα 5 GB του δωρεάν χώρου iCloud, ίσως προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε άλλη υπηρεσία cloud.

 

Λίστα με τις 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive για iPhone ή iPad

Ευτυχώς, έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις iCloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συσκευές Apple όπως το iPhone ή το Mac. Πρέπει να εγγραφείτε σε αυτές τις υπηρεσίες και να αποκτήσετε δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο cloud. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το iCloud Drive που παρέχουν δωρεάν χώρο αποθήκευσης στους χρήστες του. Ας τσεκάρουμε.

1. Dropbox

 

Λοιπόν, το Dropbox είναι μια κορυφαία υπηρεσία αποθήκευσης cloud που προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης στους χρήστες της. Το Dropbox είναι διαθέσιμο για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Linux, iOS, Android και Windows Phone.

Ο δωρεάν λογαριασμός του Dropbox σάς παρέχει 2 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χώρο για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεό σας ή οτιδήποτε θέλετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά το δωρεάν πρόγραμμα του Dropbox σάς επιτρέπει επίσης να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές.

2. Google Drive

 

Το Google Drive είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης cloud που είναι διαθέσιμη στον Ιστό. Σας προσφέρει επίσης περισσότερο χώρο αποθήκευσης από το iCloud ή άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Το Google Drive σάς προσφέρει 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και κάθε τύπο αρχείου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Εκτός από τις επιλογές αποθήκευσης στο cloud, το Google Drive σάς προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα ρύθμισης αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών και πολλά άλλα. Συνολικά, το Google Drive είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις iCloud Drive που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

3. Microsoft OneDrive

 

Αν και το Microsoft OneDrive δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το iCloud Drive ή το Google Drive, προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο cloud. Χρειάζεστε έναν λογαριασμό Microsoft για να ξεκινήσετε με το OneDrive. Λαμβάνετε 5 GB αποθηκευτικού χώρου με τον δωρεάν λογαριασμό, αλλά μπορείτε να καταργήσετε αυτό το όριο αγοράζοντας ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Xender για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Microsoft OneDrive υποστηρίζεται μεταξύ πλατφορμών, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία σας από οποιαδήποτε συσκευή και από οπουδήποτε. Με το Microsoft OneDrive, έχετε ακόμη και πολλές δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων και σάρωσης εγγράφων.

4. Amazon Drive

 

Το Amazon Drive, παλαιότερα γνωστό ως Amazon Cloud Drive, είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική μονάδα δίσκου iCloud που μπορείτε να εξετάσετε. Η υπηρεσία αποθήκευσης cloud δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο το iCloud Drive ή το Google Drive, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει επαρκή χώρο αποθήκευσης δωρεάν.

Όλοι οι χρήστες με ενεργό λογαριασμό Amazon λαμβάνουν 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία μέσω της εφαρμογής Amazon Photos ή Amazon Drive. Μετά τη μεταφόρτωση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία μέσω της εφαρμογής Amazon Drive σε άλλες συσκευές.

Εκτός από αυτό, το Amazon Drive σάς προσφέρει μερικές δυνατότητες διαχείρισης αρχείων, όπως τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων, επιλογών ταξινόμησης αρχείων και πολλά άλλα.

5. Κουτί

 

Το κουτί είναι μια από τις παλαιότερες πλατφόρμες αποθήκευσης cloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η υπηρεσία υπάρχει εδώ και πάνω από 15 χρόνια και προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες και δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο cloud.

Με κάθε λογαριασμό, το Box σάς παρέχει 10 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, που είναι περισσότερο από αυτό που προσφέρουν οι ανταγωνιστές του. Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα 10 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για να αποθηκεύσετε το αντίγραφο ασφαλείας του iPhone ή άλλους τύπους αρχείων, επιβάλλει ένα όριο 250 MB στο μέγεθος μεταφόρτωσης του αρχείου.

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone & iPad [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το όριο των 250 MB στο μέγεθος των αρχείων μπορεί να απενεργοποιήσει τους επεξεργαστές βίντεο ή τους παίκτες που αναζητούν μια δωρεάν πλατφόρμα για την αποθήκευση των βίντεό τους. Εκτός από αυτά, το Box σάς παρέχει επίσης μερικές λειτουργίες συνεργασίας εργασίας και διαχείρισης εργασιών.

 

Σχεδόν όλες οι υπηρεσίες αποθήκευσης cloud που παραθέτουμε προσφέρουν δωρεάν χώρο αποθήκευσης, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε τα πιο σημαντικά αρχεία σας με ασφάλεια. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις iCloud που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική μονάδα δίσκου iCloud, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian