10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText για αποστολή SMS από υπολογιστή

Η τεχνολογία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, όπως και ο τρόπος επικοινωνίας. Προηγουμένως, έπρεπε να σηκώσουμε τα smartphone μας για να στείλουμε μηνύματα κειμένου. Τώρα, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα από επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πολλές εφαρμογές Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, επιτρέποντας στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή, όπως το MightyText. Για όσους δεν γνωρίζουν, το MightyText είναι ένας από τους δημοφιλείς υπολογιστές-πελάτες για επιτραπέζιους υπολογιστές για έλεγχο και πρόσβαση σε smartphone από τον υπολογιστή.

Με το MightyText, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε SMS, MMS, Φωτογραφίες, Βίντεο κ.λπ., σε άλλες συσκευές. Όχι μόνο αυτό, αλλά το MightyText μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου από υπολογιστή. Ωστόσο, είναι μια premium υπηρεσία, μια τεράστια απογοήτευση για όλους όσους αναζητούν δωρεάν υπηρεσία. Έτσι, εάν αναζητάτε επίσης τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις του MightyText, τότε ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText για υπολογιστή.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText για αποστολή SMS από υπολογιστή

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText που προσφέρουν απεριόριστη ανταλλαγή μηνυμάτων από υπολογιστή με Windows.

1. MySMS

Το MySMS είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική λύση MightyText που είναι διαθέσιμη στον Ιστό. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τις δυνατότητες SMS και προσφέρει μερικές πρόσθετες λειτουργίες.

Έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα. Η δωρεάν έκδοση του MySMS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου SMS από έναν υπολογιστή. Μόλις ρυθμιστεί, η εφαρμογή συγχρονίζει αυτόματα SMS και MMS μεταξύ του τηλεφώνου, του tablet και του υπολογιστή σας.

Για να στείλετε και να λάβετε SMS από υπολογιστή, πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή MySMS στο smartphone σας με Λογαριασμό Google. Στη συνέχεια, στην εφαρμογή MySMS για υπολογιστές, συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό google για να συγχρονίσετε τα SMS. Η διεπαφή χρήστη του MySMS είναι αρκετά καθαρή και καλά οργανωμένη.

2. AirDroid

Λοιπόν, αν ψάχνετε για την καλύτερη εναλλακτική λύση MightyText για Android για διαχείριση SMS από υπολογιστή, τότε το AirDroid μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Με το AirDroid, μπορείτε όχι μόνο να διαχειριστείτε SMS, αλλά μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε μηνύματα από εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων όπως το Telegram, το Facebook Messenger κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το AirDroid μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για συγχρονισμό φωτογραφιών και βίντεο smartphone με τον υπολογιστή.

Το Airdroid διαθέτει τόσο την εφαρμογή για υπολογιστές όσο και την εφαρμογή web. Η έκδοση web δεν χρειάζεται εγκατάσταση εφαρμογής. πρέπει να σαρώσετε τον κωδικό QR στον ιστό μέσω της εφαρμογής για κινητά του Airdroid και το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί αμέσως στον υπολογιστή.

3. Microsoft Your Phone

Το Microsoft Your Phone είναι βασικά μια συνοδευτική εφαρμογή που λειτουργεί με λειτουργικά συστήματα Windows και Android. Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10.

Θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Your Phone Companion για να συνδέσετε τη συσκευή σας με το λειτουργικό σύστημα Windows. Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android στον υπολογιστή σας.

4. PushBullet

Το PushBullet είναι πιθανότατα η καλύτερη εναλλακτική λύση Mightytext στη λίστα. Το εργαλείο ειδικεύεται σε βοηθητικά προγράμματα όπως η μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών, η αποστολή μηνυμάτων SMS από υπολογιστή κ.λπ.

Το PushBullet είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – Δωρεάν και Premium. Η δωρεάν έκδοση έχει ορισμένους περιορισμούς στον συγχρονισμό SMS, αλλά στην έκδοση pro, δεν υπάρχει περιορισμός.

5. Παλμικό SMS

Το Pulse SMS είναι βασικά μια εφαρμογή SMS για Android με υποστήριξη πολλών συσκευών. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να μετατρέψετε την εφαρμογή σε εφαρμογή SMS πολλών συσκευών με την επέκταση του προγράμματος περιήγησής της ή τον αγγελιοφόρο ιστού της.

Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να απαντήσετε σε SMS και MMS απευθείας από τον υπολογιστή σας ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Έχετε ακόμη και ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες, όπως προγραμματισμό μηνυμάτων, αρχειοθέτηση συνομιλιών και πολλά άλλα.

6. Κείμενο Δωρεάν

Το Text Free είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή SMS και κλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Είναι διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή Ιστού, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Text Free από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Παρέχει στους χρήστες έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Ο πραγματικός αριθμός τηλεφώνου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση κλήσεων, αλλά δεν είναι δωρεάν όπως το SMS.

7. Κείμενο τώρα

Το TextNow είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Text Free Android, η οποία παρατίθεται παραπάνω. Όπως το Text Free, το TextNow παρέχει στους χρήστες έναν τυχαίο αριθμό τηλεφώνου για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου. Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή Ιστού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή και πρόγραμμα περιήγησης. Διαθέτει επίσης δυνατότητες κλήσης, αλλά δεν είναι δωρεάν.

8. Γραμμή ώθησης

Το Pushline είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν και ταχύτερη εφαρμογή για τη διαχείριση του smartphone από τον υπολογιστή. Η εφαρμογή είναι σχεδόν παρόμοια με το Pushbullet που αναφέρεται στο άρθρο.

Αν μιλάμε για τη δυνατότητα, με το Pushline, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε SMS από υπολογιστή. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Pushline δεν εμφανίζει διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα.

9. Τηλεχειριστήριο AnyDesk

Λοιπόν, οι εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης για Android μπορούν επίσης να στείλουν SMS από υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το Android σας στον υπολογιστή σας μέσω WiFi ή Bluetooth για να ξεκινήσετε την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων.

Εκτός από την αποστολή και λήψη SMS, οι εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση άλλων τύπων αρχείων που είναι αποθηκευμένοι στο Android, όπως Φωτογραφίες, Βίντεο, Έγγραφα κ.λπ.

10. Handcent Next SMS

Το Handcent Next SMS είναι βασικά μια αντικατάσταση της στοκ εφαρμογής Android SMS. Με το Handcent Next SMS, θα μπορείτε να στέλνετε SMS από τον υπολογιστή, το MAC ή το tablet σας.

Για την αποστολή και λήψη SMS από υπολογιστή, πρέπει να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Handcent Anywhere και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να λαμβάνετε και να στέλνετε Android SMS από τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Mightytext για να στείλετε ένα κείμενο από τον υπολογιστή σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText για αποστολή SMS από υπολογιστή

12 καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Pushbullet

10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android

13 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4931

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: